جزئیات اون دیوار داخل ساختمون (دست راست ) رو نگاه کنید . ماله 360 خیلی بهتره . از طرفی نسخه 360 خیلی تیره تره . تو عکس هایی هم که راد گذاشت جزئیات تصویر جاده تو نسخه 360 بهتره و گرافیک چهره ها تو نسخه ps3 بهتره . دیگه من که موندم بازی رو با کدوم کنسول انجام بدم :dتوی همون لینکیم که شما گذاشتی معلومه توی 360 یه سری سایه ها نیستش مثل این عکس:
بقیه تفاوتم که ماله کنتراسته که با تی وی قابل تنظیمه.
دقیقا باهات موافقم!تو 360 ی جاهایی(بخصوص اگه تو خیابونای شلوغ تصادف کنید)افت فریم شدید میگیره!اگه فرض کنیم x360 جزییاتش تو بعضی جاها بهتره بازم افت فریمش کارو خراب می کنه .
یه مورد جالب برخوردم. اون عکسی که دوستمون تو پست #46 گذاشته دقیقا درسته. امروز داشتم بازی می کردم و مقایسه میکردم. بافت ها تو نسخه 360 خیلی بهتره. حتی بازتاب شیشه رو دقت کنید که ساختمان روبرویی رو نشون میده. اما تو نسخه PS3 بافت ها ضعیفتر بود و اون بازتاب وجود نداشت. اما از نظر سایه زنی PS3 بهتره
حالا اگه تونستم خودم چندتا عکس میگیرم از صحنه های یکسان قرار میدم
http://img830.imageshack.us/img830/7018/lanoiregrafikvergleich0.jpgبافت ها تو نسخه 360 خیلی بهتره
جای سه تا تیر رو دیوار پشت سر کول و لبه شیشه گوشه سمت راست پائین پنجره کاملاً مشخص میکنه که شیشه بر اثر اصابت گلوله شکسته.حتی بازتاب شیشه رو دقت کنید که ساختمان روبرویی رو نشون میده.