مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان لطف کنید یه چند مدل DVD Writer تو محدوده تا50-60 تومن معرفی کنید.فقط سونی نباشه.
ممنون

Pioneer DVR-S19L series 24X DVD/CD Writer Serial ATA - Black
حدود 30هزار تومان

SAMSUNG Black 24X DVD+R 8X DVD+RW 16X DVD-ROM 48X CD-ROM 2MB Cache SATA DVD Burner
حدود 20هزار تومان

Plextor PX-L890SA
حدود 50هزار تومان

کلا DVD Writer ها همین رنج رو دارن...

• Like
Reactions: ArianUndead
گرافیک شما هم اگه برای بازی می خوای که اصلا بدرد نمی خوره، اگر برای کار معمولی می خوای احتیاج به تعویض نداره

حداقل قطعات پیشنهادی اینان:

CPU:Core i3 2100
RAM:2*2GB CORSAIR DDR3
M/B:P8H61-M
که حدود 400 تومن میشن، کمتر خرج کنی ارزش ارتقا نداره و یه مدت دیگه دوباره قدیمی و کم بازده میشه.
میشه منو بهتر راهنمایی کنید؟
این CPU یعنی خیلی بالا؟
ابن رم یعنی چه مقدار؟

آقا فرشید راستش پولی که قراره پرداخت کنم برای ارتقاء سیستمم هنوز مشخص نیست برای همین فعلا سوالاتمو پیرسم تا طی این هفته مشخص بشه.از طرفی من خیلی وقته طرف پی سی نرفتم برای همین خیلی از اطلاعات سخت افزاری بی خبرم.
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

1)به نظر شما 4گیگ رم ddr3 که 3سال پیش گرفتم کافیه یا وقتی سی پی یو و مادربردمو عوض کنم باید ارتقاش بدم؟کلا 4گیگ رم کافیه؟

2)من برای d11 میخوام کارت گرافیک بگیرم برای همین یه عده amd رو پیشنهاد میکنن در حالیکه نظر خودم nvidia هست.با 250الی 350 تومن کدوم یکی بهتر جواب میده؟

3)cpu7هسته ای رو پیشنهاد میکنید یا همون 5هسته ای کافیه؟من بیشتر برای کار 3d میخوام.از 150 تا 250 تومن پیشنهاد بفرمایید.

4)مادربرد هم بین 200 تا 300 باشه خوبه.

گفتم که چون هنوز مقدار پول لازم برای هزینه مشخص نیست برای همین محدوده قیمتها و مدلهارو میپرسم.
ممنون

میشه منو بهتر راهنمایی کنید؟
این CPU یعنی خیلی بالا؟
ابن رم یعنی چه مقدار؟
بله، به نسبت قیمتش خیلی خیلی بالا، تقریبا بالاتر از تمام 4 هسته ای های AMD
این رم هم 4 گیگ ، یعنی خیلی خوب!

آقا فرشید راستش پولی که قراره پرداخت کنم برای ارتقاء سیستمم هنوز مشخص نیست برای همین فعلا سوالاتمو پیرسم تا طی این هفته مشخص بشه.از طرفی من خیلی وقته طرف پی سی نرفتم برای همین خیلی از اطلاعات سخت افزاری بی خبرم.
چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

1)به نظر شما 4گیگ رم ddr3 که 3سال پیش گرفتم کافیه یا وقتی سی پی یو و مادربردمو عوض کنم باید ارتقاش بدم؟کلا 4گیگ رم کافیه؟

2)من برای d11 میخوام کارت گرافیک بگیرم برای همین یه عده amd رو پیشنهاد میکنن در حالیکه نظر خودم nvidia هست.با 250الی 350 تومن کدوم یکی بهتر جواب میده؟

3)cpu7هسته ای رو پیشنهاد میکنید یا همون 5هسته ای کافیه؟من بیشتر برای کار 3d میخوام.از 150 تا 250 تومن پیشنهاد بفرمایید.

4)مادربرد هم بین 200 تا 300 باشه خوبه.

