Splinter Cell: Conviction | Achievement Guide

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
splinter_cell_conviction_box_art.jpg

نکته: این راهنما دارای Spoil می باشد.

نیم نگاه:

درجه سختی گرفتن اچیومنت ها: 7/10
زمان برای گرفتن اچیومنت ها: 10 الی ؟؟؟

تعداد اچیوهای آفلاین: 25 (
g-icon.gif
530)
تعداد اچیوهای آنلاین: 21 (
g-icon.gif
470)

حداقل تعداد دفعات انجام بازی: 1

تعداد اچیوهای قابل جا گذاشتن :دی : 3 عدد (Take Down Tom Reed, Allow Tom Reed to Live, Survivor)

01.jpg

Realistic Difficulty (50
g-icon.gif
)

Complete single player story on "Realistic" difficulty

بخش تک نفره بازی را روی درجه سختی Realistic به پایان برسانید.

خوب کاملا واضحه که چیکار باید بکنید. این اچیومنت برای کسانی که قبلا سری SC بازی نکردن تا حدودی سخت خواهد بود. و دیگه توی 5 ساعت تموم نمیشه :-"

02.jpg

Co-op Realistic Difficulty (50
g-icon.gif
)

Complete the co-op story on "Realistic" difficulty

بخش داستانی دو نفره بازی را روی درجه سختی Realistic به پایان برسانید.

برای این کار به منوی Co-op and Multiplayer برید. بر اساس امکاناتی که دارید و دوست دارید هم میتونید با دوستتون از طریق XLIVE بازی کنید هم از طریق Split Screen. این قسمت از 4 مرحله طولانی تشکیل شده که خیلی سخت تر از حالت تک نفره هستش و تاکتیک تیمی بسیار بالایی رو میطلبه. بعد از اینکه هر مرحله رو برید با توجه به سختی ای که رفتید کنار نام مرحله علامت سختی (1 نقطه آسان، 2 نقطه معمولی، 3 نقطه Realistic) نمایش داده خواهد شد.

من شخصا با یکی از دوستان در حدود 7-8 ساعت این بخش رو به پایان رسوندیم. حالا بیا 5 ساعته بورو ما حالشو ببریم :-"

03.jpg

Quality Time (20
g-icon.gif
)

Invite a friend to join and participate in a co-op story or game mode session

یکی از دوستان خودتون رو برای بازی co-op خود دعوت کنید.

برای این کار کافیست در منویی که آماده وارد شدن به بازی است از لیست دوستان خود یک نفر را انتخاب و با هم بازی را آغار کنید. به محض اینکه وارد بازی شدید این اچیومنت باز می شود.

نکته: این اچیو فقط برای فرد Host شده یا فرستنده دعوت باز می شود نه برای فرد میهمان.

04.jpg

Hunter (10
g-icon.gif
)

Complete any 1 map in "Hunter" game mode in co-op

یکی از مراحل بخش Hunter را در حالت co-op به پایان برسایند.

مراجعه شود به "Hunter Completionist".

05.jpg

Last Stand (10
g-icon.gif
)

Complete any 1 map in "Last Stand" game mode in co-op

یکی از مراحل بخش Last Stand را در حالت co-op به پایان برسایند.

مراجعه شود به "Last Man Standing".

06.jpg

Hunter Completionist (20
g-icon.gif
)

Complete all maps in "Hunter" game mode on rookie or normal difficulty

تمامی مراحل بخش Hunter را روی درجه سختی Rookie یا Normal به پایان برسانید.

مود Hunter بخشی از بازی است که شما باید در هر منطقه از مرحله تعداد خاصی دشمن را از پای در بیاورید. در صورتی که شما را ببیند، 10 نفر به تعداد دشمن ها افزوده خواهد شد. پس در سایه ها بمانید :دی البته در حالت سختی rookie دشمنان برای شما مشکلی ایجاد نخواهند کرد و می توانید به راحتی آنها را rush کنید.

07.jpg

Hunter Master (50
g-icon.gif
)

Complete all maps in "Hunter" game mode on realistic difficulty

تمامی مراحل بخش Hunter را روی درجه سختی Realistic به پایان برسانید.

مراجعه شود به "Perfect Hunter".

08.jpg

Last Stand Completionist (20
g-icon.gif
)

Complete all maps in "Last Stand" game mode on rookie or normal difficulty

تمامی مراحل بخش Last Stand را روی درجه سختی rookie یا normal به پایان برسانید.

