Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
از اونجایی که خیلی ها بلد نیستند تاپیک های مقایسه بزارن خودم دست به عمل شدم :d
با ورود به سال 2011 و تقریبا در نیمه اول سال دو عنوان fps وجود دارند که هر کدوم پر از ادعا .
الان پیدا کنید پرتقال فروش را .
در نهایت برنده این دو بازی با رقبای دیگر مقایسه خواهد شد :دی

آخرین ویرایش:
نظر من: کرایسیس 2

1. داستانش خیلی جذاب تر هستش و توسط نویسنده مطمئنی هم نوشته شده. استایل داستانش هم واقعا جذابه.

2. گیم پلی کرایسیس دست بازیکن رو باز میزاره. میشه به لطف نانو سوئیت نامرئی شد و با مخفی کاری جلو رفت و یا با قابلیت سرعتش خیلی سریع ترتیب دشمنا رو داد و...

3. کاری ندارم گرافیک کدوم بهتره ولی به هر حال همون کرایسیس 1 هنوزم از کیلزون سرتره پس مطمئنم کرایسیس 2 هم گرافیکش واقعا عالی و از اون مهم تر بهینه تر هستش (بحثم سر نسخه پی سی کرایسیس 2 هستش) . از اون مهم تر گرافیک کرایسیس واقعا جذاب هستش بر خلاف گرافیک کیلزون که من یکی باهاش اصلا حال نمیکنم.

4. در مورد صداگزاری هم که کرایسیس 1 از نظر صداگزاری عالی بود و شخصا با صدای دوبلور های کیلزون 2 اصلا حال نکردم! و موسیقی های کرایسیس هم عالی بود و مطمئنم که کرایسیس 2 موسیقی های بهتری داره.

این پست کلا نظر شخصی بود پس اگه فکر میکنید کیلزون 2 انقلاب بود و داستانش هم خدا بود لطفا نقل قولش نکنید :دی

آخرین ویرایش:
:))
هر بار این کیلزون همه رو به چالش میکشه
بار قبل هم یه تاپیکی بود به اسم Killzone2 vs Halo Reach
من هر دو رو به یه اندازه دوست دارم
ولی چون Killzone2 بیشتر به دلم نشست در نتیجه 3 یکم بیشتر بدلم می یاد.
ولی خفن منتظرم بیان و بازیشون کنم

این الان تاپیک ـه یا Warzone؟:d
خدایی جای سوال داره.هنوز که هنوزه کرایسیس بازی میکنم روحم تازه میشه.اگر بر مبنای شماره های قبلشون هم بخواییم مقایسه کنیم نظر شخصی من اینه که کیلزون خیلی خشک و بی روح بود بر عکس کرایسیس که کاملا پویا و اکتیو بود.بحث گرافیک رو هم وسط نکشید که خندم میگیره:d

این پست کلا نظر شخصی بود پس اگه فکر میکنید کیلزون 2 انقلاب بود و داستانش هم خدا بود لطفا نقل قولش نکنید :biggrin1:
میدونم اما باید نقل قول کنم :d این تاپیک در مورد داستان، گیم پلی و صداگزاری نیست محوریتش فقط گرافیکه :d به نسخه PC کرایسیس 1 , 2 هم هیچ ربطی نداره, کنسول vs. کنسول :d

یه چیزی توی این سایت خیلی جالب شده؛ هر روز که میای داخل میبینی یه ترد با عنوان KZ3 VS X زده شده و وقتی توی ان ترد اکثر دوستان به KZ3 رای دادن و نتیجه ای که میخواستن حاصل نشد بعد از یک استراحت کوتاه دو سه ساعته ترد بعدی رو ایجاد میکنن...

خیلی علاقه مندید برترین گرافیک کنسولی رو مشخص کنید؟ دوست دارید ببینید کی بهتر عمل کرده؟ اگه واقعا نیتتون این هست صبر کنید تا بازی منتشر بشه و انوقت از روی تجربه شخصی خودتون، امتیازات و نظرات کارشناسان مقایسه و نتیجه گیری کنید! اما وقتی هر روز این بازی رو با یک بازی مقایسه میکنید و به کش شلوار مرلین قسم میخورید که تا به حال عجیب تر از گرافیک فلان بازی ندید کاملا مشخص هست که هدف تنها تخریب KZ3 خالی کردن عقده های شخصی هست!

