Trunks کاربر سایت Mar 14, 2010 #1 همونطور که از اسم تاپیک معلومه میخوایم بهترین مبارز رو انتخاب کنیم ! سعی کردم اکثر مبارزان محبوب رو توی لیست بذارم !
همونطور که از اسم تاپیک معلومه میخوایم بهترین مبارز رو انتخاب کنیم ! سعی کردم اکثر مبارزان محبوب رو توی لیست بذارم !
Trunks کاربر سایت Mar 14, 2010 #3 نوشته شده توسط Mr.Death: لیستی مشاهده نمیشه ! بیشتر... خب نظر سنجی طول میکشه تا نمایش داده شه ! امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم !
نوشته شده توسط Mr.Death: لیستی مشاهده نمیشه ! بیشتر... خب نظر سنجی طول میکشه تا نمایش داده شه ! امیدوارم کسی رو جا ننداخته باشم !
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Mar 14, 2010 #5 خوب انتخاب من Scorpion هست. بیشتر به خاطر سماجت تو هدفی که داشته (انتقام از ساب زیرو و کوان شی ) دوست دارم. خوب البته از Biosn تو SF هم خیلی خوشم میاد.
خوب انتخاب من Scorpion هست. بیشتر به خاطر سماجت تو هدفی که داشته (انتقام از ساب زیرو و کوان شی ) دوست دارم. خوب البته از Biosn تو SF هم خیلی خوشم میاد.
NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 14, 2010 #6 Scorpion - Mortal Kombat Ryu - Street Fighter الته به همون گزينه آخر راي دادم و نام ميبرم :biggrin1: Sagat - Street Fighter :biggrin1:
Scorpion - Mortal Kombat Ryu - Street Fighter الته به همون گزينه آخر راي دادم و نام ميبرم :biggrin1: Sagat - Street Fighter :biggrin1:
Trunks کاربر سایت Mar 14, 2010 #8 نوشته شده توسط m_kasaeei: پس Dante کو :biggrin1: بیشتر... جان ؟! Dante ؟! مگه زدیم بهترین Swordsman که دانته هم توش باشه ؟! خب منم به جین رای دادم ! هرچی باشه نماینده تکن هستش ! ولی خب Ragna و Sub-Zero هم خیلی دوست دارم !
نوشته شده توسط m_kasaeei: پس Dante کو :biggrin1: بیشتر... جان ؟! Dante ؟! مگه زدیم بهترین Swordsman که دانته هم توش باشه ؟! خب منم به جین رای دادم ! هرچی باشه نماینده تکن هستش ! ولی خب Ragna و Sub-Zero هم خیلی دوست دارم !
Niko Bellic کاربر سایت Mar 14, 2010 #10 ویرایش: !: پس منم به ساب زیرو رای میدم! حاجی سردم شد! آخرین ویرایش: Mar 14, 2010
Trunks کاربر سایت Mar 14, 2010 #11 خدایا ! بابا به خدا منظورم از مبارز ، کاراکتر های بازی های فایت هستش !
Lord Zeus کاربر سایت Mar 14, 2010 #12 پس NightWolf م کو؟!:biggrin1: در MK3 وقتی با این بازی میکردم هر راند ده ثانیه طول میکشید:biggrin1:
NaViiDii God Of War کاربر سایت Mar 14, 2010 #13 آقا من يه بنده خدايي رو يادم رفت ! Noob Saibot - Mortal Kombat :biggrin1: كلا كاراكتر زياده اما نميشه همه رو گفت :biggrin1:
آقا من يه بنده خدايي رو يادم رفت ! Noob Saibot - Mortal Kombat :biggrin1: كلا كاراكتر زياده اما نميشه همه رو گفت :biggrin1:
LeonSM کاربر سایت Mar 14, 2010 #14 من به Ryu رای دادم ! به جز دو نفر(!) باقیتون رو میتونم بزنم باهاش از سری MK هم Liu Kang.سری Tekken هم Asuka ! (لابد چون جذابه! ) راستی اون KYO هستش نه Kyu
من به Ryu رای دادم ! به جز دو نفر(!) باقیتون رو میتونم بزنم باهاش از سری MK هم Liu Kang.سری Tekken هم Asuka ! (لابد چون جذابه! ) راستی اون KYO هستش نه Kyu