اظهارات یک تروریست : بازی MW2 همه چی را به من اموخت .!!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
brievik_110722_mj_main.jpg

تصویر تروریست Anders Behring Breivik

دیروز متاسفانه در شهر اُسلو کشور نروژ اتفاق ناگواری رخ داد ، عکسی که در بالا مشاهده میکنید متعلق است به تروریست Anders Behring که در یک عملیات خونین بیش از 90 نفر را باتفنگ به قتل رساند و در یک بمب گذاری در یک ساختمان دولتی باعث مرگ بیش از 8 نفر غیر نظامی شد .
دلیل این حمله از سوی این مرد 32 ساله ، مسائل ضد مذهبی عنوان شده است، Anders Behring همچنین در مورد چگونگی این عملیات سخنان عجیبی را بیان کرد :
وی بعد از دستگیری اعلام کرد تمام اموختهای رزمی و مهارتی خود را از بازی معروف Modern Warfare 2 یاد گرفته است ، و افزود بازی MW2 یک شبیه ساز عالی برای عملیات جنگی واقعی میباشد . سخنان وی به شرح زیر است :

بازی Modern Warfare 2 را خریداری کردم ، و میتوانم بگویم این بازی یکی از بهترین بازیهای شبیه سازی شده نظامی میباشد که من دیده ام . و بخش چند نفره بازی بسیار عالی بود و خیلی چیزها از این شبیه ساز اموختم ، و با این اموزشها توانستم این عملیات را انجام دهم . وی همچنین اذعان کرد عاشق بازی World of Warcraft بوده است و به غیر از اینها نیز بازیهای دیگری چون Fallout 3, BioShock 2 و Dragon Age: Origins را نیز بازی کرده است .

آخرین ویرایش:
الان داشتم میخوندم خانم Rose Byrne ، بازیگر فیلم X-Men هم عاشق بازی Black Ops شده و بد جوری داره بازی میکنه . اینم نیاد یه همرو به بنده به رگبار :| :d

بهونه ای واسه فن های اصیل COD که میخوان بر طرف BF هم فراهم شد...:d

ببین EA چیکار میکنه ؟ اخه واسه یه بازی باج میدی به مردم برن ادم بکشن واقعا جای خجالت داره

ه فقط خدا کنه یهودی بودنشم ثابت شه که دیگه نور علی نور !!>:)
یهودی بوده یا نبوده/مسلمون بوده با نبوده/مذهبی بوده یا نبوده/اتئیست بوده یا نبوده/
اینا به نظر من مهم نیست.انسان که بوده!حالا اینطوری شده.
تمام اموختهای رزمی و مهارتی خود را از بازی معروف Modern Warfare 2 یاد گرفته است
COD اونقدرها هم واقعا تاثیر گذار نیست.یعنی اینقدر که بری چندین نفر بکشی؟(اگر هم کسی بهش تیر میزد میرفت یه گوشه میشست تا دوباره خونش پر شه-اگر هم میمرد منتظر بود RESPAWN شه!)
درکل من مخالف این نظر هستم که فلان بازی مخصوصا COD که اونطورها هم شبیه ساز نیست،اینطوری یه نفر رو آماده کشتار کنه.
حالا سلاحش چی بوده؟m249-M60- و....کسی میدونه؟

منم فن bf3 شدم،این بازی خیلی مهربونه و هیشکی رو نمیکشه. جونمی جون>:d<
آره دقیقا خوبی BF اینه که میری توش گل و سبزه میکاری و به آدم های نیازمند کمک میکنی:|
یه بازی مثل Arma II خیلی بهتر از MW2 تیراندازی و جنگ رو شبیه سازی میکنه اینم اومده از خودش حرف درآورده، چرندیات ایشون ذره ای ربط به MW2 نداره، اون مرحله روسیه هم هرکی دوست داره میتونه آدم بکشه و هرکس هم بدش میاد فقط میتونه توش راه بره تا مرحله تموم بشه.

یهودی بوده یا نبوده/مسلمون بوده با نبوده/مذهبی بوده یا نبوده/اتئیست بوده یا نبوده/
اینا به نظر من مهم نیست.انسان که بوده!حالا اینطوری شده.

بعد اون موقع که هر ناآرامی رو ربطش می دادن به مسلمون های بدبخت و مظلوم هیچ کسی نبود بگه اون زن یا مرده مسلمون قبل از این که پیرو یه دین باشه آدمه !