مراجعه شود به "Last Man Standing".

09.jpg

Last Stand Master (50
gp-g.jpg
)

Complete all maps in "Last Stand" game mode on realistic difficulty

تمامی مراحل بخش Last Stand را روی درجه سختی realistic به پایان برسانید.

این اچیومنت دارای یک باگ یا به اصطلاح گلیچ هست. لازم نیست از همان موج 1 بازی رو شروع کنید. کافی است موج 15 را انتخاب و در مقابل دشمنان مقاومت کنید تا آچیومنت آزاد شود.

10.jpg

Face-Off Completionist (20
gp-g.jpg
)

Complete all maps in "Face-Off" game mode using any connection type

تمامی مراحل بخش Face-Off را در هر حالتی (online or offline) به پایان برسانید.

مراجعه شود به "Face-Off".

11.jpg

Face Off (10
gp-g.jpg
)

Win one match in "Face-Off" game mode on any difficulty

یکی از مراحل بخش Face-off را روی هر درجه سختی ای پیروز شوید.

در این بخش هردو دوست باید همدیگر را پیدا کرده و یکدیگر را بکشند. هر کس زودتر موفق به کشتن شود برنده مسابقه است. در این مود دشمنان همچنان پا برجا هستند و می توانند مشکلاتی برای شما ایجاد کنند، اما اگر کمی از زکاوت خود را به کار گیرید میتوانید از هوش مصنوعی در مقابل دوستتان به نفع خود استفاده کنید.

12.jpg

Preparation Master (30
gp-g.jpg
)

Complete all prepare & execute challenges

تمامی challeng های preapare و execute را تمام کنید.

مراجعه شود به "Well Rounded

13.jpg

Stealth Master (30
gp-g.jpg
)

Complete all vanish challenges

تمامی challenge های vanish را تمام کنید.

مراجعه شود به "Well Rounded".

14.jpg

Best Of The Best (30
gp-g.jpg
)

Complete all Splinter Cell challenges

تمامی challeng های splinter cell را تمام کنید.

مراجعه شود به "Well Rounded".

15.jpg

Well-Rounded (50
gp-g.jpg
)

Complete all challenges

تمام challenge ها را تمام کنید.

با زدن دکمه Start در داخل بازی و انتخاب منوی P.E.C Challenges میتوانید لیستی از کارهایی که باید انجام دهید را پیدا کنید. این challenge ها میتوانند هم در حالت آنلاین و هم آفلاین کامل شوند.

بعضی از challenge ها دارای 3 مرحله هستند. برای اینکه این challenge ها را تکمیل کنید باید تمامی هر 3 مرحله از challenge را به پایان برسانید. بدین صورت که بعد از تکمیل اولین مرحله نقطه ای قرمز رنگ در کنار نام challenge ایجاد می شود و در صورت تکمیل 3 نقطه قرمز رنگ ایجاد می شود.

برای دیدن لیست و ترجمه Chellenge ها به آخر این پست مراجعه کنید.

16.jpg

Weapon Upgraded (10
gp-g.jpg
)

Purchase all 3 upgrades for any 1 weapon

هر 3 ارتقا برای یکی از اسلحه های بازی را خریداری کنید.

مراجعه شود به "Weapons Expert".

17.jpg

Gadget Upgraded (10
gp-g.jpg
)

Purchase all 2 upgrades for any 1 gadget

هر 2 ارتقا برای یکی از ابزار خود (نارنجک ها) را خریداری کنید.

مراجعه شود به "Gadgets Expert".

18.jpg

Weapons Expert (20
gp-g.jpg
)

Purchase all 3 upgrades for all weapons

تمامی سلاح های خود را به صورت full ارتقا دهید.

امتیاز هایی که برای خریداری تجهیزات برای سلاح ها مورد استفاده قرار میگیرند از انجام challenge های بازی به بدست می آیند. این امیتازات هم به صورت آفلاین هم آنلاین قابل جمع آوری هستند.

برای ارتقا سلاح ها از دو روش میتواند وارد شوید.

1- در بین مراحل بازی به جعبه هایی می رسید که روی آنها نوشته شده Wepon Stash. جعبه را باز کنید، سلاح مورد نظر را انتخاب کنید و با دکمه
x.png
تجهیزات را برایش بخرید.

