افرادي كه GTX465 به بالا دارن عجله كنن.انويديا به شما نسخه اصلي MAFIA2 ميدهد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ramin cybran

کاربر سایت
با سلام:

دوستاني كه 465 به بالا دارن بشتابن

نویدیا برای تبلیغ و ... در طی یک مدت محدود به کسانی که کارت گرافیک GTX 465 یا بالاتر رو داشته باشند مافیا 2 مجانی میده.
طرز کار این طوریه که انگار شما میرید در وب سایت بازی که لینکش رو در مطلب اصلی انویدیا پیدا خواهید کرد و به شما یک کد داده میشه. در استیم وارد می کنید و بازی شروع به دانلود می کنه و بعدش هم که اجراش می کنید.
مطلب انویدیا در این مورد:

اينهم مطلبش

در واقع انوديا با تشخيص نوع كارتتون به شما يك كد استيم براي دانلود ميده كه تمام مراحلش در لينك توضيح داده شده(بريد حالشو ببريد:d)
عجب دستو دلبازي داره اين NVIDIA

آخرین ویرایش:
به به بریم ببینیم چی چیه !!یعنی من که 480 دارم دیگه ؟یعنی دانلود میشه کرد درسته ؟

به به بریم ببینیم چی چیه !!یعنی من که 480 دارم دیگه ؟یعنی دانلود میشه کرد درسته ؟

ايدين جان من اين خبرو تو p30world خوندم برو ببين چه خبره ما كه محدوديت ترافيك داريم نميتونيم كاري بكنيم

راستي دوستاني كه 465 به بالا ندارن و اگه به اين مورد اشنايي داشتن و روش گرفتنه كدو بلد بودن به من بگن تا بهشون كدو بدم از نسخه اصلي mafia2 لذت ببرن(رفاقتي:d بريد حالشو ببريد)
قابله توجه دوستانه ati دار:d

خوب دوستان مثله اينكه مشقي بوده=)):d ا... شديم رفت
خب من یه نکته رو نفهمیده بودم:
شما باید این محصول با بالاتر رو از سایت های فروش اینترنتی خاصی بخرید.لیست فروشگاه ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید:
کد:
http://www.nvidia.com/object/promotion_mafia_2.html
معروفترینش newegg است.

حالا نیست چقدر هم این بازی واسه این سری کارت بهینس!!!!!!. مزخرف اجرا میشه رو این سری کارت ها ... اینم از حیله های جدیدی انویدیاس

2 تومان برو بازیشُ بخر این همه زجر نکشی! نمیارزه این همه وایسی تا دان بشه...

اگر بحث دانلوده بازیه ، از سایت وطن خودمون بالینک مستقیم و کرک دانلود کنید حالشو ببرید !! :d:d:d:d

حالا نیست چقدر هم این بازی واسه این سری کارت بهینس!!!!!!. مزخرف اجرا میشه رو این سری کارت ها ... اینم از حیله های جدیدی انویدیاس

شما كارته گرافيكتون چيه؟؟ميشه بنچي كه گرفتيد رو بگذاريد

در مورده صحبتتون براي بهينه نبودن شما بفرماييد باكدوم كارت بهينه است؟؟:)
الان 480 شيرين 12 فرم بالاتر از 5970 توي 1920*1080 ميده

الان 480 شيرين 12 فرم بالاتر از 5970 توي 1920*1080 ميده

ببخشید میشه بگید ازکدوم منبع دارید این حرف رو میزنید؟! :)

والا تا انجایی که ما در سایت techspotدیدیم چیز دیگه رو می گفت!

بد نیست یک نگاه هم به این بنچمارک بندازی!

با درایور های جدید هم تست کرده!
Nvidia Forceware 258.96 WHQL
ATI Catalyst 10.8

آخرین ویرایش:
ببخشید میشه بگید ازکدوم منبع دارید این حرف رو میزنید؟! :)

چه منبعي واقعي تر از خوده بچه هاي سايته hotoverclock كه همين گرافيكو دارن و البته يكي از دوستانه خودم:والبته خودم كه 480 دارمو تست گرفتم;)(اينجا ديگه پايه اديتوري در ميون نيست كه بگيم اين وسط خالي بندي وجود داره)

