راهنمایی در بازی The Witcher 2

من خودم نرسیدم اینجا اما شاید این عکس کمکت کنه.
good luck

altchapterthree18.jpg

The Dragon telegraphs most of her attacks. Roll out of the way of her fire, run in for a couple of licks, roll back to avoid her lunges, dodge her fire and repeat. Aard hurts her a little. Quen is essential to avoid immolation. Use your Silver Sword rather than the Operator's staff. Midway through the fight you'll climb to the top of the ruined tower. The Dragon will lunge, spray fire and whip her tail. Avoid the first two attacks as before and the tail whip by rolling as far from the tail as possible. When she begins flying sweeping down, dodge aside. Stay toward the middle of the tower.

آقا او علامت رعد و برق توو عکس که گذاشتی چیه ؟؟؟

سلام چطور اون باسه تو چپتر 1 رو بكشم؟varyan
3 تا از بازو هاشو مي كنم اما بدش هي سنگ پرت مي كنه

وقتی پاهاشو قطع کردی و شروع کرد به سنگ انداختن برو پشت اون تیکه سنگی که حالا افتاده بین تو و اون کاور بگیر تا سنگهایی که پرت می کنه بهت نخورن و در فرصت مناسب به سرعت برو از راه سمت چپ به بالای کایران تا وارد دمو بشه

• Like
Reactions: M4JiD
سلام دوستان....با عرض پوزش یه سوال داشتم.. من تازه عضو این سایت شدم و اشنایی زیاد با این سایت ندارم....خیلی از بخش های این سایت رو گشتم ولی نتونستم اون چیزی که میخوام رو پیداش کنم...
اونهم این که میخواستم Image بازی های ps1 رو روی CD رایت کنم روی کنسول ps1 اجرا بشه.... میشه یه راهنمایی کنید که باید کدوم بخش سایت برم...اگه میشه ادرس بدید

بابا سیوتونو هم نخواستیم. خودم رد کردم اون مرحله مضخرفو. جهت اطلاع دوستان بگم که باید قبل از اینکه به این مرحله برسین باید توانایی جادوی quen خودتونو حداقل یک لول افزایش بدین تا جونتون زود تموم نشه و بتونین دووم بیارین جلوی droug و زود زود باید جادوی quen رو شارژ کنین و بهش ضربه بزنین و هرموقع که اون جادو میزنه و از آسمون آتیش و تیرهای آتش دار میباره بهش نزدیک نشین و مدام بدوین اینور اونور و space بزنین تا معلق بزنه رو زمین تا اونا بهش نخورن.
من رفتم چپتر3
موفق باشین.

اونجایی که میگه Find Cedric

محلول cat رو درست میکنم دنبال رد پا هم میرم در این حال تا میخوام به در برسم این عتیقه میاد و سربازا تیر میزنن

97310603087695564611.jpg

44394492115500386330.jpg

75065917723516574401.jpg

محلول cat رو درست میکنم دنبال رد پا هم میرم در این حال تا میخوام به در برسم این عتیقه میاد و سربازا تیر میزنن

97310603087695564611.jpg

44394492115500386330.jpg

75065917723516574401.jpg
اینجا رو رد کردم

---------- نوشته در 06:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

بعد از اونکه با کوتوله ها میری توی غار و غول میکشی و گیاه ها رو برمیداری و با زنه صحبت میکنی بعد از این یه ماموریت میگیره تو نقشه سه جا معلوم میشه دو تا جاش با کوتوله ها صحبت میکنم بعد نمیدونم چی کار کنم

81160170316559879397.jpg

95037583923106132854.jpg

47969180473427200748.jpg

25954300264251910479.jpg

دوستان من همون اویل بازی هستم.و تازه وارد روستا شدم.

مشکلم یکی از ماموریت های فرعی بازی به نام مالنا (Malena) هست.
اول با یک زن الف به نام ملنا صحبت کردم و او به سمت جنگل رفت و من هم دنبالش تا
گمش کردم.آلان هم روی نقشه هیچ علامتی نیست.
و در زیر نقشه کوچک جای کوئست ها هم نوشته: Defeat The Scoia'Teal
اگه میشه من رو راهنمایی کنید.
ممنون!

دوستان من همون اویل بازی هستم.و تازه وارد روستا شدم.

مشکلم یکی از ماموریت های فرعی بازی به نام مالنا (Malena) هست.
اول با یک زن الف به نام ملنا صحبت کردم و او به سمت جنگل رفت و من هم دنبالش تا
گمش کردم.آلان هم روی نقشه هیچ علامتی نیست.
و در زیر نقشه کوچک جای کوئست ها هم نوشته: Defeat The Scoia'Teal
اگه میشه من رو راهنمایی کنید.
ممنون!

منم دقیقاً همین مشکلو دارم.بازی میخواد زن الفی(malena) که از مرگ نجاتش دادیم رو پیدا کنیم،ولی من همه جا رو گشتم و پیداش نکردم.اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه.
MER30

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or