2- در منوی اصلی بازی به بخش Deniable ops یا بخش Co-op بروید. همین که وارد lobby شدید 3 پنجره می بینید. پنجره بالا سمت راست که نوشته شده Equipment را انتخاب کنید و با انتخاب گزینه های Pistol یا Alternate Weapon به منوی سلاح ها بروید.

19.jpg

Gadgets Expert (20
gp-g.jpg
)

Purchase both upgrades for all gadgets

تمامی نارنجک های خود را به صورت Full ارتقا دهید.

در کل بازی 5 مدل نارنجک وجود دارند تمامی آنها از 2 حالت ارتقا بهره می برند که هر برای هر ارتقا 250 امتیاز نیاز دارید.

نحوه ارتقا نارنجک هم دقیقا مانند شرایط اچیومنت بالای است.

20.jpg

Weapons Collector (20
gp-g.jpg
)

Unlock all weapons in the weapon vault

تمامی سلاح ها را باز کنید.

برای این کار تنها کافی است یک بار سلاح را برداشته و بعد اگر خواستید زمین بیندازید. اسلحه اتوماتیک در جعبه سلاح هاتون سیو میشه.

پ.ن: در طول بازی بسیاری از این سلاح ها رو خودتون پیدا می کنید اما روش دیگه هم که من خودم تجربه کردم، رفتن بخش داستانی co-op بود.
هنوز این Guide رو ننوشته و بودم حدود 3-4 اسلحه کم داشتم. با رفتن بخش co-op با یکی از دوستان بعد از اتمام هر مرحله دیدم تعدادی از سلاح ها اتوماتیک به جعبه سلاح ها افزوده می شد. تا اینکه بالاخره اچیومنت آزاد شد. شاید بشه گفت سوتی دادن :دی

به هر حال در لیست مکان سلاح ها در طول بازی رو مشخص کردم:

ShutGun:

M-500: تقریبا همه جا میتونید پیداش کنید.

کلت ها:

USP .45: برای اولین بار در بخش Single player در مرحله Washington Monument می توانید پیدا کنید.
Five-Seven: در طول بازی و به صورت اتوماتیک (بخشی از داستان بازی) به شما داده می شود.
Mk. 23: به صورت اتوماتیک به دست خواهید آورد.
Desert Eagle: در تمامی مراحل اولیه بازی پیدا خواهید کرد.

Submachine Guns:

UMP-45: برای اولین بار در بخش Single player در مرحله Washington Monument می توانید پیدا کنید.
Scorpion: در مرحله دوم بازی یعنی Kobin's Mansion میتوانید پیدا کنید.
AKS-74U: در مرحله عراق بازی و Price Airfield.

Assault Rifles:

M468: برای اولین بار در بخش Single player در مرحله Washington Monument می توانید پیدا کنید.
AK-47: در محله عراق پیدا میکنید. در حقیقت سم خودش از این سلاح در ابتدا استفاده میکنه.

SC3000: در بخش های پایانی مرحله Third Echelon HQ در بخش single player.
G36C: به صورت اتوماتیک به دست میارید.

21.jpg

Variety (10
gp-g.jpg
)

Purchase any 1 uniform

یکی از یونیفرم ها را خریداری کنید.

مراجعه شود به "Fashionable".

22.jpg

Accessorizing (10
gp-g.jpg
)

Purchase any 1 accessory for any 1 uniform

یکی از یونیفرم ها را یک بار ارتقا دهید.

23.jpg

Ready For Anything (20
gp-g.jpg
)

Purchase all 9 accessories for all uniforms

تمامی یونیفرم ها را به صورت کامل ارتقا دهید.

24.jpg

Fashionable (20
gp-g.jpg
)

Purchase all 6 texture variants for all uniforms

هر 6 رنگ را برای هر یونیفرم بخرید.

خرید یونیفرم: از منوی اصلی بازی بخش Deniable Ops یا co-op را انتخاب کنید. در لابی به پنجره بالا سمت راست یعنی Equipment برید و از آنجا یونیفرم را انتخاب کنید.

خرید رنگ ها و تجهیزات یونیفرم: طبق مراحل بالای برید تا به بخش یونیفرم ها برسید. برای ارتقا یونیفرم را انتخاب کنید با زدن
x.png
روی هر گزینه آن را بخرید. برای خرید رنگ های دیگر روی هر لباس دکمه
y.png
را بزنید.

25.jpg

Perfect Hunter (20
gp-g.jpg
)

Complete any map in Hunter without ever having been detected on realistic difficulty

یک مرحله روی Hunter را بدون اینکه حتی یک بار هم دیده شوید روی درجه سختی realistic به پایان برسانید.

