Turn 10 : فیزیک Forza 3 تکرار نشدنی است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

forza33.jpg

Dan Greenawalt از Turn 10 میگوید :
این بسیار سخت خواهد بود تا سازنده های دیگر بتوانند فییزیکی مثل Forza3 خلق کنند .

او در مصاحبه با CVG می افزاید :
" ما برای Yamauchi و تیم حرفه ای Polyphony Digital احترام بسیاری قائلیم ، انها سازنده های بسیار عالی هستند اما شخصا به این اعتقاد دارم که خیلی سخت است بتوانیم تکرار همچین فیزیکی را در یک بازی ریسینگ دیگر ببینیم "

" ما فیزیک بازی را در 360 هرتز اجرا میکنیم ،من نمیدونم ایا بازی دیگری قادر به انجام این کار هست ؟"
اما اینکه شما تعهد خود را به فیزیک داشته باشید حتما دلیل داشتن یک گرافیک فوق العاده نیست .

"Forza2 دارای فیزیکی فوق العاده و گرافیکی نسبتا خوب بود ! اما حالا Forza 3 هم فیزیکی عالی و هم گرافیکی عالی دارد ! ما چیز های جدیدی در مورد Xbox یاد گرفتیم ،اما ما همچنان اولویت اصلیمان فیزیک است نه گرافیک . این یکی از تفاوت هاست ."

" GT یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است "
منبع

دوستان بدجور زدین جاده خاکی ! چه ارتباطی بین این صحبت T10 با صحبتهای بقیه سازنده ها هست نمیدونم ! از اول خلقت کنسولها رسم بوده میگفتن فلان بازی روی فلان کنسول اجرا نمیشه. حتی دهه 80 و 90 توی تبلیغات رسمی این رو میگفتن ! الآن هم چه در مورد بازیهای انحصاری مایکروسافت چه در مورد سونی این حرف زده میشه. بحث تاپیک چیز دیگه بود ...

ببین الان بحث یه چیز دیگه هستش ! دو نوع اظحار نظر داریم تو دنیای بازی که جفتشون به نوعی تبلیغات هست :

1- بازی ما روی کنسول رقیب اجرا نمیشه !

2- بازی ما از فلان بازی بهتره !

T10 از دومین استدلال استفاده کرده و خیلی ها بهشون بر خورده و فکر میکنن داره به شعور مشتری توهین میشه !

حالا بحث سر این هستش که چرا فقط در تاپیک هایی که T10 چیزی گفته همه باید یادشون بیاد که این نوع اظحار نظر کردن خوب نیست ؟ حتی در تاپیکی که T10 گفته بود ما از همه قدرت 360 استفاده نکردیم ( اصلاً نه کاری به PS3 داشته و نه GT5 ) باز هم همه اومدن اونها رو مسخره میکردن و ... میگفتن تبلیغاته و ... خجالت داره و ...

یعنی چرا برخورد دوگانه ؟ چرا وقتی یک شرکت تحت زیر مجموعه سونی همچین حرفهایی میزنه به دوستان بر نمیخوره اونهم نه از جنس مقایسه دو تا بازی بلکه میگن بازیهای ما روی 360 اصلاً اجرا نمیشه !! که یعنی ادعا میکنن اگه 1000 تا ، یا بینهایت بازی هم که روی 360 ساخته بشه کیفیت کار ما رو نداره ! ولی به کسی بر نمی خوره و کسی احساس نمیکنه که به شعورش توهین شده و ... !

یعنی T10 که اولین شرکت حاشیه ساز زیر مجموعه مایکروسافت هست مستحق این همه بی احترامی و مسخره کردنه ؟ در حالی که هیچ بازیه بی کیفیتی توی بازار نداده تا الان ؟

یا همه این نوع اظحار نظرها باید نکوهش بشن و یا هیچکدام ! که متاسفانه اینجا استاندارد دوگانه ای بنا شده !

از اول خلقت کنسولها رسم بوده میگفتن فلان بازی روی فلان کنسول اجرا نمیشه. حتی دهه 80 و 90 توی تبلیغات رسمی این رو میگفتن !

