خرید مانیتور و تلویزیون های مناسب برای پلی استیشن 3

سلام به همه
من فقط به عنوان تجربه خودم میگم
من چون دیسک کمر دارم معمولا به صورت دراز کش روی تخت از کامپیوتر و کنسول استفاده میکنم و چون فاصله ام با مانیتور حدود دو متر میشه دیگه سایز کوچک مانیتور برام جوابگو نیست حتی یه 23" سامسونگ رو هم به همین خاطر فروختم
اخیرا که جوانرود بودم یه lcd سامسونگ 32" مدل c475 خریدم 420000 تومان که قیمت سامسرویس 549000 تومان هست الان هم مانیتورمه و هم tv بازی ps3 اگر راستشو بخواین نباشه کیفیت رنگهای گرم عین قرمز یا زرد یا رنگهای تیره روی این lcd به مراتب بهتر ار مانیتوره و منکه کاملا راضی ام
حتما میدونید یا این قیمت مانیتور باالای 27 رو هم نمیشه خرید
یا حق

سلام
قست خريد مانيتور دارم تا سقف 250 تومان رو دارم
اين چند روزه كه توي گوگل تحقيق ميكنم به نظرم مانيتور LG W2261 vp نسبت به قيمتي كه داره عاليه
ميخواستم نظر شما هم بدونم ارزش خريد رو داره يا تو اين رنج قيمت مانيتورهاي بهتري هم وجود دارن اگه نام ببريد ممنون ميشم

سلام به همه
من فقط به عنوان تجربه خودم میگم
من چون دیسک کمر دارم معمولا به صورت دراز کش روی تخت از کامپیوتر و کنسول استفاده میکنم و چون فاصله ام با مانیتور حدود دو متر میشه دیگه سایز کوچک مانیتور برام جوابگو نیست حتی یه 23" سامسونگ رو هم به همین خاطر فروختم
اخیرا که جوانرود بودم یه lcd سامسونگ 32" مدل c475 خریدم 420000 تومان که قیمت سامسرویس 549000 تومان هست الان هم مانیتورمه و هم tv بازی ps3 اگر راستشو بخواین نباشه کیفیت رنگهای گرم عین قرمز یا زرد یا رنگهای تیره روی این lcd به مراتب بهتر ار مانیتوره و منکه کاملا راضی ام
حتما میدونید یا این قیمت مانیتور باالای 27 رو هم نمیشه خرید
یا حق

سلام دوست عزیز
فرمایش شما در رابطه با تجربتون متین و منطقیه

به شخصه اگر قرار باشد که مدت طولانی پشت یک نمایشگر صرفا جهت بازی بنشینم
حتما از tv استفاده میکنم
لذت بازی با خم شدن کمر و درد ناشی از آن کاملا از بین میرود و این دلیلیست برای تایید جملات شما

سلام
اقا یه tv برای ایکس باکس و پلی 3 می خواستم
سایز حداکثر 27 اینچ
فول اچ دی
hdmi بخوره
قیمت مناسب

اگر هزینه ای بالای 1,000,000 در نظر داشته باشید و میخواهید نهایت کیفیت را از tv مشاهده کنید
برند سونی میتونه شما رو به این واقعیت برسونه
البته این تعریف به قصد برگشت از مابقی tv ها نیست و اگر مجذوب به هر کدام از نمایشگر ها شدید دل زده نشوید

به هر حال اگر قصد خرید از این نوع را دارید من به شما EX710 32 رو با قیمت 1,100,000 پیشنهاد میکنم
rsw258pfvop7t6grrvlt.jpg
این سری امکانات و کیفیت خیره کننده ای دارد که با کلیک روی این لینک خلاصش میکنم.

سلام
قست خريد مانيتور دارم تا سقف 250 تومان رو دارم
اين چند روزه كه توي گوگل تحقيق ميكنم به نظرم مانيتور LG W2261 vp نسبت به قيمتي كه داره عاليه
ميخواستم نظر شما هم بدونم ارزش خريد رو داره يا تو اين رنج قيمت مانيتورهاي بهتري هم وجود دارن اگه نام ببريد ممنون ميشم

هر کس که قصد خرید مانیتور با حداقل قیمت و حداکثر امکانات را دارد . پس از تحقیق درباره چنین نمایشگری . بالاخره به مانیتور انتخابی شما می رسد.
W2261VP . کلیک کنید.

LG سابقه طولانی در ایران دارد و با خلق و خوی استفاده خریدارانش آشناست
دوام و کیفیت محصولاتش ماندگاری زیادی دارد و گارانتی ای که مادیران از محصولاتش میکند . خریدار را از بابت خرید خود آسوده خاطر میکند.

سلام دوستان....یه مانیتور سامسونگ 22 اینچ خوب برای بازی های ps3 معرفی کنید.(چند وقت یه مانیتور (مارک etig ) خریدم موقع بازی کردن تو تصویر لگ می افتاد...موج رد میشد....خواهش می کنم جوابم رو زودتر بدید..

