Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

سلام دوستان
من در مرحله Snowblind هستم . بعد از اینکه قسمتی از مرحله رو گذروندم به جایی رسیدم که تنهای تنها هستم و باید خودم رو به علامتی که در نقشه مشخص شده برسونم .
بعد از اینکه به نصفه های راه رسیدم یواش یواش دور صفحه سفید میشه و بعدش میمیرم ! چرا ؟

سلام دوستان
من در مرحله Snowblind هستم . بعد از اینکه قسمتی از مرحله رو گذروندم به جایی رسیدم که تنهای تنها هستم و باید خودم رو به علامتی که در نقشه مشخص شده برسونم .
بعد از اینکه به نصفه های راه رسیدم یواش یواش دور صفحه سفید میشه و بعدش میمیرم ! چرا ؟
باید بری توی این خونه ها تا گرم شی ! وگرنه یخ میزنی و تمام :دی .

البته اون اولاش خونه نیست . این علامتایی که روی نقشه هست بشکه هایی رو نشون میده که با تیر زدن بهش اتش میگیره و گرمت میکنه . باید بری پیشش تا یخت اب شه .:d

آقا من رفتم امروز آنلاین این بازی را بازی کردم به نظرم واقعا خسته کننده و کسل کننده بود اصلا معلوم نبود چی به چی هست و اینهایی که میگفتن از Cod Mw2 بهتره واقعا باید بگم این نظر را سلیقه ای دادن چون اصلا اون حس رقابت Mw2 را ندارد

سلام دوستان ! :دی
من تو لایو وقتی بازی میکنم هر از چند بار Respawn شدن اسلحم نمیاد توی صفحه . نه میتونم تیر بزنم نه نایف کنم هیچ کاری نمی تونم کنم ! :| کسی نمیدونه باد چیکار کنم ؟

سلام من الان در یک مرحله ای هستم که اولش میگه مخفی برو جلو با چاقو یک نفر که نگهبانی میده رو میکشم و اسنایپش ور میدارم از بالای اون غرفه یکی ازیاران با دوربین نگاه میکنه و میگه هنگامی که اماده ای شلیک کن ولی من نمیدونم چی بزنم هرچی میزنم یکدفعه اون کمپ نورای نارنجی میزنن و من میبازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or