خدا satoshi kon رو بيامرزه،اگه انيمه-فيلمي ميخواد ببينيد حتما آثارشو يه چك بكنيد.
من كلا علاقه ي خاصي به انيمه هاي معنا دار دارم،7 8 ماه پيش دوتا اپيسود از lain دانلود كردم.خيلي جالب بود.
كسي lain رو كامل ديده؟نقد هاي مثبتي ازش خوندم.
دوبله هم شده (به فارسي) گلوري انترتيمنت مرحوم دوبله ش كرد،اپيسود ها رو با هم قاطي كرده بود يه فيلم 2.5 شده بود...اون زمان بدون سانسور دوبله ميكرد.اكثر انيمه -فيلم هاي مطرح رو اون زمان دوبله كرده بودن.
شنیدید میگن "هرچه از دوست رسَد نیکوست" ؟ یک هدیه از دوست خوبم (مدیر انجمن سابق انیمه *****) رسیده. انیمه کلاسیک و فوق العاده، فوق العاده زیبا. شاهکاری به اسم Versailles no Bara.
هروقت این رو دیدید، راجبه One Piece و دیگر انیمه ها واینا باهاتون بحث میکنم.
دوبله هم شده (به فارسي) گلوري انترتيمنت مرحوم دوبله ش كرد،اپيسود ها رو با هم قاطي كرده بود يه فيلم 2.5 شده بود...اون زمان بدون سانسور دوبله ميكرد.اكثر انيمه -فيلم هاي مطرح رو اون زمان دوبله كرده بودن.
اره، از دوستام شنیده بودم که خیلی وقت پیش دوبله ی کار رو دیدند و خششون امده بود.
ولی از اونجایی که من تو هیچ کاری، کار دوبله ایران رو قبول ندارم...حتی اسمش رو تو اون پست نیاوردم
کارهای دوبله ی انیمشین ها هم شده مسخره بازی..صداها و لهجه های تکراری، با مسخره بازی های الکی، کار دوبله بیرون میدند. حالا قدیم تر ها قابل تحمل تر بودش
در ادامه انیمه های با معنا و عالی ی انیمه دیگه یادم اومد. از Mushishi و Letter Bee کمی پایین تره اما داستان غنی و مضمونش عالیه.
Kino's Journey
داستان انیمه درباره همین دخترس که عکس رو کاوره.
اسمش کینو و با ی موتورسیکلت که میتونه به دلایلی صحبت کنه همسفره.
توی این مسیر به حدود 14 شهر مختلف که هرکدوم یکسری رسوم و یا عقاید عجیبی دارن میرسه و...
انیمه 14 قسمت 30 دقیقه ای هستش. تم کار یک جوری انگار داری از توی تلوزیون CRT انیمه رو میبینی و از همون مستطیل های معروف توی تصویر وجود داره.(پس با دیدن قسمت اول شکه نشید فک کنید کیفیتش همینطورییه و داغونه ها ، این سبک گرافیکیش اینجوریه)
اگر کیسامه واقعا مرده باشه ، یعنی آکاتسوکی به فنا رفته!!! البته بعد از مرگ پین هم میشه گفت نابود شد!!!
یک زمانی چه ابهتی داشت ولی الان فقط 4 تا بچه عضوشند یعنی ...
الان من احساس میکنم ناروتو فاقد شخصیت منفی ها خفن ـه !!! :d
امیدواریم به زودی یک کاری بکنند براش!
اگر کیسامه واقعا مرده باشه ، یعنی آکاتسوکی به فنا رفته!!! البته بعد از مرگ پین هم میشه گفت نابود شد!!!
یک زمانی چه ابهتی داشت ولی الان فقط 4 تا بچه عضوشند یعنی ...
الان من احساس میکنم ناروتو فاقد شخصیت منفی ها خفن ـه !!! :d
امیدواریم به زودی یک کاری بکنند براش!
اما به نظر من کیسامه نمرد چون بعد از اینکه کلش کنده شد هنوز داشت صحبت می کرد . آخرشم سرشو نشون داد یه خورده شک کردم .
اما سامه هادا بد جوری کیسامه رو ضایع کرد رفت پیش بی . خیلی حال کردم . ولی کیسامه هم خیلی قویه ها . البته اگه سامه هادا باهاش باشه .:d
سلام
میخوام شروع کنم مانگای ناروتو رو بخونم .
