*درخواست آواتار و امضا - قوانین پست اول خوانده شود *

آقا پلیز :دی یه اواتار و امضا توپ از prince of persia 4 لطف کنید
برای آواتارش اون قسمت A که تو Persia هست
پدرم در اومد تا کاری کنم درست تو امضا باشه که پشت دست شاهزادمون نیفته:d
Prince of Persia 4
i341530_Prienc4.JPG

i341536_Prince24.gif

• Like
Reactions: Quantic Dream
آقا کمک کنید :(:((
یه اواتار 150*150 میخواستم تو دهن پر کن :(( از بازی نباشه ها قشنگ و شیک :(( اقا بی زحمت هر کاری میتونید بکنید هر چی تو پی سیم گشتم چیز خوب پیدا نکردم :((:((:x

من میخواستم به بعضی از اشخاصی که درخواست امضا و آواتاری رو میدن یه مطلبی رو بگم که امیدوارم مدیر تاپیک هم همایت کنه:
وقتی شما درخواست امضا یا آواتاری رو میدید لطفا بعدش از آواتار و امضا هایی که برای شما ساخته شده استفاده کنید
دوستانی که این امضا و آواتار ها رو درست میکنن واقعا زحمت میکشن و برای ساختنشون وقت میزران
ولی بعضی از دوستان درخواست میدن و دیگه کلا تو این تاپیک دیده نمیشن
امکان داره بعضی از آواتار ها و امضا ها باب میل شما نباشه (اگه غلط نوشم ببخشید:d) شما میتونید به راحتی به کسی که براتون درست کرده بگید تا اشکالاتش رو رفع کنه یا به یک کسی وارد تره بسپره
اگی میشه آقای Aʍir Rәzʌ این مطلب رو صفحه اول بزارید تا اشخاصی که آواتار و امضا درست میکنن الکی وقت خودشون رو به خاطر چند نفر که فقط اومدن و درخواست های الکی میدن از دست ندن
منظور من شخص خاصی نیست یک وقت سوء تفاهم نشه:d

من میخواستم به بعضی از اشخاصی که درخواست امضا و آواتاری رو میدن یه مطلبی رو بگم که امیدوارم مدیر تاپیک هم همایت کنه:
وقتی شما درخواست امضا یا آواتاری رو میدید لطفا بعدش از آواتار و امضا هایی که برای شما ساخته شده استفاده کنید
دوستانی که این امضا و آواتار ها رو درست میکنن واقعا زحمت میکشن و برای ساختنشون وقت میزران
ولی بعضی از دوستان درخواست میدن و دیگه کلا تو این تاپیک دیده نمیشن
امکان داره بعضی از آواتار ها و امضا ها باب میل شما نباشه (اگه غلط نوشم ببخشید:d) شما میتونید به راحتی به کسی که براتون درست کرده بگید تا اشکالاتش رو رفع کنه یا به یک کسی وارد تره بسپره
اگی میشه آقای Aʍir Rәzʌ این مطلب رو صفحه اول بزارید تا اشخاصی که آواتار و امضا درست میکنن الکی وقت خودشون رو به خاطر چند نفر که فقط اومدن و درخواست های الکی میدن از دست ندن
منظور من شخص خاصی نیست یک وقت سوء تفاهم نشه:d
شما حق داری ولی من اواتارمو عوض کردم چون دیدم شما راست میگین :d;)اما من نیتونم امضا بزارم :((

نمیدونم جاش هست یا نه
اگر میتونید لطف کنید
یه اوتار مرحوم ناصر حجازی بذارید خیلی ممنونتون میشم

رفیق مرامتو عشقه
جاش همین جاس داداش
خدا بیامرزدت اسطوره :crying1::crying:

70606836570191641623.png

30476195013314632100.png
36 کیلو بایت برای کاربران پریمیوم
28087359894820163704.png
10
کیلو بایت برای کاربران عادی