Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@ Miesam
دوتس عزیز ماکت های WELLY کیفیتشون خیلی پایین هست.
حتی شیشه های ماکت هاش هم طوری ساخته نشده که نور رو از خودش خوب رد کنه و با برخورد نور کملاً کیفیت پایین ریخته گری پلاسیتک بکار رفته در شیشه رو نشون میده.
شما با توجه به آدرس Jaki اگر اونجا از شما دوره میتونید برید خیابان جمهوری. کمی قبل از رسیدن به محل فروشگاه های صوتی تصویری تعداد نسبتاً زیادی مغازه هستند که اسباب بازی می فروشند اون ها دارند.

اینم از اکشن فیگور خودم البته همش انیمه ای هست!:x
Allen Walker از انیمه D.ray-man
Aisaka Taiga از انیمه Toradora
C2 یا C.C از انیمه Code Geass
Ryuk از انیمه Death Note
Saber از Fate/Stay Night
لوفی، زورو، سانجی و کشتی سانی
سونگوکو، پیکولو، وجیتا و اژدهای گوی‌ها
ناروتو، کاکاشی، ساسوکه و کیوبی
یه جیرایا ۵ سانتی

این عکسای C2 یکم اشکال فنی داره و اگه از نظر مدیران و ادمین‌ها مشکل داشت عکسش رو بردارن تا مشکلی برای بازیسنتر پیش نیاد:p

iqghrdf39z2bmndrb4i3.jpg

jgtdvf43lsqi6pkusudg.jpg

k5y2xou5s4ceb1kbdj24.jpg

ksxczhxaksbrupfwhb4.jpg

o8qqo9lhyuaj55m2uhk.jpg

x8eeoqquifsv3chsr46.jpg
00u01qvo8jds9bqiyf4t.jpg

• Like
Reactions: A-L-I
معرفی فروشگاه برای خرید اکشن فیگور

چند روز پیش داشتم وب گردی میکردم که یک سایت پر از انواع فیگور پیدا کردم اونم ایرانی :-o
جالبش اینجاست که یه فیگور که اصلا فکر نمیکردم تو ایران پیدا بشه ( خارج از ایران سخت گیر میاد تا چه برسه به ایران ) رو تو سایتش پیدا کردم اونم با یه قیمت استثنایی و سفارش دادم

گفتم معرفی کنم تا دوستان دیگه هم استفاده کنند

• Like
Reactions: S.T Infamous
با تشکر از امیر عزیز (Ayuna) من هم چند تا اکشن فیگور از اون سایت سفارش دادم :) اکشن فیگور زورو ، نامی ، نوجیکو و رابین از وان پیس :x و CC از کد گیاس >:) اولین باری بود که خرید اینترنتی انجام دادم و سرعت عملشون هم فوق العاده بود خداییش خیلی حال کردم >:d< به زودی عکس اکشن فیگورامو میزارم b-)

• Like
Reactions: Ayuna
پسر دايي گرامي چند روز پيش اين فيگور زيبا را خريد:

o4x8f2soqrbdwrzcrl87.jpg

xfm133teydu0yr3pdny.jpg

اين فيگور خود سوني هست 40 و خورده اي سانت و بسيار سنگين به همراه شناسنامه و كلا 1500 تا ازش توليد شده كه شماره توليد شناسنامه اين 5 هست!

واقعا خوشگله اينارو موقعي كه داشتيم بازش ميكرديم ازش گرفتم ببينم اگر پسر داييم حسشو داشت خودش چندتا عكس ديگه بياد بزاره براتون.

• Like
Reactions: Kainé
پسر دايي گرامي چند روز پيش اين فيگور زيبا را خريد:

o4x8f2soqrbdwrzcrl87.jpg

xfm133teydu0yr3pdny.jpg

اين فيگور خود سوني هست 40 و خورده اي سانت و بسيار سنگين به همراه شناسنامه و كلا 1500 تا ازش توليد شده كه شماره توليد شناسنامه اين 5 هست!

واقعا خوشگله اينارو موقعي كه داشتيم بازش ميكرديم ازش گرفتم ببينم اگر پسر داييم حسشو داشت خودش چندتا عكس ديگه بياد بزاره براتون.
خیلی باحاله،چه قدر پیاده شده؟
ما همون مارکوس و دوم25 تومنی رو راضی هستیم بهش.

خب من بازم برگشتم :دی فک کنم توی این چند صفحه کسی از الطایر عکس نذاشته بود :d
Altair
اول یه چند تا عکس کلی ازش میزارم :دی
اندازه ی قدیش 8 اینچ هست و تقریباً همه چیش کامله :دی حتی صورت دزموند (همون الطایر :دی ) زیر کلاه هم ساخته شده :d
chjlslhrrjvcaxb7jyy7.jpg

جزییاتش نسبت به قیمتش فوق العادس ! تمام وسایل الطایر هم که توی بازی بود توی این اکشن فیگور موجوده :d حتی اون hidden blade ـش هم قابلیت جمع شدن و باز شدن داره و اون انگشت الطایر که قطع شده بود هم توی اکشن فیگور قطعه :دی حتی یه دست اضافه هم داره :دی
این هم عکس از وسایل قابل جدا شدن :

و اما جزییات ! حتی وسایلی که قابل جدا شدن نیستن هم با کیفیت خوب و کاملاً برجسته ساخته شدن :

و در آخر هم می تونید این اکشن فیگور رو در کنار بازیتون داشته باشید :d :
xyttmaucia31uue6va.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Konami

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or