این هم دلیل نمیشه که چون از چندین سال پیش مرسوم بوده که بگن بازی ما روی فلان کنسول اجرا نمیشه پس کار درستیه ! اعراب جاهلی هم به رسم پدارنشون دخترانشون رو زنده به گور میکردن !

هدفم هم از شروع کزدن این بحث این بود که یا کلاً این جور بحث ها رو تموم کنیم ( کنید ) یا اینکه لااقل یکسان برخورد کنید ! حالا هر شرکتی و هر نظری که میخواد باشه ، چون با این اوضاع فقط جنگ و جهاد داریم تو این سایت !

ببین الان بحث یه چیز دیگه هستش ! دو نوع اظحار نظر داریم تو دنیای بازی که جفتشون به نوعی تبلیغات هست :

1- بازی ما روی کنسول رقیب اجرا نمیشه !

2- بازی ما از فلان بازی بهتره !

T10 از دومین استدلال استفاده کرده و خیلی ها بهشون بر خورده و فکر میکنن داره به شعور مشتری توهین میشه !

حالا بحث سر این هستش که چرا فقط در تاپیک هایی که T10 چیزی گفته همه باید یادشون بیاد که این نوع اظحار نظر کردن خوب نیست ؟ حتی در تاپیکی که T10 گفته بود ما از همه قدرت 360 استفاده نکردیم ( اصلاً نه کاری به PS3 داشته و نه GT5 ) باز هم همه اومدن اونها رو مسخره میکردن و ... میگفتن تبلیغاته و ... خجالت داره و ...

یعنی چرا برخورد دوگانه ؟ چرا وقتی یک شرکت تحت زیر مجموعه سونی همچین حرفهایی میزنه به دوستان بر نمیخوره اونهم نه از جنس مقایسه دو تا بازی بلکه میگن بازیهای ما روی 360 اصلاً اجرا نمیشه !! که یعنی ادعا میکنن اگه 1000 تا ، یا بینهایت بازی هم که روی 360 ساخته بشه کیفیت کار ما رو نداره ! ولی به کسی بر نمی خوره و کسی احساس نمیکنه که به شعورش توهین شده و ... !

یعنی T10 که اولین شرکت حاشیه ساز زیر مجموعه مایکروسافت هست مستحق این همه بی احترامی و مسخره کردنه ؟ در حالی که هیچ بازیه بی کیفیتی توی بازار نداده تا الان ؟

یا همه این نوع اظحار نظرها باید نکوهش بشن و یا هیچکدام ! که متاسفانه اینجا استاندارد دوگانه ای بنا شده !
اگه T10 فقط میگفت "بازی ما بهتره" کسی چیزی نمیگفت ! همون طور که اون موقع هم که توی E3 چند ماه پیش هم گفته بود بازی ما تنها بازی واقعی شبیه ساز این نسله و معنیش فرقی نداره با "بازی ما بهتره" کسی چیزی نگفت. یا سازنده های Shift که گفتن بازی ما بهتر از FM,GT,Blur,SplitSecond هست با اینکه روش بحث شد ولی به این حد نبود. همون طور که Ubisoft گفته بود Splinter Cell روی PS3 هوش مصنوعی ضعیفی خواهد داشت ! همون طور که سازنده Gears of War این جملات رو در مورد PS3 و نداشتن توانایی اجرای GeoW گفته بود (هرچند بعدش PS3 بازیهایی داشت که خیلی از GeoW 1 پیشرفته تر بودن) :
256 MB of RAM makes a huge difference. There is no way we could ever do Gears of War on 256, we had trouble fitting everything on 512MB. We pushed the 360 to the limits.”
موضوع اینه که وقتی PD این سبک از بازی رو روی کنسولها آورد (که همین حالت Career توی FM یا نحوه باز شدن ماشینها بعد از هر سری مسابقه که دقیقآ مثل بازیهای GT هست و خیلی چیزهای دیگه) چیزی به نام T10 وجود نداشت.
دوباره میگم اگه T10 میگفت فیزیک FM3 تکرار نشدنیه , مشکلی نبود. (البته همین حرف هم از پایه و اساس مشکل داره ! هرچیزی دست یافتنیه. حالا اگه فیزیک اتمی هم توی بازی به کار برده باشن , چند وقت دیگه بقیه سازنده ها بهش میرسن) ولی طرف اومده میگه PD فقط در صورت همکاری با ما میتونه به این فیزیک برسه !!! این حرف رو من اولین باره توی این 7,8 سالی که با اینترنت در ارتباط هستم و توی این 5,6 سالی که به سایتهای بازی سر میزنم میشنوم ! یه نمونه دیگه بیارین که یه نفر بیاد به ابداع کننده یه سبک (دیگه این رو قبول دارین که این سبک تا پیش از GT به این شکل وجود نداشته , حتی روی PC اگه اشتباه نکنم) بگه شما بیا پیش ما کلاس کارآموزی بگذرون !!!

