انیمه های در حال پخش (فعلا در مورد 3 تا انیمه):
Ano Hana
برنامه ی زندگی جینتان اینه: از خواب بلند میشه ، یه چیزی میخوره، میخوابه، کمی پلی استیشن بازی میکنه، یه چیزی میخوره و باز دوباره میخوابه و همین. نه سرکار میره، نه مدرسه و نه حتی با دوستانش بیرون میره. جینتان گذشته ی سختی داشته و زندگی الانش هم کاملا بی هدف دنبال میشه. اما، دوران کودکی جینتان، به همراه 5 نفر دیگه از دوستانش، دوران بسیار خوشی بوده. هرچند که همه ی اونها، الان و در دوران بلوغ، تغییرات زیادی کردن. منما، یکی از همون دوستهای کودکی جینتان هست که تقریبا هیچ تغییری با اون موقع نکرده. منما دوست داره که جینتان و بقیه ی دوستان دوران کودکی رو دوباره کنار هم ببینه،حتی با وجود اینکه جینتان، وجود منما رو نتیجه ی "استرس" خودش میدونه ...
این انیمه ی 13 قسمتی که تا الان 5 قسمتش اومده، به نظر من بهترین کار این فصل هست. داستان جالب، با شخصیت هایی متفاوت و قابل باور و روایت منظمی که هیچ موقع از ریتم نمیفته، به همراه کیفیت بصری و صوتی خوب و قابل قبول، باعث شده تا یک کار درام عالی رو شاهد باشیم.
من به این انیمه تا اینجا که دیدم، امتیاز 8 از 10 رو میدم.
Hanasaku Iroha
اوهانا، دختر 16 ساله ای هست که حداقل نمیشه گفت که یه دختر معمولی هست. روحیه ی مستقلی داره. شاید به خاطر اینکه خیلی با مادرش (تنها عضو خانواده اش) صمیمی نیست و کلا درک درستی از مفهوم خانواده و اجتماع نداره، به طوریکه یکی از بزرگترین آرزوهاش اینه که از یه خانم مسن، شکلات بگیره! به هر حال، اوهانا مجبور میشه که شهر کاملا مدرن توکیو رو ترک کنه و به پیش مادربزرگی که تابه حال ندیده بره. مادربزرگی که مدیر یک مهمانخانه ی سنتی به سبک دهه های 20 و 30 ژاپن هست. اوهانا از این اتفاق خیلی خوشحاله. اما همه چیز اونطور که فکر میکرد نیست. اوهانا از این به بعد باید تو یه جمع بزرگ زندگی کنه ...
این انیمه ی 26 قسمتی، که تابحال 7 قسمتش اومده، شروع فوق العاده ای داشت. بعد از دو سه قسمت اولیه، انیمه سعی به معرفی کاراکترهاش داره و من حدس میزنم به زودی به ریتم و روایت مناسب خودش برگرده. بعضی از شخصیت های انیمه، بخصوص خود اوهانا، خیلی خوب و دوست داشتنی پرداخته شدن. کیفیت بصری و صوتی این انیمه فوق العاده اس و از بهترین های این فصله.
من به این انیمه تا اینجا که دیدم، امتیاز 7 از 10 رو میدم.
Toriko
Itadakimasu
انیمه ی توریکو رو میشه تو کلمه ی بالا خلاصه کرد! تو دنیای توریکو، خوشمزه ترین تقریبا هم معنی خطرناکترین هست! بهترین مواد غذایی یا موجودات خطرناک و بزرگی هستند که با Capture Level های مختلف، آماده ی شکار کردن انسان ها هستند یا توی مکانهای خطرناکی هستند که توسط موجودات خطرناک تری محافظت میشن! در نتیجه کسی توی شناخت غذاها موفق تره که با این خطرات آشنا باشه و بتونه از پسشون بربیاد. توریکو، یکی از این آدم هاست. عاشق غذا و غذا خوردن، شجاع و آماده ی کله پا کردن حریف های بزرگش با تکنیک های کارد و چنگالش! کوماتسو هم سرآشپز جوان و البته نه چندان شجاعی هست که آرزو داره روزی یک آشپز با کلاس جهانی بشه. این دو با هم به دنبال طعم ها و غذاهای خوشمزه، ماجراجویی های زیادی رو دنبال میکنن و با شخصیت ها و اتفاقات جالبی روبرو میشن.
انیمه ی توریکو رو میشه نسخه ی سطح پایین تر وان پیس دونست. تم دزد دریایی باید با آشپزی عوض بشه! متاسفانه، به نظر من، کیفیت صوتی و بصری توریکو هم کاملا متوسط هست. اما بعضا تیکه های اکشن و کمدی کار، به قدری خوب هستند که دلیلی برای ادامه ی این انیمه بوجود بیارن.
تابحال 6 قسمت از این انیمه ی 13 قسمتی اومده که من بهش امتیاز 5 از 10 رو میدم. البته قصد داشتم امتیاز رو 4 بدم، اما به خاطر چتند تا تیکه ی طنز عالی توی قسمت چهارم یه نمره بهش اضافه کردم!