Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
اگه فایل اجرایی کرک نشده (اگه پک هم کرک نشده باشه ها) + CD-Key اصلی داشته باشین همه ی سیو هاتون باقی میمونه
و همینطور میتونین از قسمت Investment توی Single Player استفاده کنین...

و تموم کردن بازی هم تقریبا نه
فقط با Uplay Point ها اگه داشته باشین میتونین مثلا کاراکتر یا مجموعه مراحل داستان دار رو آزاد کنین...
این مراحل داستان دار توی مولتی پلیره؟؟قضیش چیه؟؟

من شنیده بودم دکتر مجانیه علی جان :d

شما ها که از game-ir گرفتید کدوم DLC ها رو بهتون داده ؟( کاراکتر ها رو می گم)

aligame چی می ده؟
راستی یه چیز دیگه ای ، مگه barber و چند تا از کاراکتر ها مجانی نیستند؟ اونا رو باید با لول آپ بالا ببریم؟

آقا من یک مشکل کلی دارم اون هم این که هر چند دقیقه چند دقیقه بازی شروع می کنه به ریپ زدن و باز بعد چند دقیقه درست می شه به تنظیمات گرافیک هم ربط نداره ویندوز را هم دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل از کجاست؟ (ببخشین اگه سوالم را بد جا مطرح کردم)
اََََاَاااا ... چقدر عشق به اساسین داشتی، کلا ویندوز رو دوباره نصب کردی :))
شما پینگت چنده؟ (برای اطلاعات بیشتر به تاپیک «بحث و تبادل نظر پیرامون ispها» مراجعه کنید) حتما مشکل از پینگ و اینترنتته :d چرا جوگیر شدی سریع؟ :d
این مراحل داستان دار توی مولتی پلیره؟؟قضیش چیه؟؟
نه، مراحل توی SP هستن. یه مجموعه مراحل داستان دار (:d) به سینگل اضافه میکنه که داستان ربوده شدن داوینچی رو تعریف میکنه. چند Outfit و کارکتر مولتی پلیر و 1 templar Lair هم داره.
من شنیده بودم دکتر مجانیه علی جان :d

شما ها که از game-ir گرفتید کدوم DLC ها رو بهتون داده ؟( کاراکتر ها رو می گم)

aligame چی می ده؟
راستی یه چیز دیگه ای ، مگه barber و چند تا از کاراکتر ها مجانی نیستند؟ اونا رو باید با لول آپ بالا ببریم؟
مجانیه. دکتر، باربر، اسماگلر، جلاد و کلا کارکترهای اول لیست همه مجانی و از ابتدا آزاد هستن. کارکترهای لول-آپی هم که مشخص هستن. چون کنسولها زودتر عرضه شدن، کارکترهای اولیه کمتری دارن، مثل همون باربر و اینا :d>:d<

فقط هارلکویین و آفیسر رو نداره برای من (game-ir) بقیه رو نمیدونم. حتما که نباید کل پک های یه سایت یکی باشن :d:)

فقط هارلکویین و آفیسر رو نداره برای من (game-ir) بقیه رو نمیدونم. حتما که نباید کل پک های یه سایت یکی باشن :d:)
اینجاست که کتک میخوای :دی

اولا هارلکویین نه و Hellequin
اون که به DLC یا هرچی احتیاج نداره
اینجاست
جزو Uplay Reward ها
61366667494811621818.jpg

بزن آزادش کن

دوم فقط همون آفیسر رو نداری :دی

3 مین DlC رو بگیرید با کارکتر تفنگی مفنگی اشرافی بازی کنید :d البته 100 درصد بهتون اطمینان نمی دم اون رو بگیرید:d

من جوگیر شدم Cd-key می خوام بخرم :d نه کامپیتر درست حسابی دارم ( ذاغارتی 6 7 8 9 سال پیش :d ) نه بازیش رو خریدم :d
راستی اساسی رو کامپیترم اجرا می شه :d چند سال پیش doom 3 زدیم :d

می گم همه ی کاراکترا رو بیارید اسمشونو:d ولی نامردی باید Pre-order می کردیم همه ی کاراکتر ها رو داشت :d چند تا dlc اضافه هم بخرید:d

دوستان ما که از Manhunt بیشتر از همه خوشمون می آد :d

یه ساعت تو سری می خوری :d و باید هی این ور اون ور شی :d یه ساعت تو سری می زنی و طرف مقابل باید این ور اون ور شه:d

برای مود Manhunt (باربر Barber :d ) همون ریش تراش :d رو پیشنهاد می کنم :d

assassination هم خیلی خوشم می آد :d Adventure هستش :d مخفی کاری :d

Wanted هم هی :d

می گم یه شخصیتی هست خیلی خشنه ، شمشیر داره ماله بورجیاست ( کاپیتان رو نیم گم ریش داره :d ) اون اسمش چیه؟ کسی دارتش؟:d

