امتیازات Killzone 3

Dreadlord

کاربر سایت
killzone3-box-cover-art.jpg

مجله لهستانی CD Action اولین نقد و امتیاز از Killzone 3 را منتشر کرد.

Ads:
+ one of the most beautiful games in the world
+ well-balanced, varied campaign
+ high difficulty level
+ Move and Sharp Shooter play

Cons:
- series deserved deeper and better protagonists
- minor technical difficulties

9/10

• Like
Reactions: M0HAMAD and SHePArd
بزرگترین ضعف ساختاری بازی همین ضعف وحشتناک شخصیت پردازی و روایت و عمق داستان هست که بازیباز رو به شدت در مقابل بازی از نظر حسی منفعل میکنه.
بازی اصلا نمیتونه حس یک قهرمان رو به بازیباز منتقل کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: XagroX
GameZone - 9.5/10
---
بزرگترین ضعف ساختاری بازی که حتی شماره پیش رو هم با وجود تکنولوژیهای روز بصری در سطح عناوین متوسط قرار داده بود
KZ2 با میانگین 91/100 متوسط بود ؟! :d

videogamer رو خیلی قبول داشتم اما با این هفتش گند زد رفت
کلا نمره هاش که تا حالا عالی نبوده اما قابل قبوله
امیدوارم بالای 9 بره فقط!!!

• Like
Reactions: Kainé
کاربر -AREN- ، اون تگ کاربر متخلف رو از طرف من داشته باش تا نحوه صحبت کردن با کاربر ها رو یاد بگیری.

باقی دوستان هم اگر از این تگ ها میخوان قوانین رو زیر پا بزارن، شخصا در خدمتشون هستم، برای باز آخر به بار دیگه میگم، تو تاپیک اسمی جز Killzone 3 و بحثی جز پیرامون این بازی و امتیازاتش نبینم.

شما چند سالته عمو؟کلاس چندمی؟!
اصلا حرف منو نفهمیدی نه؟
مگه گفتم داستانش بده؟گفتم لازم نیست سایتا بهم بگن بازی که کردم خودم میفهمم..فهمیدی یا بازترش کنم برات قضیه رو؟!
امتیازارم قبول ندارم،پست هم میدم تا تازه گیمرایی مثه شما متوجه شن تا خودت بازی نکنی این نقدها هیچ ارزشی نداره دقیقا مثله gt5 که 10 هم براش کمه(البته یکم مشکل داره که حیف :( )

همین که نمیفهمی نباید تاپیک بازی مورد علاقتو خراب کنی کافیه

پ.ن: به پست برهان رجوع شود

ایراد ها شخصیت پردازی - داستان و نبود co- op انلاین بوده فقط؟

همین که نمیفهمی نباید تاپیک بازی مورد علاقتو خراب کنی کافیه

ایراد ها شخصیت پردازی - داستان و نبود co- op انلاین بوده فقط؟
عمده هاش اوناست ولی:
همه تغییرات بخش مولتی در راستای بهتر شدن نیست!
در حالت co-op افلاین هم فریمش بگی نگی مشکل پیدا میکنه!
البته یه مقداری هم میگفتن این صحنه های روایت داستان ضرباهنگ بازی رو میگیره!
تا تونستم پا رو دلم گذاشتم و این پست رو زدم! خدایا طلب مغفرت و آمرزش! :d

یه داستان به تنهایی هیچ وقت نمیتونه در حد 1.5 نمره از امتیاز کم کنه، اونم تو یه بازی FPS.

به متن نقدها رجوع کنید.
بابک من به جز اون چیزهایی که تو پست قبلیم در مورد نقد IGN گفتم چیزی ندیدم. پس این 1.5 نمره برای چی بوده؟ چون فقط به خاطر نبود بخش دو نفره آنلاین و داستان بوده و از گیم پلی هم خیلی تعریف کرده بود اما 8.5 داده بود. بقیه نقدها رو هم هنوز نخوندم سرعتم ترکیده سایت ها باز نمیشند. ممنونم میشم ایرادات اصلیش رو بگی.

ممنون از برخورد خوبت وحید جان;)

من که کلآ به سینگلش اعتقادی ندارم و از وقتی هم اعلام کردند کنترل لگ دار(!) ش رو برطرف کردند امید چندانی نداشتم من که آنلاین میزنم این امتیازات برام قابل قبوله.