به فارسی ترجمه شده ؟ جایی داره برای دانلود ؟ از مانگای چندم شروع کنم که برابر همین قسمت 207 انیمه باشه ؟
خوب منم 207 ناروتو شیپودنو وقت کردم ببینم :
اما به نظر من کیسامه نمرد چون بعد از اینکه کلش کنده شد هنوز داشت صحبت می کرد . آخرشم سرشو نشون داد یه خورده شک کردم .
اما سامه هادا بد جوری کیسامه رو ضایع کرد رفت پیش بی . خیلی حال کردم . ولی کیسامه هم خیلی قویه ها . البته اگه سامه هادا باهاش باشه .
مخالفم . هنوزم دشمن قوی داره . هم دانزو یه جورایی دشمنه و هم مادارا و ساسکه هنوز هستن . البته این تا اینجاست . من مانگا رو نخوندم ، اسپویل بالایی درباره مانگا رو هم نخوندم ولی میشه حدس زد که هنوز دشمنان قدری در راه هستن ، شاید از همین دوستان فعلی یا دشمنانی که فکر میکنیم نیست شدن .
علیک سلام پرهام جان.
سایت دنیای انیمه مرجع خوبی برای دانلود. تمام چپتر ها رو هم به فارسی ترجمه کرده.
چپتر 475 میشه قسمت 208 انیمه پس اگر بخواید یکبار هم قسمت 207 رو بخونید باید از چپتر 473 شروع کنید.
تا الان هم 535 چپتر اومد. لینک ایندکس سایت
مخالفم . هنوزم دشمن قوی داره . هم دانزو یه جورایی دشمنه و هم مادارا و ساسکه هنوز هستن . البته این تا اینجاست . من مانگا رو نخوندم ، اسپویل بالایی درباره مانگا رو هم نخوندم ولی میشه حدس زد که هنوز دشمنان قدری در راه هستن ، شاید از همین دوستان فعلی یا دشمنانی که فکر میکنیم نیست شدن .
وی من احساس میکنم اینا هنوز ابهت اون قبلیا رو ندارن! البته چیزی ازشون نشون داده نشده :d
اوایل انیمه اسم آکاتسوکی میومد همه از ترس میلرزیدن! الان این گروه تقریبا منحل شده! :d اون ساسکه هم که رفت با کاگه ها جنگید ترکید :d
فقط مادارا ودانزو هستند که خفن میخورند! :d
همچنان منتظر پدید آمدن یک گروه جدید و خفن در حد آکاتسوکی هستیم! :d
هم نقل قول و هم جواب مربوط به قسمت 207 ناروتو شیپودون هست!
میخوام یک شاهکاری رو پیشنهاد کنم که خودم بیش از 4 ماه پیش دانلودش کردم ولی به دلیل های الکی نگاهش نکردم و بعد از تشویق دوستان تو این تاپیک، انیمه رو شروع کردم...
Mushishi
انیمه ی Mushi-shi محصول سال 2005 هستش که در 26 قسمت ساخته شده. در نگاه اول انیمه یک طراحی تکراری با گرافیک ای سرد داره ولی با گذشت چند قسمت ابتدایی انیمه، انچنان مجذوب اون میشید و از بک گراند های اون لذت میبرید که به یاد نقاشی های سنتی ژاپنی و مردمان قدیم می افتید. این تم مرموز، بزرگترین جذابیت انیمه هست.
دوبله ی کار خوب هستش و صداها با حال و هوای انیمه خوب جور در میاد. در مورد موسیقی هم باید بگم که با شاهکاری رو به رو نیستید و قطعات کمی داره، ولی همون مقدار به طرز عجیبی با انیمه و داستان ـش هماهنگی داره که پایان هر قسمت شما رو به فکر و تنهایی فرو میبره.
در مورد داستان انیمه سخت میشه زیاد توضیح داد و یک چیز بسیار بسیار خاصی هستش و به شخصه نمیتونم با کلمات اون رو توصیف کنم که اسپول نشه! تا این حد بگم که داستان در مورد مرد جوان محقق ای هست که همیشه در سفره و هر در قسمت با موضوع عجیبی در روستایی رو به رو میشه که همیشه جذاب و تازه هست.
P.S
با دیدن بعضی از قسمت ها، یاد بعضی از کارهای "آکیروکروساوا" افتادم
ریت سنی انیمه مناسب هستش (بالای 13 سال) و با تم ماورالطبیعی که داره، خوب میتونه شما رو به چالش و فکر بکشه.
