احتمال ساخت بازی توسط Blizzard برای کنسول ها در آینده

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
Blizzard شرکتی که با وجود بازی هایی مانند Starcraft ، Diablo و World of War Craft بدون شک اگر موفق ترین نباشد ، یکی از بهترین شرکت های ساخت بازی برای PC است. اما بر روی کنسول ها شاید نتوان عنوانی به خوبی و درخشش عناوین PC پیدا کرد.

آقای Michael Ryder از Blizzard در صحبت با MCV گفتند :
"سابقه ما به کنسول های بر می گردد ! ما در سال های ابتدایی (شرکت) عنوان هایی را برای کنسول های ساختیم ( مانند : Rock n' Roll Racing بر روی Genesis و SNE ، بازی Battle Chess بر روی 3DO و .... ) اما این عنوان مربوط به سابقه ما بود و به وجود آورنده افکاری که بتوانیم بازی های خوبی را برای Player هایمان بسازیم.
(اما) در سال های اخیر ما به سمت PC و بازی های آنلاین جهت گیری کردیم. ولی با این وجود در شرکت ما تمام بازی ها را امتحان می کنیم و یاد می گیریم که چه کارهایی را می توانیم انجام دهیم. همچنین ما تمام بازی های کنسول ها را هم انجام میدهیم و اگر زمانی مشاهده کنیم که فرصتی هست و ایده مناسبی در اختیار داریم که بتواند بر روی کنسول ها موفق شود ، شاید در آن زمان به سمت ساخت بازی برای کنسول پیش برویم ! در حال حاضر ما هیچ چیز را تایید نمی کنیم"

blizzard-entertainment-logo-2.jpg

Source

آخرین ویرایش:
اینا هم سالی یبار همچین حرفی میزنن!ولی کی عملی میشه معلوم نیست:( البته اگه مثل WOW نیان کاری کنن که برای بازیشون اختصاصا هر ماه پول بدیم:((
حالا اگه بازی هم نساختین عب نداره!خیلی غصه نمیخوریم!:dچیز مالی نیستن بازیاشون...(از نظر بنده)
هذا عجبً غریبا!!!o_O
نظر بنده رو در مقابل نظر دنیا نمیزارن که...

آخرین ویرایش:
حالا اگه بازی هم نساختین عب نداره!خیلی غصه نمیخوریم!:dچیز مالی نیستن بازیاشون...(از نظر بنده)

چیز مالی نبودن رو فقط شما میگید ! این همه شرکت آرزشون هست یه بازی MMO مثل WOW بتونن بسازن که این همه آدم هر روز برن پاش ! اما نمیشه ! مسلما این وسط یه مشکلی هست که فقط این قدرت ساخت بازی آنلاین Blizzard داره ! مشکلش هم نبوغی هست که به خرج میدن و هیچکس (چه طرفداراش چه مخالفش) نمیتونه منکرش بشه ! وقتی WOW این همه User داره حتما یه چیز خاصی تو بازی هست ! وگرنه این همه بازی MMO که اومدن اما حتی نتونستن 1% از محبوبیت Wow رو به دست بیارن ! MMO به کنار ، این موضوع در مورد RTS و RPG هم صدق می کنه ! چون هنوز هیچ بازی محبوبیت Starcraft و Warcraft و Diablo رو هم به دست نیاورده ! البته اینجا کلمه محبوبیت هم تعریف داره که بعد نیان چیز دیگه ای بگن دوستان ! محبوبیت یعنی تعداد کاربر و طرفدار که تو این سبک ها رو PC هیچ بازی به گرد بازی های Blizzard نمیرسه ! پس این وسط حتما یه نکته ای هست که همه میرن سمتش !

اما در مورد پست شما ! نظر شخصیتون رو بازی می تونه درست باشه که بگید از بازی A خوشم نیومد ! اما این درست نیست که کل بازی های یه شرکتی که این همه طرفدار داره رو یه دفعه زیر سوال ببرید

و من یه سوال از شما دارم ! تا حالا شده که wOW یا Starcraft رو آنلاین بازی کنید ؟ جواب این سوال کاملا مشخص می کنه که چرا از بازی های Blizzard خوشتون نیومده ! چون اگه نه باشه حق با شماس و نمیشه از شما ایراد گرفت و در اون صورت من پیشنهاد می کنم که بازی ها رو آنلاین تجربه کنید و اگر آره هست بگید تا بیشتر در موردش حرف بزنیم تا به یه نتیجه ای برسیم