PX2370 دارای کیفیتی پیشگام.
برای درک بیشتر موضوع به صفحات قبل از این تاپیک مراجعه کنید
یا روی این موارد کلیک کنید

PX2370 از سایت Amazon
PX2370 از سایت Buy
PX2370 از سایت cnet

میخواستم یک مانیتور بخرم 22 یا 23 اینچ که حتما hdmi یا vga داشته باشه که به xbox360 هم وصلش کنم
من تفاوت در led و lcd رو میخواستم بدونم (میدونم که ال ای دی از چراغ های ال ای دی برای نور پس زمینه استفاده میکنه و اون از فلورسانس) من تفاوت در ظاهر و چشمی رو مد نظر دارم
و این که اگه hdmi نداشت ولی vga داشت و من از تبدیل استفاده کردم تغیری در کیفیت ایجاد میشه؟
و فرق در سرعت 2ms یا 5ms چیه؟ ایا قابل درک هست؟
من یه سری مدل رو پیدا کردم و باید بگ بودجه ی من در حدود 290 تومن هست
ASUS MS228H
LG W2261 VP
ASUS VE228H
ASUS MS236H
LG E2250 T
دوستا نظرشون رو بگن و اگه مدلی رو در نظر دارند بگن و بنده رو راهنمایی کنن ممنونشون میشم

من تفاوت در led و lcd رو میخواستم بدونم (میدونم که ال ای دی از چراغ های ال ای دی برای نور پس زمینه استفاده میکنه و اون از فلورسانس) من تفاوت در ظاهر و چشمی رو مد نظر دارم
کلیک

توان تشخیص آن توسط چشم کمی سخت میباشد
در LED خستگی چشم کمتره

و این که اگه hdmi نداشت ولی vga داشت و من از تبدیل استفاده کردم تغیری در کیفیت ایجاد میشه؟
با این تبدیل به مراتب کیفیتی بیشتر از قبل خواهید داشت اما نباید توقع فراهم نمودن کیفیت واقعیه HDMI و همچنین صدا را داشته باشید.
کلیک

و فرق در سرعت 2ms یا 5ms چیه؟ ایا قابل درک هست؟
کلیک

درک این موضوع بستگی به تشخیص چشم شما دارد
که نباید بین این دو عدد زیاد حساسیت به خرج بدید

میخواستم یک مانیتور بخرم 22 یا 23 اینچ که حتما hdmi یا vga داشته باشه که به xbox360 هم وصلش کنم
من یه سری مدل رو پیدا کردم و باید بگ بودجه ی من در حدود 290 تومن هست
دوستا نظرشون رو بگن و اگه مدلی رو در نظر دارند بگن و بنده رو راهنمایی کنن ممنونشون میشم

مدلی معرفی نمیکنم اما اینو به ذهن بسپارید
که هرچی پسند کردید حتما HDMI داشته باشد

همین.

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
خیلی خیلی ممنون به خاطر نظرتون
فقط اگر که میشه از بین مدل هایی که مد نظر دارم اونی که برتری داره رو به من معرفی کنید چون من به حرف یه مغازه دار کمتر اعتماد میکنم تا فردی مثل شما

خیلی خیلی ممنون به خاطر نظرتون
فقط اگر که میشه از بین مدل هایی که مد نظر دارم اونی که برتری داره رو به من معرفی کنید چون من به حرف یه مغازه دار کمتر اعتماد میکنم تا فردی مثل شما
اگه تعریف از من بود . که من فقط نظرمو گفتم

در صورتی که مبلغ بیان شده با مانیتور های انتخوابی در بازار همخوانی داشته باشد . فقط از روی مشاهدات رتبه بندی میکنم

----------- کنتراست ----- پاسخدهی ---- اینچ ---- صدا ---- HDMI ---- LED --------------------------------ا
i ➟➤ samsung PX2370 ----------------------- 23 --------- 2 ms --------1,000:1 / 5,000,000:1 --------i✭✭✭✭✭i
i ➟➤ ASUS MS238H -------------------------- 23 --------- 2 ms ------- 1,000,000:1 --------------------i✭✭✭✭✭i
i ➟➤ ASUS VE228H ---------------- ---------- 21.5 ------- 5 ms ------- 1,000,000:1 --------------------ii
i ➟➤ ASUS MS236H --------------- ---------- 23 ---------- 2 ms ------- 50,000:1 -----------------------ii
i ➟➤ LG W2261VP ----------------- ---------- 21.5 -------- 2 ms ------- 50,000:1 -----------------------ii
i ➟➤ ASUS MS228H ------------------------- 21.5 -------- 2 ms ------- 10,000,000:1 ------------------ii
i ➟➤ LG E2250T ------------- ----------- ----- 21.5 -------- 5 ms ------- 5,000,000:1 --------------------ii

تا اینجای کار تنها مقایسه بود
دوستانی که تجربه و آشنایی بیشتر دارند به این رتبه بندی ادامه بدن تا خیال دوستمون راحت بشه.

سلام من که پیشنهاد میکنم اگر کنسولی دارید که خروجی HDMI داره حتما از LCD بزرگ استفاده کنید
من LCD Samsung 46" 685 سری 6 دارم ، خیلی خیلی حال میده باهاش ، با یه Home Theater سینک شده ،

اون موقع حال میده کمبت بازی کنی ، یا GOW III بازی کنی ...