گفتم که چون هنوز مقدار پول لازم برای هزینه مشخص نیست برای همین محدوده قیمتها و مدلهارو میپرسم.
ممنون
1-فعلا کافیه، اگر به مادربردت بخوره
2-یا GTX 560 یا کارت 6950، اولی توصیه میشه
3-هفت هسته ای چیه عزیز، اونا مدل هستن، هسته نیستن! برای کار 3D خب هر چی هسته ها بیشتر باشه بهتره، پردازنده ی Core i5 2600K توصیه میشه که حدود 400 تومن هست
4-مادربرد هم ASUS P8P67D
حالا برای گرافیک یه چیزی، ولی برای بقیه معنی نداره برای هر قطعه تعیین می کنی بین چقد و چقد باشه، اونو دیگه کسی که مشاوره میده با توجه به بودجه ی کلی سیستم تعیین می کنه.

دوستان الان مادربرد هاي +AM3 وارد بازار شدن يا نه؟ اگه نه كي وارد ميشن؟؟؟

تعدادی از شرکتها مدلها رو معرفی کردن اما توی بازار ازشون خبری نیست

بعدم وقتی پردازنده های بولدوزر مشکل دارن و عرضشون به تعویق افتاده چه فایده داره خرید این مادربردا بدون CPU؟

حالا میشه رم خودمو نگه دارم تا 6 گیگ بشه؟
و میشه روی این سیستم ویندوز 64 bit نصب کرد؟

نه ، اول که رم سیستم خودت نمی دونم DDR2 هست یا DDR3 ، بعدم تعداد ماجولهای نصب شده روی این مادربردا باید زوج باشه.

دوستان کارت 480 در بیشترین حالت چقدر مصرف میکنه؟

خود کارت که به تنهایی با مصرف ماکزیمم 250 وات برچسب خورده، مصرف کل سیستم بستگی به قطعات دیگه هم داره.

فرشید جان با قیمت 450تومن اگه بخوام vga بگیرم یه دونه بگیرم یا دوتا بگیرم sli کنم؟مثلا دوتا225تومنی بهتر نیست؟
ممنون
اون موقع باید پاور بالاتر بگیری. البته اگه ارزش داشته باشه . مثلا به نظرم میتونی 2 تا 460 SLI کنی اما خو فک کنم باید پاورتو هم عوض کنی .

فرشید جان با قیمت 450تومن اگه بخوام vga بگیرم یه دونه بگیرم یا دوتا بگیرم sli کنم؟مثلا دوتا225تومنی بهتر نیست؟
ممنون
نه، برای زیرکارت GTX 560 من SLI رو پیشنهاد نمی دم، چون دردسر و مصرفش بیشتر از مزایا و سرعتش هست
بجاش 570 بگیری بهتره.

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA: GTX 590 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
ODD2:Pioneer BlueRay Burner
CASE:CoolerMaster HAF X
POWER: ?

1- این سیستم اگه بخواد (در آینده) اورکلاک بشه چه پاوری باید اتنخاب کنم

لطفا یه پاور مناسب که بتونه این سیستم رو تقریبا 24 ساعته!!!:d روشن نگه داره معرفی کنید

CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA: GTX 590 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
ODD2:Pioneer BlueRay Burner
CASE:CoolerMaster HAF X
POWER: ?

1- این سیستم اگه بخواد (در آینده) اورکلاک بشه چه پاوری باید اتنخاب کنم

لطفا یه پاور مناسب که بتونه این سیستم رو تقریبا 24 ساعته!!!:d روشن نگه داره معرفی کنید

از سیستمت معلومه که از نظر بودجه مشکلی نداری!
پس یه 1000B GOLD از برند green پیشنهاد میشه که در کیفیتش هیچ شکی نیس

فرشید جان تا 2 تومن خرج میکنم.بعد یه سوال دیگه.
اگر مثلا سیستم من این باشه.
gtx 580
rampage III extreme
I 7 2600 k
اونوقت رم 4 گیگ ddr3 که 3 سال پیش خریدم جواب میده یا نه؟
با سپاس

gtx 580
rampage III extreme
I 7 2600 k
اونوقت رم 4 گیگ ddr3 که 3 سال پیش خریدم جواب میده یا نه؟
با سپاس

حالا اینکه چجوری میخوای 2600K رو ببندی روی rampage III extreme خدا بهتریمیدونه؟
از خودت چیزی نساز این برد و CPU به هم نمیخورن:d

در مورد رم هم اره جواب میده اما بهتره باسش 1600 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or