نکته: در حالت co-op اگر یکی از دو نفر دیده شوند و نفر دیگر دیده نشده باشد، نفر دیده نشده هنوز هم میتواند برا اچیومنت تلاش کند.

این اچیومنت خیلی از آسون تر از اونیه که فکر میکنید. (منظور زیاد سخت نیست :دی)
من نمیخوام هیچ مپی رو پیشنهاد بدم چون استراتژیک افراد در مپ های مختلف فرق داره و هر کس در مپی راحت تر می تونه پیشروی کنه.
پیشنهاد دارم از کلت های Silencer دار استفاده کنید. قابلیت Mark & Execute رو برای موقعیت های بحرانی و سخت نگه دارید.

نکته: اگر در طول بازی فکر می کنید دیده شدید، اما هیچ پشتیبانی نرسید (یعنی تعداد 10 نفر به دشمنان افزوده نشد)، در حقیقت هنوز وجود شما تایید نشده و میتوانید ادامه دهید.

26.jpg

Last Man Standing (50
gp-g.jpg
)

In Last Stand, survive all enemy waves of any map in one session without failing on any difficulty.

در مود Last Stand از تمامی موج های دشمن، روی هر درجه سختی ای و در هر مپی بدون retry کردن، زنده بمانید.

در هر مپ 20 عدد موج از دشمنان به سمت شما خواهند آمد. هر موج تعدادی بین 15 تا 25 را شامل می شوند. شما باید بدون اینکه بمیرید تمامی این 20 موج را رد شوید. یکی از بزرگترین مسائلی که برای شما مشکل ساز خواهد بود گروگان گرفته شدن شما توسط دشمنان است. چون کار را برای دوستتان بسیار سخت خواهد کرد. پس سعی کنید تا جایی که می توانید از دشمنان دوری و با اسلحه با آنها مبارزه کنید.

27.jpg

Revelations (10
gp-g.jpg
)

Discover Anna Grimsdottir's dark secret

راز مخفی Anna را بفهمید.

اچیومنت داستانی، از دست نخواهید داد.

s28.jpg

Merchant's Street Market (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Merchant's Street Market" on any difficulty

مرحله Merchant's Street Market را در بخش single به پایان برسانید.

s29.jpg

Kobin's Mansion (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Kobin's Mansion" on any difficulty

s30.jpg

Price Airfield (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Price Airfield" on any difficulty

s31.jpg

Diwaniya, Iraq (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Diwaniya, Iraq" on any difficulty

s32.jpg

Washington Monument (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Washington Monument" on any difficulty

s33.jpg

White Box Laboratories (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "White Box Laboratories" on any difficulty

s34.jpg

Lincoln Memorial (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Lincoln Memorial" on any difficulty

s35.jpg

Third Echelon HQ (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Third Echelon HQ" on any difficulty

s36.jpg

Michigan Ave. Reservoir (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Michigan Ave. Reservoir" on any difficulty

s37.jpg

Downtown District (20
gp-g.jpg
)

Complete Single Player Story "Downtown District" on any difficulty

s38.jpg

White House (20
gp-g.jpg
)
Complete Single Player Story "White House" on any difficulty

s39.jpg

St. Petersburg Banya (
20
gp-g.jpg
)

Complete CO-OP Story "St. Petersburg Banya" on any difficulty

اچیومنت داستانی حالت Co-op، از دست نخواهید داد.

s40.jpg

Russian Embassy (20
gp-g.jpg
)

Complete CO-OP Story "Russian Embassy" on any difficulty

s41.jpg

Yastreb Complex (20
gp-g.jpg
)

Complete CO-OP Story "Yastreb Complex" on any difficulty

s42.jpg

Modzok Proving Grounds (20
gp-g.jpg
)

Complete CO-OP Story "Modzok Proving Grounds" on any difficulty

s43.jpg

Judge, Jury and Executioner (10
gp-g.jpg
)

Take down Tom Reed

مراجعه شود به Man of Conviction.

s44.jpg

Man of Conviction (10
gp-g.jpg
)

Allow Tom Reed to live

در پایان بازی زمانی که از Tom Reed سوال می پرسید بعد از اتمام سوال ها دو گزینه به شما میده که او را بکشید یا ببخشید. هر کدام از انتخاب ها اچیومنت دارند. ابتدا یکی را انتخاب کنید، بعد از آزاد شدن اچیومنت بلافاصله Start را بزنید و Restart Last checkpoint را انتخاب کنیدو این بار حالت بعدی را انجام دهید.

s45.jpg

Survivor (10
gp-g.jpg
)

Battle your CO-OP teammate and survive

در پایان بخش داستانی Co-Op به هر کدام از دو نفر طی تماسی دستور داده می شود که همکار خود را بکشد. اینجا هر یک از بازی کنان باید دوست خود را بکشند و هر که زودتر موفق شود اچیومنت ها خواهد گرفت.