اون جا چند تن از دوستان hd5970 دارن كه يكي از اونها بنچي روي ماكسيمم detail گرفته روي 1920*1080 كه به اين نتيجه رسيده:

89959118258370673509.jpg

اينم پستشون در سايت مذكور

خوب منم چون ميخواستم يه ريويو كامل بدم و اونجا تست هارو عنوان كنم فعلا تست ها رو نگذاشتم اما مگه اين امير خان ميگذاره:d(البته من 7 32 بيتي دارم كه باعث ميشه 3.5 گيگ رمم رو نشون بده)
نكته مهم:من تو خوده بازي فرمم از 54 پايين تر نيومده و 99% رو 60 و در صورت فعال نبودن vsync تا سريا ميره فريم ريت:d(خيلي از دوستان كه هميشه رو 60 فرم ميگيرن مثلا خيلي از دوستان در همون سايت مذكور فرم ثابت 60 با 5850 ميگيرن

fpelhnmz3otcazbad51w.jpg

خوب دوستان حالا نظرتون چيه؟؟

نكاته بسياري هست كه بايد بگم خدمت دوستان كه اينجا جاش نيست مثلا پردازش فيزيك براي ati كه توسط cpu صورت ميگيره واسه همين اينقدر افت فرم دارن (در كل افت فرم چه براي كسي كه 5770 داره چه 5970 شديدا وجود داره البته برايه دوستان nvidia دار هم دقيقا اين قضيه صدق ميكنه و فريم ريتها در طوله بازي بين ati و nvidia تقريبا يكسانه فقط انفجار ها كمي طبيعي تر تويه انويديا اگرنه افت فرم برايه مني كه 480 دارم هم وجود داره

امير ببين مارو از خواب بلند كردي گذاشتيمون سركار هي فرتو فرت تايپ كنيم:dاخه همين اسلاميه؟؟؟

دوستان در اينده انشالا اگه عمري باشه ريويو روي dx11 و 7 اماده ميشه

موفق باشيد

ويرايش 2:

والا تا انجایی که ما در سایت techspotدیدیم چیز دیگه رو می گفت!

بد نیست یک نگاه هم به این بنچمارک بندازی!

با درایور های جدید هم تست کرده!
Nvidia Forceware 258.96 WHQL
ATI Catalyst 10.8
باز شروع شد score و score كشي
امير جان كم كم دارم احساس ميكنم ميخواي با من كل كل كني
امير جان دقت نميكني همه چيز در بالاترين حد ممكن حتي apex كه تويه تست پايين ميبيني نتايجي شبيه مارو گرفتن(لاقل بنچ هايي كه خودت نقل ميكني رو بخون بعد بزار عزيزه من )

PhysX_On_AA_On_1920.png

عزيز فعلا اينا نتايجيه كه ما تويه hotoverclock گرفتيم

در ضمن من ويندوزه 32 بيتي دارم اگرنه نتايجم حدوده 5 تا 10% تفاوت ميكرد

آخرین ویرایش:
من رامین بحث هام با شما دوستانه هستش!و از اینکه با شما بحث می کنم خوشحال هستم و لذت می برم جدا می گم! ;):d >:d<

من و شما و همه می دونند ادیتور ها تجربه و امکاناتی بیشتری برای بنچمارک و تست کردند دارند تا من و شما بیایم روی سیستم خودمون تست کنیم!
اقا رامین شما اعتقاد به عدالت داری؟! :d
شما دقیقا اشاره کردی که کارت های ATIبخاطر اینکه فیزیک روی CPUپردازش میشه دچار افت فریم شدید می شوند که درست هستش!
اما من منظورم تست های بدون فیزیک هستش یعنی شرایط برابر! :)
وقتی فیزیک روی GPUانویدیا پردازش میشه و بر عکس ATIروی سی پی یو خب می خوای 480 از 5970 جلو نزنه! :d

یک نگاه به این ها بنداز بد نیست!

