سلام دوستان گلم خوب هستید ؟ ...
ما هم دیگه مجبور شدیم 360 بگیریم و کاریش نمیشه کرد یه سری سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید که زودتر بگیرم بعد عید ! ...
1: من یه ال سی دی samsung sync master nw1932 دارم که قبلا هم پی سی رو بهش وصل میکردم و کار میکردم !
حالا اینو میخوام به 360 بزنم باید یه کابل HDMI TO AVI بگیرم درسته ؟ ....
2: همینطور که میدونید من به تی وی وصلش نمیخوام بکنم ! حالا یه چیزی ! .. من میخوام بتونم یه جوری از هدفون استفاده بکنم در حین بازی ها و موزیک و ... و اینکه هم بتونم به اسپیکر وصلش بکنم یکی از بچه ها گفتن این رو بگیرم برای این کار "
optical audio
من نمیدونم دقیقا چی کار باید بکنم یه راهنمایی بکنید منو ! ...
من یه سری اسپیکر Microlab دارم که به پی سی وصل میکردم میخواستم از اونا استفاده بکنم ولی هدفون برام واجب تره !
3: سوال بعدیم این بود که من یه سیور رو از اینترنت که دانلود میکنم وقتی توی فلش مموری و ... میریزم و وصل میکنم به کنسول سیو رو باید تو چه مسیری بریزم ؟ .. کسی میدونه ؟
4: و اینکه من اگه یه دی وی دی رو توش عکس بریزم میتونم بکنم توی هارد به چه صورت ؟ ..
5: و اینکه کلا فایل های سیو یا اهنگ های Audio رو که میریزم تو فلش مموری و با transfer kit این کارو انجام بدم بهتره دیگه ؟ ...
فقط میخواستم بدونم ایا گزینه ای چیزی میاد توی داشبر که من اینارو چه جوری منتقل بکنم ؟ ... ( به این transfer kit میشه فلش مموری هم وصل کرد ؟ ...
6:راستی کجا میتونم اطلاعاتی راجع به لایو و اموزش ساخت اکانت و ... بدست بیارم ؟ ...
خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید چون این سوالات رفع بشه کمک بزرگی بهم شده