مقایسه گرافیکی L.A. Noire بین PS3 VS X360

کدام نسخه بهتر است..؟

• XBOX 360

رای‌ها: 77 27.0%
  • PS3

رای‌ها: 178 62.5%
  • مساوی

رای‌ها: 30 10.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    285
خوشم میاد هیچکس پست منو نخونده !

توی همون لینکیم که شما گذاشتی معلومه توی 360 یه سری سایه ها نیستش مثل این عکس:
Noire2.jpg

بقیه تفاوتم که ماله کنتراسته که با تی وی قابل تنظیمه.

خوب شاید زاویه ی تابش افتاب فرق داره نور از بیرون داره نیاد و می تونه دقیقا همین داستان باشه باید جایی باشه نور ثابت وجود داره

خوب شاید زاویه ی تابش افتاب فرق داره نور از بیرون داره نیاد و می تونه دقیقا همین داستان باشه باید جایی باشه نور ثابت وجود داره

نمیدونم کلا من مقایسه های این lot رو که از اساس قبول ندارم ولی ign به مشکلات گرافیک بازی تو 360 اشاره کرده که سایت معتبریه پس 100% گرافیک ps3 بهتر هست حالا برای مقایسه کاملتر تا مقایسه DF صبر کنی همه چیز معلوم میشه.

من هنوز نسخه ps3 بازی نکرد ولی به هیچ عنوان از نسخه 360 راضی نیستم :
ظهور ناگهانی اشیاء....
سایه زنی ضیف در حدی که تو بعضی صحنه ها حتی سایه اجسام شکل نمیگیره!!!
کیفیت بافت و نورپردازی که به هیچ عوان درسطح بازی های روز نیستن و ......

اون عکس هم که دوستمون بالا گذاشته دقیقا نسخه 360 همین شکلی هست خیلی تیره و تاره...

راستیش خودم همیشه گرافیک بازی مولتی ایکس باکسو بیشتر قبول داشتم و دارم ولی این یکی فرق داره .
به نظرم سایه زنیاش و بافتاش بهتره . به راحتیم قابله تشخیصه .

چیزی برای خودم محسوسه کیفیت پایین تره (AA) سایه ها و دور نمای تارتر و افت فریم بخصوص در مواقع تعقیب و تیر اندازیه (360) . حالا باقی مواردو واگذار میکنم به نظر DF !!

اگر توجه کنید جزئیات و Draw Distance و کیفیت بافت ها کاملا در PS3 بهتر است.

اتفاقا در این مورد تفاوت محسوسه . همونطوری که دوستان در پستهاشون هم اشاره کردند Draw Distance و جزئیات و بافت ها در نسخه PS3 واضحه که بهتره .

اگه به Draw Distance که اصلا یک کوه توی یکی از عکسها توی نسخه PS3 وجود نداره. Draw Distance جفتشون یک اندازست منتها اونطور که توی عکسها معلومه بعظی مناطق طراحیش متفاوته.

فقط سایه متفاوته.

اگه به Draw Distance که اصلا یک کوه توی یکی از عکسها توی نسخه PS3 وجود نداره. Draw Distance جفتشون یک اندازست منتها اونطور که توی عکسها معلومه بعظی مناطق طراحیش متفاوته.

فقط سایه متفاوته.
یه نمونه برای Draw Distance :

xbox-360-rollover_slide_01.jpg

ps3-rollover_slide_01.jpg

__________________________________________________________________________________________

ps3-rollover_08.jpg

xbox-360-rollover_08.jpg

تفاوت در سایه ها هم که کاملا مشهوده

آخرین ویرایش:
مرتضی اون کوه نیست :دی ابره که تو نسخه PS3 رفته سمت چپ تصویر اما تو نسخه 360 اون وسطه و آدم فکر میکنه کوهه :دی

من بازیو گرفتم یه بار بدون نصب بازی کردم یه بار روی هارد 360 نصبش کردم وقتی روی هارد نصب میشه مثل بازیه Crysis 2 گرافیک بازی بهتر میشه و لود جزئیات بازیم خیلی سریعتر میشه احتمالا این lot بازم شیطنت کرده و بازیو روی هارد 360 نصب نکرده.

توی همون لینکیم که شما گذاشتی معلومه توی 360 یه سری سایه ها نیستش مثل این عکس:
Noire2.jpg

بقیه تفاوتم که ماله کنتراسته که با تی وی قابل تنظیمه.
:|:|:|
اصلا شکل پنجره های ساختمونه فرق میکنه با PS3 ـش!
جزیاته روی دیواری که کول کاور گرفته رو تو 360 نگاه کنید!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or