این فرخ هم اساسا یک پدر کشتگی اساسی با KZ داره! سر KZ2 به زور میخواستی بگی برترین گرافیک کنسولی GeoW2 هست و هفته ها سر این موضوع بحث میکردی که خوب دیدی نشد! سر KZ3 هم چون دیگه انقدر اختلاف زیاد هست که نمیتونی GeoW3 رو علم کنی جلوش شدی فن چوات یرلی و جان کارمک و روزی نیست که بحث KZ3 بشه و من در دو سه پست بعدیش نبینم که شما امدی گفتی گرافیک بازی اصلا رقمی نیست و Crysis 2 فلان است و نمیدونم Rage رو استاد کارمک میسازه و ...

فرخ من خیلی منتظر سال آینده هستم! بی صبرانه منتظرم ببینم این بازی هایی که ردیف میکنی چجور عمل میکنن!

• Like
Reactions: SHePArd
یه چیزی توی این سایت خیلی جالب شده؛ هر روز که میای داخل میبینی یه ترد با عنوان KZ3 VS X زده شده و وقتی توی ان ترد اکثر دوستان به KZ3 رای دادن و نتیجه ای که میخواستن حاصل نشد بعد از یک استراحت کوتاه دو سه ساعته ترد بعدی رو ایجاد میکنن...

خیلی علاقه مندید برترین گرافیک کنسولی رو مشخص کنید؟ دوست دارید ببینید کی بهتر عمل کرده؟ اگه واقعا نیتتون این هست صبر کنید تا بازی منتشر بشه و انوقت از روی تجربه شخصی خودتون، امتیازات و نظرات کارشناسان مقایسه و نتیجه گیری کنید! اما وقتی هر روز این بازی رو با یک بازی مقایسه میکنید و به کش شلوار مرلین قسم میخورید که تا به حال عجیب تر از گرافیک فلان بازی ندید کاملا مشخص هست که هدف تنها تخریب KZ3 خالی کردن عقده های شخصی هست!

این فرخ هم اساسا یک پدر کشتگی اساسی با KZ داره! سر KZ2 به زور میخواستی بگی برترین گرافیک کنسولی GeoW2 هست و هفته ها سر این موضوع بحث میکردی که خوب دیدی نشد! سر KZ3 هم چون دیگه انقدر اختلاف زیاد هست که نمیتونی GeoW3 رو علم کنی جلوش شدی فن چوات یرلی و جان کارمک و روزی نیست که بحث KZ3 بشه و من در دو سه پست بعدیش نبینم که شما امدی گفتی گرافیک بازی اصلا رقمی نیست و Crysis 2 فلان است و نمیدونم Rage رو استاد کارمک میسازه و ...

فرخ من خیلی منتظر سال آینده هستم! بی صبرانه منتظرم ببینم این بازی هایی که ردیف میکنی چجور عمل میکنن!

سلام
ببخشید ولی پستت خنده دار بود
=))
البته دوستانه میگم امیدوارم ناراحت نشده باشی
ولی مثلا این فرخ چه پدر کشتگی با کیل زون باید داشته باشه؟
پی اس تیری در حال حاضر بازی انچارتت و کیل زونو واسه نمایش قدرتش داره میده بیرون که بچه ها هم دارن اینارو به خاطر بزرگ بودنشون مقایسه میکنن نه چیز دیگه

باز تو .........
الان من مقایسه کردم ؟ یا فقط خواستم نظر جماعت را ببینیم . کلا نمیدونم این ذهنیات چرت تو از کجا نشات میگیره .

