Electronic Arts کاربر سایت Jan 28, 2011 #2,071 نوشته شده توسط VahiD_ST: بیا (نگران پس زمینه سیاهش نباش، همونطوری که گفتی هست): بیشتر... مرسي وحيد جون.پشيمون شدم.چون اينطوري بي ريخت ميشه:d.همون حالت طبيعيه خودش قشنگتره
نوشته شده توسط VahiD_ST: بیا (نگران پس زمینه سیاهش نباش، همونطوری که گفتی هست): بیشتر... مرسي وحيد جون.پشيمون شدم.چون اينطوري بي ريخت ميشه:d.همون حالت طبيعيه خودش قشنگتره
emperor 69 Killer کاربر سایت Jan 29, 2011 #2,074 نوشته شده توسط SOAP MACTAVISH: از INFamous لطفا بسازید بیشتر... از 1 و 2ش با هم زدم
SOAP MACTAVISH کاربر سایت Jan 31, 2011 #2,077 خيلي ممنون اقاي emperor 69 اگه ميشه از Alpachino بگذاريد!
hosein me کاربر سایت Jan 31, 2011 #2,079 نوشته شده توسط Ardi King: سلام میشه از Dead Space 2 هم بزارید؟ ممنون میشم بیشتر... عزیز چند صفحه قبل هم میگشتی بد نبود
نوشته شده توسط Ardi King: سلام میشه از Dead Space 2 هم بزارید؟ ممنون میشم بیشتر... عزیز چند صفحه قبل هم میگشتی بد نبود
Q Quantic Dream کاربر سایت Feb 1, 2011 #2,080 نوشته شده توسط SOAP MACTAVISH: خيلي ممنون اقاي emperor 69 اگه ميشه از Alpachino بگذاريد! بیشتر... Avatar Signature Reactions: A-L-I
نوشته شده توسط SOAP MACTAVISH: خيلي ممنون اقاي emperor 69 اگه ميشه از Alpachino بگذاريد! بیشتر... Avatar Signature
emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 1, 2011 #2,082 نوشته شده توسط M2Terrorism: چند تا امضا از Spartacus God of the Arena .:d بیشتر... خوشم میاد همه هم عشق این سریال رو دارند :d
نوشته شده توسط M2Terrorism: چند تا امضا از Spartacus God of the Arena .:d بیشتر... خوشم میاد همه هم عشق این سریال رو دارند :d
emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 2, 2011 #2,083 یه سری اواتار و امضا از عکس های CG براتون زدم که البته همه پسند نیست سلیقه ای بعضی ها از این نوع عکس ها خوششون میاد بعضی ها هم متنفرند :d اگه خوشتون اومد بگید بازم بزنم اگه نیومد که هیچی برای خودم میزنم :d
یه سری اواتار و امضا از عکس های CG براتون زدم که البته همه پسند نیست سلیقه ای بعضی ها از این نوع عکس ها خوششون میاد بعضی ها هم متنفرند :d اگه خوشتون اومد بگید بازم بزنم اگه نیومد که هیچی برای خودم میزنم :d
emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 4, 2011 #2,085 یه چندتا اواتار و امضا ازKillzone 3 زدم که البته زیادم خوب نشدش