Turn 10 : بازی Forza 4 تا 5 هفته دیگر به اتمام میرسد .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Forza-Motorsport-4-Header-300x148.jpg

استودیو Turn 10 با خلق بازی زیبای Forza 3 توانست نامش را در زمره شرکتهای ساخت racing simolation جاودان کند .

حال Turn 10در حال ساخت سری جدید بازی خود یعنی Forza 4 میباشد ، یکی از نکات مهمی که در سری جدید در بازی نهادینه شده است مسابقات در شب میباشد که شما میتوانید لذت مسابقه دادن در شب را نیز در فروزا 4 تجربه کنید بخشی که در قسمت قبل جایش بسیار خالی بود .

در همین راستا اقای Dan Greenawalt رئیس Turn 10 در طی مصاحبه ای که با سایت CVG داشت اذعان کرد: طرفداران بازی با دیدن گرافیک بازی به حیرت در خواهند امد ، و در ادامه نیز اضافه کرد :
با موتور نورپردازی جدیدمان این امکان را در بازی بدست اوردیم که زمانهای گوناگونی را در بازی به وجود بیاریم ، ساخت جادهای مختلف و زیبا که شما در حین بازی میتوایند طلوع افتاب و غروب ان را از زاویه مابل مشاهده کنید ؛ تغییزات نور (نور خورشید) در حین مسابقه بر روی ماشین شما و تغییر و انعکاس نور در چشمانتان را احساس خواهید کرد .

اقای Greenwalt همچنین افزود : تیم Turn 10 کار تمام وقت انجام میدهد تا این پروژه سریعتر و بدون مشکل به پایان برسد .
اکنون میتوانم بگویم بازی Forza 4 اخرای کار میباشد و منتظریم ببینم کاری که انجام دادیم مطابق با قوانین شرکت ماکروسافت بوده است یا نه ؛ تا پایان بازی 5 هفته وقت لازم است .

آخرین ویرایش:
احتمالا منظورت از همه، فنهای 360 ـه که حتی حرفای خودشون رو هم قبول ندارند؟
اینکه GT4 در حال حاضر کاملترین بازی Sim Racing ـه، منطقی ترین حرفیه که میشه راجب بازیهای شبیه ساز ریسینگ زد .

الان یعنی میخوای بگی forza3 دمیج داره؟ یعنی من احمقم ندیدم؟ سیستم دمیج GT5 و Forza3 تقربیا در حد همه و هر دو اسکریپت شدست .
چرا اینقدر این نسل این نسل میکنی؟ حداقل با حودت صادق باش! این نسل غیر از گرافیک چی داشت؟
من دارم میگم GT4 کاملترین بازی Simulation Racing ـه تا به حاله! چون از نظر گرافیکی در حد بازیهای این نسل نیست(هر چند که هنوزم در سطح خوبیه) پس از نظر شما از رده خارج حساب میشه؟ شما همه چیزو تو گرافیک میینی؟

راجب فشار هم بهتره خدمتتون عرض کنم که سر هر بحثی با هر موضوع نا مربوطی شما و امثالت بالاخره یه جوری ربطش دادید به GT5 ! مثال بزنم؟ اونوقت میفرمایید به ما فشار اومده! فشار سنج بدم خدمتتون؟
خوبی؟؟؟؟شما داری حرفی میزنی که نشون میده حالت بده.حاجی جون دمیج مکانیکی میدونی چیه؟گور بابای دمیج ظاهری.کلا هرکی این جمله رو بگه
من دارم میگم GT4 کاملترین بازی Simulation Racing ـه تا به حاله!
بنده به عقلش شک میکنم.شما هم هرچی دوس داری بگو.منم میگم outrun کمودور بهترین شبیه ساز هست!!!!!!!!!!مهم نظر سایتها و مجلات هست که فورتزا رو فعلا بهترین میدونن،با این حرفهایی هم که میزنید فقط باعث مضحکه شدن میشید.یعنی مسخره ترین حرفی که در تاریخ گیم زده شده بود همین جمله جنابعالی هست.
اینکه GT4 در حال حاضر کاملترین بازی Sim Racing ـه، منطقی ترین حرفیه که میشه راجب بازیهای شبیه ساز ریسینگ زد .
سریع دلایل خودتو برای این نظریه هچل هفت بیان کن.منتظرم.