موتور گرافیکی مافیا2 که حتما می دونی از دو قسمت تشکیل شده!
1-گرافیک خود بازی
2-فیزیک
خب روشن هستش که اولی مهم تر از دومی هستش!نه؟! >:d<
PhysX_Off_AA_On_1920.png

PhysX_Off_AA_On_2560.png
اختلاف را در زرولوشن 1920ببین که همیشه خودت ملاک قرار میدیش!21فریم اختلاف دارند! :)

من رامین بحث هام با شما دوستانه هستش!و از اینکه با شما بحث می کنم خوشحال هستم و لذت می برم جدا می گم! ;):d >:d<
هاااااااا با xp امديم 7 تقريبا تركيد:d
خوب امير جان ما به طوره كل 2 جور بحث داريم

1:بحث سره صبحتي كه درموردش ميخواد نقد صورت بگيره و قبلا درش ابهامي داشته

2:بحث رو صحبتي كه درسته يني نقد اون كه ميشه حرفاي بيخود:كه ادامه بحثه ما دقيقا همينه چون من حرفه اشتباهي نزدم كه نقل بشه :d
(اصلا صحبتي كه با اون دوست عزيز داشتيم اين بود كه سري 400 براي mafia 2 اشغاله گفتم اگه اون اشغاله پس بهتره روي amd اصلا صحبت نشه چون 5970 عزيز از يك 260 هم ضعيف تره)
من و شما و همه می دونند ادیتور ها تجربه و امکاناتی بیشتری برای بنچمارک و تست کردند دارند تا من و شما بیایم روی سیستم خودمون تست کنیم!
عيب نداره حالا حرفايه مارم قبول نداري=((
خوب اتفاقا اگه خيلي تجربه و امكانات داشتن لاقل min frame rate رو ميگذاشتن تا لاقل امكاناته بيشترشونو ميديديم:))(كلا 480 تويه بعضي بازي ها در min frame از 5970 جلو تر هست يني يه فريم مطلوب و ثابت كم متغير ميده همينش مارو كشته اگرنه اكثرا در avg 5970 با فاصله جلوتره البته در اين بازي طبق ويدئو ريويو هايي كه ديدم اصلا مطمئن نيستم 480 سرتر باشه چون نتايج بشدت متغيره ::براي هردو گرافيك:: )

خوب حالا اون امكانتشون براي فريم گيري در اين بازي كه فعلا همون نرم افزار بنچ گيره خوده بازيه كه مام همينو گذاشتيم;)

اقا رامین شما اعتقاد به عدالت داری؟! :d
نگا ديگه از اينجا به بعد حرفا بيخود ميشه;)اين بازي به خاطره فيزيكش اينقد معروفه و كارتايي كه توانايي نمايش فيزيكو درست و درمون ندارن اصلا تويه صحبته ما جاندارن
(اونجوري بروبچ 360 دار هم توانايي هايه زيادي دارن:)) پس چه فرقي كرد اين pc با كنسوله 250 تومني:d)
در ضمن صحبته منو اون دوستمون رويه سري 400 بود كه قطعا بايد فيزيك on باشه اين وسط بعضيا داغ كردن كجا 5970 كمتر از 480 كه بعد با بنچماركه خودشون توجيح شدن;)
شما دقیقا اشاره کردی که کارت های ATIبخاطر اینکه فیزیک روی CPUپردازش میشه دچار افت فریم شدید می شوند که درست هستش!
خب خدا خيرت بده اصلا بحثه ما رويه mafia2 بدون فيزيك نيست .
چون بدون فيزيك mafia2 pc ميشه همون 360 با 250 تومان قيمته خودمون=)):d

اما من منظورم تست های بدون فیزیک هستش یعنی شرایط برابر! :)
ده نه ديگه!! باز شد حرفايه ...حالا عيب نداره 480 دوبرابر 5970 تويه بنچه شما فرم داد اما ديگه بحثو عوض نكن;):d
در مورده بدونه فيزيك همون موقع كه دمويه mafia2 عرضه شده بود بغاله سره كوچمون با ديدن ويدئوريويو هاي متعدد youtube فهميده بود 5970 توي avg سرتر از 480 هست جميعا خسته نباشيم=))(اما خودمونيم عجب فروشنده اگاهي:d)

وقتی فیزیک روی GPUانویدیا پردازش میشه و بر عکس ATIروی سی پی یو خب می خوای 480 از 5970 جلو نزنه! :d
خوب اينكه مشكله دوستانه ati دار هست كه بايد باهاش سر كنن.
(من يكي وقتي كلي هزينه گرافيك ميكنم بعد بهم 20 فريم بده تويه بازيه مورده علاقم !!! از رو تراز خونمون شوتش ميكنم پايين حالا ميخواد تقصير داشته باشه يا نداشته مثله همون دوستمون تويه سايت ذكر شده;)اونجوري يه xbox360 ميرم كه لاقل فرمش حتي بدونه فيزكم ثابته نه مثله pc با اون پورتش:dكه يكهو ميره رو 45 باز مياد رو 60:-&)

