The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
در پاسخ به این سوال شما:d
باید بگم که باز بر میگرده به خود شما . و واقعا هم اینطوریه:dتصمیم با خودتونه .
به دیالوگ ها دقت کنید و گزینه مناسب رو انتخاب کنید:d
یکم هم پول خرج کنید :d
همه چی مهیاست .:d
مثلا تو چپتر یک 3 الی 4 بار انفاق افتاد :d:d:d:d(عجب چیزی. یعنی گرافیکی):d:)).

خب. برای آن دسته از عزیزانی که به هر دلیل از دور نظاره گر بازی هستند و یا وقت یا سیستمش رو ندارن گفتم از هر چپتر چند تا عکس بزارم که دوستان مصتفیض بشن . ان شاءال...:d

یکی از غول های چپتر یک :

چند تصویر زیبا از چپتر یک بازی
:

چپتر 2

انگار نه انگار با یه RPG عمیق طرفیم ! 20 صفحه فقط بحث در مورد گرافیک ... ای خدا !

خب بحث رو از گرافیک به یه سمت دیگه میبرم.
گفتید از اون صحنه ها خیلی داره؟:dدر چه سطحی هستن؟:d
شوخی بود به دل نگیرید:d

راست میگن خوب.چرا در مورد مسائل آر پی جیتش حرفی نمیزنید؟:d

همونطور که همه ما میدونیم زندگی عادی ما هم به نوعی rpgهستش.
خوب خیلی از مسائل از جمله همونایی که همه ما خیلی خوشمون میاد :dهم به هر حال جزو زندگی هست . نمیشه حذفش کرد.:d
حالا ی سری فقط بازی می کنن تا همون رو تجربه کنن:d
این بازی به نظر من در این ی مورد بیش از حد rpg داره:dوقتی میگم ای کاش تو دنیای ویچر اون زمان زندگی میکردیم کسی گوش نمیده:d

همونطور که همه ما میدونیم زندگی عادی ما هم به نوعی rpgهستش.
خوب خیلی از مسائل از جمله همونایی که همه ما خیلی خوشمون میاد :dهم به هر حال جزو زندگی هست . نمیشه حذفش کرد.:d
حالا ی سری فقط بازی می کنن تا همون رو تجربه کنن:d
این بازی به نظر من در این ی مورد بیش از حد rpg داره:dوقتی میگم ای کاش تو دنیای ویچر اون زمان زندگی میکردیم کسی گوش نمیده:d

اینطوری که شما در مورد بازی حرف میزنید آدم فکر میکنه فقط با یه فیلم **** طرفه:|

هرکی نظر خودش رو داره . تا جلونرید و به دیالوگ ها و مسیر بازی که شما تعیینش می کنید ولی در واقع اون می خواد که شما به اینجا برسید توجه نکنید به این نکته پی نخواهید برد که علاوه بر اعمال خشونت و جنبل و جادو و روزمره گی داستان .سازنده ها با قرار دادن این چنین صحنه هایی که تعدادشون خیلی خیلی خیلی بیشتر از تمام بازی های دیگه تا به امروز بوده خواستن به این نکته از سوی gamer ها توجه بشه که *** هم جزو نیازهای اصلی انسان بوده حتی در همون دوره ای که فرضا ویچر زندگی میکرده و همین بی پروا نشون دادن و تکرار مکرر این صحنه ها در بازی و تموم ناشدنی بودن حس geralt (یا همون ویچر) در تکرار اون اهمیتش رو نشون میده .علاوه بر اینکه جذابیت بازی برای خیلی ها بیشتر و بیشتر میشه . خواهش می کنم با دید بد و غیر اخلاقی به این قسمت از بازی نگاه نکنید بلکه اون رو اهرمی هم در جهت رضایت بازی کننده و عوض شدن جو خشن بازی در نظر داشته باشید و هم شیطنتی کوچک از طرف سازنده ها برای هر چه واقعی نشون دادن روند زندگی بشر. روندی که همیشه تاریک نگه داشته شده در صورتی که وسیله ایه برای حفظ نسل انسان از دیرباز ها در قرون وسطی تا به حالا .

مرسی

حرف های شما رو تا حدودی قبول دارم.ولی با هر بار که اینکارو انجام میده یه بچه تولید نمیکنه که بگیم برای حفظ نسل و بشر یا برای ارضای نیازهای جنسیه!آخه اینم یه حدی داره.
در ضمن شما نگفتی انجام اینجور کارا اجباری هست یا اگر بخواید میشه هیچ نوع برخوردی با این مسائل نداشته باشید؟
(تا بعد از امتحانا نمیتونم بگیرمش)

انگار نه انگار با یه RPG عمیق طرفیم ! 20 صفحه فقط بحث در مورد گرافیک ... ای خدا !

تایید میشه،حرف دل من رو زدی،#:-s
کی میشه بازی بدستم برسه؟:-<
خوب بابا از باری بگین این عکس ها 6 قبل از عرضه بازی منتشر شده بود

چرا به این نکته هم در 2 پست بالاتر اشاره کردم. تصمیم با خودتونه . شاید دمویی نشون بده که همچین صحنه هایی رو هم داشته باشه اما شما دیالوگی رو انتخاب نکرده باشید و کلا از دست شما خارج بوده باشه .
اما تا اینجایی که من جلو رفتم . شما گزینه دارید و حق انتخاب. نوع حرف زدن به قول معروف dirty talk شاید کاملا واضح نباشه اما مشخصه . و من تا به اینجا خودم تعیین کردم . چه با نزدیک ترین دوستم انجامش بدم چه با female های دیگه در مکان هایی که خودتون میدونید و بعد از وارد شدن و گشتن 2 ساعته در شهر همه چیز دستتون میاد .
من خیلی سربسته حرف میزنم تا کسی ناراحت نشه .

