بچه ها من همه مراحل رو 100% کردم و همه No Live Lost های مراحل رو گرفتم(یعنی یه مرحله رو بدون سوختن حتی یه آدم تموم کنی)
دنبال باقی تروفی ها هستمکه اکثرا به قسمت آنلاین مربوط میشن.بهتره جمع بشیم و مراحلی رو که میسازیم ،بازی کنیم و...
راستی کسی هست که LBP قدیمی رو با LBP GOTY عوض کرده باشه؟ چه بلایی سر سیو و تروفی های بازی میاد؟
الان واسه تروفی پلاتینیوم نوشته که باید همه تروفی ها رو Unlock کنم.خوب یه سری تروفی های خاص مثل متال گیر هست که LBP قدیمی نداره و که یا باید از Store خریداری بشه یا نسخه GOTY خریداری بشه.
حالا تکلیف چیه؟کسایی که قبلا پلاتنیوم گرفتن چی؟ اونا هم تروفی های متال گیر رو باز کرده بودند؟
من PSN ID شما رو Add کردم.من چند تا لول ساختم.Level های دوستانی هم که تو ADD LIST باشن رو هم Herat میکنم.کسی اینجا level نساخته دوستان بازی کنند heart کنند؟
برای گرفتن پلات نیازی به تروفی های DLC نیست!
وای چه صبری داشتی خداییش همه ی مراحل رو بدون مردن تموم کردن خیلی خیلی سخته! من 2 قسمت آخر رو نتونستم بگیرم! (روسیه و هند بود فکر کنم! ) یا نه شاید هند رو هم کامل کردم ولی روسیه سخت بود! :d
:blushing:چرخ رو که رد کردم یه عرق سرد رو پیشونیم نشست.همون مسیر برقی بعد از چرخ....نمیدونی چه استرسی داشت.اگر میسوختم بخدا دسته رو از پنجره پرت میکردم بیرون.اوه اوه بابا خیلی کارت درسته.اون روسیه(همون که میچرخه) واقعا وحشتناکه سخته.ایول خوشمان آمد خودمم قصد دارم دوباره بازیو بخرم بشینم همین روسیه رو بدون سوختن برم.:biggrin1:
واسه تروفیای آنلاین هم یک راه داری.برو تو فرومهای خود بازی اونجا تبلیغ کن واسه مراحلت.مثل این:
http://www.littlebignetwork.com/
بایذ برید تو قسمت store توی بازی یعنی از توی podمن یک سری add-on دانلود کردم ولی چیزی تو بازی نمیبینم
اینهارو هم باید مثل بقیه آیتمها باز کنم؟
عجب آدم خبیثی هستی تو:biggrin1:!راستی منم چندتا مرحله ساختم برای تروفی ها و خودم با 4 یوزر دیگم رفتم HEARTـشون کردم :d
من که طلای دوم رو هم گرفتم.نه نیازی نبود با چند نفر بازی کنی.واسه همینه که ملت مرحله های کوتاه میازن به اسم share trophy.در اصل باید مراحل Complete باشن:cheesygriاز طلا ها فقط یکی مونده که اونم چیزی نمونده.ظرف امروز و فردا تموم میشه.من مراحل دوستانی که توی Add list ام باشن رو هم بازی میکنم و Heart میکنم.راستی یه نکته مهم: 20 تا مرحله به سبک کوتاه بسازید!خودتون متوجه میشید:cheesygriمن می خواستم بازی رو پلات کنم تو این 3 تا طلاها موندم! :d
اونی که گفته آنلاین بازی کن فکر کردم منظورش این بود 100 تا مرحله رو به صورت آنلاین(خودم تنهایی ولی مراحل ملت )رو بازی کنم که بعدا فهمیدم نخیر! :d باید 100 مرحله رو با کمک چند نفر دیگه تموم کنم!
راستی منم چندتا مرحله ساختم برای تروفی ها و خودم با 4 یوزر دیگم رفتم HEARTـشون کردم :d
شما هم برید شاید خوشتون بیاد! گرچه به صورت مسابقه ای هست! :d توی دومی به جایی که فلش ها اشاره کردند دقت کنید! :d
من که طلای دوم رو هم گرفتم.نه نیازی نبود با چند نفر بازی کنی.واسه همینه که ملت مرحله های کوتاه میازن به اسم share trophy.در اصل باید مراحل Complete باشن:cheesygriاز طلا ها فقط یکی مونده که اونم چیزی نمونده.ظرف امروز و فردا تموم میشه.من مراحل دوستانی که توی Add list ام باشن رو هم بازی میکنم و Heart میکنم.راستی یه نکته مهم: 20 تا مرحله به سبک کوتاه بسازید!خودتون متوجه میشید:cheesygri
ای که به سراغ مراحل ما می آیی، ما هم به سراغ مراحلت می آییم:cheesygri
heart کردیم :biggrin1:
من چجوری یکیو پیدا کنم co-op بریم اون مراحلی که Item و این چیزای داره که 2 نفره یا 4 نفره باید گرفت..