Lich King
Administrator
Reventon مثال خیلی خوبیه برای بحث.:biggrin1:اشکان خودت که دیگه فرق Photo Mode با بازی اصلی رو میدونی این لامبورگینی رونتونی که توی امضات هست , با اونی که توی بازی هدایتش میکنیم فرقی نداره ؟ حالا من به صورت دقیق تفاوتهای Photo Mode با خود بازی رو نمیدونم (به جز AA) که خودت موشن بلور رو هم اضافه کردی. من منظورم همین تفاوت هست نه چیز دیگه. دیگه این رو که میدونم که توی Photo Mode یه دفعه یه مدل دیگه از آسمون نمیفته پایین اونجا هم اشتباه لغوی (!) کردم وگرنه منظورم همونیه که قبلآ هم گفتم. همون طور که توی اون یکی تاپیک هم گفتم مدلهای GT4 (نه گرافیک) هنوز هم جالب هستن !
یه نکته ای رو اول در مورد طراحی ماشینای Forza3 بگم که به تازگی توی یک میتینگ که turn10 در هنگ کنگ برگزار کرده بود سازندگان عنوان کردن که طراحی ماشین های بازی توسط شرکت های مختلفی انجام شده و یسریشم خریداری شده که اتفاقاً به طراحی Reventon اشاره کردن و گفتن که طراحی این ماشین از همان شرکت طراحی CG که ماشین Batman رو برای Hollywood طراحی کرده بود خریداری شده و Reventon تو این بازی یکی از بالاترین جزییات رو داره. برای همینم هست که گاهاً تو تصاویر Forza دیده می شه بعضی ماشینا جزییات بیشتری دارن و بعضی هاشون کمتر. این تصاویری هم که در Spoiler می گذارم از همون میتینگ گرفته شده ولی هدفم از گذاشتن این عکسا اینکه اینا هیچ کدام عکس (یعنی Photomode) نیستن و تصاویر یک تریلر از مدل Reventon در بازی هست که داشته پخش می شده که جزییات واقعاً بالاس مخصوصآ اون قسمت رینگ. (البته تصاویر ingame نیست)
البته نمی شه منکر مهم بودن اون مواردی که اشاره کردم هم شد چون بعضی اوقات این موارد باعث می شن تفاوت زیادی ایجاد بشه در نمایش جزییات!
یه نمونه بارز رو مثال بزنم توری پشت ماشین تو بازی به این شکل به نظر نمیاد، چرا؟ چون کمبود AA (اصطلاحاً وجود Jaggies) باعث می شه خطوط توری با هم قاطی بشه و تو چشم به نظر یه Texture بی کیفیت تر به نظر بیاد نسبت به این عکسا.
به طور کلی مواردی که Photomode به تصویر اضافه می کنه: (تو تمام بازی های Racing تقریباً همینه)
AA (تا 16x هم ممکنه بره بعضی اوقات)، Motion Blur، Depth of Field و فوکس روی ماشین برای تار کردن محیط و برحسته تر کردن ماشین.
در کل گفتن این موارد هیچ تغییری در مورد نظری که اون روز تو پروفایلت دادم ایجاد نمی کنه! کارتونی بودن محیط رو هم زیاد باهات هم عقیده نیستم، ولی رنگاش بعضی جاها یکم زیادی تند می زنه به نظرم.
پ.ن: نمی دونم گفته شد یا نه ولی امروز رسماً اعلام شد که Ferrari FXX هم در بازی حضور داره. این ماشین، از ماشینایی هست که با توجه به سخت گیری های شرکت Ferrari امکانش وجود داره که اصلاً تو هیچ بازی دیگری دیده نشه.
ویرایش:
این تصاویری که گذاشتم از gameplay بازی نیست، پس از روی این عکسا در مورد گرافیک کلی بازی نظر ندید تا دوباره اگر یه تریلر از gameplay بازی دیدید بگید از بازی نا امید شدم.