Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

البته همون کوبین هم میگه که یه جسد دیگه رو فقط شبیه سارا در آورده، و این کار رو قبلا هم برای TE انجام داده بوده
درسته.ممنون از اینکه تکمیل کردین.
دوستان این قسمت Hunter عجب چیز باحالی هست:biggrin1: یک Map رو رفتم کلی طول کشید تا تموم بشه. چند تا Wave بود و تو هر کدوم باید همه رو به صورت مخفیانه میکشتی. روی Realistic عجب فازی داد:biggrin1:
قابل توجه دوستانی که میگن بازی کوتاهه!بشینین با Deniable ops زندگی کنین!:cool:

سینا انصافا اصلا بازی نیست که به این زودی ها تموم بشه. به خاطر اینکه فکر کنم هر Map حدود 4-5 تا Wave داره. قسمت Hunter فکر کنم 6-7 تا مپ داشت. یک Mode دیگه هم تو این بخش هست که هنوز نرفتم و نمی دونم چقدر طول میکشه ولی حتما اون هم زیاد هست. تازه علاوه بر همه این ها Co'op هم هست که مراحل مربوط به خودش رو میری و همین Deniable ops رو هم میشه دو نفره رفت. واقعا بازی طولانی هست و مدت ها می تونه سرگرم کنه مخصوصا اگه حرفه ای باشی و حوصله داشته باشی که روی Realistic بری:biggrin1:

پایه ی CO-OP میطلبیم! هستید اد کنید مارا: Feytollah

ولی کلا اونقدرا هم که باید خوب میبود، خوب نبود، به خصوص Campagin اش!

هوش مصنوعیشم کجاش عالیه و حرف نداره و اینا؟ یکی رو که میکشی طرف قشنگ میره وایمیسه بالاسر جسد که کاملا در تیررس باشه با خیال راحت اونم بکشی!

یه چیز اعصاب خورد کنشم اینه که طرف کلاه پشمی میکشه رو سرش بعد با یه هد شات نمیمیره! دو تا باید بزنی تو کله ش! اسمشم رئالیستیکه!

سوت و سنگ پرت کردن و از اینجورچیزا هم اگه داشت خوب بود!

تا الان که یه سه ساعتی حدودا بازی کردم می تونم بگم بازی عالی هستش
فقط امان از دست گرافیکش تو بعضی مرحله ها مثل عراق
ولی گیم پلیش همچنان مثل شماره های قبل عالی هستش و من که خودم لذت بردم
فقط یه سوال در مورد داستان
همون اوایل بازی وقتی سم رو میگیرند و زندانیش می کنند این گریم چرا اجازه داد که سم فرار کنه و در واقع باهاش همکاری کنه؟؟؟بد تیکه ای رو از دست دادم اون جور که تو قسمت های بعد شنیدم مثل این که مامور مخفی رییس جمهور هستش؟؟؟؟یه توضیح درباره ی این قسمت بدید
ممنون:love:

سینا انصافا اصلا بازی نیست که به این زودی ها تموم بشه. به خاطر اینکه فکر کنم هر Map حدود 4-5 تا Wave داره. قسمت Hunter فکر کنم 6-7 تا مپ داشت. یک Mode دیگه هم تو این بخش هست که هنوز نرفتم و نمی دونم چقدر طول میکشه ولی حتما اون هم زیاد هست. تازه علاوه بر همه این ها Co'op هم هست که مراحل مربوط به خودش رو میری و همین Deniable ops رو هم میشه دو نفره رفت. واقعا بازی طولانی هست و مدت ها می تونه سرگرم کنه مخصوصا اگه حرفه ای باشی و حوصله داشته باشی که روی Realistic بری:biggrin1:
تازه برهان علاوه بر اینها Ubisoft گفته که هر پنجشنبه یک DLC اون هم مجانی برای بازی میده که ممکنه توشون Map جدید برای Deniable ops هم باشه!:smile:که اگه باشه نور علی نور میشه!:biggrin1:اولیش هم امشب میاد که یه اسلحه به نام MP7A1 داره که یه Machine Pistol هست!
این بخش Deniable ops کلا 4 تا حالت داره:
Hunter: که از اسمش هم پیداس.باید تمام دشمنان یک مپ رو از بین ببری.
Last Stand:باید از یک کلاهک جنگی محافظت کنی(اگه اشتباه نکنم!)
Face Off:باید فقط زنده بمونی!!!!:biggrin1:
و مد مورد علاقه ی من که شاخ ترینشون هم هست...
Infiltration:که تو این مد اصلا نباید دیده بشی!!:ninja:نه توسط گاردها نه دوربین های امنیتی!
به نظر من کلا این حرف که بازی کوتاهه رو باید ریخت دور!حالا از هر چی دیگه خواستن ایراد بنی اسرائیلی بگیرن,بگیرن ولی از این دیگه نمیشه ایراد گرفت!

