Operation Flashpoint: Red River ~ Xbox 360

• Thread starter Thread starter m0jtaba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    flash
من نسخه قبلی رو بازی نکرده بودم ولی این واقعا افتضاحه گرافیک ش منو یاد بازی های پنتیوم 2 انداخت،بازی کلی لگ داره یعنی یه هو میبینی رفیقات از تو اسمون میان سوار ماشین میشن،دیوار ها یه هو کامل میشه،یه صندلی کنار یدار بود بهش شلیک کردم غیب شد!! اصلا نمیتونشه با شاهکار هایی مثل COD و Battelfield مقایسه کرد
دل من یکی رو که زد،زیاد بتزی نکردم، حالا باز خودتون میدونین

من نسخه قبلی رو بازی نکرده بودم ولی این واقعا افتضاحه گرافیک ش منو یاد بازی های پنتیوم 2 انداخت،بازی کلی لگ داره یعنی یه هو میبینی رفیقات از تو اسمون میان سوار ماشین میشن،دیوار ها یه هو کامل میشه،یه صندلی کنار یدار بود بهش شلیک کردم غیب شد!! اصلا نمیتونشه با شاهکار هایی مثل COD و Battelfield مقایسه کرد
دل من یکی رو که زد،زیاد بتزی نکردم، حالا باز خودتون میدونین
همون بهتر که بازی نکردی
فاجعه ای بود برای خودش :d

[نظر شخصی] :
قبلیش که مسخره بود ! مثلا شبیه ساز جنگ بود ، در حد کالاو هم نبود المانهای شبیه سازیش! :دی
این یخوده بهتره ،اما نه اونقدری که بازی رو با ارزش کنه ؛ توصیم اینه که یدور دیگه کالاو 4 رو تموم کنیم :):دی !

بيخودي انقدر نسخه جديد بازي رو نكوبيد لااقل دو تا امتياز از سايت هاي معتبر بياد بعد اينجوري تايپك را بهم بريزيد براي خود من بازي مهم است خسته شديم از كال ... يك نفر يك توضيحي درباره گيم پلي بازي بده ممنون ميشيم

اگه توضیح می خواهید در مورد بازی. صادقانه بگم که اگر عشق call of duty و امثال آن را دارید بی خود ۳-۴ هزار تومن دور نریزید. اگر هم کلا آفلاین بازی می کنید زیاد انتظاری خاصی نداشته باشید(کل کیفش برای انجام بازی به صورت Co-op هستش). کلا یک سری بازیکن خاص این رو دوست دارن و بازی میکنن.
این توصیه ها رو جدی بگیرید!
موفق باشید

اگه توضیح می خواهید در مورد بازی. صادقانه بگم که اگر عشق call of duty و امثال آن را دارید بی خود ۳-۴ هزار تومن دور نریزید. اگر هم کلا آفلاین بازی می کنید زیاد انتظاری خاصی نداشته باشید(کل کیفش برای انجام بازی به صورت Co-op هستش). کلا یک سری بازیکن خاص این رو دوست دارن و بازی میکنن.
این توصیه ها رو جدی بگیرید!
موفق باشید
درسته!شما كه اهل Cod هستيد الكي نخريد!اين بازي اصلا سبكي مشابه با سري كال اف نداره.
من با سري قبليش خيلي حال كردم.دوستاني كه سريهاي قبلي رو بازي كردن بگن اين يكي چه طوره؟؟؟:-/

سایر دوستان که اکشن های بکش و برو دوست دارند اصلا نباید سراغ این بازی می رفتند و بروند چونکه سیمولاتور جنگ واقعیه و من جایی شنیدم که تو ارتش امریکا هم ازش استفاده میشه حالا راست یا دروغشو نمی دونم!!!
اما دراگون رایزینگ به نظر من خیلی خوب بود و من باهاش ارتباط خوبی برقرار کردم و بسیار هم لذت بردم. همونطور که دوستان هم گفتند تو این بازی باید برای تک تک گلوله هایی که میزنی برنامه داشته باشی و با دقت و فکر کامل بازی کنی و تقریبا اگه از اصول نظامی چیزی بدونی باید اونا رو رعایت کنی و اونوقت که به نتیجه مورد نظر میرسی بازی برات لذت بخش میشه ولی اگه غیر از این باشه و با تفکر codبخوای بازی کنی دلزدگی داره...وقتی که این بازی تموم شد آهی بلند از ته دل کشیدم:d
حتما هم نسخه دومش رو می گیرم چون با توجه به تخریبی که دوستان codباز ازش کرده بودن به نظر باید خوب باشه.

بازی رو گرفتم.این بازی رو نباید با کال اف یا مدال مقایسه کرد ولی میشه با قوست ریکن مقایسه کرد.بازی بر مبنای اکشن ساخته نشده منظورم شلیک با اسلحه یا ریلود کردن.این یازی بر مبنای مهارت های تکنیکی و نحوه نقش افرینی بازیکن ساخته شده نه بیشتر.حالا کسایی که می خوان همچین تجربه ای در تاجیکستان داشته باشند بازی رو بگیرند.من که نمی خوام چون سرم با پورتال گرمه WWF:)

آخرین ویرایش:
این بازی تو سبک خودش یکی از بهتریناست(هرچند به پای ARMA2 نمیرسه) ولی عالیه. شماره قبلش هم خیلی عالی بود.
من نمیدونم اصلا اونایی که دارن اینو با سری COD مقایسه میکنن اصلا تو عمرشون چیزی از این بازی شنیدن؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or