مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوست عزیز فکر نمی کنم که جای شکی مونده باشه .
لپ تاپ زیر 1500000 تومان همه کارو در حد خودش می کنه. برای کار خاصی نمی خواد ولی خب دیگه تو این رنج فکر نمی کنم چیزای زیادی از این دو برند برای گفتن باشه .
sony ----- asus

كسي كه براي گيم بخواد.بدترين لپ تاپي كه بخره ميشه 1.500.000 .
شايدم يكي براي كارهاي رندرينگ بخواد باز با 1.500.000 انچنان چيز خوبي نميشه خريد.
شما يه ASUS N53sv بخر با قيمت 1.400.000 . لپ تاپ پر قدرتي هست و مناسب

درود
میشه هم 1 لپ تاپ و هم 1 نت بوک با 500 تومن معرفی کنید.
برای کسی هم که میخوام کاراییهاش کاملا عادی هست . (اینترنت و تایپ و گهگداری فیلم دیدن و همینجور چیزا)
فقط 1سوال با این پول و این کارایی ها لپ تاپ بهتره یا نت بوک یا مینی لپ تاپ؟

سلام:d
لپ تاپ ASUS G53SW با این کانفیگ توی ایران هست؟ قیمت چنده حدودا؟
حالا اگر رم 8 گیگ هم نبود اشکالی نداره...
مشکل کولینگ که نداره؟
Display:
15.6" FHD LED (1920x1080) Glossy

Video Card:
1536MB DDR5 nVIDIA GTX 460M

Processor:
2nd Generation Intel® Mobile Core i7 2630QM

Memory:
8GB DDR3 1333MHz (Up to 16GB)

Hard Drive:
750GB 7200RPM Hard Drive

Battery Life:
1-2 Hour

سلام و روز بخیر
من بین چن تا مدل لپ تاپ موندم لطف کنید راهنمایی کنید
1. lenovo y570 که تو سایتشم comin soon زده من نهایت تا تیر میخام بخرم
2.asus n53sn که پاساژ رضا و پایتخت سوال کردم گفتن نهایت 2 هفته دیگه میاد ولی کیبوردش خوب نیس از این مشکل چیپستش هم میترسم
3.lenovo y560p که نمایندگی تو پایتخت گف میارن
4.asus k53sv ya n53sv ya dell l502 که سری n باز مشکل کیبورد داره سری k خوشگله و dell که یه ذره بد شنیدم راجبش(مرجوعی و سوختن گرافیکو (چون خیلی بازی میکنم)..)
کانفیگاشونم که فک نکنم لازم باشه بگم
من به ترتیب قدرت gpu نوشتم
خودم lenovo y560d رو چون 3d هس دوس دارم ولی عکس پشتش ضایس
نظرخودم اول lenovo بعد asus بعد dell

از نظر استفاده اولویت هام:
1.بازی
2.نت (سرعت وایرلس خیلی برام مهمه)
3.اهنگ و فیلم(3d باشه عالیه)
4.برنامه : matlab, powerpoint

با تشکر

سلام:d
لپ تاپ ASUS G53SW با این کانفیگ توی ایران هست؟ قیمت چنده حدودا؟
حالا اگر رم 8 گیگ هم نبود اشکالی نداره...
مشکل کولینگ که نداره؟
Display:
15.6" FHD LED (1920x1080) Glossy

Video Card:
1536MB DDR5 nVIDIA GTX 460M

Processor:
2nd Generation Intel® Mobile Core i7 2630QM

Memory:
8GB DDR3 1333MHz (Up to 16GB)

Hard Drive:
750GB 7200RPM Hard Drive

Battery Life:
1-2 Hour

توی ایران نیمده.مگر اینکه بیارن براتون فروشنده ها 2.400.000

درود
میشه هم 1 لپ تاپ و هم 1 نت بوک با 500 تومن معرفی کنید.
برای کسی هم که میخوام کاراییهاش کاملا عادی هست . (اینترنت و تایپ و گهگداری فیلم دیدن و همینجور چیزا)
فقط 1سوال با این پول و این کارایی ها لپ تاپ بهتره یا نت بوک یا مینی لپ تاپ؟

شما بهترین انتخابتون برای این کار خرید HP G62-B31 هست با قیمت 550 الی 580 تومن.

اینم مشخصات :

CPU: INTEL Core i3 2.4 GHz (m) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: intel / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth / 2.7 Kg

سلام و روز بخیر
من بین چن تا مدل لپ تاپ موندم لطف کنید راهنمایی کنید
1. lenovo y570 که تو سایتشم comin soon زده من نهایت تا تیر میخام بخرم
2.asus n53sn که پاساژ رضا و پایتخت سوال کردم گفتن نهایت 2 هفته دیگه میاد ولی کیبوردش خوب نیس از این مشکل چیپستش هم میترسم
3.lenovo y560p که نمایندگی تو پایتخت گف میارن
4.asus k53sv ya n53sv ya dell l502 که سری n باز مشکل کیبورد داره سری k خوشگله و dell که یه ذره بد شنیدم راجبش(مرجوعی و سوختن گرافیکو (چون خیلی بازی میکنم)..)
کانفیگاشونم که فک نکنم لازم باشه بگم
من به ترتیب قدرت gpu نوشتم
خودم lenovo y560d رو چون 3d هس دوس دارم ولی عکس پشتش ضایس
نظرخودم اول lenovo بعد asus بعد dell