من امروز بازی رو گرفتم و یه نیم ساعت بازی کردم و خیلی خوشم اومد، شماره اول رو بازی نکردم و باید یکم تلاش کنم تا با جو بازی خو بگیرم، مبارزاتش خیلی راحت هستند و اگه بخواید میشه خیلی راحت با گلیچ دشمن ها رو از پا درآورد اما لذتش به اینه که رو در رو باهاشون بجنگی:d فریم ریت بازی هم خوبه و اصلا اذیت نمیکنه و صداگزاریش هم واقعا معرکه هست. فکر نمیکردم صحنه های مورد دارش انقدر زیاد و بدون سانسور باشه(:d) من انتظار داشتم یه چند تا چپتر جلوتر با همچین چیزهایی برخورد کنم اما خو سازنده ها خیلی عجله داشتن انگار:d در کل عالیه هرکس که شرایطش رو داره توصیه میشه که حتما انجامش بده.

بچه ها سطح زیان من در حدی هستش که L.A NOIRE را با بدبختی دارم بازی می کنم به نظرتون توی این بازی بیشتر از L.A NOIRE به زبان نیاز پیدا می کنم !؟!؟
راستی متوسط چند ساعت گیم پلیش طول می کشه !؟

میشه یکی بهم بگه داستان دقیقا چه مدت بعد از نسخه 1 هست؟
قسمت اول رو من تمام نکردم ولی فکر کنم اون دختره که گرگ نما بود تو این نسخه هم هست. سرنوشت اون تو قسمت اول چی شد؟

دوستانی که آلان سعادت نصیبشون شده دارن بازی میکنند اگه میشه بگین بازی چند تا پایان داره؟ و چه قدر طول میشکه تموم بشه؟
آیا ماموریت های فرعی به اندازه ماموریت های اصلی جذاب هستند یا نه؟
و یکی اینکه اون بحث درباره ی مانیتور ها شایعه بود؟
ممنون
به این لینکی که من نوشتم مراجعه کن جواب خیلی از سوالاتت رو میگیری

بچه ها سطح زیان من در حدی هستش که L.A NOIRE را با بدبختی دارم بازی می کنم به نظرتون توی این بازی بیشتر از L.A NOIRE به زبان نیاز پیدا می کنم !؟!؟
راستی متوسط چند ساعت گیم پلیش طول می کشه !؟
دوست من سطح زبانت متوسط باشه مشکلی نخواهی داشت چون بازی های اکشن نقش افرینی به گونه ای ساخته می شوند که مخاطب از هر نظر احساس اسودگی کنه حتی اگر زبانتم در حد خوبی نباشه بازهم میتونی با یادگیری تاکتیک ها و تکنیک ها بازی رو به اخر برسونی اما پیشنهاد میکنم اگه دوست داری از کل داستان بازی و مراحل اصلی و فرعی بازی یک اطلاعات خوب و کامل بدست بیاری و در دیالوگ ها با کاراکتر ها مشکلی نداشته باشی سطح زبانت رو تقویت کنی موفق باشی.
من امروز بازی رو گرفتم و یه نیم ساعت بازی کردم و خیلی خوشم اومد، شماره اول رو بازی نکردم و باید یکم تلاش کنم تا با جو بازی خو بگیرم، مبارزاتش خیلی راحت هستند و اگه بخواید میشه خیلی راحت با گلیچ دشمن ها رو از پا درآورد اما لذتش به اینه که رو در رو باهاشون بجنگی فریم ریت بازی هم خوبه و اصلا اذیت نمیکنه و صداگزاریش هم واقعا معرکه هست. فکر نمیکردم صحنه های مورد دارش انقدر زیاد و بدون سانسور باشه() من انتظار داشتم یه چند تا چپتر جلوتر با همچین چیزهایی برخورد کنم اما خو سازنده ها خیلی عجله داشتن انگار در کل عالیه هرکس که شرایطش رو داره توصیه میشه که حتما انجامش بده.
خب دوست عزیز اگر بازی دارای گزینه های اسان و نرمال و سخت و خیلی سخت باشه دیگه نمی تونیم بگیم که با یک بازی راحت برای پیاده کردن تکنیک ها رو به رو هستیم بازی ها نقش افرینی گذشته از گرافیکشون که در گذشته زیاد پیشرفتی نداشت کلا بر پایه مهارت ها پایه گذاری شده اند و این بدین معنی است که بازی نمی تواند اسان باشد و باید برای خیلی از مراحلی اصلی و یا فرعی ان وقت گذاشته شود البته ما کاری به انتخاب های گزینه های مبتدی و یا اماتور نداریم بلکه منظور گذاشتن بازی بر روی درخته بسیار سخت است. وچر جز بازی های است که هم در نسخه یک و هم در نسخه جدید خود از صحنه های غیر اخلاقی و مورد دار بسیاری استفاده کرده است. البته برای خود من هم استفاده از این گونه صحنه ها و تصاویر بسیار جای تعجب داره. شاید میخوان بگن که در اون زمان هم آلترامدرنی رواج داشته است:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or