آخرین ویرایش:
می دونستم!!!یکی از بچه ها یبار بهم نامه خصوصی داد،عنوانشم این بود:خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش کیوان جون!
تو اون نامه تاکید شده بود که از 3 چیز بد نگم :
1.Alan Wake
2.Heavy Rain
3.بازیهای استراتژیک،به خصوص مال شرکت بلیزارد!
گوش ندادم،اینم شد آخر عاقبتم!همه ریختن سرم تو فروم!حالا همه یه طرف،یکی مثل رضا (capitanrayan) بیاد به من تیکه بندازه ... !
و من یه سوال از شما دارم ! تا حالا شده که wOW یا Starcraft رو آنلاین بازی کنید ؟ جواب این سوال کاملا مشخص می کنه که چرا از بازی های Blizzard خوشتون نیومده ! چون اگه نه باشه حق با شماس و نمیشه از شما ایراد گرفت و در اون صورت من پیشنهاد می کنم که بازی ها رو آنلاین تجربه کنید و اگر آره هست بگید تا بیشتر در موردش حرف بزنیم تا به یه نتیجه ای برسیم
نه عزیز جون،بازی نکردم...ولی خدایی خیلی دیدمشون،چیکار کنم؟بدم میاد دیگه!یه جورایی کلاس کارشون پایینه،حال نمیده به من(نظر شخصی)...
جمله بندی صحیح شما باید این باشه: "خیلی غصه نمیخورم"
که اگه اینم نگید خیلی سنگین تر هستید :)
میگم ساسان نگران سنگین سبکی من نباش!یکم جمله بندی رو به رضا یاد بده که اینجوری سوتی نده!:
هذا عجبً غریبا!!!o_O
...
خلاصه ازینکه به بازی محبوبتون بی احترامی شد شرمنده،من نظر شخصی خودمو گفتم،قرار نیست که هممون مثل هم فکر کنیم،من از بایونتا و شنمو تا سرحد مرگ خوشم اومده و از استار کرفت و وارکرفت و ... بدم میاد،یکی هم دقیقا ممکنه نظرش مخالف من باشه،که بازم محترمه...

آخرین ویرایش:
بنظرم منظور شما از turnbase , احتمالا rpg باید باشه.

بله درسته
اشتباه نوشتاری بود

Diablo منظورم RPG بود نه Turnbase

نه عزیز جون،بازی نکردم...ولی خدایی خیلی دیدمشون،چیکار کنم؟بدم میاد دیگه!یه جورایی کلاس کارشون پایینه،حال نمیده به من(نظر شخصی)...

خب این دقیقا مشکلی هست که اینجا پیش میاد ! منم دقیقا مثل شما بودم ! اما یه بار یکی از دوستان چند سال پیش بهم گفت اشتباه می کنی بیا آنلاین بازی کن ! اینجا من نظرم عوض شد ! حالا هم من همین پیشنهاد رو به شما می کنم ! یه بار امتحان کن. بعد اگر بازم بدت اومد اون موقع میشه گفت که با بازیاش کنار نمیای و اینجا نظرت محترم حساب میشه ! اما به نظرم یه بار امتحان کن

آخرین ویرایش:
خب این دقیقا مشکلی هست که اینجا پیش میاد ! منم دقیقا مثل شما بودم ! اما یه بار یکی از دوستان چند سال پیش بهم گفت اشتباه می کنی بیا آنلاین بازی کن ! اینجا من نظرم عوض شد ! حالا هم من همین پیشنهاد رو به شما می کنم ! یه بار امتحان کن. بعد اگر بازم بدت اومد اون موقع میشه گفت که با بازیاش کنار نمیای و اینجا نظرت قابل محترم حساب میشه ! اما به نظرم یه بار امتحان کن
RPG بازی نکرده که نیستیم !:dTurn-Base بیشتر از اینا حال میده،همین الان دارم لاست اودیسه میزنم جات خالی!:d...
بابا منم رفتم کافی نت،دیدم ملت داشتن نمی دونم چیچیکرافت میزدن،یکی از اون ته داد میزد کیوان بسم ا... !بزنیم؟!بشین نترس!...اما نتونست منو جذب کنه!آخه میدونی،بازی باس یه چی داشته باشه بهت بچسبه،به نظر من اینا هیچی ندارن...
احتمالا مشکل از منه که عالمو آدم باش حال میکنن و من انقدر بدم میاد ازشون !:(

RPG بازی نکرده که نیستیم !:dTurn-Base بیشتر از اینا حال میده،همین الان دارم لاست اودیسه میزنم جات خالی!:d...
بابا منم رفتم کافی نت،دیدم ملت داشتن نمی دونم چیچیکرافت میزدن،یکی از اون ته داد میزد کیوان بسم ا... !بزنیم؟!بشین نترس!...اما نتونست منو جذب کنه!آخه میدونی،بازی باس یه چی داشته باشه بهت بچسبه،به نظر من اینا هیچی ندارن...
احتمالا مشکل از منه که عالمو آدم باش حال میکنن و من انقدر بدم میاد ازشون !:(

به قول یکی از دوستان ( Copy right :d) به Blizzard میشه گفت King of Online !
حالا آنلاین بازی نکردی چه جوری آخه انقدر راحت میگی به درد نمی خوره ! یه هفته به جای FF و SC و این حرف ها بشین آنلاین اینا رو بازی کن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or