Deus Ex: Human Revolution | PC

deus-ex-3-20100304032931890_640w.jpg

Publisher:Square Enix
Developer: Eidos Montreal
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: March 2011​

ادامه ای بر بهترین Hybrid تاریخ...
مطمئنا هیچ کدام از شما لذت چرخ زدن در راهرو های کاخ سفید را از یاد نبرده اید...؟؟

آخرین ویرایش:
متاسفانه خیر، اون موقعی که عرضه شد همش تو ویترین مغازه ها میدیدمش ولی هیچوقت نخریدمش، نمیدونم چرا، ولی خوب اون موقع آشنایی نسبت به بازیا وجود نداشت و منم نمیدونستم Deus Ex: Invisible War(هنوزم اسمشو یادمه:smartass: )چیه..........
راستش هیچوقت نتونستم از RPG لذت کامل رو ببرم، اولین تجربم در این ژانر Titan Quest بود که واقعا عالیترین بازی نقش آفرینی بود که تا بحال دیدمه، همه چیز اعم از گرافیک خیره کننده، منوها، درخت توانایی ها، مبارزه ها، موسیقی، اتمسفر(آخ آخ آخ، لعنتی عجب اتمسفری داشت.............دیوونه میشدی، بازی مستت میکرد.........) حتی خیلی از بازی رو پیش بردم و به لول 19 رسیده بودم ولی خوب بعد از ساعتها بازی حوصلم سر رفت و پاکش کردم، و اما دومین تجربم در این زمینه Fallout 3 هست که انصافا خیلی خوش ساخت بود و هم نقش آفرینی بازها و هم اکشن بازا رو به خودش جذب میکرد که تا آخرش رفتم و خیلی لذت بخش بود، آخرین تجربه نقش آفرینیم هم که Fallout: New Vegas بود که به نظرم از Fallout 3 بهتر بود، ولی خوب از بازی های نقش آفرینی زود حوصلم سر میره، مثلا همین New Vegas از نیمه های بازی دیگه داشت حالم بهم میخورد از بس همش وقت به راه رفتن و طی مسافت های طولانی و انجام کوئستای نچندان دلچسبش میشد، ولی برعکس تو Titan Quest اصلا فرصت نفس کشیدن هم نداشتی هر 10 قدم 3-4 تا دشمن میدیدی و باید واسه کشتنشون وقت میزاشتی، ولی در هر حال تنها مشکل این بازیا تکراری شدن روند(همش کشتنو لول آپ شدن) و ریتم بسیار کند و سرد بودنشونه(هر چند که به نظر من Titan Quest اینجوری نبود و با دشمنای جدید و محیط های خییییییییییییره کننده مخاطبو پای مانیتور نگه میداشت ولی خوب بعد از ساعتها دیگه خیلی حوصلم سر رفته بود که پاکش کردم)، خوب حالا باید موند و دید این بازی چطوری از آب درمیاد، چمیدونم شایدم منو تا آخر پای مانیتور نگه داشت................
یکی از دلایلی که معمولا گیمرها رو از RPG میرونه از جمله خودم تسلط نداشتن به زبان انگلیسی هست البته خیلی از جاهای دنیا این مشکل دارن RPG بخش عظم دیالوگ

این تریلر اخری خیلی قشنگ بود. گرافیکش واقعا زیباست ولی انیمیشنهاش ضعیفن که امیدوارم به خاطر فریم خود ویدیو اشتباه کرده باشم یا اینکه حتما یه فکری به حالش بکنن چون واقعا خیلی از ارزشش کم میشه.

این تریلر اخری خیلی قشنگ بود. گرافیکش واقعا زیباست ولی انیمیشنهاش ضعیفن که امیدوارم به خاطر فریم خود ویدیو اشتباه کرده باشم یا اینکه حتما یه فکری به حالش بکنن چون واقعا خیلی از ارزشش کم میشه.

منم تو فرومش خیلی توپیدم به انیمیشن هاش . اما میدونی چیه ؟! همونطور که میدونین بازی RPG ـه و پر انتخاب . مسلما دیالوگاش اونقد زیاد هست که نشه کاملا همه انیمیشن ها رو موشن کپچر کرد . مثه ME2 هست . اون هم انیمیشن صورت هاش نسبت به بقیه بازی ها زیر متوسط بود اما نسبت به کل بازی که المان های RPG داشت خیلی خوب بودن . اینم بخاطر نوعش میتونه پیشرفت کنه اما اونقد نمیشه که مقایسش کنین با بقیه .

منم تو فرومش خیلی توپیدم به انیمیشن هاش . اما میدونی چیه ؟! همونطور که میدونین بازی RPG ـه و پر انتخاب . مسلما دیالوگاش اونقد زیاد هست که نشه کاملا همه انیمیشن ها رو موشن کپچر کرد . مثه ME2 هست . اون هم انیمیشن صورت هاش نسبت به بقیه بازی ها زیر متوسط بود اما نسبت به کل بازی که المان های RPG داشت خیلی خوب بودن . اینم بخاطر نوعش میتونه پیشرفت کنه اما اونقد نمیشه که مقایسش کنین با بقیه .

عجيبه !
من تا حالا فكر ميكردم بازي اكشن هست ! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or