این هم دلیل نمیشه که چون از چندین سال پیش مرسوم بوده که بگن بازی ما روی فلان کنسول اجرا نمیشه پس کار درستیه ! اعراب جاهلی هم به رسم پدارنشون دخترانشون رو زنده به گور میکردن !
من کجا گفتم کار درستیه ؟!! خودم به هرکسی این حرف رو بزنه میخندم ! ولی توی توضیحاتی که بالا دادم فرق اظهار نظر T10 با بقیه رو گفتم.

اگه T10 فقط میگفت "بازی ما بهتره" کسی چیزی نمیگفت ! همون طور که اون موقع هم که توی E3 چند ماه پیش هم گفته بود بازی ما تنها بازی واقعی شبیه ساز این نسله و معنیش فرقی نداره با "بازی ما بهتره" کسی چیزی نگفت. یا سازنده های Shift که گفتن بازی ما بهتر از FM,GT,Blur,SplitSecond هست با اینکه روش بحث شد ولی به این حد نبود. همون طور که Ubisoft گفته بود Splinter Cell روی PS3 هوش مصنوعی ضعیفی خواهد داشت ! همون طور که سازنده Gears of War این جملات رو در مورد PS3 و نداشتن توانایی اجرای GeoW گفته بود (هرچند بعدش PS3 بازیهایی داشت که خیلی از GeoW 1 پیشرفته تر بودن) :
256 MB of RAM makes a huge difference. There is no way we could ever do Gears of War on 256, we had trouble fitting everything on 512MB. We pushed the 360 to the limits.”
موضوع اینه که وقتی PD این سبک از بازی رو روی کنسولها آورد (که همین حالت Career توی FM یا نحوه باز شدن ماشینها بعد از هر سری مسابقه که دقیقآ مثل بازیهای GT هست و خیلی چیزهای دیگه) چیزی به نام T10 وجود نداشت.
دوباره میگم اگه T10 میگفت فیزیک FM3 تکرار نشدنیه , مشکلی نبود. (البته همین حرف هم از پایه و اساس مشکل داره ! هرچیزی دست یافتنیه. حالا اگه فیزیک اتمی هم توی بازی به کار برده باشن , چند وقت دیگه بقیه سازنده ها بهش میرسن) ولی طرف اومده میگه PD فقط در صورت همکاری با ما میتونه به این فیزیک برسه !!! این حرف رو من اولین باره توی این 7,8 سالی که با اینترنت در ارتباط هستم و توی این 5,6 سالی که به سایتهای بازی سر میزنم میشنوم ! یه نمونه دیگه بیارین که یه نفر بیاد به ابداع کننده یه سبک (دیگه این رو قبول دارین که این سبک تا پیش از GT به این شکل وجود نداشته , حتی روی PC اگه اشتباه نکنم) بگه شما بیا پیش ما کلاس کارآموزی بگذرون !!!

من کجا گفتم کار درستیه ؟!! خودم به هرکسی این حرف رو بزنه میخندم ! ولی توی توضیحاتی که بالا دادم فرق اظهار نظر T10 با بقیه رو گفتم.

یعنی مشکل شما همین یه جملست ؟

ولی طرف اومده میگه PD فقط در صورت همکاری با ما میتونه به این فیزیک برسه !!!

من خیلی راحت میگم همچین منظوری که شما میگی نداشته !