ببینید لامصب سامسونگ چیکار کرده

SA950_2_610x458.JPG

از وقتی تصاویر این نمایشگر زیبای سامسونگ چند هفته پیش در اینترنت منتشر شد، افراد زیادی را عاشق خودش کرد. حالا مشخصات فنی نمایشگر ۹۵۰ سامسونگ منتشر شده است تا شما را خوشحال تر هم بکند. ‏

این نمایشگر که در دو سایز ۲۳ و ۲۷ اینچی ارایه می شود قادر است تصاویر دو بعدی را به سه بعدی تبدیل کند و از نوع LED‪-‬Backlit است. رزولیشن صفحه ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ است و کنتراست ۱۰۰۰‪:‬۱ دارد. زمان پاسخ دهی تصویر هم ۲ میلی ثانیه است. شرکت سامسونگ آنها را در دو مدل نمایشگر و نمایشگر/تلویزیون HD به بازار ارایه می کند. تا این محصول هم بازی های سه بعدی را تحویل تان بدهد و هم یک تلویزیون HD سه بعدی داشته باشید. ‏

نام دقیق مدل ۲۳ اینچی S23A950D و مدل ۲۷ اینچی S27A950D است. روی آنها انواع ورودی و خروجی را هم پیدا می کنید. چیزهایی مانند HDMI و USB2 به همراه ورودی/خروجی دیجیتالی صدا و ورودی کابل شبکه و Display Port. یک حسگر مخصوص هم روی این نمایشگرها وجود دارد که هدف اش کم کردن مصرف انرژی است‪.‬ این حسگر هنگامی که از اتاق خارج شوید به صورت خودکار نمایشگر را خاموش می کند. ‏

اما تمام این امکانات یک طرف، طراحی زیبای این نمایشگرهای سه بعدی در طرف دیگر قرار میگیرد که واقعا وسوسه برانگیز است. قرار است این نمایشگر ها از دو ماه دیگر به بازار ارایه شوند اما متاسفانه هنوز قیمت آنها اعلام نشده است.
کلیک

بازم هست اگه هنگ نکنید:

• Like
Reactions: Reza-sony
عجب چیز غولیه !! :blink:
همه مشخصه هاش به کنار.. ایده طراحی رو داری؟؟؟:-b
فکر کنم مانیتور 27ش بالای 700 قیمت داشته باشه..

معمولا سامسونگ قیمت های مناسبی روی سیستم هاش میزاره

این مدل با امکاناتی که داره خیلیهارو از بابت انتخاب نمایشگر راحت کرده
و فعلا بهترین گزینه برای خرید به حساب میاد
جهت بازی با گیم های 2D و 3D , تماشای فیلم HD و 3D , دیدن کانالهای TV , استفاده با کامپیوتر (تا اونجایی که من میدونم حتی میتونید دسکتاپ رو هم 3D ببینید) , ...

و در یک کلام " ایول "

من می خوام با بودجه 200-220 يه LCD بردارم.
-با اين پول بهتره W2261VP بخرم يا يه LED كه تو اين رنج قيمت باشه؟
-اون طور كه من شنيدم مانيتورای LCD و LED زياد تفاوتی ندارن درسته؟بعد كيفيت بازی های PS3 تو مانيتورای LED بيشتر نيست؟
-فقط مانيتورهای 22 اينچ فول HD محسوب می شن يا نه؟
-اگه مانيتوری كه می گيرم HDMI نداشته باشه هيچ جوره و حتی با كابل vga رو PS3 رزولوشن 1080p نمی ده درسته؟
-بعد اين كه می گن مانيتورای LG آشغالن شامل W2261VP هم می شه؟

2261vp خیلی خوبه لا اقل من راضیم ! اگه hdmi نزنی از dvi هم می تونی استفاده کنی ولی رزولیشن 1080P رو بهت نمی ده ، رزولیشن dvi 1080I هست . برای vga هم اگه می خوای استفاده کنی اولا خیلی کیفیتت پایین میاد دوما من رو چند تا مانیتور تست کردم اونایی جواب داد که HD بودن . وی اجی ای هم که صاف نمی تونی به مانیتور وصل کنی باید تبدیل بزنی که دیگه کلا هیچی :d

سلام دوستان.من نزدیک 400 بودجه دارم.با این قیمت یه مانیتور LED توپ بهم پیشنهاد بدین.ممنون میشم.راستی مدل lg E2290 که بارکترین مانیتوره چطوره؟ اومده بازار؟کی میاد؟خیلی وسواس دارم.یه چیز خفن بهم پیشنهاد بدین.دمتون گرم.ممنون

سلام دوستان.
مانیتور بگیرم بهتره یا تلویزیون؟ نظرتون راجع به مانیتور ASUS چیه؟

چقدر مایه داری؟! تگه مهم نیست یه LCD FULL-HD سونی بگیر;)
اگه نو اطاق بازی میکنی نیازی به اندازه بزرگ LCD نداری یه مانیتور ASUS بگیر که هم ورودی HDMI داره هم خودش اسپیکر داره>:d<:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or