در نهایت به دوستانی که این انیمه رو ندیدند، پیشنهاد میکنم که حتماً نگاهش کنند....من دو سه روزه تمومش کردم و بعضی از اوقات اصلا دوست نداشتم بلند شم و میخواستم همینطور ادامش بدم
در مورد داستان (متن پنهان، برای کسانی که انیمه رو دیدند)
خیلی دوست داشتم که انیمه پایان نداشته باشه و همینطور هم شد....به نظرم این نوع تموم کردن بهترین پایان برای این انیمه کوتاه بودش. تو هر قسمت، انیمه در اوج خودش بود و تو همون اوج هم تموم شد که تاثیرش باقی بمونه، خیلی خیلی خوشم امد.
با توجه به چیزهایی که از انیمه دیدم، تا الان به این راحتی کارکتری رو اینقدر سریع حذف نکردند، بخصوص اونهایی که روی Base داستان تاثیر گذار هستند...همون طور که اینقدر روی شخصیت ـشون کار میکنه و جزئیات و توانایی هاشون رو توضیح میدند...برای حذف ـشون هم وقت گذاشته میشه.
من فکر نمیکنم که کیسامه به این راحتی خذف شده باشه و اون شمشیرش به کمکش میاد، همونطور که قبلاً بدنش رو بعد از ضربه ی 8 دم ترمیم کرد
++++++++++
این لیست زیر، انیمه هایی هست که قبلاً دانلود کردم ولی ندیدم...دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنند که الان ببینم (فقط یک انیمه)
Code:
Inuyasha
blood+
Berserk
Hellsing + 4OVAs
cowboy bebop
Black Cat
Afro Samurai + Afro Samurai Resurrection (Movie)
Wolf's Rain
FullMetal Alchemist BrotherHood + 3OVAs
Princess Mononoke (Movie)
Baccano!
Eden of the East
Full Metal Panic!
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
Zoku Natsume Yūjin-Chō
Shingetsutan Tsukihime
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners (Movie)
Eve no Jikan
Natsume Yuujinchou
Durarara
Gantz
Lovely Complex
Bakuman
با زیرنویس EN هم نمیتونم خوب کنار بیام، چون تو شنیداری EN قوی تر از خواندن زیرنویس EN عمل میکنم و موقع دیدن کارهای دوبله ی ژاپنی، همین مسئله درده سر سازه برام...
با توجه به چیزهایی که از انیمه دیدم، تا الان به این راحتی کارکتری رو اینقدر سریع حذف نکردند، بخصوص اونهایی که روی Base داستان تاثیر گذار هستند...همون طور که اینقدر روی شخصیت ـشون کار میکنه و جزئیات و توانایی هاشون رو توضیح میدند...برای حذف ـشون هم وقت گذاشته میشه.
من فکر نمیکنم که کیسامه به این راحتی خذف شده باشه و اون شمشیرش به کمکش میاد، همونطور که قبلاً بدنش رو بعد از ضربه ی 8 دم ترمیم کرد
++++++++++
این لیست زیر، انیمه هایی هست که قبلاً دانلود کردم ولی ندیدم...دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنند که الان ببینم (فقط یک انیمه)
Code:
Inuyasha
blood+
Berserk
Hellsing + 4OVAs
cowboy bebop
Black Cat
Afro Samurai + Afro Samurai Resurrection (Movie)
Wolf's Rain
FullMetal Alchemist BrotherHood + 3OVAs
Princess Mononoke (Movie)
Baccano!
Eden of the East
Full Metal Panic!
Full Metal Panic Fumoffu
Full Metal Panic The Second Raid
Zoku Natsume Yūjin-Chō
Shingetsutan Tsukihime
Kara no Kyoukai - the Garden of sinners (Movie)
Eve no Jikan
Natsume Yuujinchou
Durarara
Gantz
Lovely Complex
Bakuman
کمی گشتم، متاسفانه این کار قشنگ زیرنویس نشده!!
با زیرنویس EN هم نمیتونم خوب کنار بیام، چون تو شنیداری EN قوی تر از خواندن زیرنویس EN عمل میکنم و موقع دیدن کارهای دوبله ی ژاپنی، همین مسئله درده سر سازه برام...
Princess Mononoke:از بین سه movie ی که داری این عنوان رو پیشنهاد میکنم. کار زیبای استاد بزرگ Hayao Miyazaki
و اما در مورد سری ها بتریتب این عنواین رو پیشنهاد میکنم:
Gantz:بشدت درگیر کننده,داستانی جذاب و البته ادامه دار در مانگا...خشونت فراوان همراه با مقادیر بسیار زیادی ایچی:d blood+:اولین انیمه ای که خریدم...مطمئنا جزو favorites هام هست...در قسمت های ابتدایی روند داستان کند پیش میره ولی در نیمه دوم انیمه شاهد داستانی پیچیده و جذاب خواهی بود...
cowboy bebop :اگر سامورایی چمپلو رو دیده باشی باید بگم که کارگردان هر دوعنوان آقای Shinichiro Watanabe است.وقتی کردیmovie رو هم ببین فکر کنم ایرانی جماعتم توش پیدا کنی{درست یادم نمیاد}
Berserk& Wolf's Rain:هر دو خوب البته فقط خوب!!wolf's rain یک انیمه ی کاملا سلیقه ای یکی مثل من بعد 17 قسمت ادامه نمیده یکی دیگه میشه بهترین انیمه زندگیش!!