ترجمه و لیست Challengeها:

1. Prepare And Execute Challenges (چلنج های 3 مرحله ای)

Death From Above: در جایی بالاتر از دشمنان به صورت آویزان قرار بگیرید و زمانی که دشمن زیر پای شما قرار گرفت دکمه LT (که کنارش نوشته شده Death From Above) را بزنید تا از بالا بر سر دشمن نگون بخت فرود بیایید. (30 نفر در کل)

Grab From Legde: دشمنان را از لبه پنجره یا نرده ها در حالی که آویزان شده اید به پایین بکشید. (30 نفر در کل)

5x Predator: پنج نفر را بدون اینکه دیده شوید پشت سر هم بکشید. (15 نفر در کل)

Stealth Headshot: دشمنی را بدون اینکه دیگر دشمنان متوجه شوند Headshot کنید. (30 نفر در کل)

Mark Proficiency: حداقل 2 نفر را در یک Mark & Execute بکشید. (100 نفر در کل)

3x Frag Grenade: سه نفر را همزمان با یک نارنجک به فنا بدین :دی

Remote Explosion: حداقل 3 نفر را با کار گذاری یک عدد مین از راه دور بکشید.

Stunned: دشمنی را بعد از اینکه به وسیله فلش یا EMP گیج شد، بکشید.

Behind Closed Doors: به وسیله آیینه یا دوربین جاسوسی، از زیر در، دشمنی/دشمنان را مارک کنید، بعد آنها را بکشید.

Sonar Mark: به وسیله Sonar Goggle (دوربین دید در شب جدید)، دشمنی/دشمنان را مارک کنید، بعد آنها را بکشید.

Shadow Take Down: در تاریکی دشمنی را بدون اینکه دیگران متوجه شوند، به وسیله مبارزه تن به تن بکشید.

Sticky Camera Whistle: به وسیله صدای یک دوربین چسبان حواس دشمن را پرت کرده و او را بکشید.

2. Vanish Challenges (چلنج های 3 مرحله ای)

Vanish Silently:
وقتی برای لحظه ای دیده شدید، سریعا از چشم دشمن دور شوید تا کاملا Detected (دیده)نشوید.

Cat And Mouse:
به صورت تن به تن شخصی که در حال جستجوی آخرین مکان شماست را هدف قرار دهید. وقتی از خود ردی که به Last known Position مشهور است به جای گذاشتنید کمی از آن فاصله گرفته و بعد اینکه دشمن به سمت آنجا رفت، او را با مبارزات تن به تن بکشید.

.....
ادامه دارد.... کار دارم باید زود برم :دی

آخرین ویرایش:
فردین جا داره یک خسته نباشید بهت بگم. واقعا زحمت کشیدی ممنون

راستی Challengeها تمومی نداره:biggrin1: هر چقدر میری بازم هست:biggrin1: هر وقت تموم شد خوشحال میشم بزاریش

فری جان تبریک میگم ترکوندی بسیار کامل بود .الان با این راهنمایی میشه همه رو گرفت فقط خیلی سخت هست :biggrin1:من بازی رو تموم کردم .:love:باید برم سراغ اچیومنت هاش فقط وقت میبره:biggrin1:

فردین جان واقعا خسته نباشی.:smile:عالیه.معلومه خیلی واسش زحمت کشیدی.:smile:فقط یه چیزی:
ویرایش:...:biggrin1:
اشکال نداره 12 شب بود کسی ندید!!!!!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
فردین جان واقعا خسته نباشی.:smile:عالیه.معلومه خیلی واسش زحمت کشیدی.:smile:فقط یه چیزی:
میدونم سم نبود اینقدرم خل نیستم :دی خواستم یه جوری بشه که اگه کسی بازی نکرده و به اون نوشته گنده Spoil دقت نکرده این قسمتش براش اسپویل نشه، چون بدجور آدم شکه میشه وقتی میبینه آخرش با سم بازی نمیکردی :دی تمام لذتش به همونه که آدم فکر کنه با سم داره میره آخرش یهو میگن بلاخ :دی

