در کل اگه عینک GT رو برداریم با بازی ضعیفی رو به رو بودیم
از همون اول که دیسک بازی رو میذاریم تو دستگاه خیلی چیزا بدجوری می زنن تو ذوق !
البته یه چیزی هم همین اول پستم بگم که این نفد نیست چون نقد نکات مثبت هم در نظر گرفته میشه این فقط موارد بد بازی هستش !
اول از همه اون تریلر یا فیلم اول بازی خودمون , واقعا اون چیه اخه ؟ یه کارخونه چه ربطی میتونه داشته باشه به یه همچین بازی آدم انتظار داره صدای موتور یک ماشین ترکیب شه با یه موسیقی معروف
دومین چیز منو بسیار بد و ساده بازی هستش . همون اول بسم الله یهو میری تو ارکید و از اون بدتر نحوه انتخاب ماشین ها ( فاجعه ) و نحوه انتخاب جاده که اگه خدایی به من میدادن من بهتره طراحی میکردم همینجوری کلی ماشین ریخته اونجا !
بعد از اون میرسیم به منو GT life که نسبتا با حاله و اونم بدون مشکل نیست ! یکی از چیز هایی که خیلی تو ذوق میزنه عکس های بخش A-spec و B-spec هست که انگار با پینت درست کردن حداقل میتونستن یه عکس با کیفیت و جزییات بهتر بذارن که !
نکته بعدی گاراژ ما هست ( البته این نظر شخصی من هست ) که به نظرم خیلی مبتدیانه طراحی شده ومیتونست بهتر طراحی شه
یکی از نکات جالب دیگه وقتی در قسمت Gt auto روغن عوض میکنیم روغن ماشین از همون زیر دوباره پر میشه
برای رنگ کردن اتومبیل خودتون فقط میتونید اونو به رنگ ماشین هایی که داشتید دربیارید
امکانش نبود از بازار رنگ بخریم
یکی دیگه از موارد طریقه خرید ماشین که خیلی وقت گیر هست و اون هیجان ماشین خریدن و اصلا نداره تو بازی ها وقتی آدم میخواد یه چیزی بخره خیلی مهیج هست وقتی که ماشین و میخری نیم ساعت طول میکشه یه صفحه مشکی بیاد و ... که اصلا خوب نیست بلکه بد هم هست !
در مورد قسمت خرید ماشین های استاندارد هم باید آدم خودشو بکشه که ماشین دلخواهش بیاد حتی خیلی مواقع بضی از ماشین ها لازم برای مسابقات تو این بخش هست ولی ممکنه شما ماشین مورد نظرتون و پیدا نکنید . گرافیک هم که اصلا خوب نیست البته بعضی از ماشین های استاندارد نزدیک هستن به پرمیوم
نکته بعدی که آزار دهنده هست لودینگ ها طولانی هست و کلا انجام یه کاری تو بازی خیلی طول میکشه مثلا میخواهد روغن ماشین و از وسط مسابقه بیایید بیرون عوض کنید یا میخواهید ماشینتون و عوض کنید بیش از حد طول میکشه و خسته کننده هست
اینا نکاتی بود که قبل از اینکه وارد شدن بخش A-spec و B-spec Special events بشید به چشم میخوره اما مراحل
اولین نکته ای که میخوام بگم اینکه خیلی ها میگن اول ما بخش A-spec رو میریم یه سری ماشین و برای یکسری از مراحل خریدن مرحله رو انجام دادن و ماشین و فروختن اما نمیدونن که بخش B-spec مراحل مثل همونه اینجا این تکراری بودن آدم و خسته میکنه
بعد از اون به پیست ها نگاه میکنیم و از اونجایی که بازی قابلیت نمایش اون پیست ها زیبا در شب و بارونی و داره با اون نورپردازی عالی ما فقط 3 4 تا بخش بیشتر نداریم که میتونیم تو این پیست ها رانندگی کنیم که جا داشته بیشتر باشن تا لذت و هیجان بازی بیشتر بشه و مدام در روز نباشیم
بخش Special Events خب همانطور که میدونید در این بخش یکسری از مسابقات خاص معروف ( کارتینگ و .. ) وجود داره + Gran Tour و پیست Top gear . همینجا وقتی که امتیاز پیست تاپ گیر و گرن توریزمو داره میتونست یه چلنج جدا و یه بخش مخصوص تاپگیر درست کنن ( طولانی تر و بهتر ) در واقع از تاپ گیر هیچ استفاده ای نشده !
همین مورد هم در مورد کارتینگ . انصافامراحل کارتینگ خیلی کم بود !
اما داخل بازی چه اتفاقاتی میوفته !
اولین نکته که به چشم میاد گرافیک فوق العاده ضعیف و بده ماشین های استاندارد هست ( مخصوصا در اوایل بازی )
بعضی از پیست ها هم گرافیک ضعیف تری نسبت به پیست ها دیگر دارن
سیستم Damage بازی انصافا ضعیفه ولی چون بار اول بازی هست خودش یه پیشرفت حساب میشه
بعد از اون فیزیک ( البته فیزیک خود ماشین ها نه ) در هنگام بر خورد ماشین با اجسام دیگر :dمثل اتومبیل و ساختمان ها زیاد طبیعی نیست مثلا وقتی با سرعت میزنید به دیوار عقب ماشین بلند میشه ( یه امر کاملا طبیعی ) اما خیلی طول میکشه ماشین دوباره برگرده رو زمین که این اصلا طبیعی نیست
هنگام برخورد هم صدایی که میده مثل برخورد با بشکه آب هست
بازی از نمای بیرونی هم زیاد جالب نیست کنترل ماشین خیلی تفاوت میکنه و هنگامی که از پیست خارج میشید یا ماشین چپ میکنه خیلی غیر طبیعیه !
شروع و تمام شدن یک مرحله هم میتونست بهتر باشه منظورم از بهتر روش واقعی تری بود به جای اینکه صدای دینگ بیاد و بزنه Start میشد ماشین ها از خارج از پیست یا بعد از دور گرم کردن لاستیک ها تو جایگاهاشون قرار بگیرن و به جای دینگ هم یکی اونجا پرجم تکون بده ! :d
در مورد هوش مصنوعی هم نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده . در بعضی از موارد هوش نداتشن کلا ماشین ها
مثلا مواقع شروع 10 بار ریستارت بزنید همه ماشین ها یه جور شروع میکنن ولی هوش مصنوعی در کل رضایت بخش بود
خب دوستان اینا تمامی مواردی بود که به نظرم در گرن توریزمو نکات منفی حساب می شد . خودم که پست رو خودنم از اونجایی که Gt fan هستم به شدت از خودم بدم اومد برای همین فردا همین پست و ویرایش و سپس نکات مثبت رو هم اضافه میکنم
ولی وقتی بازی از سری GT باشه باز هم ما اونا با اشتیاق بازی میکنم و کلی با هاش حال میکنیم