امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

یه چیزی اینجا باید گفته شه:
هیچ ps3 داری موقع ریلیز halo3 حسرت این بازی رو نخورد نه اینکه بازی بدی بود ولی نه به اون بزرگی که کرده بودنش و کسی از اینکه بازی نمیکنش خیلی ناراحت نبود ولی الان دارم خیلی هارو میبینم که از حسرت بازی کردن MGS4 دارن کبود میشن :sick: و میان اینجا که بلوا بپا کنن.
من MGS رو نه با هیلو نه با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نمیکنم.یادش بخیر یه زمانی اینجا فن SC و سم فیشر زیاد داشتیم.راستی کوشن اونا؟
من فن این بازیم و افتخارهم میکنم به این مساله.فرق امسال من هم با فن های بقیه ی بازیها در اینه که چون MGS فراتر از یه Video Gameه هیچ وقت آتیشمون نمیخوابه و همیشه عاشق این بازی میمونیم
بخاطر تبلیغات شدید سونی سر این بازی بوده
تورو خدا چجوری روت میشه این حرفو بزنی:evil: با وجود دیدن تبلیغات عظیبمی برای بازیهایی مثل GTA , Halo3؟
بازی مثل GTA بوده که چندروز قبل ریلیز از GS یه 10 بگیره؟
میشه یه نمونه از این تبلیغهای بزرگ سونی برای این بازی رو مثال بزنی؟
این بازی داره توسط فن هاش تبلیغ میشه نه کس دیگه ای.

آخرین ویرایش:
ign امتیاز خوب میده ولی باید قبول کرد که کمی به بازی های ps3 لطف خاصی داره .

بالاخره فقط gamespot را قبول دارم بهترین و کاملترین و ریزبین ترین نقد ها را داره .منتظرم ببینم که چه امتیازی میده فکر کنم 9/5 باشه .

در ضمن اینم ببینید بد نیست :

Confirmed: Metal Gear Solid Four is 1024x768p

یادم میاد چقدر halo3 سر این.............
حالا نمدونم دیگه اعتبار سایت را :
منبع :
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=48252&highlight=neverending&page=10

IGN به کدوم بازی PS3 لطف داشته ؟! Gamespot که میگی همه چیش درسته به چند تا از بازیهای PS3 امتیاز بیشتری داده نسبت به IGN ... اگه دوست داری و شک داری میخوای واست ردیف کنم ؟!!!
اون رزولوشن هم که از اول گفتن 720p این بازی اجرا میشه ، الانم امیدوارم بدونی که این عددی که گذاشتی همون 720p رو تایید میکنه ...

در ضمن قرار نیست همه جا به یک بازی امتیاز یکسان بدن !!! اینهمه بازی خوب اومد از 8 یا حتی 7 هم داشت تا 10 ... ولی آخرش اون میانگین رو در نظر میگیرن و میگن مثلا GTA شده 9.8 یا Bioshock شده 9.5 و ...
نمیان فقط امتیاز Gamespot یا IGN رو ملاک قرار بدن !!!

پ.ن: همین الان من خیلی راحت میتونم بگم MGS4 امتیازاتش Overated هست و بخاطر تبلیغات شدید سونی سر این بازی بوده که امتیازات بالا گرفته و این بازی نه گیم پلی داره نه گرافیک و امتیاز GameDaily از سرشم زیاده! (مثل حرفهایی که از طرف سونی فن ها در مورد Halo 3 زده میشه ولی ببینم واقا این حرفها سندیتی داره؟)

آخه بخدا Xbox اینهمه بازی خوب داره مثل GeOW و Bioshock و Masseffect و ... که والا به هیچ وجه هم OverRated نیستند و واقعا هم بازیهای خیلی خوبی هستند ( حداقل از نظر من )

این Halo 3 هم کلا بازی خوبیه و یه سری چیزا مثل تنوع اسلحه ها یا وسایل نقلیه و ... واقعا جذابن توش ، ولی گرافیکش بخدا خیلی تو ذوق میزنه ... در کل هم وقتی مثلا با همین سه تا بازی های بالا مقایسه کنی خب به طور کلی ضعیفتره ، در حالی که حد اقل از دوتا شون امتیازای بیشتری گرفته !