گفته « یک بازی بسیار عالی است و وقتی که عرضه شود من ان را بازی خواهم کرد ، اما من فکر میکنم بدون مشارکت و همکاری با ما ، تکرار چنین فیزیکی که تیم ما انجام داده بسیار مشکل است »

مطمعن باشید خود T10 برای انجام این کار مشکلاتی داشته که همچین عبارتی رو به کار برده ! حالا شما میتونید دو نوع نگاه داشته باشی :

1- T10 خواسته بگه کاری که ما کردیم بسیار مشکل بوده .

2- کسی نمیتونه این کار رو بکنه !

که به نظر من اولی هست !

استدلالم هم این هست که اگه این کار راحت بودبرای خود T10 هیچ وقت نمیگفت بسیار مشکله ! مثل اینکه یه نفر از یه تپه 10 متری بره بالا و بگه عمراً هیچکی نتونه این کار رو بکنه ، خب هیچ آدم عاقلی همچین حرفی نمیزنه ! اما اگه از اورست بری بالا میگی کاری بسیار مشکل است ! و چون خودت در اون مسیر یک بار حرکت کردی بهتر از کسی که تا حالا نرفته میتونی این کار رو انجام بدی ! میدونم که حوصله این جور بحث ها رو ندارید ( خیلی ها ) ولی بهتر دیدم که بگم چون این یک سؤ تفاهم هست که پیش اومده به نظر من !

حالا هم دیگه خود دانید ! اما به نظر من بهتره که همیشه حسن ظن داشته باشیم تا سؤ ظن ! ;)

من خیلی راحت میگم همچین منظوری که شما میگی نداشته !
سِمت شما در شرکت T10 در حال حاضر چی هست محسن جان؟
1- T10 خواسته بگه کاری که ما کردیم بسیار مشکل بوده .

2- کسی نمیتونه این کار رو بکنه !

که به نظر من اولی هست !
خوب که این آخر شد باز نظر شما. پس شما منظور آقای Greenawalt رو نمی دونی و فقط استنباطت این هست که منظور ایشون چی بوده!
اون استدلالات در مورد دموی forza و کلاً این اواخر که یادت نرفته؟

با اینکه قرار نبود بحث ادامه پیدا کنه اما برای آخرین بار در این مورد جواب شما رو میدم تا به امید خدا دیگه بحث دیگه ای باقی نمونه!!

.ایا ND اقدامی برای پورت یا تحقیقی برای اینکه ببینم امکان پورت داره انجام داده یا نه؟

چند خط پایین تر جواب میدم!

.ایا Cell به جز چند واحد Preprestige و Element و Tofmentcell power نو اوریه دیگری هم داره؟

خوب چه ربطی داره؟ من اصلا با نوآوری های Cell چیکار دارم؟ از اول هم اشاره کردم که Cell با پردازنده 360 تفاوت ساختاری داره و باز هم اشاره کردم که تفاوت هست نه مزیت!

.ایا نمی توان در واحد های DNT تمامیه این نو اوری ها را با سیستم CLD در Xenon و با نو اوری هایه Xenos هماهنگ سازی کرد؟

این که خیلی بی ربط هست چون من دارم در مورد CPU صحبت میکنم نه GPU!! حداقل یکدور پست من رو دقیق بخون!!

.ایا نمی توان با عمل Backlog بین دو زبان کامپیوتری پل ارتباطی ساخت؟

باز هم حرفت بی ربط هست! حالا در ادامه میفهمی چرا بی ربط هستش!

ایا در این دنیا و در این علم(کامپیوتر) چیز غیر ممکنی هم وجود دارد؟

در علم کامپیوتر معجزه نمیتوان کرد!:biggrin1:

اما دلیل همه حرف هایی که بالا زدم!:

پردازنده و یا CPU کنسول 360 سه هسته داره که از لحاظ معماری داخلی متقارن هستن. یعنی با همدیگه کار میکنن. مزیت این نوع معماری این هست که برنامه نویسی براش راحت میشه (که خوب دیگه اینو همه میدوننن!) اما ایرادش این هست که نمیشه از هر کدوم از هسته ها سوا استفاده کرد!

اما پردازنده و یا CPU کنسول PS3 هشت تا هسته و یا واحد پردازش داره (البته هفتاش قابل استفاده هست) که نامتقارن هستن. عیب بزرگ این معماری این هست که برنامه نویسی براش خیلی سخته اما یک مزیت بزرگی که داره این هست که میشه از هر کدوم از هسته ها به طور مجزا استفاده کنه.