یکی از دلایلی که از سبک FPS بدم میاد اینه که بازی های این سبک معمولا داستان درست و درمونی ندارند و برای شخصی مثل من که به داستان خیلی اهمیت میدن انجامشون یه جور عذابه ، بجز مالتی پلیر بازی بقیش از همین الان برای من بی ارزش شد. امیدوارم حداقل مالتی پلیر درست حسابی داشته باشه و طوری نشه که وقتی بازی اومد بگیم Killzone 3 = Failzone 3

اتفاقآ FPSها زیبا ترین داستان های گیم رو دارن که به دلایل امنیتی( #120:d) نمیتونم اسمشون رو ببرم!

تا الان که میانگین امتیازات بد نبوده ولی اون چیزی هم که ازش انتظار میرفت نیست!

راستی ببخشید من یه سوال داشتم؟ دستگاه تولید مثل هزارپا:d بین کدوم پاشه؟!:d

• Like
Reactions: SHePArd
از تنها چیزی که باعث شد KZ2 را 1 ساعت بیشتر بازی نکنم کنترل اعصاب خورد کن اون بود (واسه خودم کنار اومدن با بازی ــی که به نظر خودم یه نسل عقب تر از FPS های استاندارد این نسل هست واقعا سخت بود. !) انتظار داشتم یه دستی به کنترل بازی بزنند ..! به شخصه دوست داشتم به جای این که گرافیک رو 10 بگیره و کنترل رو 7 ، بیاد کنترل رو 10 و گرافیک 7 ! وقتی بازی که نهایتش 3 بار دیگه سینگلش رو تمام کنی ! حالا مولتی اش رو می خوای شروع کنی ساعت ها روزها ماهها بازی کردن باهاش مهمه ، تو این موارد گرافیک دیگه زیاد تو چشم نمیاد ! و از تب و تاب اولیه می افته و اون کنترل که همیشه تا آخر باعث جذابیت بازی می شـه ! حالا نمی دونم جماعـــت ایرانی معروف به گرافیک پرست که با خرید نه ببخشید کپی بازی ، نهایت یه بار هم تمامش کنه ! بعدش هم Delete ! حالا این چه فرقی واسش می کنه که کنترلش چی بود ! فقط گرافیکش تو ذهنش می مونه ! برداشت های من بود امیدوارم در مورد این بحث و این بازی بیشتر از قبل منطقی برخورد کنید . !

پ ن : این حرفام بیشتر انتقاد از KZ1 و انتظاراتم از KZ2 بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
بابک من به جز اون چیزهایی که تو پست قبلیم در مورد نقد IGN گفتم چیزی ندیدم. پس این 1.5 نمره برای چی بوده؟ چون فقط به خاطر نبود بخش دو نفره آنلاین و داستان بوده و از گیم پلی هم خیلی تعریف کرده بود اما 8.5 داده بود. بقیه نقدها رو هم هنوز نخوندم سرعتم ترکیده سایت ها باز نمیشند. ممنونم میشم ایرادات اصلیش رو بگی.

ممنون از برخورد خوبت وحید جان;)
من تا خودم بازی نکنم درباره چیزی نظر قطعی نمیدم، ولی این طور که یکی دو تا نقد رو خوندم از همین داستان و نبود Co-op آنلاین شدیدا گله کردن:دی این نبود بخش Co-op آنلاین ایراد خیلی خیلی بزرگیه، چند برابر بزرگتر از داستان! یعنی واسه یه بازی سال 2011 خیلی زشته همچین چیزی:دی گیم اسپات هم دیدم گفته تمام تغییرات مولتی پلیر خوب نبوده، حالا دیگه نمیدونم منظورشون اینه که مولتی پلیر زیاد پیشرفت نداشته یا تغییراتش به تجربه بازی صدمه میزنه و اینا ! IGN هم گفته بخش Single Player قابلیت تکرار بالایی نداره.
البته به نظر من نمره هاش اصلا بد نیست:دی اونایی که ناامید شدن حتما دچار خودهایپی شده بودند...:دی

• Like
Reactions: Akiba and Amir09

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or