ولی خب نمیدونم چرا این فنهای Xbox با اینهمه بازی خوب و امتیاز بالایی که دارن چی گیری دادن به این Halo !
همین Ninja Gaiden 2 هم که امتیازاش بالا نیست برین بازی کنید ، کلی حال میده ...

حالا این چیزیایی که راجع به MGS 4 گفتی که نه گرافیک داره نه Gameplay ، جدی که نگفتی ؟!!

من MGS رو نه با هیلو نه با هیچ بازی دیگه ای مقایسه نمیکنم.یادش بخیر یه زمانی اینجا فن SC و سم فیشر زیاد داشتیم.راستی کوشن اونا؟

هنوزم هستن:) الان باید چیکار کنیم؟! باهاتون دعوا کنیم؟:)

ما که همون 10 دقیقه اول بازی کلی حال کردیم تا حالا هم کلی از بازی لذت بردیم . حالا من نمیفهمم بعضی ها چی می گن ؟؟ نه گیم پلیش قابل قیاس با این بازی X هست نه گرافیکش نه هیچیش . حد اقل من به شخصه تو بازی X هیچی در این حد ندیدم احیانا به بعضی ها بر نخوره ( البته بگذریم که تنها خاصیتش گیم پلی روونش بود )

ببین یه کاری میتونی بکنی که سیاوش بنم کنه :biggrin1:
حتی بنم بشم باید بگم این حرفم را نیما اومد گفت منم باید جوابش را بدم .
سیاوش هم اگه خواست بنم کنه ولی نمیشه همینطوری پست را دید و ازش گذشت .

IGN/Q به کدوم بازی PS3 لطف داشته ؟! Gamespot که میگی همه چیش درسته به چند تا از بازیهای PS3 امتیاز بیشتری داده نسبت به IGN ... اگه دوست داری و شک داری میخوای واست ردیف کنم ؟!!!

خوب نگفتم که لطف زیاد داره گفتم کمی لطف بیشتر داره مخصوصا روی بازی هایی که بیشتر برای ps3 تبلیغ میشه .
مثلا سر مقایسه های گرافیکی بازی های مولتی بین دو کنسول لطف ign به ps3 بیشتر رونمایی میشه که بنظرم برعکس هم هست .
ولی خوب بیشتر سایتهای معتبر (فوق معتبر ) به بازی امتیاز 9/5 دادن یا 9 .
بالاخره ign هم مثل gamespot یه سایتی که (البته نه در حد gs ) سخت امتیاز 10 میده .

اون رزولوشن هم که از اول گفتن 720p این بازی اجرا میشه ، الانم امیدوارم بدونی که این عددی که گذاشتی همون 720p رو تایید میکنه ...
کجاش تائید میکنه ؟!!

در ضمن قرار نیست همه جا به یک بازی امتیاز یکسان بدن !!! اینهمه بازی خوب اومد از 8 یا حتی 7 هم داشت تا 10 ... ولی آخرش اون میانگین رو در نظر میگیرن و میگن مثلا GTA شده 9.8 یا Bioshock شده 9.5 و ...
نمیان فقط امتیاز Gamespot یا IGN رو ملاک قرار بدن !!!
خوب اینکه کاملا درسته . ولی بعضی بعضا میان یه همچین کارایی میکنن روی بازی فلان .