یک نگاه به این ها بنداز بد نیست!
اونارو كه گفتم فروشنده ي محترم مواد غذايي سر كوچمون بيش از يكماه پيش درك كرده و به ما گفته=)):dالبته من اين مقالرو 4 يا 5 روز پيش خونده بودم

موتور گرافیکی مافیا2 که حتما می دونی از دو قسمت تشکیل شده!
1-گرافیک خود بازی
2-فیزیک
چي ميگي ؟؟ جانه من دوقسمته:-o:d>:d<(مسخره نميكنما اخه از پشته كوه اومدم خبر نداشتم)حالا اگه موتور گرافيكش ماژولار باشه تكليفه قطعاته بعديش چي ميشه جيگر=)):d(جانه من بدل نگيريا اينو نقله قول خواستي بكني تو پروفايلم)

خب روشن هستش که اولی مهم تر از دومی هستش!نه؟! >:d<
نه:اين بازي به خاطر فيزيكش معروف شده و تمام لذتش رو فيزيكه من يكي كه اينقد روسيستمم هزينه كردم يني حتي 5970 داشتم بايد رو فيزيك high ميرفتم

مثل اينكه مثله معروفه گربه دستش به دنبه نمرسيد رو اينجا بايد نقل كنيم اره:d:d؟؟ديگه خدايي اينا واقعا حرفايه بيخوده;) خودتم تويه اين پست پشيمونيتو گفتيا باز واسه كل كل بيخود
کجا اونایی که سری 5000 رو خریدن خوش به حالشون شد !؟؟؟. یکی مثل من ،نخریده دادمش رفت!!!=((
امدوارم ای ام دی کمی دست تو جیبش کنه و ایشالاه تو سری 7000 ش بتونه با انویدیا به توافق برسه و فیزیک رو هم روی این کارت ها ببینیم !!!!

اختلاف را در زرولوشن 1920ببین که همیشه خودت ملاک قرار میدیش!21فریم اختلاف دارند! :)
خوب اينو كه بهت گفتمم كي به نتيجش رسيدم تو جايي ديدي من گفته باشم تويه PHYSX OFF 480 سرتره؟؟;)
اينو خوندي اصلا كه قبل از پست شما عرض كردم؟؟؟؟؟؟؟؟

امير جان دقت نميكني همه چيز در بالاترين حد ممكن حتي apex كه تويه تست پايين ميبيني نتايجي شبيه مارو گرفتن(لاقل بنچ هايي كه خودت نقل ميكني رو بخون بعد بزار عزيزه من )
اين ميشه كل كل الكي عزيز.هر موقع ما چيزي خلافه واقع گفتيم بعد بيا پسته مارو نقل كن:d
ناراحت نشيا به عنوان برادر كوچيكت اين حرفه بالاي مارو بپذير الان هم وقته من تلف شد سره يه بحث الكي هم خودت

اقا من خيلي از حرفام شوخي بود كسي به دل نگيره ها حالا شيمي و زيست و فيزيك خدايي واسه ما ارزش نداره
اين بحث هم اينجا تمام شد

دوستان اگه ميخوان بحث سازنده بكنن برن به تاپيكه ايجاد شده توسط عباس عزيز

يا حق

آخرین ویرایش:
کجا اونایی که سری 5000 رو خریدن خوش به حالشون شد !؟؟؟. یکی مثل من ،نخریده دادمش رفت!!!=((
امدوارم ای ام دی کمی دست تو جیبش کنه و ایشالاه تو سری 7000 ش بتونه با انویدیا به توافق برسه و فیزیک رو هم روی این کارت ها ببینیم !!!!

این حرف AMIR_METAL007 عزیز بودش !من همچین حرفی نزدم!
من کجا 5850رو فروختم؟! :d
-------------
رامین جان تو اون پست همه چی به شوخی گرفتی ها!:d
ولی مافیا2 عنوانی نیستش همه اعتبارش بخاطر نبودن یک فیزیک کم بشه! :d
ولی خب همین که از فیزیک بالایی در مافیا2 استفاده کردند به بازی اعتبار بیشتری بخشیده!

