Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
این گرافیکش یک کم حالت کارتونی نمیزنه؟ اسمش یادم رفته ؟ دارکنیس 2 رو هم دارند اون تیپ میسازند!؟
یه حالت نیمه سل شید داره ! یعنی هم واقعیه هم بعضی جاهاش (مثل طراحی بعضی اسلحه ها و شخصیتها) تم سل شید توش دیده میشه. ولی کلآ من از حالت گرافیکیش خیلی خوشم میاد ! خیلی هنریه :دی

من تریلر رو دیدم...گرافیکش که زیبا بود...انیمیشن اصابت گلوله عالی...
هوش مصنوعی دشمنان در حد سوسک فاضل آب بود،و یکم انیمشن قدم گذاشتن بر روی زمین مصنوعی بود...
انگاری که هیچ اصطکاکی ندارن با زمین و روی هوا حرکت میکنن...

اگه بازیش بد باشه، من کارمک رو هم میکوبم!!! :d.
کلا من نقش هونگ رو بازی میکنم :-".
کارمک,یرلی نیست,rage هم Crysis.جان کارمک بزرگ بازی بد نمیسازه.
هر چند خودم Crysis رو بیشتر از Rage دوس دارم:d ولی حقایق رو نمیشه کتمان کرد.:|
اتفاقا یکی از دلایلی که به این بازی بیشتر از بقیه بازی ها امید دارم این که زیاد تو بخش بصری مانور داده نشده مثل اون گریه ی خواهر 2 :-" که کلش بصریه تا تکنیکی ...

تو این بازی بیشتر به تکنیک توجه شده، فقط امیدوارم موقع عرضه نزنه تو ذوقم.

البته Rage فرق میکنه بر خلاف Crysis 2 که خیلی روی بخش بصری مانورداده بود. Rage بازی ای هست که به نظرم بیشتر تو بخش تکنیکی مانور داده، از عکسا ها و... به این نتیجه رسیدم حالا عرضه بشه چی بشه نمیدونم.
من بازی ای که بیشتر روی بخش تکنیکی مانور داده بشه رو خیلی دوست دارم.
خو این دیگه مشکله ذهنیت داغونه خودته :دی
"من گرافیک تکنیکی برام مهمه"!!!! (با دهن کج بخون!!!:دی :دی)
مرد مومن,هر بنی بشری به هر تصویری چه نقاشی چه عکس چه فیلم و... نگاه کنه اولین چیزی که به چشمش میخوره طراحی بصری اونه!مهم ترین قسمت هر تصویری هم همین طراحی بصریش هست.بعد تو میگی تکنیکیش واسم مهمه!!!مثلا حاضری محیط بازی X همش تو توالت جریان داشته باشه ولی عوضش کاشی ها و موزاییکش N میلیون پولیگان داشته باشه و رو 100 فریم بر ثانیه رندر بشه ولی حاضر نیستی بازی تو یه محیط باز زیره نور خورشید باشه,چون اگه زیاد با محیط ور بری و انگولکش کنی یهو میبینی فلان سرباز دور خودش میچرخه!
خیلی باحالی میثم.:دی
به نظرم همین که ساخت این بازی 15 سال!! طول کشیده باید منتظر یه شاهکار به تمام معنا باشیم:x
ما حافظمون نم کشیده یا شما از آینده اومدی!؟:d

این عکس سومی که دادی زرد بود قشنگ :d.
چشمات مرض زردچوبه گرفته ببرشون دکتر :دی

دقیقا من میدونم چرا کرایسیس را بیشتر دوست داری ! چون تو کرایسیس با مخفی کاری ( غیب شدن ) میتونستی ادمها را از پشت بکشی :دی بگو که اینطور نیست؟! :دی
به کارمک میگم ببینم میتونه ایده مخفی کاری را تو این وقت باقی مونده تو rage پیاده کنه یا نه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
دقیقا من میدونم چرا کرایسیس را بیشتر دوست داری ! چون تو کرایسیس با مخفی کاری ( غیب شدن ) میتونستی ادمها را از پشت بکشی :دی بگو که اینطور نیست؟! :دی
به کارمک میگم ببینم میتونه ایده مخفی کاری را تو این وقت باقی مونده تو rage پیاده کنه یا نه ؟ :دی
مچمو گرفتی!:دی
هم این,هم ازادی عملش تو گیم پلی.هر چند کارمک کبیر هر چی بسازه ما سعی میکنیم مخفی کاری هم بریم توش!:دی

یه حالت نیمه سل شید داره ! یعنی هم واقعیه هم بعضی جاهاش (مثل طراحی بعضی اسلحه ها و شخصیتها) تم سل شید توش دیده میشه. ولی کلآ من از حالت گرافیکیش خیلی خوشم میاد ! خیلی هنریه :biggrin1:
اگر اینهایی که فرخ نشون داد باشند خوبه، ولی میدونی کلا فرخ خیلی هایپ میکنه :d.
هنریه؟ :-".