آخه بخدا Xbox اینهمه بازی خوب داره مثل GeOW و Bioshock و Masseffect و ... که والا به هیچ وجه هم OverRated نیستند و واقعا هم بازیهای خیلی خوبی هستند ( حداقل از نظر من )

هیچ کس هم نگفته که این بازی ها OverRated حتی بازی halo3 بخوام اینجا بگم دلایلش را که چرا halo3 نیست و چی تو بازیش داره که هیچ بازی در این سبک در خودش مخصوصا توی بازی های کنسولی به روی خودش ندیده .

این Halo 3 هم کلا بازی خوبیه و یه سری چیزا مثل تنوع اسلحه ها یا وسایل نقلیه و ... واقعا جذابن توش ، ولی گرافیکش بخدا خیلی تو ذوق میزنه ...
خوب خدا را شکر که حداقل قبول داری بازیه خوبیه و همین !
خوب باید خیلی خوب بدونی یه بازی که همش روی گیم پلی تاکید داره و میخواد بهترین گیم پلی را به وجود بیاره مخصوصا همین سری halo همین mgs نیان هیچ وقت گرافیم بازی ملاک قرار بدن و اصولا موقع امتیاز دهی به گرافیک این بازی توجه انچنانی نمیشه با اینکه halo3 واقعا هم یک گرافیک کاملا مناسبی داره مخصوصا تو سبک خودش که باورش برای خیلی ها سخته .
در کل هم وقتی مثلا با همین سه تا بازی های بالا مقایسه کنی خب به طور کلی ضعیفتره ، در حالی که حد اقل از دوتا شون امتیازای بیشتری گرفته !
از چه نظر میگی از نظر گرافیک یا چیزه دیگه . کلا این بازی ها هر کدوم سبک کاملا متفاوتی دارن و نمیشه مقایسه کرد .
فقط این gears را بزار کنار .
ولی مثلا همین بازی ها که میگی گرافیکش خوب بوده مثال میزنم .
bioshock گرافیک داشت تکسچر خوب داشت طراحی هنری خوب داشت نورپردازی خوبی هم داشت انمیشن خوبی هم داشت . ولی در عوض محیطهای بزرگ در حد halo3 نداشت . رنگ بندی گوناگون مثل halo3 نداشت نورپردازی در حد halo3 نداشت به هیچ وجه در یک صحنه که هوش مصنوعی زیادی به کار بره در حد halo3 نداشت . فزیک انچنانی نداشت . انفجار هایی در حد halo3 نداشت مخصوصا بعضا در halo3 چندین انفجار باهم اتفاق می افته حتی بدون یک دونه افت فریم . افکتهایی بی نظیر مثل halo3 نداشت .
حتی در halo3 با این شرایط حتی اگه به صورت بسیازر ساده لطف کرده بودند که شاخ برگها و علف های روی زمین حرکتی از خودشون داشته باشن .
اگه halo3 تکسچر معمولی داشته باشه به خاطر محیط بزرگش هست خودت حساب کن ببین وقتی در یک محیط بزرگ بخوای یه تکسچر عالی به کار ببری چقدر میتونه فشار روی سخت افزار بیاره چقدر میتونه حافظه اشکال کنه .