اما شاهکار نرم افزاری ND با U2 این هستکه تونستن با یک الگوریتم جدید بخضی از پردازش گرافیکی بازی رو به SPU های Cell منتقل کنن و علاوه بر اینکه از کل Cell استفاده کنن پردازش گرافیکی با بیشتر از توان RSX رو تولید کنن.

اما حالا وقتی گفته میشه U2 بر روی 360 اجرا نمیشه به همین دلیل هست. برای پورت بازی به 360 باید کلا موتوربازی تغییر کنه، اگه موتور بازی هم با توجه به سخت افزار 360 تغییر کنه باید کل پردازش های گرافیکی بر عهده Xenon بیفته که با توجه به الگوریتم های به کار گرفته شده توسط ND این کار شدنی نیست!

حالا شاید بشه در آینده با استفاده از تکنیک های مختلفی این پردازش ها رو بهینه کرد و ... اما حداقل فعلا اینکا شدنی نیست، یعنی ND میگه که شدنی نیست. منم حرفشون رو میپذیرم چون فعلا هیچ بازی کنسولی رو ندیدم که بتونه از لحافظ فنی با U2 رقابت کنه!

امیدوارم این بحث همینجا تنموم بشه چون بی ربط هستش! اگه نظری داشتی خوشحال میشم توی PM بگی تا همونجا بحث رو ادامه بدیم!;)

در اینکه این روزها غلو و صحبتهای تبلیغاتی شده کاره مداوم سونی و مایکرو شکی نیست و هر دوشون سعی میکنن یه جوری از خجالت همدیگه در بیان ولی بعضی وقتها بیش از اندازه جلو میرن که باعث میشه صحبتهاشون زیر سوال بره.
یادم نمیره زمانی که uncharted اومده بود میگفتن که قدرت ps3 باعث شده ما همچین بازیی بسازیم و صحبتهایی از این قبیل اونم برای زمانی که uncharted انقدرا هم گرافیک شاخی نداشت که کسی بخواد این حرفارو باور کنه چون همون زمان خیلی بازیهای دیگه بود که از نظر پردازشی حجم بیشتری رو میطلبید پس انرژیتونو بزارید برای زمانی که باز هم همچین اظهار نظرهای جالبی رو خواهید دید.

موندم این چه فیزیک تکرار نشدنی هست
شما شاخ به شاخ بزنید به یه ماشین تا شاهد پرواز ماشین ها باشید
خوب این حرف از خیلی ها بعید هم نیست البته منظور شما نیستین.
خوب دو تا جسم وقتی در سرعت 210 KM/H در حرکتند و یکی در راستای 1 و دیگری در راستای 1- هست و به هم برخورد می کنن به نظر شما چه اتفاقی باید بیوفته.
البته من در این مورد زیاد بلد نیستم ولی مراجعه شود به فیزیک دینامیک و استاتیک.

ای بابا این که دعوا نداره:biggrin1:
به نظر من با توجه به پیشرفتی که T10 تو این چند سال کرده اگه سابقه ی سازندگان GT5 رو داشت الان بازی های سیولیشن تو این سبک خیلی جلوتر بودن!در ضمن هایپ و جوگیری هم همیشه هست مثل اون سایتی که به U2 امتیاز 21 از 20 رو داده بود!درست مثل این که یه معلم به شاگردش از سقف نمره بالاتر بده!
در ضمن خیلی بده چون از حرف های سازنده ی یه بازی خوب خوشمو نیومده بگیم بازی هم بده یا حالم داره به هم میخوره چون خوشبختانه تو انتخاب بازی آزاد هستیم!

