Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این نسخه لیمیتد ظاهراً یسری اصلحه اینا اضافه داره. من نسخه لیمیتد رو نگرفتم ولی همه اصلحه هاش بازه برام!
یه برنامه بزارید پرایویت بزنیم
من لیمیتدش رو گرفتم....یه کد VIP داشت که فعلا فقط یه سری مپ اضافه میکنه با یه کد برای اسلحه روسی AKS-74U....همین...
من رو هم اد کنید لطفا:
daniel_h_45

واسه من نشون میده ولی آپدیت نمیشه!
حالا دیروز که تا 1 ساعت همه چی صفر شده بود!!
احتمالا بر میگرده به همون افزایش سرورها

برای من همیشه صفره! از همون اوله همینطوریه

من نمیدونم اشکال از منه یا از سرور های بازی!هر بار که میخوام بازی کنم Connection Lost میده (واسه خود اتصال به سرور بازی ارور میده و با PSN مشکلی نداره و متصلم) . باید 1000بار امتحان کنم تا بتونم یه بازی مولتی بزنم!عجیب تر اینه که وقتی که بعد چند بار ارور درست میشه و مولتی پلیر بازی میکنم هیچ اشکالی وجود نداره و اصلا لگ ندارم ولی قبلش موقع متصل شدن به سرور خود بازی همش گیر میده!مشکل از اینترنت منه یا از خود بازی ؟!

جدا !

من همین الان به وقت محلی دستگام فریز کرد البته فکر کردم به خاطر روشن بودن مدام بوده :d
البته نت من امشب داغونه ;)
البته اینم اضافه کنم که تو بازی های آنلاین نصف فریز ها به علت اینترنت زیبای ما هستش.

یا مثلا وقتی که تو لودینگ ها دکمه ی PS رو میزنید یکم دستگاه قاط میزنه. ( در آنلاین بازی ها )

میشه VIP کد را خرید >؟
بخری ؟ واسه چی ؟ همه نسخه های این بازی VIP Code رو دارن . حالا میخوای بخری ؟
من نمیدونم اشکال از منه یا از سرور های بازی!هر بار که میخوام بازی کنم Connection Lost میده (واسه خود اتصال به سرور بازی ارور میده و با PSN مشکلی نداره و متصلم) . باید 1000بار امتحان کنم تا بتونم یه بازی مولتی بزنم!عجیب تر اینه که وقتی که بعد چند بار ارور درست میشه و مولتی پلیر بازی میکنم هیچ اشکالی وجود نداره و اصلا لگ ندارم ولی قبلش موقع متصل شدن به سرور خود بازی همش گیر میده!مشکل از اینترنت منه یا از خود بازی ؟!
شما مشکلت از DNS ِ . این دو تا DNS رو وارد کن :
Pri : 8.8.8.8
Sec : 8.8.4.4

اگر دوست داشته باشید میتونید هر 4 تاتون با هم یه Squad بشید و با هم بازی کنیم . Squad ما هم شامل این سربازان گمنام میشه :
Life4Game
SadeghZoMBiE
X-ASLAN-X
Odoseus

یکم هم احساس شاخ بازی می کنیم ، من که نه ، بچه ها :دی منتظرم .

ارش امروز تو هم مشکل داشتی ؟

امروز حسابی داغون بود اخرشم امشب دیدی وسط بازی رسما فریز شد دستگاه ;)

راستی امروز اگه کم پیدا بودم داشتم SP بازی رو میرفتم که همین امروزم تمام شد گفتم حیفه Trophy های SP بازی رو اونم رو Hard نگیرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or