sm4 کاربر سایت Mar 1, 2010 #61 نوشته شده توسط ScoRPioN2: درود www.Persiangig.com امتحانشو تو سرورهای ایرانی پس داده. خارجی ها هم که امکان تیله شدنشون هست بیشتر... مرسی تک تک دارم دوباره اونجا آپلود میکنم
نوشته شده توسط ScoRPioN2: درود www.Persiangig.com امتحانشو تو سرورهای ایرانی پس داده. خارجی ها هم که امکان تیله شدنشون هست بیشتر... مرسی تک تک دارم دوباره اونجا آپلود میکنم
sm4 کاربر سایت Mar 3, 2010 #65 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: سلام. میلاد نمیان هیچ کدوم هنوز... کِی درست میشه؟ مرسی...:smile: بیشتر... درود گقتم که باید بشینم دوباره آپلود کنم (این بار پرشین گیگ)
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: سلام. میلاد نمیان هیچ کدوم هنوز... کِی درست میشه؟ مرسی...:smile: بیشتر... درود گقتم که باید بشینم دوباره آپلود کنم (این بار پرشین گیگ)
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Mar 10, 2010 #67 نوشته شده توسط sm4: درود گقتم که باید بشینم دوباره آپلود کنم (این بار پرشین گیگ) بیشتر... شما گفتید درست میکنم پس گو درست نکردید اخرش
نوشته شده توسط sm4: درود گقتم که باید بشینم دوباره آپلود کنم (این بار پرشین گیگ) بیشتر... شما گفتید درست میکنم پس گو درست نکردید اخرش
sm4 کاربر سایت Mar 10, 2010 #68 نوشته شده توسط se.phi.roth: شما گفتید درست میکنم پس گو درست نکردید اخرش بیشتر... اخه نوکرت برم 1018 تا اوتاره منم درس و اینا دارم خیلی وقت نمی کنم اما درستش میکنم
نوشته شده توسط se.phi.roth: شما گفتید درست میکنم پس گو درست نکردید اخرش بیشتر... اخه نوکرت برم 1018 تا اوتاره منم درس و اینا دارم خیلی وقت نمی کنم اما درستش میکنم
PouяiД Blue is the Colour Gold User Mar 16, 2010 #71 سلام از gow3 اگه بزارین خیلی خوب میشه:biggrin1::biggrin1: ممنون
God_of_game کاربر سایت Mar 16, 2010 #72 نوشته شده توسط LORD GAMES: سلام از gow3 اگه بزارین خیلی خوب میشه:biggrin1::biggrin1: ممنون بیشتر... دوست عزیز از این به بعد تاپیک درخواست ها متفاوت خواهد بود. *درخواست آواتار و امضا* اگه درخواستتون رو در اینجا بدین امیر در اولین فرصت درست خواهد کرد. (چون من طرح دادم بهش) ممنون.
نوشته شده توسط LORD GAMES: سلام از gow3 اگه بزارین خیلی خوب میشه:biggrin1::biggrin1: ممنون بیشتر... دوست عزیز از این به بعد تاپیک درخواست ها متفاوت خواهد بود. *درخواست آواتار و امضا* اگه درخواستتون رو در اینجا بدین امیر در اولین فرصت درست خواهد کرد. (چون من طرح دادم بهش) ممنون.
sm4 کاربر سایت Mar 17, 2010 #74 نوشته شده توسط PRINC OF PERSIA: اواتارهایی که گذاشتین رو نمیتونم ببینم بیشتر... دوست عزیز حتما قدیمی ها رو یمگید اگه اونا منظورته تو pars space آپلود کره بودم همشون پکیدن حالا دارم دوباره تو persian gig آپلود میکنم
نوشته شده توسط PRINC OF PERSIA: اواتارهایی که گذاشتین رو نمیتونم ببینم بیشتر... دوست عزیز حتما قدیمی ها رو یمگید اگه اونا منظورته تو pars space آپلود کره بودم همشون پکیدن حالا دارم دوباره تو persian gig آپلود میکنم
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Mar 28, 2010 #75 نوشته شده توسط sm4: دوست عزیز حتما قدیمی ها رو یمگید اگه اونا منظورته تو pars space آپلود کره بودم همشون پکیدن حالا دارم دوباره تو persian gig آپلود میکنم بیشتر... اخه دوته عزیز این کاره شما هم اشتباهست شما چرا داخله همین بازی سنتر ابلود نمیکنید بهتر نیست
نوشته شده توسط sm4: دوست عزیز حتما قدیمی ها رو یمگید اگه اونا منظورته تو pars space آپلود کره بودم همشون پکیدن حالا دارم دوباره تو persian gig آپلود میکنم بیشتر... اخه دوته عزیز این کاره شما هم اشتباهست شما چرا داخله همین بازی سنتر ابلود نمیکنید بهتر نیست