منم بالاخره بازی رو تموم کردم. همه چی عالی بود فقط خط داستانی می تونست بالا پایین بشتری داشته باشه. قسمت مورد علاقه ی منم آخرش بود که دارن از اون یارو بازجویی میکنن یه دفعه ....... میشه D:
بعد یه سوال مگه چند مود تو deniable ops هست؟؟

به نظر من کلا این حرف که بازی کوتاهه رو باید ریخت دور!حالا از هر چی دیگه خواستن ایراد بنی اسرائیلی بگیرن,بگیرن ولی از این دیگه نمیشه ایراد گرفت!

کسی نگفت بازی 5 ساعت فقط قابل بازيه!

اين بازی تک نفرش روی حالت normal از 6 تا 7 ساعت طول داره يعنی بخش داستانی بازی کوتاهه! در ضمن ساخت بخش تک نفره از ساخت mode های multi player و co-op سخت تره.و کوتاهی بخش داستانی واسه بازی مثل کال6 که تمرکزش روی بازی آنلاینه اشکال نداره ولی واسه این بازی که همیشه تکیه روی بخش تک نفره و داستانی داشته زیاد جالب نیست.

همه هم رو درجه آخر نمیتونن بازی کنن و حوصلشو ندارن .

دوستان دو تا سوال دارم :
من الان مرحله هشت هستم . بازی چند تا مرحله داره ؟
یه جوری نمیشه کاری کرد که نشونه گر ماوس روی افراد قفل بشه در هنگام تیر اندازی ؟

کسی نگفت بازی 5 ساعت فقط قابل بازيه!

اين بازی تک نفرش روی حالت normal از 6 تا 7 ساعت طول داره يعنی بخش داستانی بازی کوتاهه! در ضمن ساخت بخش تک نفره از ساخت mode های multi player و co-op سخت تره.و کوتاهی بخش داستانی واسه بازی مثل کال6 که تمرکزش روی بازی آنلاینه اشکال نداره ولی واسه این بازی که همیشه تکیه روی بخش تک نفره و داستانی داشته زیاد جالب نیست.

همه هم رو درجه آخر نمیتونن بازی کنن و حوصلشو ندارن .
خُب مگه یک بازی فقط بخش داستانی هست!!؟ مگه شماره های قبلی چقد طول میکشید تموم شه!!!؟ من به راحتی میتونم همین DA رو رو Hard واست نهایتا 8-9 ساعته در بهترین حالت تموم کنم!این همه داد و قال واسه 2-3 ساعت!!!!؟ بعد شما در نظر نمیگیری که بازی فقط 6-7 ساعت مد coop داره که مثل Coopهای بقیه ی بازی ها نیست و یه حالت Prologue داره و میشه جزء بخش داستانی حسابش کرد!که شماره های قبلی نداشتن! مد Deniable ops داره که باز قبلی ها نداشتن!اون هم که میگی حوصله ندارن Realistic برن خیلی خنده داره!!!حوصله ندارن خو نباید هم انتظار طولانی بودن داشته باشن!
بعد شما میشه واسه من مشخص کنی این "کال 6 "چی هست!!!؟بازیه ی نرسیدس یا خوردنیه!!؟تا حالا اسمشو نشنیدم!!!