این اخرین نظر من در تاپیک kz2 بخون و میتونم بگم واقعا برات متاسفم :

در موررد گرافیک بازی باید بگم عنوانه بسیار عالی و شاخی هست . من تو بین بازی های عرضه شده و قبل از اینکه killzone 2 را بازی کنم نظرم gears of war 2 بود ولی حالا نظرم تا حدودی عوض شده .
کلا در مقیاس مقایسه اگه بکنم من از لحظ بصری gears of war 2 را بیشتر دوست دارم و به نظره من از لحاظ محیطهای هنری با معماری خاص و Draw Distance و از لحاظ تکسچر gears of war 2 بهتره . هرچند که تو بعضی از مراحل در gears of war 2 اینگونه نبود و به نظر میمود که تیم سازنده روشون کم کاری کردند و البته gears of war 2 دارای نورپردازی های روی کارا کتر بسیار عالی داره .اب در بازی هم که بسیار عالی بود , لوکیشن های بازی هم واقعا به نظر من نظیر نداره .
ولی خب killzone2 هم دارای بسیار ویژگی های متعددی و تقریبا افکتهای زیادی در بازی کار شده و در نمای کلی باعث شده بازی واقع گرا تر به نظر بیاد . افکتهای روی اسلحه و طراحی دقیق اسلحه ها . محیطهای بسیار پر تحرک و علاوه بر محیطهای دودی و دودهای حاصل از تمام انفجارها و اسلحه ها و بازی , دارای سایه های دینامیک بیشتر, نورپردازی هم یکی از نکات اوج بازی به حساب میاد .تکسچر بازی هرچند تا حدودی ضعیفتر از gow2 هست ولی این امتیاز را داره که تیم سازنده تونسته در تمام مراحل و نکات بازی کیفیت تکسچر ها را نگه داره و در نمای کلی تکسچر بازی را بسیار زیبا به نظر برسونن .
و مهمترین نکته انمیشن بسیار عالیه بازی که من در هیچ بازی تاکنون ندیدم همراه با چهره های جاندار .
من در مقایسه کلی و جمع بندی نهایی ( نه از تمام جهات ) که بخوام بکنم گرافیک killzone2 را بهتر میدونم ولی اگه epic میتونست گرافیک بازی را در gears of war 2 در تمام مراحل مثل مراحل اخر بازی البته قبل از سوار شدن به Brumak و همچنین مرحله های زیرزمینی Nexus که فوق العاده بود , کار کنه نظر من gow2 بود و اینم ناشی از عجله های مایکروسافت برای عرضه بازی در یه زمان معین هست .
ولی در اخر این حق killzone2 هست که برتریت را داره و این حاصل دسترنج 3 و 4 ساله تیم سازنده هست که به خوبی روی گرافیکه بازی کار کرده و تونسته بازی را در تمام جهات خوب کار کنه و تقریبا عیبی در بازی باقی نظاره .

کلا خیلی خوب بلدی حرف تو دهن ادم بذاری . حالا یه نظر سنجی گذاشتم اینهمه برات فشار اومده ؟!

من خودم ps3 دارم ولی نمیخوام فن بازی در بیارم و بگم killzone3 خداست ولی خداییش بعد از اون تریلر که30 دقیقه گیم پلی به صورت زنده بود واقعا خیلی با بازی حال کردم و اما کرایسیس من از کرایسیس هم فوقالعاده خوشم میاد وبی صبرانه منتظرشم ولی یک نگرانی در موردش دارم و اونم اینه که میترسم مثل مافیا بشه که نسخه اولش تو زمان خودش خدا بود اما نسخه دو افتضاحی بیش نبود

من خودم ps3 دارم ولی نمیخوام فن بازی در بیارم و بگم killzone3 خداست ولی خداییش بعد از اون تریلر که30 دقیقه گیم پلی به صورت زنده بود واقعا خیلی با بازی حال کردم و اما کرایسیس من از کرایسیس هم فوقالعاده خوشم میاد وبی صبرانه منتظرشم ولی یک نگرانی در موردش دارم و اونم اینه که میترسم مثل مافیا بشه که نسخه اولش تو زمان خودش خدا بود اما نسخه دو افتضاحی بیش نبود

