Captain Mitchell
کاربر سایت
اگر فقط براي 2 يا 3 بازي معروف ، خريداران عزيز هر مبلغي كه فروشندگان گفتند نپرداختند و با نهايتا 1 هفته تحمل ، بازي را با قيمت معقول خريداري كنند و افراد سودجو بازار ، جنس روي دستشان بماند ، آنوقت خواهيد ديد كه ديگر هيچ بازي جديد با قيمتي بالاتر از 70 تومان عرضه نخواهد شد مگر آنكه قيمت آن در خارج از ايران بالاتر از 60 دلار باشد و يا مثل بازي مثل Final Fantasy و يا Bayonetta كه فقط در كشوري خاص عرضه شده است و هزينه هاي خريد و حمل آن متفاوت ميباشد .
اتفاقا کار درست و بجایی کردید که توضیح دادید، به عنوان فروشنده و یا بهتر دوست انجمن ...
من خودم هم چند روز صبر کردم همین بازی GOW:C رو که همه جا با کلی گرون بودن میدادن، خود شما گفتید که ۱ روز صبر کنم و منم کردم ... بازی که ۲ روز پیش ۷۰ بود به بالا بود رو 63 دادید، و گفتم بفرستید ...شاید کمتر از ۲۰ دقیقه زنگ زدید با اینکه هیچ وظیفه ی نداشتید گفتید 62 میتونید بدید یعنی ۱۰۰۰ تومان کمتر ( با اینکه اصلا وظیفه ای نداشتید زنگ بزنید برام )... شاید مبلغی که کم کردید خیلی خیلی ناچیز بوده ولی انصافا حرکتی که کردید فوق العاده قشنگ بود، بهترین مشتری مداری که میتونستید انجام بدید رو انجام دادید ... چون گفتید بار جدید رسیده، میتونید کمتر بدید !
چون دقیقا حرف شما هست ... حمل و نقل و کمی صبر کردن ... اگه کمی درست صبر کرد میشه قیمت مناسب پیدا کرد.