amirhosein s.a
کاربر سایت
بابا کاملا یک تریلر میگه الطیر نعوذبالله امام زمان کامل یک تریلراگه هم چیزی باشه به صورت کلی نمیگه . . . یا من یادم نیست .
حالا سر فرصت نیگاش می کنم . . . اون قسمت رو
بابا کاملا یک تریلر میگه الطیر نعوذبالله امام زمان کامل یک تریلراگه هم چیزی باشه به صورت کلی نمیگه . . . یا من یادم نیست .
حالا سر فرصت نیگاش می کنم . . . اون قسمت رو
؟نمیدونم عکسش جدیده؟ یعنی اون گروهی که آخره برادرهود داشتن حرف میزند میگفتن به دزموند شوک وارد کنید بعد میگفت نه صبر کنین همین ویدیکه؟در پایان The Da Vinci Disappearance یک مکالمه ای هست بین William.M و یک فرد ناشناخته!
ویلیام:حالا میتونیم دزموند رو ولش کنیم،اطلاعاتی رو که میخواستیم گیر آوردیم.
همراه ویلیام: دیگه خیلی دیر شده،(انیموس)بهش آسیب رسوند.داره میره به کما(Black-Room)
-اون راه خودش رو پیدا میکنه،نگرانش نباش،اون همیشه تو گذشته هست...
-اطلاعاتش رو ریختم توی کامپیوتر،محل معبد رو به دست آوردیم.43 39 19 N 75 27 42 W
-پس الان منتظر چی هستی،یالا راه بیوفت.
Juno:You will know only when it is too late
من نمیفهمم منظورش از اینکه دیر میفهمی:Five seals هستش یا همین معبد؟
یعنی میخواین بگین دزموند یه لحظه اینا رو میبینه بعد میره بلک روم؟ بعدش هم اونا میخوان کارشونو با seals
انجام بدن دزموند جلوشو میگیره و دنیا رو نجات میده و یهوی از خواب میپره و از توی ابسترگو بیدار میشه!
بعد لوسی میاد که بهش بگه بجنب باید بریم دزموند میگه اینبار من داستانو عوض میکنم و همه چیز تعغییر کنه و بازی تموم بشه! بعدش هم میشه راحت ادامه داد بازیو! اونجایی هم که گفتم از خواب بلند میشه همه چیز آینده رو میدونه بعد میره با لوسی تولید مثل() میکنه و..!
بنظرتون اینجوری میشه؟
این عکسه احتمالا مربوط به همون The Davinci Disapperence هست
بقیشم هیچی نقهمیدم :d یه دفعه دیگه خیلی اروم و شمرده و با زیر نویس توضیح بده :d
من میگم ما در پایان نسخه اصلی(3 یا اگه R نسخه پایانی باشه) , دزموند جهان رو از دست تمپلاار نجات میده و در آخر ناگگهان از خواب میپره! و از ابسترگو در میاد! و لوسی رو میبینه با لباس خونی وارد اتاق شده بعد تا
لوسی میاد بگه بجنب سریع باید بریم دزموند میگه من همه ماجرا رو میدونم و شاون و رربکا و اتزیو و .... رو هم میشناسم! بعد بازی تموم میشه!(الببته تو پست قبلیم بهتر گفتم)
حالا بازی تموم میشه و میتونن به عنوان نسخه فرعی هرچقدر دلشون بخواد منتشر کنن از سری بازی!
نه دیگه همه اون کارا رو که دوست داریو بکنن آخرش از خواب بیدار شهاهان الان افتاد :d
Revelation که محاله نسخه ی اخر باشه و 3 اخریشه
بعدش هم انقدر از این فیلم ها و داستانایی که اخرش میبینیم طرف خواب بوده وهمه ی داستان توی خواب بوده بدم میاد که حد نداره :d
داستان به این خوبی داره میره جلو مشکلات جدید درست نکنن براش بهتره:d
بقیشم هیچی نقهمیدم :d یه دفعه دیگه خیلی اروم و شمرده و با زیر نویس توضیح بده :d
نه عزیزان،این عکس ماله همین Revelations هستش.در E3 این تریلر نمایش داده شد،ایم ویدئو از Toby Turner هست که کلا خودش آدم باحال و شوخ طبعی هست.نه بابا من DLC داوینچی رو تموم کردم یه همچین صحنه ایی و یا اصلا همچین مکالمه ایی نشنیدم :d
شاید مال این DLC جدیدست ؟!
اما تو همون شكل2 ساختماني شبيه مسجد ديده ميشه.پس شايد ربطي داشته باشه