الآن اگه طرف مسلمون بود تاریخه خروجه یانکی های ناتو 4-5 سال تمدید شده بود تو افغانستان ! غیر از اینه ؟:-/

• Like
Reactions: Soap McTavish
بازم این رسانه ها شروع کردن... تا جنایتی میشه سریع میگردن یه بهانه ای پیدا کنن گیر بدن به بازی ها

بزرگ ترین فاجعه نروژ بعد از جنگ جهانی دوم بوده :|

ولی تو خبر های خارجی جایی ننوشته بود از بازی الهام گرفته ها :d
مرتیکه روانی افراطیه .... فلان فلان شده:d:|

حتما حالا اکتی میخواد نسخه ی ویژه ی بازی را با چند تا اسلحه و یک سی دی اموزش ادم کشی بفرسته بیرون:d

احتمالا ایشون یک شخصیت ضد اسلامی محسوب میشن چون سایتها اینطور نوشتن :
Anders Behring Breivik has said he uses Call of Duty: Modern Warfare 2 to train combat skills for an upcoming war with Islam
احتمالا روی نسخه X360 بازی کرده چون گرافیکش بیشتره :)) البته توی کنسولها منظورمه .
بیایید همنیجا بحث رو ببریم که احتمالا روی کدوم پلت بازی کرده
اول خودم : :thinking:XBOX360

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Karchect
این کار , کار منافقین بازی هست فکر کنم از دار دسته ی ea بوده lol
امیدوارم حرف های این ادم بی عقل به نظر مردم رو بازی تاثیر گذار نباشه

بعد اون موقع که هر ناآرامی رو ربطش می دادن به مسلمون های بدبخت و مظلوم هیچ کسی نبود بگه اون زن یا مرده مسلمون قبل از این که پیرو یه دین باشه آدمه !

الآن اگه طرف مسلمون بود تاریخه خروجه یانکی های ناتو 4-5 سال تمدید شده بود تو افغانستان ! غیر از اینه ؟:-/
توی تاپیک دیگه بیشتر از این نمیتونم ادامه بدم.ربطی نداره/ربطش ندن که مسلمون هست یا نیست یهودی هست یا نیست.انسان که هست.حالا اگه غیر از این میکنند غلطه. حالا هر کسی که میخواد باشه.انسان و مسئول کارهاش.به دین و خانواده و دوست و و...ربطی نداره،حداقل سهمش زیاد نیست.اینا محرکش هستند حالا اگه واقعا انسان باشم جلوی هر عقیده ی غلط می ایستم و بهش نه میگم."اگر انسان باشم نه گوسفند".اینجور ربط دادن ها برای حیوان و به خصوص گوسفند هست.

ازم این رسانه ها شروع کردن... تا جنایتی میشه سریع میگردن یه بهانه ای پیدا کنن گیر بدن به بازی ها
از فردا منتظر باید باشیم که بقیه از دستمون فراری بشند چون گناهمون بازی کردن COD ,AC,SC, و نمونه هاش هستند.
کار، کــــار انــــگلیس ـــه:d

بچه ها خبر رو یه مقداری از توی خبرگزاری ها هم خوندم. چند تا مطلب جالب هست توی قضیه...

- شکل جنایتی که طرف پریروز انجام داده جالبه! کسانی که از دست طرف جون سالم به در بردند گفته اند که طرف با لباس پلیس وارد کمپ سالیانه تابستانی که پر از افراد جوون بوده شد، با خونسردی کامل راه می رفت، به همه شلیک می کرد، به خیلی ها که یک بار تیر خورده بودند جهت اطمینان از کشته شدن شون دوباره شلیک می کرد، و هر کس که داشت فرار می کرد به داخل آب یا روی درخت ها و ... رو می زد و نمی ذاشت زیاد دور بشن! یاد چیز خاصی نیافتادید؟ :(

2. البته این نکته که یکی از بچه ها گفت که گیم فقط یه جزو کوچک از قضیه بوده هم کاملا درسته. توی خبرگزاری های اصلی گیم رو در کنار گرایشات اعتقادی احمقانه طرف و ... آوردند و به عنوان عامل اصلی ننوشتند. ولی توی N4G که مربوط به گیمه این قضیه خیلی بزرگ و داغ شده...

3. اکثریت بالای کسایی که نظر دادن راجع به این قضیه توی سایت های خارجی گفته اند که این قضیه به صنعت گیم ضربه می زنه... :(

پ.ن: ولی خودمونیم طرف چه خوش تیپه ها! تروریست هم تروریست های اسکاندیناوی!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or