سِمت شما در شرکت T10 در حال حاضر چی هست محسن جان؟
خوب که این آخر شد باز نظر شما. پس شما منظور آقای Greenwalt رو نمی دونی و فقط استنباطت این هست که منظور ایشون چی بوده!
اون استدلالات در مورد دموی forza و کلاً این اواخر که یادت نرفته؟

یعنی چی اونوقت اشکان جان ؟ یعنی استنباط کسانی که میگن Greenwalt گفته این کار امکان ناپذیره ( در حالی که صراحتاً گفته بسیار مشکل است نه امکان ناپذیر ) درسته و استنباط من که میگم منظورش اون نبوده غلطه چون من اینطور فکر میکنم ؟ هیچ کس غیر از Greenwalt نمیدونه منظور واقعیش چی بوده ، ولی انگار چون من از Forza خوشم میاد نظرم غلطه ، یا استدلال بیخودی کردم ( البته شاید هم بیخوده استدلالم ! )

در هر صورت من در این باره دیگه بحث نمیکنم چون انگار هر کسی دوست داره اونطور که خودش میخواد فکر کنه ! ( از جمله خودم ، که البته سعی کردم دلیلی هم برای فکرم بیارم ) و بحث فایده ای نداره !

اون استدلالم در مورد دمو هم یادم نرفته و هنوز هم منتظرم بازی کامل بیاد تا مطمعن شم ! فکر نمیکنم شک داشتن اونهم در خصوص همچین موردی ( یه بازی ) جرم یا عیب باشه . اگر هم شکم بی مورد باشه باز هم نه خجالت میکشم و نه نوع نگاهم رو عوض میکنم ، بلکه فقط یک اشتباهی کردم ( آنهم از نوع حدسیات ) پاش هم وایستادم ! نه از ارزش forza چیزی کم میشه و نه از من ! ;)

خوب این حرف از خیلی ها بعید هم نیست البته منظور شما نیستین.
خوب دو تا جسم وقتی در سرعت 210 KM/H در حرکتند و یکی در راستای 1 و دیگری در راستای 1- هست و به هم برخورد می کنن به نظر شما چه اتفاقی باید بیوفته.
البته من در این مورد زیاد بلد نیستم ولی مراجعه شود به فیزیک دینامیک و استاتیک.

حرفت درسته ولی دوست عزيز بستگی به وزن اون جسم داره
ممکن 2 تا توپ فوتبال باشن که با اين سرعت به هم برخورد ميکنن ممکن 2 تا کره (کره زمين) باشن که اين سرعت براشون خيلی کم هست
نميدونم تونستم منظورم رو بگم يا نه
ولی اون رفتن به هوا ماشين ها که تو تريلر GameTrailers هم هست رو مشاهد کن يکم غير طبيعی هست
نظر من البته اينه ...

تو رو خدا يكي بياد به من بگه اين حرفا چرت و پرت نيست؟؟؟؟:::كدوم شركتي تا حالا اينقدر مزخرف سر و هم كرده.يه نگاهي به فروم ها بندازيد تا ببنيد چقدر بعد از پخش دمو اين بازي چه فحش هايي نثار........
خوبه كه هنوز GT5 نيومده واينا هيچي از GT5 هم نديدن و اين حرفا رو اينقدر مطمئن ميگن
برای کسانی که از مزخرفات کارکنان Turn 10 خبری ندارند... می شمریم:

1. (زمانی که اولین تصاویر GT5:P به نمایش در اومده بود) سخن Community Manager این استودیو حناب Che Chou: "قطعا با این کیفیت ماشین ها تو GT بیشتر از 2 تا ماشین نمیتونه تو هر مسابقه باشه."
2. جناب Greenwalt کارگردان Forza 3: "بازی ما به طور قطع بهترین ریسنیگ این نسل ـه" در صورتی که هنوز نه GT5 عرضه شده نه Forza 3
3. بازم جناب Greenwalt: "ما خیلی وقته در رقابت سری GT رو پشت سر گذاشتیم"
4. بازم ایشون: "اعضای PD اومدن از کار ما الگو برداری می کنند"
5. Che Chou در فروم اصلی Turn 10: "در نظر سنجی سایت Cnet در مقابل GT5 به Forza 3 رای بدید یه ماشین تو بازی جایزه بگیرید"
6. Troll کردن GT5 در Neogaf توسط یک کاربر که توسط ادمین فروم مشخص شد با ایمیل شرکت Microsoft در سایت ثبت نام کرده و بعدا با تحقیق بیشتر مشخص شد استخدام Turn 10 هست.
7. آقای Amritz Lay که Product Manager این بازی هستند(به همراه یکی از کاربران بازی سنتر): "تعداد 400 ماشین بهتر از 1000 ماشین ـه" در حالی که نه در تعداد و نه در حزییات به پای GT5 میرسند.
-----------------------
حالا به نظر شما اینا مزخرف و جک نیست؟ نباید دست از مزخرف گفتن بردارن؟