کارمک,یرلی نیست,rage هم Crysis.جان کارمک بزرگ بازی بد نمیسازه.
حالا بازی ساز هرچقدر بزرگ هم باشه به نظرم ممکن بازی بد بسازه.

خو این دیگه مشکله ذهنیت داغونه خودته :biggrin1:
"من گرافیک تکنیکی برام مهمه"!!!! (با دهن کج بخون!!!:biggrin1: :biggrin1:)
مرد مومن,هر بنی بشری به هر تصویری چه نقاشی چه عکس چه فیلم و... نگاه کنه اولین چیزی که به چشمش میخوره طراحی بصری اونه!مهم ترین قسمت هر تصویری هم همین طراحی بصریش هست.بعد تو میگی تکنیکیش واسم مهمه!!!مثلا حاضری محیط بازی X همش تو توالت جریان داشته باشه ولی عوضش کاشی ها و موزاییکش N میلیون پولیگان داشته باشه و رو 100 فریم بر ثانیه رندر بشه ولی حاضر نیستی بازی تو یه محیط باز زیره نور خورشید باشه,چون اگه زیاد با محیط ور بری و انگولکش کنی یهو میبینی فلان سرباز دور خودش میچرخه!
خیلی باحالی میثم.:biggrin1:
مرد مومن، آخر اون دوتا کفش رو باید تجربه کنی :d.
من میگم بازی ای که همش روی یه بخش مانور بده و بقیه رو فراموش کنه حال نمیده که، مثلا همون دستشویی رو مد نظر بگیر با یه گرافیک تکنیکی و بصری مخلوط میشه بهتر از صد تا بازی باشه که تو فضای باز انجام بشه. خیلی بازی ها هم بوده که به این شکل بودند. ولی سازنده ها تو این نسل خیلی توجه به یه بخش مخصوص داشتند مثلا COD MW2 چیزی به اسم گرافیک تکنیکی درش تعریف نشده فقط به بخش بصری پرداخته.

مچمو گرفتی!:biggrin1:
هم این,هم ازادی عملش تو گیم پلی.هر چند کارمک کبیر هر چی بسازه ما سعی میکنیم مخفی کاری هم بریم توش!:biggrin1:
خب اگه اینجوری که منم اصولا کل بازی رو نامرئی میرفتم :D.

میگم میثم توکه اینهمه به مسائل تکنیکی اهمیت میدی ! به انیمیشنهای بازی توجه کردی ؟!:دی
این تصاویر را فقط یک نمونه نشون میدم که ببینید نسبت به گلوله یا به اجسام محیط چطور واکنش انجام میدن :
تصویر اولی دشمن از پشت مانع پریده و هنوز رو هواست و عکس دومی بعد از اینکه بهش شلیک میشه ببین چه شکلی رو هوا برت میشه :
64343371745213515569.jpg

40730532065164729456.jpg
اینم یه نمونه بسیار جالب دیگه بعد از پرتاب WINGSTICK طی مراحل انیمیشن را نگاه کن که اخر سر دشمنه میاد روی بشقه دولا میشه !
82016596228733853165.jpg

39548133851789851565.jpg

15327765766384372447.jpg

20624177574618883604.jpg

میگم میثم توکه اینهمه به مسائل تکنیکی اهمیت میدی ! به انیمیشنهای بازی توجه کردی ؟!:دی
این تصاویر را فقط یک نمونه نشون میدم که ببینید نسبت به گلوله یا به اجسام محیط چطور واکنش انجام میدن :
تصویر اولی دشمن از پشت مانع پریده و هنوز رو هواست و عکس دومی بعد از اینکه بهش شلیک میشه ببین چه شکلی رو هوا برت میشه :
64343371745213515569.jpg

40730532065164729456.jpg
اینم یه نمونه بسیار جالب دیگه بعد از پرتاب WINGSTICK طی مراحل انیمیشن را نگاه کن که اخر سر دشمنه میاد روی بشقه دولا میشه !
82016596228733853165.jpg

39548133851789851565.jpg

15327765766384372447.jpg

20624177574618883604.jpg

بابا من که میگم Rage تو مسائل تکنیکی بی نظیره، دیگه حرفی نیست :d.