دوستان دو تا سوال دارم :
من الان مرحله هشت هستم . بازی چند تا مرحله داره ؟
یه جوری نمیشه کاری کرد که نشونه گر ماوس روی افراد قفل بشه در هنگام تیر اندازی ؟
نشمردم چند تا مرحله هست.بگو کجایی تا بهت بگم چقدر دیگه مونده!!
:eek:حالا گفتن بازی نوب پسند شده نه دیگه اینقد!!!!!!!!!!! تو رو خدا نزنین از این حرفا!!:eek:

بعد شما میشه واسه من مشخص کنی این "کال 6 "چی هست!!!؟بازیه ی نرسیدس یا خوردنیه!!؟تا حالا اسمشو نشنیدم!!!

call of duty modern war fare 2 TM
بخش داستانی تو 5 ساعت تموم ميشه يعنی سر هم بندی کردن ميخواين قبول کنيد ميخواين نکنيد الان سرتون گرمه بازيه نميتونيد قبول کنيد.
اگه قرار بود 70 تومن سر بازی 5 ساعته بديد الان اينجوری نبود.
در کل اينکه جای مارم لايو خالی کنيد! بن شدم:((

بخش داستانی تو 5 ساعت تموم ميشه يعنی سر هم بندی کردن ميخواين قبول کنيد ميخواين نکنيد الان سرتون گرمه بازيه نميتونيد قبول کنيد.
آخه صدرا مسئله همین هست. اصلا تو قرض بگیر بازی 5 ساعت هست تو Story Mode قشنگ می تونی کلی خودت رو سرگرم کنی تو بخش های دیگه بازی که می تونی تکی هم بری خیلی هاش رو. بی انصافی هست اگه بگیم قرار بود براش 60-70 تومان پول بدیم الان حالمون خوب نبود. ولی به نظر من ارزشش رو داشت چون واقعا قسمت های متنوعی تو بازی هست و همون جور که اکثر سایت ها هم گفتن ارزش تکرار بسیار بالای داره.

وای من هنوز باورم نمیشه 5 ساعت تموم میشه خط داستانی من کاری به قسمت های دیگه ندارم من نمی خوام بحث راه بندازم ولی چرا این همه انداختند عقب چرا ؟؟؟؟اخه این همه سال برای یه بازی 5 ساعته ....با codکه 5 ساعت میشه تموم کرد هر یکسال یا 2 سال روش کار میکنند نه این همه سال ؟؟؟؟

آها!حالا شد!فکر کردم میوه ای چیزی هست که هنوز کاله!lol
دارم به این نتیجه میرسم که بحث کردن با شما که حرف خودتون رو هم قبول ندارین بی فایده است.شما اول میگی بخش داستانی 6-7 ساعته:
اين بازی تک نفرش روی حالت normal از 6 تا 7 ساعت طول داره
بعد الان دوبار میگی که 5 ساعته:
بخش داستانی تو 5 ساعت تموم ميشه
اگه قرار بود 70 تومن سر بازی 5 ساعته بديد
..............
شما داری در مورد بخش داستانی اشتباه میکنی!بخش Coop یک Prequel حساب میشه برا Story mod که(اگه هنوز بازی نکردی نخون!):
حوادث 48 ساعت قبل از بازی رو روایت میکنه که اصلا این EMP ها از کجا و چطوری اومدن تو خاک امریکا و...
خب با یه حساب سر انگشتی جمع Story mod(که ما میگیم 6-7 ساعت) و coop (حدود 6 ساعت) با هم میشه حدود 13-12 ساعت که فکر نمیکنم زمان کمی باشه!تازه منهای Deniable ops و ...
نترس.به موقع اش 70 تومن که سهله بیشتر از اونم میدیم!
شما اول پیش خودت به یه نتیجه گیری برس بعدا بیا نظرات ضد و نقیض بده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or