Activision کاربر سایت Jun 10, 2009 #1 سلام اسکن های ماه July مجله Game Informer مربوط به این بازی ----------------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
سلام اسکن های ماه July مجله Game Informer مربوط به این بازی ----------------------------- ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
hosein me کاربر سایت Apr 3, 2011 #91 بگو ماشاالله ببین چه خبر هست آخرین ویرایش: Apr 3, 2011 Reactions: VahiD_ST and Quarantine
Fu11 GAME کاربر سایت Apr 3, 2011 #93 چه عجب یه خبری شد از بازی دروغ نگفته باشم 2 3 سالی هست که هی میشنوم میخواد بیاد و نمیاد!! اخرین نسخه ای که بازی کردم ازش همونه که کاراکترش اون یارو (کیه اسمشو یادم رفت) بازی کرده بود
چه عجب یه خبری شد از بازی دروغ نگفته باشم 2 3 سالی هست که هی میشنوم میخواد بیاد و نمیاد!! اخرین نسخه ای که بازی کردم ازش همونه که کاراکترش اون یارو (کیه اسمشو یادم رفت) بازی کرده بود
Gartall کاربر سایت Apr 3, 2011 #94 خودشه من اینو میخوام . این قیافه را بزارن خیلی خوبه . شبیه خودشه تقریبا !
Terova No Trolls Gold User Apr 4, 2011 #96 فکر کنم میخوان یک جوری اون کچله رو ماست مالی کنن.. فکر کنم بعد از اون هم انتقادی که ازشون شد بازی رو از اول ساختن.. Reactions: hosein me
فکر کنم میخوان یک جوری اون کچله رو ماست مالی کنن.. فکر کنم بعد از اون هم انتقادی که ازشون شد بازی رو از اول ساختن..
Modern Samurai کاربر سایت Apr 4, 2011 #97 بیشتر... اصلا فیزیک صورتشو تغییر دادن ... چرا اینقدر چونه دار شدش!!
.:Layho:. کاربر سایت Apr 4, 2011 #98 نوشته شده توسط novin_punisher: اصلا فیزیک صورتشو تغییر دادن ... چرا اینقدر چونه دار شدش!! بیشتر... بابا سخت گیری نکنید دیگه! ما به همینشم راضی هستیم، فقط اون جیسون کچل با پیرهن Scar Face رو تحویلمون ندن! همین
نوشته شده توسط novin_punisher: اصلا فیزیک صورتشو تغییر دادن ... چرا اینقدر چونه دار شدش!! بیشتر... بابا سخت گیری نکنید دیگه! ما به همینشم راضی هستیم، فقط اون جیسون کچل با پیرهن Scar Face رو تحویلمون ندن! همین
Fu11 GAME کاربر سایت Apr 4, 2011 #99 اخرین نسخه ای که بازی کردم ازش همونه که کاراکترش اون یارو (کیه اسمشو یادم رفت) بازی کرده بود بیشتر... الان یادم اومد طرف کی بوده فک کنم تام کروز بود!درسته؟؟؟
اخرین نسخه ای که بازی کردم ازش همونه که کاراکترش اون یارو (کیه اسمشو یادم رفت) بازی کرده بود بیشتر... الان یادم اومد طرف کی بوده فک کنم تام کروز بود!درسته؟؟؟
hosein me کاربر سایت Apr 22, 2011 #100 بی صبرانه منتظریم برای تجدید خاطرات دوباره آخرین ویرایش: Apr 22, 2011
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Apr 23, 2011 #101 قدیمیند ولی IGN الان گزاشته، شاید کیفیتشون بالاتره :d به هر حال ...
hadi sh کاربر سایت Apr 23, 2011 #102 سلام بازی کی میاد بعد هم تریلری ازش نیومده؟ دلم برای ملقاش تنگ شده.