Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
یه سوال:با توجه به این که سازنده های این بازی و دراگون ایج یکی هستن آیا شبیه به هم هم هستن؟آخه من از دراگون ایج تقریبا بیشتر از همه بازی های عمرم خوشم اوم....حالا این جنگاش هم جالب تر و تیریپ اکشن تره دیگه بهتر!
اینطور که معلومه شخصیت و raceاش ثابت و غیر قابل تعویضه!اما مثلا این که می گن بازی کاملا به شما بستگی داره داستانش یعنی می تونی نقش شخصیت بد بازی رو هم داشته باشی؟(مثلا به جایاینکه دشمنان انسان ها رو بکش بهشون کمک کنی تا زمین رو نابود کنن و....)
شرمنده من نسخه اول رو بازی نکرده بودم و حتی اسمی هم ازش نشنیده بودم....تو این تاپیک باهاش آشنا شدم.

با توجه به این که سازنده های این بازی و دراگون ایج یکی هستن آیا شبیه به هم هم هستن؟آخه من از دراگون ایج تقریبا بیشتر از همه بازی های عمرم خوشم اوم
سبک بازی ها به نظر من هر 2 شون منحصر به فرد هستش ولی خود BioWare گفته این بازی بهتر از Dragon Age خواهد بود ..
اینطور که معلومه شخصیت و raceاش ثابت و غیر قابل تعویضه!
race رو اتسان فقط میتونید انتخاب کنید ولی کلاس های خیلی متنوعی داره و شخصیت رو هم میشه ادیت کرد ( میتونید حتی شخصیت و تصمیم های مهم نسخه ی قبلی رو به نسخه ی دوم پورت کنید ) .
اما مثلا این که می گن بازی کاملا به شما بستگی داره داستانش یعنی می تونی نقش شخصیت بد بازی رو هم داشته باشی؟(مثلا به جایاینکه دشمنان انسان ها رو بکش بهشون کمک کنی تا زمین رو نابود کنن و....)
نه تا این حد ... ولی یادم میاد منتقد ign میگفت که Mass Effect 2 بازی هستش که خودش رو کاملا در اختیار شما میزاره و کاملا تحت کنترلتون هستش ... ولی در کل فرمانده شپرد قبل از اینکه یه اسپکچر باشه همیشه انسان بوده و این یکی رو نمیشه عوض کرد ( فکر نکنم بتونید هیچوقت نسل انسان ها رو در خطر بندازید البته حالا یه چند هزارتایی بمیرند به درصد Renegade خودتون برمیگرده .. )

یه سوال:با توجه به این که سازنده های این بازی و دراگون ایج یکی هستن آیا شبیه به هم هم هستن؟آخه من از دراگون ایج تقریبا بیشتر از همه بازی های عمرم خوشم اوم....حالا این جنگاش هم جالب تر و تیریپ اکشن تره دیگه بهتر!
اینطور که معلومه شخصیت و raceاش ثابت و غیر قابل تعویضه!اما مثلا این که می گن بازی کاملا به شما بستگی داره داستانش یعنی می تونی نقش شخصیت بد بازی رو هم داشته باشی؟(مثلا به جایاینکه دشمنان انسان ها رو بکش بهشون کمک کنی تا زمین رو نابود کنن و....)
شرمنده من نسخه اول رو بازی نکرده بودم و حتی اسمی هم ازش نشنیده بودم....تو این تاپیک باهاش آشنا شدم.
سبک هر دو بازی یکی هست ولی Dragon Age گیم پلی کلاسیکی داره اما Mass Effect بیشتر حالت Casual (یعنی کاربران مبتدی هم می تونن از بازی نهایت لذت رو ببرن) داره. به همین دلیل Dragon Age مشکلتر از Mass Effect هست چون همینطور هم که خودتون گفتین Mass Effect بیشتر به حالت اکشن تمایل داره , ولی Dragon Age کمتر.
اینطور که گفتین شخصیتش ثابت هست اگر درست متوجه منظورتون شده باشم نه شما می تونین به سلیقه خودتون شخصیت بسازین که میتونه هم مرد باشه یا زن. اما در رابطه با Race آره. فقط نژاد انسان در بازی وجود داره اما اگر اشتباه نکنم باید 7 کلاس مختلف بازی داشته باشه که Warrior و Engineer و Vanguard از این جمله هستن.
در رابطه با کلاسهای بازی اگر دوستان اطلاعاتی دارن بگن هر چند که بازی تو ایران منتشر شده ولی یه مقدار توضیح هم بدین خوبه.

سبک هر دو بازی یکی هست ولی Dragon Age گیم پلی کلاسیکی داره اما Mass Effect بیشتر حالت Casual (یعنی کاربران مبتدی هم می تونن از بازی نهایت لذت رو ببرن) داره. به همین دلیل Dragon Age مشکلتر از Mass Effect هست چون همینطور هم که خودتون گفتین Mass Effect بیشتر به حالت اکشن تمایل داره , ولی Dragon Age کمتر.
اینطور که گفتین شخصیتش ثابت هست اگر درست متوجه منظورتون شده باشم نه شما می تونین به سلیقه خودتون شخصیت بسازین که میتونه هم مرد باشه یا زن. اما در رابطه با Race آره. فقط نژاد انسان در بازی وجود داره اما اگر اشتباه نکنم باید 7 کلاس مختلف بازی داشته باشه که Warrior و Engineer و Vanguard از این جمله هستن.
در رابطه با کلاسهای بازی اگر دوستان اطلاعاتی دارن بگن هر چند که بازی تو ایران منتشر شده ولی یه مقدار توضیح هم بدین خوبه.
اومده؟ایول پس امروز می رم می خرم....خوب پس اگه می شه شخصیت رو چهرش رو عوض کرد که خیلی خوبه....ولی خداییش من حسرت به دلم موند که فقط 1 بار نقش نیرو های بد رو تو یه بازی داشته باشم:(
مس افکت پس یه جورایی باید مثل faloutباشه با این تفائت که مثل دراگون شما یک گروه دارید.....من اولین بار که عکس بازی رو دیدم فکر کردم اکشن هست.
الته من سب دراگون رو بشتر خوشم میاد(فانتزی-raceهای مختلف-جادو و از همه مهم تر سبک قرون وسطی.)ولی تا اومدن همچین بازی مس افکت میتونه سرگرمم کنه:biggrin1:

من هروقت میخوام برم تو بازی همچین مشکلی رو دارم و تو بازی هم نمیره. البته جالب اینه که من جدیدترین اپدیت گرافیکم رو نصب کردم(196.21) که اخرین نسخه ی nvidia physx هم روش نصبه.:confused:

مشکلم حل شد:cheesygri.
بازی خیلییییییییییییییییییییییییییی باحاله کف کردم.
اینم چند تا شات از سیستم خودم با تنظیمات حداکثری.کیفیت بازی از چیزی که تو عکس میبنید به مراتب بیشتره.

http://www.myup.ir/viewer.php?file=ocgqrkesbyop0nbckoj.jpg
http://www.myup.ir/viewer.php?file=aw1nm4gaxjoorme62cxb.jpg

اگه سوالی هست در خدمتم.

آخرین ویرایش:
به سادگی.یکبار دیگه آخرین نسخه ی PhysX رو نصب کردم.
من این مشکل و جوابش را در چند صفحه قبل عنوان کرده بودم ... که شما خودت فهمیدی ظاهرا

اینم چند تا شات از سیستم خودم با تنظیمات حداکثری.کیفیت بازی از چیزی که تو عکس میبنید به مراتب بیشتره.
مشخصات cpu و ram سیستمت را می گی لطفا ؟
می خوام ببینم منم می تونم رو high بزارم وقتی گرفتم یا نه

و یه سوال دیگه اینکه این نسخه ای که شما داری مال بزتیم هست ؟
در جایی که نصب کردی فولدری وجود داره که دمو ها در اون باشه ؟ یا دمو ها in-game هست ؟
می خوام ببینم یه وقت مثل بتمن بعضی از دمو ها را این ها پاک کردن یا خیر ؟

آخرین ویرایش:
هنوز در گیر دراگون هستم...
باید چند روزی صبر کنم بعد برم سر mass effect 2 ...می ترسم روش تمرکز نکنم حروم بشه بره...مگه چند سال یه بار از این rpg یا میاد که آدم تند تند بازی کنه بره ...؟؟؟
الان 2 ماهه درگیره دراگونم لامصب عجب چیزیه ...mass effect هم که دیگه نگو آتیش می زنه به زندگیه ما...

از الان بگم هرکی بدون استفاده از تگ اسپویلرز اینجا چیزی بگه که از داستان بازی لو بره گردنش رو میزنم جمجمش رو هم خالی میکنم به عنوان جاسیگاری استفاده میکنم ازش...

از الان بگم هرکی بدون استفاده از تگ اسپویلرز اینجا چیزی بگه که از داستان بازی لو بره گردنش رو میزنم جمجمش رو هم خالی میکنم به عنوان جاسیگاری استفاده میکنم ازش...
دقیقا موافقم.
سر dragon age هم از این گنده کاریا زیاد انجام دادن n00b های عزیز...

من این مشکل و جوابش را در چند صفحه قبل عنوان کرده بودم ... که شما خودت فهمیدی ظاهرا

مشخصات cpu و ram سیستمت را می گی لطفا ؟
می خوام ببینم منم می تونم رو high بزارم وقتی گرفتم یا نه

و یه سوال دیگه اینکه این نسخه ای که شما داری مال بزتیم هست ؟
در جایی که نصب کردی فولدری وجود داره که دمو ها در اون باشه ؟ یا دمو ها in-game هست ؟
می خوام ببینم یه وقت مثل بتمن بعضی از دمو ها را این ها پاک کردن یا خیر ؟

گرافیک : Nvidia 9600 GT 1ddr3
رم:4
CPU:AMD 5200 X2
Windows Vista SP1

نسخه ای که من دارم از بزتیم نیست(یکی از دوستام برام دانلودش کرد )
و در ضمن برام رایتش کرد تو دو تا DVD 8 گیگابایتی .
فولدری به نام Movies وجود داره که حجمش هم 2.52 گیگ هست.که فکر کنم طبیعتا" دمو ها تو اون باشه.

گرافیک : Nvidia 9600 GT 1ddr3
رم:4
CPU:AMD 5200 X2
Windows Vista SP1

نسخه ای که من دارم از بزتیم نیست(یکی از دوستام برام دانلودش کرد )
و در ضمن برام رایتش کرد تو دو تا DVD 8 گیگابایتی .
فولدری به نام Movies وجود داره که حجمش هم 2.52 گیگ هست.که فکر کنم طبیعتا" دمو ها تو اون باشه.

تعداد فایل ها و فولدر های موجود در فولدر Movies را می گی کلا چندتاست و آیا فایل ها فرمتشون bik. هست ؟
یه کار دیگه هم اگر زحمت نیست بکن : روی فولدر Movies یه properties بگیر سایز دقیقش را بگو یا اگر ممکنه از پروپرتیزش یه اسکرین شات بگیر که دقیقا تا بایت آخرش هم مشخص باشه خیال ما اینور راحت بشه;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or