تو رو خدا يكي بياد به من بگه اين حرفا چرت و پرت نيست؟؟؟؟:::كدوم شركتي تا حالا اينقدر مزخرف سر و هم كرده.يه نگاهي به فروم ها بندازيد تا ببنيد چقدر بعد از پخش دمو اين بازي چه فحش هايي نثار........
خوبه كه هنوز GT5 نيومده واينا هيچي از GT5 هم نديدن و اين حرفا رو اينقدر مطمئن ميگن
اگه میشه یه منبع مو سق برای اون حرفای تو نقل قولیه بدین ممنون میشم.

یعنی چی اونوقت اشکان جان ؟ یعنی استنباط کسانی که میگن Greenwalt گفته این کار امکان ناپذیره ( در حالی که صراحتاً گفته بسیار مشکل است نه امکان ناپذیر ) درسته و استنباط من که میگم منظورش اون نبوده غلطه چون من اینطور فکر میکنم ؟ هیچ کس غیر از Greenwalt نمیدونه منظور واقعیش چی بوده ، ولی انگار چون من از Forza خوشم میاد نظرم غلطه ، یا استدلال بیخودی کردم ( البته شاید هم بیخوده استدلالم ! )
من نمی گم استدلال شما الزاماً بیخوده و یا خلاف نظر شما حتماً درسته. شما جوری استدلال اوردی که مطمئنی که طرف چی گفته و بقیه هم باید نظر شمارو بپذیرن چون به نظر خودتون استدلال درستی هست که همچین چیزی نیست.

انقدر هم خواهشن این جمله که من از forza خوشم میاد، من فن forza هستم رو لااقل جلوی من یکی تکرار نکن. اینکه هر صحبت یا انتقادی در مورد بازی یا سازنده های بازی می شه شما رد بکنی و یا با یک نوع استدلال بخوای منظور رو برای دیگران روشن کنی هیچ ربطی به فن بودن یا نبودن به بازی نداره. اسمش یه چیز دیگس این...
اینارو یسریش رو che chou تو انجمن neogaf نوشته بنابراین منبع موثق براش وجود نداره ولی لینک به پست طرف رو می شه پیدا کرد.

با یه سرچ ساده اکثرش رو میشه پیدا کرد :
1. (زمانی که اولین تصاویر GT5:P به نمایش در اومده بود) سخن Community Manager این استودیو حناب Che Chou: "قطعا با این کیفیت ماشین ها تو GT بیشتر از 2 تا ماشین نمیتونه تو هر مسابقه باشه."
2. جناب Greenwalt کارگردان Forza 3: "بازی ما به طور قطع بهترین ریسنیگ این نسل ـه" در صورتی که هنوز نه GT5 عرضه شده نه Forza 3
3. بازم جناب Greenwalt: "ما خیلی وقته در رقابت سری GT رو پشت سر گذاشتیم"
4. بازم ایشون: "اعضای PD اومدن از کار ما الگو برداری می کنند"
5. Che Chou در فروم اصلی Turn 10: "در نظر سنجی سایت Cnet در مقابل GT5 به Forza 3 رای بدید یه ماشین تو بازی جایزه بگیرید"
6. Troll کردن GT5 در Neogaf توسط یک کاربر که توسط ادمین فروم مشخص شد با ایمیل شرکت Microsoft در سایت ثبت نام کرده و بعدا با تحقیق بیشتر مشخص شد استخدام Turn 10 هست.
7. آقای Amritz Lay که Product Manager این بازی هستند(به همراه یکی از کاربران بازی سنتر): "تعداد 400 ماشین بهتر از 1000 ماشین ـه" در حالی که نه در تعداد و نه در حزییات به پای GT5 میرسند.

2. اینجا
3. اینجا
4. اینجا
5. اینجا
7. اینجا

مورد 1 و 6 هم توی Neogaf هست که 200 و خورده ای صفحه رو بگردین میتونین پیدا کنین ! ولی خیلی ها دیدن اون جملات رو !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or