از نظر استفاده اولویت هام:
1.بازی
2.نت (سرعت وایرلس خیلی برام مهمه)
3.اهنگ و فیلم(3d باشه عالیه)
4.برنامه : matlab, powerpoint

با تشکر

بدون شک asus n53sn.سری جدید این مدل یعنی new revision اومده که مشکل چیپست رفع شده.و مشکل خاصی هم نبود.برای شما که بازی رو اول از همه برات مهم هست همین بهترین گزینست.با گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM .
بدون شک همین رو بخر

ببینید من خودم n61jq دارم همین الانشم بعد از 8 ماه اگر باشه بهترین لب تاپ تو قیمته خودشه. ولی دوستم می خواد بخره و الانم دیگه از مدل لپ تاپه من وجود نداره. یه مدل سونی هم هست f113 اگر اشتباه نکم که یکی دیگه بهش پیشنهاد کرده من می خوام بین سونی و ایسوز ببینم کدوم بهتره تا قیمت 1500000 ابته 100000 تومان بالا پایین شد شد

توی ایران نیمده.مگر اینکه بیارن براتون فروشنده ها 2.400.000

ااا ! 1 میلیون بالای قیمت خودش!! اصلا ارزش نداره!

بدون شک asus n53sn.سری جدید این مدل یعنی new revision اومده که مشکل چیپست رفع شده.و مشکل خاصی هم نبود.برای شما که بازی رو اول از همه برات مهم هست همین بهترین گزینست.با گرافیک NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM .
بدون شک همین رو بخر

این ASUS N53SN هنوز توی ایران نیومده، من تمام پاساژ پایتخت رو زیر رو کردم، هیچ کی نداشت، فقط یه نفر گفته بود که این هفته میاره، امروز که زنگ زدم، گفت که نه نداریم.
فکر میکنید کی بیاد؟

این ASUS N53SN هنوز توی ایران نیومده، من تمام پاساژ پایتخت رو زیر رو کردم، هیچ کی نداشت، فقط یه نفر گفته بود که این هفته میاره، امروز که زنگ زدم، گفت که نه نداریم.
فکر میکنید کی بیاد؟

نهایت تا 3 هفته دیگه اینجاس

ااا ! 1 میلیون بالای قیمت خودش!! اصلا ارزش نداره!

چند وقت دیگه میرسه به 2.000.000 الا 2.200.000.پایینتر از این نمیاد.اگرم توی اینترنت قیمتشو خوندید روی اون حساب نکنید.قیمت ها همیشه پایینتر از قیمت اصلی خورده.کلیم هزینه بیمه و حمل و نقل میگیرن و قیمت نهایی قیمت اصلی میشه.

ببینید من خودم n61jq دارم همین الانشم بعد از 8 ماه اگر باشه بهترین لب تاپ تو قیمته خودشه. ولی دوستم می خواد بخره و الانم دیگه از مدل لپ تاپه من وجود نداره. یه مدل سونی هم هست f113 اگر اشتباه نکم که یکی دیگه بهش پیشنهاد کرده من می خوام بین سونی و ایسوز ببینم کدوم بهتره تا قیمت 1500000 ابته 100000 تومان بالا پایین شد شد

همون مدلی که توی پست قبل معرفی کردم بهترین گزینست.سونی هم نسبت به قیمتش کانفیگش خیلی ضعیف هست.درصد خرابی لپ تاپ های اسوس هم خیلی کمتر از سونی هست.

فکر میکنید کی بیاد؟
والله این که کی بیاد که اگر هم هر کی هر چی گفت خیلی مطمئن نباش، ولی کلا تا چند روز الی نهایت چند هفته دیگه با اومدن ASUS N53SN و Lenovo Y570 بازار خیلی جای قشنگ تری برای خرید میشه!
من دوستم چهارشنبه بازار بود برای خرید لپ تاپ. تمام مغازه ها رو گشت و لیست مهم هاشون رو پشت تلفن برام خوند! آخرش دیدم همون N53SV معمولی بهترین انتخابه براش و گفتم گور بابای چیپ ست (مشکل مهمی هم نیست واقعا، بیخودی گنده اش کرده اند)، همین رو بخر.
همون مدلی که توی پست قبل معرفی کردم بهترین گزینست.سونی هم نسبت به قیمتش کانفیگش خیلی ضعیف هست.درصد خرابی لپ تاپ های اسوس هم خیلی کمتر از سونی هست.
بله دقیقا!
این هم مدرک از سایت معروف Engadget خدمت دوستان:

ramy2m483emqgypqk835.jpg

توضیح: میزان خرابی لپ تاپ ها بر حسب درصد در یک دوره دو ساله (نمودار آبی) یا سه ساله (نمودار قرمز) پس از خرید.

من نمی دونم این سونی چه طوریه که بیخودی انقدر توی ایران معروف شده و 30-20 درصد گرون تر می فروشه و همه اش هم فروش میره!
همه اش تقصیر این خانوم هاست که فقط دنبال لپ تاپ خوشگل هستند (البته این رو با این فرض گفتم که خانوم اینجا نداریم)!
black-eye.gif

من نمی دونم این سونی چه طوریه که بیخودی انقدر توی ایران معروف شده و 30-20 درصد گرون تر می فروشه و همه اش هم فروش میره!
همه اش تقصیر این خانوم هاست که فقط دنبال لپ تاپ خوشگل هستند (البته این رو با این فرض گفتم که خانوم اینجا نداریم)!
black-eye.gif

دنبال لپ تاپ خوشگل نیستن.بد سلیقن فقط :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or