PlayStation Move کنترلر مورد علاقه Cnet

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

سایت معروف و پرآوازه Cnet که بخش عظیمی از شهرت آن به نقد و بررسی تکنولوژی های روز دنیا اختصاص دارد در طی نمایشگاه E3 هر سه کنترلر حرکتی یعنی Microsoft Kinect، Nintendo Wiimote و Sony PlayStation Move رو امتحان کرده. منتقد این سایت آقای Dan Ackerman کنترلر حرکتی سونی یعنی Move رو در حال حاضر کنترلر مورد علاقه خودشون از بقیه میدونه و راجع به اون ها صحبت می کنه!

DSC_0593_1_270x403.JPG

اگر چه Kinect خوب است اما اصلا به خوبی پاسخگوی حرکات شما نیست یا حداقل در بازی هایی که ما تجربه کردیم این امر محسوس بود! بازی های این وسیله نیز عمومی و کلی هستند و بیشتر عموم را هدف گرفته اند. Wiimote نیز اگرچه موفقیت بزرگی را کسب کرده است اما به خوبی حرکات را منتقل نمی کند اما در نقطه مقابل PlayStation Move کاملا شما را به صفحه نمایش متصل می کند! اگرچه تاخیر و لگ بسیار بسیار جزیی وجود دارد. البته این تاخیر در صحنه های که نیازمند عکس العمل سریع هستند احساس می شود و در صحنه هایی که آسان تر هستند تاخیری مشاهده نمی شود!

بازی های زیادی را با Move تجربه کردیم که همه به خوبی با آن سازگار بودند ! از Party گرفته که مجموعه جالبی از mini game هاست و The Fight که حرکات شما را تا بیشترین حد ممکن شبیه سازی می کند تا Eyepet که جذاب ترین نمایش Move بود که ما را تحت تاثیر قرار داد!

با تشکر از Cnet

این خبر رو خودم درست کردم و جای خاصی تو اینترنت در حال حاضر نیست و در واقع مثل خبرگزاری ها که از نقدها و خبرهای سایت های معتبر اخبار رو منتشر می کنند :دی امیدوارم مورد توجهتون قرار گرفته باشه!

دوستان متخصص که از IGN و GS و کل دنیا بیشتر اطلاعات دارند، این سایت Cnet هست پس اقدام به مشعوف کردن این تاپیک بنده نفرمایید!

خب راستش ما که ps3 نداریم که سرش کل کل کنیم که move رو بگیریم یا کینکت
همینشم شکرش باقیه :d
اونایی که جفتشو دارن باید از این فکرا کنن :d

آرش جان ممنون. خدا کنه اون بازی The Fight ه واقعا حس یک به یک داشته باشه.

شخصا از نمایش بازی شبه هری پاتر سونی / جادوگری خیلی خوشم اومد. یه بازی که خیلی هم کژوال نیست ولی قدرت های جالبی مثل دیوار آتش داره. Socom 4 هم عالی بود گیم پلیش با move. کلا چون وحشتناک با Delay توی Wii مشکل دارم و ظاهرا کینکت هم در همون حد تاخیر داره، فکر کنم اگه روزی بخوام بیام سراغ این نوع بازی ها، منم Move رو انتخاب کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or