masseffect هم همین طور با این که گرافیک سینمای داشت مشکلات خیلی بزرگی هم داشت که دیگه مثال نمیزنم .
حداقل در حد خودم من به قسمت گرافیک خیلی توجه خاصی دارم .
halo3 شما فقط گرافیکش را هی مثال میزنی و چیزه دیگه نمیتونی ازش ایراد بگیری نباید این حرف را بزنی نیما جان !
halo3 داستان عالی داشت , صدا عالی بود , گیم پلی بازی تو سبک خودش در اخرین حد قرار داره که میتونی بری از کیانوش بشنوی که چی میگه دیگه از گیم پلی halo3 ادم خوشش نیاد از چی خوشش بیاد میتونم تک تک ثابت کنم که چرا بهترین گیم پلی fps را توی کنسولها داره .
ولی خب نمیدونم چرا این فنهای Xbox با اینهمه بازی خوب و امتیاز بالایی که دارن چی گیری دادن به این Halo !
همین Ninja Gaiden 2 هم که امتیازاش بالا نیست برین بازی کنید ، کلی حال میده ...
کسی به halo3 گیر نداده بلکه بعضی ها گیر داده بودن که الان زخمش روی ادمهایی مثل منه که میان تکراتر میکنن .
-------------------------------------------
در کل میخوام بگم ببین چقدر بده ادم بیاد از بازی بزرگی مثل halo3 ایراد بگیره با این همه طرفدار . دقیقا همین گفته ها را میشه برای mgs4 گفت مثلا از گرافیکش ایراد گرفت که از چندتا بازی های انحصاری ps3 کمتر هست !(مثل گفته های خودت ) یا چندتا بهانه های بنی اسراعیلی .
به قول بعضی ها وقتی از halo3 ایراد میگرفتنن میگفتن صدای گلوله های چرا فش فش میکنه باید تخ تخ میکرد! اخه اقایه نگو عاشق بازی هایی مثل جنگ جهانی بوده !:laughing:
کسی هم که از گیم پلی halo3 خوشش نیاد مشکلات از این چیزها ناشی میشه که نمونش را گفتم یا مثلا اصلا سبک فضایی اینها را دوست نداره .

ولی خوب اینم میدونی که بزرگی halo یا mgs هیچ وقت روی گرافیک نبوده .

خوب من که کاملا میدونم mgs4 و این سری بازی چیه و بازی فوق العاده هست و هرکس (طرفدارهای ps3 ) نخره مشکل داره مگر اینه این سبک را خوشش نیاد .

آقا شما هم عجب بحث هایی می کنید ها!
..............
دارید Halo 3 رو با MGS 4 مقایسه می کنید؟!
..............
Halo 3 نه تنها در صنعت بازیسازی بلکه در صنعت Entertainment یک پدیده محسوب میشه به طوریکه همون 24 ساعت اول که برای فروش گذاشته شد , 2.45 میلیون نسخه از بازی به فروش رفت.
..............
1.4 میلیون نفر در 24 ساعت اول فروش بازی On Line شدن و در همون 24 ساعت مایکروسافت 170 میلیون دلار سود کرد!
..............
نه اینکه MGS 4 بازی بدی باشه ها , نه , اتفاقا از این امتیاز ها و تعریف های که بچه ها می کنن معلوم میشه که بازی خوبیه , من خودم اگر PS3 بگیرم اولین بازی که میگیرم همین MGS 4 خواهد بود, منظورم اینه که این دو تا بازی نمیتونه با هم مقایسه بشه , حالا اگر Halo 3 رو با GTA IV مقایسه میکردید یه چیزی.

منبع 1
منبع 2
...............
الان داشتم صحبت های Shane Kim رو میخوندم میگفت که ما امسال خیلی سال خوبی رو پیش رو داریم با بازیهای بزرگ و پر فروش , البته به موفقیت Halo 3 شاید نرسیم! ولی امسال هم سال بزرگیه.
Nothing as big as Halo 3 this year

آخرین ویرایش:
میبینم که هیچ کس برای حرفی که من زدم تره هم خورد نکرد. بنابراین من کلا تاپیک رو قفل میکنم اگر بعد از این پست کسی اسم HALO 3 بیاره و بخواد به مقدسات MGSـی ها توهین کنه!

راجع به رزولوشن باید بگم که 1024*768 از نظر کیفیت و وضوح تصویر دقیقا همون 1280*720 هست ولی در قالب تصویر 4:3 ... ولی 1280*720 در قالب تصویر 16:9 ...

مثل 1600*1200 در مقایسه با 1920*1080 ...