آخرین ویرایش:
میدونم سم نبود اینقدرم خل نیستم :دی خواستم یه جوری بشه که اگه کسی بازی نکرده و به اون نوشته گنده Spoil دقت نکرده این قسمتش براش اسپویل نشه، چون بدجور آدم شکه میشه وقتی میبینه آخرش با سم بازی نمیکردی :دی تمام لذتش به همونه که آدم فکر کنه با سم داره میره آخرش یهو میگن بلاخ :دی
گفتم بابا ازتو بعیده یه همچین سوتی ای!!!:biggrin1:تو کارت درسته!:biggrin1:
من فکر میکردم فقط خودم نفهمیدم اون ویکتوره!!:biggrin1:نگو هیشکی نفهمیده!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
فردین کلا بازی 980 تا افلاین داره و فقط 20 تا انلاین چون همه اچیو ها به جز اونی که میگه یکی رو دعوت کن برای Co op رو میشه با Split Screen و اینا گرفت. حالا اگر جایی اینو گفتی که شرمنده وقت نکردم کل تاپیک رو بخونم.

یه سوالی هم خودم داشتم، اچیومنت های Co op رو به صورت Split بریم بعد اچیومنت ها برای پروفایل دوم هم انلاک میشه دیگه؟

یه سوالی هم خودم داشتم، اچیومنت های Co op رو به صورت Split بریم بعد اچیومنت ها برای پروفایل دوم هم انلاک میشه دیگه؟
فردین ببخشید من جواب دادم ولی نبودی گفتم بگم. من یک مرحله از قسمت Co'op بازی رو به صورت Split رفتم و بهم اچیومنتش رو داد. تو هر دو تا پروفایل هم ثبت شد.

یه سوال فنی داشتم من بازی رو توی Realistic تموم کردم ولی آچیومنت رو بهم نداد، به نظرتون چرا؟
دوست عزیز همون طور که توی تاپیکش هم گفتی احتمالا چون مراحل رو پیاپی نرفتی بهت نداده. اون قسمتی که میری مراحل رو انتخاب کنی همه 3 نقطه قرمز شدن؟ اگه آره فکر کنم دو حالت داره یا باگ داره برای شما و یا اینکه باید مراحل رو به ترتیب از یک New Game شروع کنی و تا پایان بری.

دوست عزیز همون طور که توی تاپیکش هم گفتی احتمالا چون مراحل رو پیاپی نرفتی بهت نداده. اون قسمتی که میری مراحل رو انتخاب کنی همه 3 نقطه قرمز شدن؟ اگه آره فکر کنم دو حالت داره یا باگ داره برای شما و یا اینکه باید مراحل رو به ترتیب از یک New Game شروع کنی و تا پایان بری.
خب تو قسمت انتخاب ها همه مراحل تیک سه چراغ خوردن، رفتم از مرحله اول انتخاب کردم تا آخرش رفتم ولی بازم نداد. انگاری جدی جدی باگ خوشگل طرفم.

سلام.
یک چلنج هستش تو قسمت اسپلینتر سل که میگه یک نفر رو بگیرید و توی شیشه پرتش کنید.هر چی یک دشمنو گرگان میگریم و پرتش میکنم میخوره به شیشه ولی شیشه رو نمیشکونه.چی کار باید کرد؟

سلام.
یک چلنج هستش تو قسمت اسپلینتر سل که میگه یک نفر رو بگیرید و توی شیشه پرتش کنید.هر چی یک دشمنو گرگان میگریم و پرتش میکنم میخوره به شیشه ولی شیشه رو نمیشکونه.چی کار باید کرد؟
محمد جان زحمت ویدئوش رو کشیدن منم یه توضیح کوتاهی بدم.

تو همون مرحله دوم یعنی Kobin's Mansion اولین بار که وارد ساختمون شدین و اون یارو رو از پنجره کشیدیدن پایین برید در روبرو رو باز کنید یه نفر تکیه داده به نرده ها. اونو گروگان بگیرید بیارید سر همون پنجره که وارد شدین. با 2 متر فاصله پرتش کنید بیرون :دی

این چلنج فقط سر پنجره و اینجور چیزا باز میشه. من خودم 1 ساعت علاف شده بودم براش چون میزدم به شیشه اما نمیشکست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or