Gran Turismo 5 | Photo Mode

اتفاقآ هدف اولیه دریفت بود ولی دیدم خیلی سخته بی خیال شدم رفتم سراغ نقاشی ! =)) چه ماشینی برای دریفت پیشنهاد میکنی ؟! یدونه AEM S2000 دارم که به قیافه ـش میخوره دریفتی باشه ! ولی کلآ سخت ترین کار توی GT5 دریفت کشیدن هست :دی

شما با قیافه کاری نداشته باش ( میدونم ذهنت رفته پیش فیلم Fast & Furious :دی ) هر ماشینی که خوب بتونه دور موتور پر کنه به درد دریفت میخوره :دی
من که خودم با Ferrari 458 Italia ِ خودم هرکاری بگی میکنم ( فقط Pill Out نمیشه باهاش انجام داد :دی )
اون فیلم رو بزارم اینجا ؟ :دی

اگه میخوای دریفت کنی توصیه من به تو این ماشین هستش

یه شورلت قدیمی قیمتش هم زیاد نیست بگیر فول تیونینگش کن فقط به دنده هاش کاری نداشته باش ( بذار همون 4 دنده بمونه ) لاستیک ها سافت هم بنداز

هیچ کدوم از پیچ ها رو نمیتونی تخت گاز بری همه رو باید سر گاز رد کرد
برای دریفت شما به قیافش چیکار داری
ببین دیفرانسل عقب هست یا نه ؟ من دوست با فورویل درایو دریفت میکرد :d کلی هم به خودش می بالید

برادر Outlaw اون عکسهایی که از فولکس Samba Bus گرفتی واقعا با واقعیت مو نمیزنه:d
جدی میگم مخصوصا اونا که پشتش ابریه و تاریکه.دمت گرم.

من هم تا حالا کلا همین 2 تا عکس رو گرفتم که میدونم مزخرف هستن ولی دیگه به بزرگی خودتون ببخشید.(راستی من چون کنکور دارم نمیرسم بازی کنم با شیفت های خطرناک میشینم پا بازی :d مثلا یا 11 تا 1 شب یا صبح ها ساعت 5 تا 6 و نیم =)) این RED BULL X1 هم امروز صبح 10 دقیقه قبل از مدرسه خریدم :)) خیلی حال کردم عین موشک میره فکر نکنم کسی تو بازیسنتر خریده باشه اینو قیمتش 20 میلیون هستش!!!!!!!!!! )
ماشین مورد علاقه ی من چه توی واقعیت چه توی بازی فقط و فقط Dodge Challenger R/T 70 هستش که البته توی بازی 3 تاشو دارم :d به زودی عکس از اون یکی هم میذارم که تا آخر آپگریدش کردم و تا 340 هم میره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
چرا شماها اینقدر کم عکس میزارید؟؟

عاشق این مینی کوپرم:d

برادر Outlaw اون عکسهایی که از فولکس Samba Bus گرفتی واقعا با واقعیت مو نمیزنه:d
جدی میگم مخصوصا اونا که پشتش ابریه و تاریکه.دمت گرم.

مرسی.. اون 2 تا عکسی که از Dodge SRT هم گرفتم به نظرم خیلی شبیه واقعیت

با سلام...

خیلی وقت بود عکسی نزاشته بودم.

دیروز وقت کردم و یه سری عکس از interior بعضی ماشینا گرفتم.
انصافا" یه سری هاشون با واقعیت مو نمیزنه،هر چند یه سری ها هم با اینکه چون پریمیوم هستن باید خیلی با کیفیت باشن،ولی نیستن و نسبت به بقیه کیفیت پایینتری دارن.

این شما و این عکس ها:d

فراری انزو

آئودی R8

لامبورگینی مورچیه لگو SV

بی ام و Z4

سیتروئن GT

لکسز LFA

مازراتی گرن توریزمو

چه قدر عکس شد،کم آوردم،بقیه اش بعدا".....:d

ویرایش:

چه قدر آپلود سنترای خوب کم شده!!
این یکی هم ظاهرا" بدرد نمیخوره!
اکثرش رو نشون نمیده و فکر کنم بزودی عکس ها بپره!
کلی عکس هم تو تاپیک آموزش گذاشته بودم که اکثرشون پریده!
متاسفانه هر چی آپلود سنتر درست و درمون و عالی بوده همش هیلتر شده!
اگه کسی یه آپلود سنتر درست و درمون سراغ داره بهم P.m کنه.
ممنون

آخرین ویرایش:
اتفاقآ هدف اولیه دریفت بود ولی دیدم خیلی سخته بی خیال شدم رفتم سراغ نقاشی ! =)) چه ماشینی برای دریفت پیشنهاد میکنی ؟! یدونه AEM S2000 دارم که به قیافه ـش میخوره دریفتی باشه ! ولی کلآ سخت ترین کار توی GT5 دریفت کشیدن هست :دی

شما با قیافه کاری نداشته باش ( میدونم ذهنت رفته پیش فیلم Fast & Furious :دی ) هر ماشینی که خوب بتونه دور موتور پر کنه به درد دریفت میخوره :دی
من که خودم با Ferrari 458 Italia ِ خودم هرکاری بگی میکنم ( فقط Pill Out نمیشه باهاش انجام داد :دی )
اون فیلم رو بزارم اینجا ؟ :دی
بهترین ماشین برای دریفت و البته توصیه من بهتون Nissan 350Z ! یه بار امتحان کنین عاشقش میشین :d نوع طراحی و مرکز ثقلش باعث میشه یکی از بهترین ها برای دریفت باشه ! :d
منم بزودی عکس هام رو میزارم :d
راستی امیر حسین Pill Out هم میشه با 458 زد فقط باید دنده رو روی حالت Manual بزاری با دنده یک مدام دور موتور رو تا ته ببری و بیاری پایین :d در عرض یکی دو ثانیه وضعیت لاستیک ها قرمز قرمز میشه :d

آخرین ویرایش:
سلام

من عاشق بازی های ماشینم>:d< ( عین بچه ها گفتم اینجاشو )

این عکس ها رو که دیدم از خود بیخود شدم :((

یه چیزیمیگم شاید جاش اینجا نباشه ولی شما راهنمایی کنید ;)

من میخوام نسخه کپی این بازی اجرا کنم :> میگن نسخه پال اجرا نمیشه درسته

من هر دو نسخه هم دارم

پال اگه اجرا میشه نیاز به ایبوت اورجینال و دیسک داره ؟

بازم شرمنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or