راستی آقا یه سوال مهم:d

می گم سرور xbox ها همون pc هاست؟ یعنی یه بازیکن xbox مثلا می تونه با پی سی بازی کنه؟ منظورم اینه که مثلا توی مد وانتند هستند ایکس باکسه بره پی سی رو بکشه؟ مپای pc و xbox هم فرق داره؟ من چند تا مپ ایکس باکس رو خیلی خوشم می آد:d

اینجاست که کتک میخوای :دی

اولا هارلکویین نه و Hellequin
اون که به DLC یا هرچی احتیاج نداره
اینجاست
جزو Uplay Reward ها
بزن آزادش کن

دوم فقط همون آفیسر رو نداری :دی
و اینجاست که ندانسته خودت رو نخود هر آش میکنی و سعی میکنی معلوماتت رو تبلیغ کنی :d:|
دقیقا همون هارلکویین (آواتار سابق من)(دلقک مرد)(دلقک با لباس آبی و سبز) رو ندارم. یعنی بعد از این همه مدت بازی نمیفهمم بین هارلکویین خریدنی و هلکوئین آزاد کردنی فرقی وجود نداره؟
واقعا درست نیست بعد از این همه کمک و پستی که من تو این تاپیک زدم، من رو احمق فرض کرده و به من بدیهیات تدریس کنید. نمیگم همه چیو میدونم، اما ... ولش کن :|:(
دیگه همه ماشالله علامه شدین، برین خودتون مشکلاتون رو حل کنید، والــّا

3dcvkv5wo5xnjm3rj0lo.jpg

آخرین ویرایش:
و اینجاست که ندانسته خودت رو نخود هر آش میکنی و سعی میکنی معلوماتت رو تبلیغ کنی :d:|
دقیقا همون هارلکویین (آواتار سابق من)(دلقک مرد)(دلقک با لباس آبی و سبز) رو ندارم. یعنی بعد از این همه مدت بازی نمیفهمم فرق هارلکویین خریدنی و هلکوئین آزاد کردنی فرقی وجود نداره؟
واقعا درست نیست بعد از این همه کمک و پستی که من تو این تاپیک زدم، من رو احمق فرض کرده و به من بدیهیات تدریس کنید. نمیگم همه چیو میدونم، اما ... ولش کن :|:(

3dcvkv5wo5xnjm3rj0lo.jpg

لول 50 بدجنس
:-S
:((

یه چیزو اشتباه میگم که نمیان خفم کنن :((

آخرین ویرایش:
دقیقا همون هارلکویین (آواتار سابق من)(دلقک مرد)(دلقک با لباس آبی و سبز) رو ندارم. یعنی بعد از این همه مدت بازی نمیفهمم فرق هارلکویین خریدنی و هلکوئین آزاد کردنی فرقی وجود نداره؟

3dcvkv5wo5xnjm3rj0lo.jpg

امیر جان پاشو پاشو که از دستت عصبانیم :d
می گم من به اون آواتاره ,ادت کراده بودم و می شناختمت:d

همون رو بذار :d

کاراکتر Deadly Heart اگه assassin رو pre order می کردی از گیم اسپات بود :d

یک مشکل بزرگتر:
من قبلا نسخه کرک شده را بازی می کردم که بدون مشکل اجرا می شد اما از وقتی فایل های اصلی را جایگزین فایل های کرک شده کردم وقتی می خوام وارد بازی بشم این ارور را می ده:
the application was unable to start correctly (0xc0000005). click OK to Close the application
کسی می دونه مشکل از کجاست؟

دقیقا همون هارلکویین (آواتار سابق من)(دلقک مرد)(دلقک با لباس آبی و سبز) رو ندارم. یعنی بعد از این همه مدت بازی نمیفهمم بین هارلکویین خریدنی و هلکوئین آزاد کردنی فرقی وجود نداره؟

3dcvkv5wo5xnjm3rj0lo.jpg
من هرچی کارکتر بوده داشتم هم آفیسر هم هارلکویین هم هلکویین.ولی امیر جان من مشکل اصلیم اون رنکی هست که بقل لولت هست.
بعدشم شما بیخود خودتو ناراحت نکن من هم که این همه بازی کردم(لا اقل سه بار سینگل بازی رو تموم کردم) تا موقعی که به چیزی مطمعن نشدم راجعبش حرف نمیزنم چه برسه به بعضی ها که همینجوری فقط واسه خود نمایی هر حرفی رو میزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or