منم میگم آقا بحث مقایسه را بزارید کنار ولی اینکه حالا بحثش شده این فن های MGS هرچی بخوان بگن که نمیشه مقدسات که من نمیدونم یعنی چی اگر منظور عاشق یک بازی بودن هست تعداد بیشتری تو دنیا هستند که عاشقان شدید halo هستند اینجا واقعا داره حق کشی میشه فن بازی به شدت بالا گرفته بد جور هیچ کس توی سایت جرات حرف زدن نداره خوب اینم شد فروم که هیچکس حق منفی خوندن این بازی را نداره زود یک تخلف میدن اونم به بهونه اسپم من نمیدونم نقدم نباید بکنیم حالا زود بیایید بگید نقد نیست داری فن بازی در میاری بابا خوب وقتی بر خلافش آدم میخواد حرف بزنه چه طور بگه بنظرم مدیران باید پست هایی که واقعا اسپم هست را اخطار بدن نه چون با مزاجشون خوش نمیاد از بازی مورد علاقشون انتقاد بشه حالا چه غلت چه درست انتقاد میکنیم بیایید جواب بدید نه زود کارت بدین سایت به شدت رفته توی حالت ترس از بن نمیدونم آخرش به کجا میرسه تو جامعه که جرات حرف زدن ندار اینجا هم این بعد میگن ایران و دموکراسی .................

خوب بعد از مدتها که از مسافرت برگشتم اولین پست منه!!

آقا یون تبریک متال گیر 4 هم امتیاز کامل 10 از 10 رو گرفت تبریک

منبع : http://www.gamespot.com/ps3/adventu...=convert&om_clk=topten&tag=topten;all;title;0

لینک اصلی : http://www.gamespot.com/ps3/adventu...t=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

خوب ببخشید خوبی ها و بدیهاشو خودتون بخونید :love:

eeeeeeeeeeeeeee!

چه جالب همه با هم پست دادیم به هر حال ببخشید.

منم میگم آقا بحث مقایسه را بزارید کنار ولی اینکه حالا بحثش شده این فن های MGS هرچی بخوان بگن که نمیشه مقدسات که من نمیدونم یعنی چی اگر منظور عاشق یک بازی بودن هست تعداد بیشتری تو دنیا هستند که عاشقان شدید halo هستند اینجا واقعا داره حق کشی میشه فن بازی به شدت بالا گرفته بد جور هیچ کس توی سایت جرات حرف زدن نداره خوب اینم شد فروم که هیچکس حق منفی خوندن این بازی را نداره زود یک تخلف میدن اونم به بهونه اسپم من نمیدونم نقدم نباید بکنیم حالا زود بیایید بگید نقد نیست داری فن بازی در میاری بابا خوب وقتی بر خلافش آدم میخواد حرف بزنه چه طور بگه بنظرم مدیران باید پست هایی که واقعا اسپم هست را اخطار بدن نه چون با مزاجشون خوش نمیاد از بازی مورد علاقشون انتقاد بشه حالا چه غلت چه درست انتقاد میکنیم بیایید جواب بدید نه زود کارت بدین سایت به شدت رفته توی حالت ترس از بن نمیدونم آخرش به کجا میرسه تو جامعه که جرات حرف زدن ندار اینجا هم این بعد میگن ایران و دموکراسی .................
اومدی تو تاپیک امتیازات MGS4 میخوای از این بازی انتقاد کنی !!!!!!
بازی که از همه سایتها داره 10 میگیره!!!!!!
بعد هم توقع داری کسی کاریت نداشته باشه و مثلا اخطار نگیری هر چی دلت خواست بگی فن بوی بازی هم دربیاری بعد بیای پای ایران و دموکراسی رو وسط بکشی :laughing:
halo
Overrated ترین بازی تاریخ هست و از این بازی آشغال تر وجود نداره
این بحث هیلو ربطی به این تاپیک نداره مگه پست مدیر Darkfield رو نخوندی؟

بالاخره سایت تهفه گیم اسقات یا گیم زاقارت به این بازی نمره 10 داد
گرچه نمره این سایت برای کسی مهم نیست :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or