25 بازی برتر تاریخ کنسول PlayStation One

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
182688-1-1.jpg

درود.

کنسول افسانه ای شرکت بزرگ Sony یعنی PlayStation One هنوز هم از یاد دوستداران این کنسول نرفته است و بازیهای بزرگ و به یاد ماندنی این کنسول هنوز در یادها و خاطرها باقی مانده است PlayStation One که از عمرش بیش از یک دهه میگذرد در زمان خود صنعت بازی را متحول کرد و با قابلیت پخش موسیقی و video cd یک کنسولی شد که بعد از 15 سال هنوز به بررسی بازیهایش پرداخته میشود در همین راستا سایت ThisKidPLaysGames به گزاشتن 25 بازی برتر تاریخ این کنسول پرداخته است این بازیها به شرح زیر میباشد .

25- Bust-A-Move 4
24- Marvel vs Capcom
23- Worms Armageddon
22- Die Hard Trilogy
21-Bishi Bashi Special
20-Kula World
19- Driver
18-Alien Trilogy
17- Rapid Reload
16- Vagrant Story
15- SoulBlade
14- Bubble bobble featuring rainbow islands
13- Medievil
12- Resident Evil Nemesis
11- Ape escape
10- Tony Hawks pro skateboarder 3
9-Time crisis
8- Castlevania Symphony of the night
7-Tekken 3
6-Cash Bandicoot 3: Warped
5- Gran Turismo
4- Final Fantasy 8
3-Resident Evil 2
2-Metal Gear Solid
1-Final fantasy 7

آخ گفتی Crash!
بنظرم بازی های منطقی رو انتخاب کرده اما جای یک بازی خالی هستش... Medal of Honor هم میتونه رتبه ای بین این بازی ها داشته باشه. یادش بخیر..!

اره راست میگه HARVEST MOON نیست بازی خیلی قویی هست نباید سر سری گرفته شه :mad:

اخهههههههه دلم برای این صدای این خیارا که میندازیشن تو انبار برا فروش تنگ شده یه صدای تولوپ مانند داشت :love:

اره راست میگه HARVEST MOON نیست بازی خیلی قویی هست نباید سر سری گرفته شه :mad:

اخهههههههه دلم برای این صدای این خیارا که میندازیشن تو انبار برا فروش تنگ شده یه صدای تولوپ مانند داشت :love:

یادش بخیر:((
منتظر میشدیم ساعت 5 شه اون یارو زاک بیاد جنسا رو بخره:biggrin1:

به نظر من جای HARVEST MOON خیلی خالیه:love:
خودم رو کشتم تا تونستم با کارن ازدواج کنم:blushing:
ای بابا حامد از این همه دختر خوب خوب رفتی کرن رو انتخاب کردی:love::biggrin1: من با پوپری ازدواج کردم یه بچه هم حاصل ازدواج بود :love::eek: لات شده بود این اخرا اخر شب میومد خونه :love: ولی این بازی خوبی بود نمی دونم چرا :love::confused:

ای بابا حامد از این همه دختر خوب خوب رفتی کرن رو انتخاب کردی:love::biggrin1: من با پوپری ازدواج کردم یه بچه هم حاصل ازدواج بود :love::eek: لات شده بود این اخرا اخر شب میومد خونه :love: ولی این بازی خوبی بود نمی دونم چرا :love::confused:

اره این پوپری خیلی خوبه هم خوشگله هم با نمکه هم زود خر میشه :biggrin1: بقیه دخترا توقعاتشون بالاست
ولی برای این دخترک پرو 3 تا 4 از تخمه مرغای بیچاره خودمو باید هر روز صرفش میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or