شما برای حرفات منبعی داری؟
یعنی دیگه فکرشم نکن با نقل قول کردن پستت ارزش خودم رو پایین بیارم . شما کلا هر جور دوست داری فکر کن!

پ.ن.تاپیک هم از موضوع اصلیش دیگه خارج شده بحث مقایسه ای درحال حاضر توی این تاپیک بی مورده! بمونه برای تاپیکهای مقایسه ....

this is the best racing game of this generation
این دیگه آخرش بود! شما سواد داری؟ this generation فرمودن!
منظور من کلی بود!

آخرین ویرایش:
برای حرفات منبعی داری؟
یعنی دیگه فکرشم نکن با نقل قول کردن پستت ارزش خودم رو پایین بیارم . شما کلا هر جور دوست داری فکر کن!

خیلی خیلی ببخشید دوست عزیز ولی اونایی میگن دیگه با نقل قول کردن پستت ارزش خودمو پایین نمیارم تقریبا مساوی با این جمله است=کم آوردم و حرفی واسه گفتن ندارم:d

برای حرفات منبعی داری؟
وااااااااای خدا.واقعا حالت خوبه؟؟؟؟شما یه سایت به من نشون بده که این جمله تاریخی شما رو تائید کنه.من برای کدوم حرفم باید منبع بدم؟؟؟؟خیلی باحالی:))
این از جمله ign در مورد فورتزا 3
this is the best racing game of this generation
شما ارزشت!!! با اون نظریه تاریخی در مورد رزولیشن قبلا برای من مشخص شده بود
حرفی زدی اگر مردی پاش وایسا.باید دلایل خودتو برای این جمله مضحک بگی.
این دیگه آخرش بود! شما سواد داری؟ this Generation فرمودن
منو نپیچون.میگم دلایل خودتو برای اون حرف مسخره بگو.
مثلا سایتها میگفتن آنچارتد 2 بهترین گرافیک این نسل رو داره،منظورشون فقط این نسل بوده،وگرنه بازیهای نسل قبل بهتر بودن.=))
خیلی باحالی:))

یکی از بزرگترین نشانه های ریسینگ سیمولیشن دمیج مکانیکی هست،وقتی تو gt4 با سرعت 400 تا هم بری تو دیوار هیچی نمیشه و هیچ تاثیری رو کارکرد ماشین نمیزاره،چجوری میگی بهترین سیمولیشن تا الان بوده؟؟؟؟؟!!!!!!هرچند شما که هنوز متوجه فرق دمیج مکانیکی و ظاهری نیستی،پس اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.

پ.ن.تاپیک هم از موضوع اصلیش دیگه خارج شده بحث مقایسه ای درحال حاضر توی این تاپیک بی مورده! بمونه برای تاپیکهای مقایسه ..
نه باید موضوع روشن بشه.باید بگی چرا اون حرف رو زدی.

آخرین ویرایش:
منو نپیچون.میگم دلایل خودتو برای اون حرف مسخره بگو.
مثلا سایتها میگفتن آنچارتد 2 بهترین گرافیک این نسل رو داره،منظورشون فقط این نسل بوده،وگرنه بازیهای نسل قبل بهتر بودن.=))
خیلی باحالی:))
نمیخواستم نقل قول کنم ولی واقعاً متاسف شدم!
داریم در مورد بازی شبیه ساز رانندگی صحبت میکنیم بعد شما بحث رو پیچوندی رفتی سراغ بهترین گرافیک و بازی اکشن ادونچر؟
یکی از بزرگترین نشانه های ریسینگ سیمولیشن دمیج مکانیکی هست،وقتی تو gt4 با سرعت 400 تا هم بری تو دیوار هیچی نمیشه و هیچ تاثیری رو کارکرد ماشین نمیزاره،چجوری میگی بهترین سیمولیشن تا الان بوده؟؟؟؟؟!!!!!!هرچند شما که هنوز متوجه فرق دمیج مکانیکی و ظاهری نیستی،پس اصلا متوجه نمیشی من چی میگم.
دمیج مکانیکی درسته در مقابلش اکثر کارخونه های اتومبیل سازی و همراه با مسیرها و پیستهای شبیه سازی شده از رالی تا مسابقه های Touring و 24 ساعته و تنظیمات و ارتقای حرفه ای قطعات داخلی ماشین رو قرار میدم.