برسرک هم نمیدونم پیشنهاد بکنم یا نه ترجیحا مانگاش رو دنبال کنی بهتره...داستان انیمه زیاد تابع مانگا نیست ولی جدا هم نیست! در 25 قسمت خلاصه میشه با یک پایان باز... اما مانگا فعلا ادامه داره...24 قسمت پشت مانیتور خوابت میبره ولی در قسمت آخر باید مواظب فکت باشی!!!:d
بعلت خوشونت زیاد و ایچی فراوون ادامه ساخت انیمه رو تعطیل کردند ولی مثل اینکه دوباره خبرایی شده و قراره از سر گرفته بشه...
inuyasha یک انیمه بلند مدت مثل اکثر انیمه های بلند دیگه جذبم نکرد شاید یک وقت دیگه ...
lovely complex :اگر فکر میکنی مثل میدوری جذبت میکنه در اشتباهی ولی برای مواقعی که بی انیمه هستی گزینه خوبیه...کاملا چرت ولی سرگرم کننده!!
bakuman:کار جدید نویسنده دث نوت تا قسمت 6 دیدم موضوع داستان خیلی جالبه دو جوون هستن که میخوان یک روزی یک مانگاکا حرفه ای بشند ولی در این راه حریفان قدری در پیش دارند...شخصیت های دث نوت رو جمع کن و روابط عاطفی بهشون اضافه کن...کار خوبیه
فول متال هم ادامه سری یک هست که هنوز وقت نکردم اینو ببینم پیشنهاد میکنم اول سری یک رو ببین اگر خوشت اومد اینو ببین...
هلسینگ رو تا 4 قسمت بیشتر نتونستم دنبال کنم چیزی شبیه devil may cry!!
بقیه عناوین هم کارای جالبی هستند و فرقی نمیکنه بترتیب بیننیشون یا نه...
ویرایش اول:اگر فقط یک انیمه رو میخوای ببینی gantz رو پیشنهاد میکنم داستان درباره افرادی است که بعد از اینکه میمیرن وارد یک اتاق میشند و اونجا یک گوی عجیب به اسم گانتز است...گانتز قوانین خاص خودشو داره و افراد گیر افتاده بدست گانتز برای آزادی روحشون باید هر کاری بکنند ولی...
در مورد Berserk با sun_boyz موافقم! :d ولی ملت تو اینم ورلد خیلی ازش تعریف میکردن! ولی به من زیاد حال نداد! :d (یکجوری همه چی قابل پیش بینی بود :d ) من انیمه رو دیدم الانم دارم مانگاش رو میخونم! :d (دلیل داره چرا، ولی اسپویل میشه نمیگم :d )
Bakuman هم به من خیلی حال میده :d ولی فعلا شروع نکن. خود انیمه تموم شده ولی هنوز 3 قسمت آخر زیرنویس نشده! و کلا معلوم نیست کی تموم میشه :d ( تا قسمت های 14 دقیق سر وقت زیرنویسش میومد ولی بعد از اون هر موقع وقت بشه میاد :d )
Princess Mononoke:از بین سه movie ی که داری این عنوان رو پیشنهاد میکنم. کار زیبای استاد بزرگ Hayao Miyazaki
و اما در مورد سری ها بتریتب این عنواین رو پیشنهاد میکنم:
Gantz:بشدت درگیر کننده,داستانی جذاب و البته ادامه دار در مانگا...خشونت فراوان همراه با مقادیر بسیار زیادی ایچی:d blood+:اولین انیمه ای که خریدم...مطمئنا جزو favorites هام هست...در قسمت های ابتدایی روند داستان کند پیش میره ولی در نیمه دوم انیمه شاهد داستانی پیچیده و جذاب خواهی بود...
cowboy bebop :اگر سامورایی چمپلو رو دیده باشی باید بگم که کارگردان هر دوعنوان آقای Shinichiro Watanabe است.وقتی کردیmovie رو هم ببین فکر کنم ایرانی جماعتم توش پیدا کنی{درست یادم نمیاد}
Berserk& Wolf's Rain:هر دو خوب البته فقط خوب!!wolf's rain یک انیمه ی کاملا سلیقه ای یکی مثل من بعد 17 قسمت ادامه نمیده یکی دیگه میشه بهترین انیمه زندگیش!!