دوستی که تاپیک رو زده اصلا به محتوای خبر دقت نکرده و یه عنوان اشتباه به تاپیک داده

متن خبر-که برا خیلی وقت پیشه-میگه که کسانی که در مدت زمان محدود یکی از کارتای GTX 480/470/465 رو از یکی از سایتا یا برندای تعیین شده توسط NVIDIA بخرن می تونن یه کوپن دانلود مجانی بازی هم هدیه بگیرن،البته تا زمانی که اون کارتا تموم نشده باشه

حالا این چه ربطی داره به اینی که شما گفتی؟؟! کی گفته همه ی اونایی که یکی از این مدل کارتا رو دارن می تونن کد مجانی دریافت کنن؟؟ اونایی که قبلا خریدن یا از جای دیگه خریدن اصلا ربطی به این قضیه ندارن

لطفا عنوان تاپیک رو اصلاح کن،این همه دعوا و بحث بی ربط بخاطر هیچی!

این حرف AMIR_METAL007 عزیز بودش !من همچین حرفی نزدم!
من کجا 5850رو فروختم؟! :d
-------------
رامین جان تو اون پست همه چی به شوخی گرفتی ها!:d
ولی مافیا2 عنوانی نیستش همه اعتبارش بخاطر نبودن یک فیزیک کم بشه! :d
ولی خب همین که از فیزیک بالایی در مافیا2 استفاده کردند به بازی اعتبار بیشتری بخشیده!

اهه:dاخه تويه پسته تو ديدم شرمنده
راس ميگي واقعا راس ميگي.من اين بازي رو از وقتي كه از داداشم گرفتم فقط بنچاشو تست كردم از ديروز بعد بحثمون رفتم تويه بازي ديشب از chaptere 8 به بعد فهميدم انويديا كارش فاجعست(البته براي single gpu البته نميدونم به خاطر مشكلات درايوره منه اينطوريه يا ....
انشالا بعدا درموردش صحبت ميكنيم

دوستی که تاپیک رو زده اصلا به محتوای خبر دقت نکرده و یه عنوان اشتباه به تاپیک داده

متن خبر-که برا خیلی وقت پیشه-میگه که کسانی که در مدت زمان محدود یکی از کارتای GTX 480/470/465 رو از یکی از سایتا یا برندای تعیین شده توسط NVIDIA بخرن می تونن یه کوپن دانلود مجانی بازی هم هدیه بگیرن،البته تا زمانی که اون کارتا تموم نشده باشه

حالا این چه ربطی داره به اینی که شما گفتی؟؟! کی گفته همه ی اونایی که یکی از این مدل کارتا رو دارن می تونن کد مجانی دریافت کنن؟؟ اونایی که قبلا خریدن یا از جای دیگه خریدن اصلا ربطی به این قضیه ندارن

لطفا عنوان تاپیک رو اصلاح کن،این همه دعوا و بحث بی ربط بخاطر هیچی!

بله دوست عزيز منم اينجا عرض كردم كه اشتباه شده(يني بايد از فروشگاه هاي اينترنتي خاص بخرن)كه newegg يكي از اونهاست.كه به اونها كد استيم براي دانلوده بازيو ميدن.

خوب دوستان مثله اينكه مشقي بوده:d ا... شديم رفت
نقل قول:
خب من یه نکته رو نفهمیده بودم:
شما باید این محصول با بالاتر رو از سایت های فروش اینترنتی خاصی بخرید.لیست فروشگاه ها رو می تونید از صفحه زیر ببینید:
کد:
http://www.nvidia.com/object/promotion_mafia_2.html
معروفترینش newegg است.
يكي از برادرن فروم p30world اين خبرو داده بود كه كساييي كه اين سري رو دارن لطف كنن اگه اين بازي رو بازي كردن و نيازي بهش ندارن به كسايي كه اريجنال خور هستن كده استيمو بدن مام گفتيم خبرو بزاريم تو كه بعده مدته كوتاهي فهميديم مشقيه:d(ما ها كه به pirate خور بودن عادت كرديم )

بحثام به خاطر يه موضوعه ديگه بود به اينا ربطي نداشت دوست عزيز;).

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or