سلام
داداش یه نگاه به شات هایی از بازی اومده بنداز

من با نظر دوستان موافقم!
به نظرم این نظرسنجی ها واسه ps3 دارا دو سر باخته!
چرا که اگه مثلا تعداد رای های کرایسیس بیشتر باشه که میگن "دیدید کرایسیس بهتره تمام عالم و ادم هم اینو میدونن! انقد واسه کیلزون جوگیر شدید"
اگه برعکس بشه هم دو حالت داره! تا زمان عرضه بازی صبر میکنن اگه به نظر منتقد های سایت های فرنگی کرایسیس بهتر باشه عین قضیه gt5 میگن ببین یه مشت جماعت فن ps3 چه هایپی واسه بازی راه انداخته بودن! و واسه چند هفته سوژه شون میشه!
اگرم کیلزون بهتر بشه که خب هیچی یه جوری ماست مالی میکنن قضیه رو انگار هیچ اتفاقی نیفتاده!حرفم که بزنی میگن عقده ای هستی!
مگه پارسال آنچارتد تو گرافیک اول شد یا امسال از نظر اکثر سایت ها یا گاد او وار و یا هوی رین اول شد (گرافیک فنی) اتفاق خاصی افتاد؟ اصلا صداشم در نیوردن! ولی اگه همین قضیه برعکس اتفاق میفتاد وای به حال فن های ps3 !
تاپیک هم که قشنگ معلومه توسط یه فن 360 زده شده و همون طور که گفتم واسه ps3 دارا دو سر باخته!
پس لطفا اصلا شرکت نکنید تا سوژه دستشون ندید!

من با نظر دوستان موافقم!
به نظرم این نظرسنجی ها واسه ps3 دارا دو سر باخته!
چرا که اگه مثلا تعداد رای های کرایسیس بیشتر باشه که میگن "دیدید کرایسیس بهتره تمام عالم و ادم هم اینو میدونن! انقد واسه کیلزون جوگیر شدید"
اگه برعکس بشه هم دو حالت داره! تا زمان عرضه بازی صبر میکنن اگه به نظر منتقد های سایت های فرنگی کرایسیس بهتر باشه عین قضیه gt5 میگن ببین یه مشت جماعت فن ps3 چه هایپی واسه بازی راه انداخته بودن! و واسه چند هفته سوژه شون میشه!
اگرم کیلزون بهتر بشه که خب هیچی یه جوری ماست مالی میکنن قضیه رو انگار هیچ اتفاقی نیفتاده!حرفم که بزنی میگن عقده ای هستی!
مگه پارسال آنچارتد تو گرافیک اول شد یا امسال از نظر اکثر سایت ها یا گاد او وار و یا هوی رین اول شد (گرافیک فنی) اتفاق خاصی افتاد؟ اصلا صداشم در نیوردن! ولی اگه همین قضیه برعکس اتفاق میفتاد وای به حال فن های ps3 !
تاپیک هم که قشنگ معلومه توسط یه فن 360 زده شده و همون طور که گفتم واسه ps3 دارا دو سر باخته!
پس لطفا اصلا شرکت نکنید تا سوژه دستشون ندید!

سلام
داداش قبلا رو ولش کن
وگرنه سر سبد همه اینا گیرز یک هستش که بهترین بازی سال خودش انتخاب شد که موقع اون پی اس تیری .. اره
درکل شما با این پستت داری تاپیکو به حاشیه میبری باز به همه میگی شرکت نکنین که فلانو چنان

آخرین ویرایش:
Halo Killerها رقابت سختی با هم دارن :d
فعلا Crysis2 جلوـه تا شب صبر کنید بروبچه های سونی بیان ببینین با چه اختلافی KZ3 میفته جلو :d

دوباره بعضی ها میپرن بهم و جو رو عوض میکنن ای بابا شما چه کار دارید کسی داره یک بازی رو با بازی های دیگه مقایسه میکنه شاید دوست داره نظر بچه ها رو بدونه اون مربوط به خود شخصه نه شما !
در ضمن به نظر من این دو بازی جز همون بازی هایی هست که قبلا گفتم ولی به شخصه کرایسیس رو ترجیح میدم!

از اونجایی که خیلی ها بلد نیستند تاپیک های مقایسه بزارن خودم دست به عمل شدم :d
با ورود به سال 2011 و تقریبا در نیمه اول سال دو عنوان fps وجود دارند که هر کدوم پر از ادعا .
الان پیدا کنید پرتقال فروش را .
در نهایت برنده این دو بازی با رقبای دیگر مقایسه خواهد شد :دی

بعد از مدتها یه تاپیک مقایسه ی درست و حسابی دیدیم!ممنونم.
=======================================
منم به شخصه به crysis2رای دادم چون الویت اصلی من gameplayهست و بعدش گرافیک و به نظرم (تاحالا) crysis2 در هر دو مورد از killzone3 بهتر عمل کرده.:x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or