آره حرفت فقط تو این مقطع زمانی ختم میشه :biggrin1: وگرنه جلو چشممه که تو زمان عرضه بازی چه ایرادات تکنیکی از بازی که نمیگیری تا حدی که بازی را تحقیر کنی :biggrin1:
همینش هم باور کن خاطره میشه از من :d، که دارم میگم از یه بازی راضی هستم.
من تا الان فقط از Batman AA فکر میکنم تو این نسل ایراد نگرفتم :d.

آهان راستی این رو یادم رفت بگم، این انیمیشن بازی رو خیلی حال کردم خدایی، یکی انیمیشن تیر خوردن و اون چیز سه تاییه :d. یکی انیمیشن عوض کردن خشاب و... خیلی واقعی بودند

حالا بازی ساز هرچقدر بزرگ هم باشه به نظرم ممکن بازی بد بسازه.
جان کارمک نه.امکان نداره.هر وقت ساخت بیا بازیشو پرت کن تو صورت من.ولی امکان نداره.:|
مرد مومن، آخر اون دوتا کفش رو باید تجربه کنی :d.
من میگم بازی ای که همش روی یه بخش مانور بده و بقیه رو فراموش کنه حال نمیده که، مثلا همون دستشویی رو مد نظر بگیر با یه گرافیک تکنیکی و بصری مخلوط میشه بهتر از صد تا بازی باشه که تو فضای باز انجام بشه. خیلی بازی ها هم بوده که به این شکل بودند. ولی سازنده ها تو این نسل خیلی توجه به یه بخش مخصوص داشتند مثلا COD MW2 چیزی به اسم گرافیک تکنیکی درش تعریف نشده فقط به بخش بصری پرداخته.
هر وقت کارمک بازی بد ساخت بیا جفت پا برو تو صورتم:دی
نه دیگه.نگا باز حرفتو عوض کردی!:دی باز من میگم پارا... بیخیال.:دی اول گفتی برا من گرافیک تکنیکی مهمه.الان میگی تکنیکی و بصری هر دو متعادل باشن بهتره تا بصری خیلی عالی باشه و تکنیکی کمتر(منظورت از بازی فضای باز Crysis بود دیگه!:d)
تو که خودت از فریم ریت Crysis هم بی ثبات تری جونه میثم!:دی
در کل بهت پیشنهاد میکنم به جای لذت بردن از گرافیک(جنبه ی بصری) برو ببین تو بازی از چه تکنیک های سایه زنی و نورپردازی و چند تا پولیگان و اینا استفاده شده از اسم اون تکنیک ها لذت ببر!:دی بزار ما با بهترین گرافیک حالا(Crysis ) و به احتمال زیاد آینده(Rage) حال کنیم.:دی
خب اگه اینجوری که منم اصولا کل بازی رو نامرئی میرفتم :D.
نوش جان:دی مخفی کاری که فقط مخصوص من نیست.هر کی خواست بره.:دی

آخرین ویرایش:
هر وقت کارمک بازی بد ساخت بیا جفت پا برو تو صورتم:biggrin1:
نه دیگه.نگا باز حرفتو عوض کردی!:biggrin1: باز من میگم پارا... بیخیال.:biggrin1: اول گفتی برا من گرافیک تکنیکی مهمه.الان میگی تکنیکی و بصری هر دو متعادل باشن بهتره تا بصری خیلی عالی باشه و تکنیکی کمتر(منظورت از بازی فضای باز Crysis بود دیگه!:d)
تو که خودت از فریم ریت Crysis هم بی ثبات تری جونه میثم!:biggrin1:
در کل بهت پیشنهاد میکنم به جای لذت بردن از گرافیک(جنبه ی بصری) برو ببین تو بازی از چه تکنیک های سایه زنی و نورپردازی و چند تا پولیگان و اینا استفاده شده از اسم اون تکنیک ها لذت ببر!:biggrin1: بزار ما با بهترین گرافیک حالا(Crysis ) و به احتمال زیاد آینده(Rage) حال کنیم.:biggrin1:
من همیشه میگم باید بخش های بازی با هم توازن داشته باشند، مثلا بخش بصری بازی عالی نباشه، بخش تکنیکی گند زده باشه اینقدر تو تاپیک C2 گفتم، نگفتم؟ :d.
من نوشته هام هیچ جاش پارادوکس نداره :-". تکذیب میکنم، مدارکش هم موجوده.

نوش جان:biggrin1: مخفی کاری که فقط مخصوص من نیست.هر کی خواست بره.:biggrin1:
اظهار وجود بود :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or