SEV با ماسک Helghast ها در اوّلين تيزر رسمی KILLZONE 3 !!!!!!!!!!!!!!

SaDrA-HhH

Loyal Member
killzone361.jpg

SEV با ماسک Helghast ها در اوّلين تيزر رسمی KILLZONE 3 !!!!!!!!!!!!!!

sony تيزر آوليه اين بازی را منتشر کرد که از منبع ميتوانيد ببينيد!

امّا نکته جالب حضور SEV با ماسک هلگاست هاست!

يک صحنه مخفی کاری؟ خيانت؟ يا پی بردن به حقيقت؟

به شدت منتظر E3

منبع و لینک تیزر

• Like
Reactions: test84
اون همه ماسک هلگست چی بود زیر پاش؟
این چی بود که بعد از هر ضربه به اطراف میپاشید؟
احتمالا چند مرحله مخفی کاری در پیش داریم ...
خدایا KiLLZ0N3 را برسان!
من تو هنگ به سر میبرم
من هم!
=====
جزئیات هلگسته واقعا زیاد بود! پسر شلوارشو دیدی؟
CG بود!
:دی نمیدونستم!

آخرین ویرایش:
چه ریشی گذاشته بود sev !!!!! خیلی جالب و باحال بود . ارش بیا حداقل یکم از ارزوت براورده شده بازی تو نقش هلگاستها ( بخون تو لباس هلگاستها !!! :دی ) شاید بقیه-ی ارزوت هم براورده بشه . پیوستن sev به هلگاستها !!؟؟

خوب اول از همه توصیه می کنم به همه بچه ها که اگه اینترنتشون کشش داره حتما 720 با صدای بلند تماشا کنند:biggrin1:
نکته بعدی اینه که تو تیزر حتی یک لحظه هم به من حس خیانت دست نداد. دلیلش هم اینه که Sev بعد از یک مبارزه خفن این ماسک رو به دست آورد و احتمالا مراحل مخفی وجود خواهد داشت. در ضمن ریشش رو عشق است:biggrin1: انتظار برای E3 خیلی سخت شد.

HOLY BEARD of Big Boss
Epic!!

تیزر جالبی بود، میتونه اشاره ای باشه به مبارزات hand to hand... اون ماسک Helghast هم دو حالت داره: یا به دلیل موندن زیاد تو Helghan نیاز دارن از ماسک استفاده کنن (کسانی که backstory رو خوندن میدونن) یا اینکه برای مراحل مخفی کاریه :دی

پی به بردن حقیقت و این خز بازیا ربطی نداره :دی

چه ریشی گذاشته بود sev !!!!! خیلی جالب و باحال بود . ارش بیا حداقل یکم از ارزوت براورده شده بازی تو نقش هلگاستها ( بخون تو لباس هلگاستها !!! :دی ) شاید بقیه-ی ارزوت هم براورده بشه . پیوستن sev به هلگاستها !!؟؟

این آرزوی من بود که SEV جایScolar Visari رو بگیره .:biggrin1: و بشه رهبر هلگاستها من اگه بودم داستان رو این جوری پی میگرفتم که در آخر هلگاستها کلا نیرو های ISA رو نابود میکردن بعدش هلگاستها برای این که نشون بدن که از اول جنگ طلب نبودن با بقیه صلح میکردن .:biggrin1:

حالا که من نویسنده ش نیستم .:-" بشینین بینین چی میشه اما اگه sev بره جزو هلگاستها واقعا خدا میشه داستان به بعدش .

HOLY BEARD of Big Boss
Epic!!

تیزر جالبی بود، میتونه اشاره ای باشه به مبارزات hand to hand... اون ماسک Helghast هم دو حالت داره: یا به دلیل موندن زیاد تو Helghan نیاز دارن از ماسک استفاده کنن (کسانی که backstory رو خوندن میدونن) یا اینکه برای مراحل مخفی کاریه :دی

پی به بردن حقیقت و این خز بازیا ربطی نداره :دی

موافقم کیوان،‌ اگه دقت کنی آثار زیاد موندن تو سیاره قشنگه تو چهرش معلومه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or