برسرک هم نمیدونم پیشنهاد بکنم یا نه ترجیحا مانگاش رو دنبال کنی بهتره...داستان انیمه زیاد تابع مانگا نیست ولی جدا هم نیست! در 25 قسمت خلاصه میشه با یک پایان باز... اما مانگا فعلا ادامه داره...24 قسمت پشت مانیتور خوابت میبره ولی در قسمت آخر باید مواظب فکت باشی!!!:d
بعلت خوشونت زیاد و ایچی فراوون ادامه ساخت انیمه رو تعطیل کردند ولی مثل اینکه دوباره خبرایی شده و قراره از سر گرفته بشه...
inuyasha یک انیمه بلند مدت مثل اکثر انیمه های بلند دیگه جذبم نکرد شاید یک وقت دیگه ...
lovely complex :اگر فکر میکنی مثل میدوری جذبت میکنه در اشتباهی ولی برای مواقعی که بی انیمه هستی گزینه خوبیه...کاملا چرت ولی سرگرم کننده!!
bakuman:کار جدید نویسنده دث نوت تا قسمت 6 دیدم موضوع داستان خیلی جالبه دو جوون هستن که میخوان یک روزی یک مانگاکا حرفه ای بشند ولی در این راه حریفان قدری در پیش دارند...شخصیت های دث نوت رو جمع کن و روابط عاطفی بهشون اضافه کن...کار خوبیه
فول متال هم ادامه سری یک هست که هنوز وقت نکردم اینو ببینم پیشنهاد میکنم اول سری یک رو ببین اگر خوشت اومد اینو ببین...
هلسینگ رو تا 4 قسمت بیشتر نتونستم دنبال کنم چیزی شبیه devil may cry!!
بقیه عناوین هم کارای جالبی هستند و فرقی نمیکنه بترتیب بیننیشون یا نه...
ویرایش اول:اگر فقط یک انیمه رو میخوای ببینی gantz رو پیشنهاد میکنم داستان درباره افرادی است که بعد از اینکه میمیرن وارد یک اتاق میشند و اونجا یک گوی عجیب به اسم گانتز است...گانتز قوانین خاص خودشو داره و افراد گیر افتاده بدست گانتز برای آزادی روحشون باید هر کاری بکنند ولی...
خیلی ممنون و تشکر برای توضیحات و وقتی که برای تاپیک کردن گذاشتید
ولی تقریباً اکثر این موارد رو میدونستم که تصمیم به دانلود ـشون کردم و همینطوری تو لیست ام اضافه نشدند...
مسئله فقط انتخاب برای دیدن هستش...چون معمولاً فاصله ی یک هفته ای بین پایان و آغاز یک انیمه برام هست تا تصمیم بگیرم که چی نگاه کنم...گفتم یک سره انیجا سوال کنم و سریعتر شروع کنم
در مورد Berserk با sun_boyz موافقم! :d ولی ملت تو اینم ورلد خیلی ازش تعریف میکردن! ولی به من زیاد حال نداد! :d (یکجوری همه چی قابل پیش بینی بود :d ) من انیمه رو دیدم الانم دارم مانگاش رو میخونم! :d (دلیل داره چرا، ولی اسپویل میشه نمیگم :d )
Bakuman هم به من خیلی حال میده :d ولی فعلا شروع نکن. خود انیمه تموم شده ولی هنوز 3 قسمت آخر زیرنویس نشده! و کلا معلوم نیست کی تموم میشه :d ( تا قسمت های 14 دقیق سر وقت زیرنویسش میومد ولی بعد از اون هر موقع وقت بشه میاد :d )
به شدت دوست دارم Berserk رو نگاه کنم...یک بار همون اوایل کار شروع به دیدنش کردم ولی دوبله ی EN بودش و خبر نداشتم که دو زبانه هست...بعد از سه قسمت، بخاطر همین موضوع دوبله ی EN انیمه رو Drop کردم و دیگه سراغ ـش نرفتم (دلم زد)
Bakuman چیزی دیگه ای تا آخرش نمونده...اونم ترجمه میشه
بدتر از Clannad و بخصوص الان Clannad After Story نیست که حالا داره جون ام رو به لب ام میرسونه تا زیرنویس ـش بیاد.