نه باید موضوع روشن بشه.باید بگی چرا اون حرف رو زدی.
تو رو خدا؟

• Like
Reactions: Kavigne
نمیخواستم نقل قول کنم ولی واقعاً متاسف شدم!
داریم در مورد بازی شبیه ساز رانندگی صحبت میکنیم بعد شما بحث رو پیچوندی رفتی سراغ بهترین گرافیک و بازی اکشن ادونچر؟
دمیج مکانیکی درسته در مقابلش اکثر کارخونه های اتومبیل سازی و همراه با مسیرها و پیستهای شبیه سازی شده از رالی تا مسابقه های Touring و 24 ساعته و تنظیمات و ارتقای حرفه ای قطعات داخلی ماشین رو قرار میدم.

تو رو خدا؟
تو hot porsuit هم کارخونه های اتومبیل سازی هست.چه ربطی داره؟شبیه سازی چه ربطی به مسابقات و پیست داره آخه عزیز من؟؟؟؟من دارم در مورد شبیه سازی رانندگی صحبت میکنم.فرسوده شدن لاستیکها،صدمه دیدن موتور در اثر برخورد،یا به طور مثال در فورتزا اگر از دند 5 یه دفعه بکشی دنده 2 گیربکس کلا میاد پائین،ولی نه در gt5 و نه در gt4 همچین چیزی وجود نداره.اینها و کلی موارد دیگه رو میگن سیمولیشن.حالا کارخونه و پیست و مسابقات چه ربطی به شبیه سازی داره؟grid هم مسابقات 24 ساعته le mans رو داشت.پس اونم شبیه سازه؟؟؟؟

• Like
Reactions: RONIIN
به طور قطع میگم فورتزا 3 با توجه به زمان ساخت و میزان هایپ به مراتب از رقیب خودش بهتر عمل کرد حالا ممکنه توی یه سری چیزها از جی تی عقبتر باشه ولی مطمئن باشید اونارم با عرضه ی قسمت چهارمش پوشش میده.پس دوستان فن بوی بیخودی زور نزن که یه چیز غیرمنطقیرو منطقی جلوه بدن.جی تی به طور واضح توی قسمت پنجمش پتانسیل های خودشو با دست خودش خراب کرد.پس حداقل الان بهترین نیست.

فرسوده شدن لاستیکها،صدمه دیدن موتور در اثر برخورد،یا به طور مثال در فورتزا اگر از دند 5 یه دفعه بکشی دنده 2 گیربکس کلا میاد پائین،ولی نه در gt5 و نه در gt4 همچین چیزی وجود نداره.
فرسوده شدن لاستیکها در GT1 هم وجود داشته! مورد دوم هم قبلش گفته بودی و قبول داریم!
حالا کارخونه و پیست و مسابقات چه ربطی به شبیه سازی داره؟grid هم مسابقات 24 ساعته le mans رو داشت.پس اونم شبیه سازه؟؟؟؟
اینها همه جزو موارد شبیه سازی حساب میشه . نظیر این ساختار و دسته بندی که در سری GT هست در هیچ کدوم از بازیهای هم سبکش به این اندازه و وسعت وجود نداره.
گرید که یه بازی بیشتر آرکید به حساب میاد اون مسابقان هم درش همراه با عقب جلو کردن زمان بعد از برخورد و هندلینگ بسیار تخیلی، اکثرا جنبه فان داره و قابل مقایسه با بازیهای شبیه سازی شده نیست .

