MAG - Massive Action Game

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان نسخه معمولی این بازی با نسخه Collector چه فرقی داره؟

Collector’s Edition Extras*:

Hardcore shooter fans will be able to get their hands on a limited Collector’s Edition of MAG™, housed in a special SteelBook™ and offering exclusive extra features.​

Brand new combat armour for S.V.E.R., Raven and Valor. Choose from three distinctive uniform designs: Bulldog, Spyder or Hazard.

Three new dynamic themes for the PS3™ system.​

* All extras will be FREE to download from PlayStation®Store by redeeming the PlayStation®Network Voucher Code supplied.

http://www.thesixthaxis.com/2010/01/21/mag-collectors-edition/

بابا این چه سیستمی هست دیگه وقتی داری حمله می کنی به A و B اصلا نمیشه کاری کرد .. من هر دستی بازی کردم باختیم (Valor هم هستم) ... یه جورایی خر 2 خر:biggrin1:

بابا این چه سیستمی هست دیگه وقتی داری حمله می کنی به A و B اصلا نمیشه کاری کرد .. من هر دستی بازی کردم باختیم (Valor هم هستم) ... یه جورایی خر 2 خر:biggrin1:
مشکل چیه الان ؟ یعنی چی نمیشه کاری کرد ؟ من امروز چند دست بازی کردم ، هم Attack ، هم Defense ، بیشتر بردم ، یکی دو دست هم باختم . اگر هم تیمی ها همکاری نکنن تیم 100 % میبازه چون یه سبک خاصیه که تو هر چقدر هم توانایی فردیت بالا باشه ، تیم همکاری نکنه باختی .
استراتژی خاصی نمیخواد . Medic وایسا ، هم میتونی از خالی شدن میدون جلوگیری کنی و هم از مردن خودت . یه چیزی هم اینکه فقط باید Objective یی که خودش میده رو انجام بدی ، مثلا وقتی میگه Defense A نری تو B و از اونجا دفاع کنی ، حالا به هر دلیلی . یکی از دلایل باخت همینه .

دوستان اصلا raven نرید طی 18 ساعت وقت تلف کردن با این noob ها بیشتر میباختیم :biggrin1:
valor خیلی بهتره

واقعا حیف شد! من از همون بتای اولی عاشق Raven بودم! اتفاقا تو همون بتا خیلی عالی بازی میکردن! نمیدونم یه دفعه چی شد همه اون بازیکن های حرفه ای این ارتش رو ترک کردن :(

مشکل چیه الان ؟ یعنی چی نمیشه کاری کرد ؟ من امروز چند دست بازی کردم ، هم Attack ، هم Defense ، بیشتر بردم ، یکی دو دست هم باختم . اگر هم تیمی ها همکاری نکنن تیم 100 % میبازه چون یه سبک خاصیه که تو هر چقدر هم توانایی فردیت بالا باشه ، تیم همکاری نکنه باختی .
استراتژی خاصی نمیخواد . Medic وایسا ، هم میتونی از خالی شدن میدون جلوگیری کنی و هم از مردن خودت . یه چیزی هم اینکه فقط باید Objective یی که خودش میده رو انجام بدی ، مثلا وقتی میگه Defense A نری تو B و از اونجا دفاع کنی ، حالا به هر دلیلی . یکی از دلایل باخت همینه .

ای کاش دفاع می کردیم .. هر دستی که بازی کردم داشتیم حمله می کردیم:biggrin1:
این که باید هماهنگ باشی درسته ولی خوب این خارجی ها اسکل تشریف دارن ... باید خودمون گروه تشکیل بدیم;)

اگر یکم هماهنگ باشید و بتونیم یه تیم 8 نفره رو تشکیل بدیم ، میتونیم خودمون تو همه جنگ ها یه Squad واحد و مشخص داشته باشیم . اینجوری خیلی راحت میتونیم بازی ها رو ببریم ، چون هممون هدست داریم ، با هم حرف میزنیم و خیلی هماهنگ تر هستیم . لذت بازی هم چند برابر میشه . الان اونایی که Valor هستند و مشکلی از لحاظ بازی و هدست ندارند اعلام آمادگی کنند ببینیم چند نفریم .

خوب هر چی زودتر شروع کنیم بهتره . از جایی که بازی به Squad های 8 نفری تقسیم میشه منم تصمیم گرفتم به غیر از خودم 7 نفر از بچه های ایرانی MAG رو که هدست داشته باشن دور هم جمع کنم و یه تیم تشکیل بدم . بعد از این که یه ذره بازی کردیم ، از طریق یکی از دوستان خارجیم به یکی از بهتیرن کلن های ارتش Valor ملحق میشیم و دیگه زندگی می کنیم :دی
با اینکه میتونم همین الان اسم بگم ولی این کارو به عهده خودتون میازم که مایل باشید عضو تیم بشید یا نه . دوستای خودم که قطعا میخوان . پس یه PM بدید کافیه . حالا چه اینجا چه PSN . اولویت انتخاب هم به عهده خودمه ، البته داشتن هدست الزامیه .

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان من به یه مشکلی بر خوردم
من دیشب که داشتم مثل هلو بازی کی گردم(شچ خوردم)
حالا امروز که میام بازی کنم تو قسمت کاراکتر منیجمنت می مونه و کاراکتر منو هم نمی اره و تو نیوز هم چیزی نیست.تازه چراق وایرلس ps3 هم گیر می کنه و چشمک زن نیست!!!!!!!!!!!!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
دوستان من به یه مشکلی بر خوردم
من دیشب که داشتم مثل هلو بازی کی گردم(شچ خوردم)
حالا امروز که میام بازی کنم تو قسمت کاراکتر منیجمنت می مونه و کاراکتر منو هم نمی اره و تو نیوز هم چیزی نیست.تازه چراق وایرلس ps3 هم گیر می کنه و چشمک زن نیست!!!!!!!!!!!!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرورهای بازی Down هست به علت مسائل فنی . مثل اینکه میخوان In game Store بهش اضافه کنن !
راستی منم می خوام بیام اما هدست ندارم
چه بد!!!!!
باید هدست داشته باشی . باید هم مدام حرف بزنی چون تمام MAG روی ارتباط برقرار کردن بنا شده . اگر با بقیه هماهنگ نباشی نه بازی بهت میچسبه نه تیم میبره .
Killzone 2 هدست رو اجباری کردم ، با اینکه یه سری نگرفتن ولی خوب اونجا خیلی لازم نبود ولی اینجا 100 % لازم ِ .
من گروه valor هستم و headset هم دارم. اگه ممکن باشه به گروه هم میام. add کنید.
چشم ، ADD ات میکنم .

آخرین ویرایش:
سرورهای بازی Down هست به علت مسائل فنی . مثل اینکه میخوان In game Store بهش اضافه کنن !
خوب شد گفتی آرش
اگه الان حرفتو نخونده بودم
میخواستم برم این isp مو به فحش ببندم:mad:
===============================
راستی منم می خوام بیام اما هدست ندارم
چه بد!!!!!

بچه هایی که بازی رو گرفتن اگه تمایل دارین یه Clan تشکیل بدیم یه تاپیک می زنیم
من الان Valor هستم مثل این که اکثر بچه ها هم valor هستن اگر هم نیستید سعی کنید بیاید Valor

یک اسم خوب هم باید برای Clan انتخاب کنید مثلا Iran valor army - IVA بدک نیست اما خودم باهاش حال نکردم
یک اسم خوب هم پیشنهاد بدین

تاپیک خودم بزنم ؟؟ برای Clan ??

نه ... برای In game store نیست
اینجا رو ببین : http://blog.mag.com/blog/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or