تا جایی که من میدونم نمیشهبالاخره میشه با pc دانلود کرد یا نه.اگر میشه یه جوانمردی بیاد آموزشش رو بگه
حامد جان اینطور نیست......من فریمورم 3.55 هست و دیشب تونستم به راحتی فایل رو با دانلود منجیر دان کنم و در عرض 20 دقیقه فایل رو روی پی اس 3 انتقال بدم.......تا جایی که من میدونم نمیشه
درضمن وقتی شما انلاین نباشید هیچ کدام از این امکانات قابل استفاده نیست پس با pc هم بگیرید و وصل نشید بدرد نمیخوره در ضمن قبل این اپدیت 2 تا اپدیت دیگه هم با حجم های 130 بودن که باید داشته باشید.
به نام خدایی که گیم را آفرید ! بالاخره Logitech Driving Force GT ما هم رسید !!! انصافا کنترل ماشین با فرمون خیلی سخته ! داش کیوان بیا یه خرده در مورد این فرمون توضیح بده ببینم باس چیکار کنم بتونم ماشینو کنترل کنم !؟
بابا تو دیگه خیلی آنتی آپدیتی!:dویروس آپدیت نمیکنی که مثلا بروز رسانی خود کمپانیه ها!خدا خفه نکنه استاد رو :d ... مجبورمون کرد کنسول رو آپدیت کنیم 3.55... :d خوشبختانه همچی OK هست
اولش سخته، اما بعد از یه خرده تمرین، قلقش دستت میاد. تنها نکته ای که میتونم بگم اینه که سعی کن فرمون رو زیاد نچرخونی... البته بستگی به پیچ ها داره ولی تو اکثر پیچ ها نهایت تا حدود 40-45 درجه باید بچرخونی.
اگر از من میشنوی 1 روز برای قضاوت خیلی کمه و اگر فرمون نداری حتما با یه فرمون خوب تست کن اول چون نظرت برمیگرده.من امروز برای اولین بار بازی رو تجربه کردم و فقط میتونم بگم متاسفم که در این حد افتضاح بود
من امروز برای اولین بار بازی رو تجربه کردم و فقط میتونم بگم متاسفم که در این حد افتضاح بود
:d نظرت رو کامل تر بگو ... چیش به نظرت خوب نبود ... خوشحال میشم توضیح کامل بدی ...
ولی ۱ روز تجربه کردی ...
:d من خودم هم نظرم رو نوشتم حدود ۱۰ روز بعد از بازی کردن بود !