آقا بخواین نخواین FM4 الان کامل ترین سیمولیشن نسل تا این زمانه :d یه چیز کاملاً واضحیه ! چرا انقدر بحث ! :d اون یکی هم به طرز تابلویی توش کم کاری مشهوده ولی نه این شرط میشه که زیر سوالش ببریم نه شرط میشه که به خاطر اسم و شهرت اون , این یکی رو بکوبیم :d
----------
احسان چوجی فورتزا 4 که نیومده:biggrin1: اما منم موافقم...بیاد میترکونه.همه چی تمومه.
منم میدونم نیومده k1Lavigne :دی (مگه گفتم اومده :دی ) منظورم اینه که با عرضه ـش کامل ترین خواهد بود :دی توی سال عرضه ـش هیچ سیمولیشن دیگه ای که نیست :دی (شما بخون امسال که دوباره برداشت بد نکنی :d ) لا اقل در این حد :دی تا این زمان منظورم این نسل تا پایان امسال بود :دی

آخرین ویرایش:
آقا بخواین نخواین FM4 الان کامل ترین سیمولیشن نسل تا این زمانه :d یه چیز کاملاً واضحیه ! چرا انقدر بحث ! :d اون یکی هم به طرز تابلویی توش کم کاری مشهوده ولی نه این شرط میشه که زیر سوالش ببریم نه شرط میشه که به خاطر اسم و شهرت اون , این یکی رو بکوبیم :d

احسان چوجی فورتزا 4 که نیومده:دی اما منم موافقم...بیاد میترکونه.همه چی تمومه.

• Like
Reactions: .:Pouria:.
حتمالا منظورت از همه، فنهای 360 ـه که حتی حرفای خودشون رو هم قبول ندارند؟

نه شما حرفای خودتو قبول دارین برای جماعت گیمر بسه ....
بی اساس صحبت نکن بازی نسله قبلو با کاملترین و خوش ساخت ترین و بهترین بازی سیمولیشن این نسل مقایسه میکنی !!!!! اصلا همچین مقایسه ای مضحکه و با عقل جور در نمیاد
حالا اگه اشتباه کرده باشی و منظورت GT5 بوده که اوضاع بدترم میشه ...اون از وضعه امتیازاتشه دیگه با 7 نمره اختلاف دیگه همه چی معلومه حرف نزنم بهتره....... بی منطق ترین فن هام قبول میکنند از نظر فنی و نقد ها و امتیازات GT5 تو این نسل در برابره FM3 شکست خورد ولی بعضیا اصلا با کلمه منطق آشنایی ندارند متاسفانه و ادامه این بحثم به هیچ جای نخواهد رسید

دیروز:حتی چمن ها هم تکون میخورن
ین واقعیه ی بازیه؟
من میگم میره بالای 96
رکورد زلدا رو میزنه؟

حالا
Gt4 کاملترین شبیه ساز تا به امروز
فروش ملاک برتری هست
800 ماشین ایمپورتی نسل قبل بدون اینتریور ویو =کمیت بیشتر
GT یک زمانی بهتر بوده
ما در نسل قبل رزولوشن HD داشتیم
IGN: قبله جدید !--- (یکی از معتبرترین سایتهای امتیاز دهیه مثلا این سایت این حرفش حرف حساب نباشه حرف گیم ای مگ حرف حسابه؟
تفاوت ریسینگ نسل قبل و این نسل فقط تو گرافیک هست
این نسل جز گرافیک هیچی نداشت
بابا خود یامائوچی هم اینجا باشه خجالت میکشه از این پستا
........
Forza Motorsport is truely the definitive racing game of this generation
u like it or not!

• Like
Reactions: poorya_l
در اینکه GT4 بهترین شبیه ساز نسل قبل بود , شکی نیست . ولی اگه بگیم بهترین شبیه ساز تا الان GT4 بوده بیشتر شبیه جوکه !
بالا برید پایین بیایید بهترین شبیه ساز نسل , تا الان Forza M 3 بوده , که دارای المانهای یکدست بوده , آپشن های تیونینگ , دمیج مکانیکی , ... هست . اینکه GT4 برای یک نسل عقب افتاده بهترین شبیه ساز تا به الان بودونم ناشی از فن بازی شدیده , فیزیک نسل قبل , گرافیک نسل قبل , ... همه رفته برای خودش ...

مشخصه که بعضی از شماها از اون دسته از گیمرایید که گرافیک براتون در اولویت ـه هر چند طرفدار یه کنسول بودن هم تاثیر زیادی روی حرفاتون داره!
جالبه روی یه حرف با هم مشترکید : گرافیک گرافیک گافیک!

• Like
Reactions: Kainé

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or