درود
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .
فکر کنم گیم اسپات به چهار 8.9 دادفقط GameSpot مونده؟
اولا که میانگین بازی از 10 نقد 86 هستش.(مهم سایت متا هست نه این سایت داغونی که بهش استناد کردی.)میانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو
" میانگین "
میانگین نقدهای فورزا 1، فورزا 2 و فورزا 3 به ترتیب 92 ، 90 و 92 هست. حالا چیزی میمونه که بخوایم خالیش کنیم ؟
چیزایی که من تا قبل از انتشار میدیدم داشت دهنمو جر میداد! ولی الان یه چیز دیگه دیدم این گرافیکش حتی به نسخه pc dirt2 هم نمیرسه...درسته امتیازها کم شده ولی دیگه fanboy های جناح مقابل هم دارن شورش رو در میارن . ذره-ای به ایراداتی که به بازی گرفته شده توجه ندارن !! زمان نصب بازی زیاده !! بازی ماشین زیاد داره !! و چندین مورد دیگه . تنهات چیزی که به نظر من میومد این بود که گرافیک بازی آنچنان تغییری نکرده بود . البته بجز جزئیات ماشینها .که تو این زمینه بی رغیب هستش . مد شده میگن ما فن نیستیم بد بازیرو میکوبن forza رو میارن بالا !!! دمِ شُما گَرم
o_Oچیزایی که من تا قبل از انتشار میدیدم داشت دهنمو جر میداد! ولی الان یه چیز دیگه دیدم این گرافیکش حتی به نسخه pc dirt2 هم نمیرسه...
چیزایی که من تا قبل از انتشار میدیدم داشت دهنمو جر میداد! ولی الان یه چیز دیگه دیدم این گرافیکش حتی به نسخه pc dirt2 هم نمیرسه...
روزی که بنده و چند نفر از دوستان جرات کردیم-و گفتیم که محیطهای کنار بازی خوب نیست-یا مسخره شدیم-یا پستمون پاک شد-یا اخطار گرفتیم-یا برگشتن گفتن:مگه میخوای بری پیک نیک!!!!(البته در حالی که دهن بازی رقیب رو سرویس کردن که چرا درختاش 2 بعدیه)در هر صورت این شماره از بازی رو مثل 4 شماره قبلی میخرم و بازی میکنم و لذت میبرم.ولی بهتره بعضیها اخلاقشون رو تغییر بدن.
در ضمن با گفتن این جک که فورتزا 3 حالت آرکید داشت خودتون رو بیشتر از این جک نکنید.من دقیقا چند روز پیش هم گفتم-که حتی gt5 هم به این راحتیها نمیتونه در سیمولیشن فورتزا 3 رو کنار بزنه(که البته پستم پاک شد:d)آقایون گفتن-تیون کردن ماشینا-فورتزا 3 رو قورت میدههرچی ما گفتیم بابا-فورتزا 3 به کامل ترین شکل ممکن میشد تیون کنی-مگه بیشتر و بهتر از اون هم میشه باشه!!!:d
=============
ما میریم که با gt5 زندگی کنیم-اما باشد که دوستان دیگه این اخلاقهای خشنگ رو کنار بزارن.(هم ps3فنها و 360فنها)
شما تو داهاتتون 26 تا سایت (که جدیدآ شد 27 تا ) رو 10 میبینی ؟ lolzzzzzzzzzzzz به توان 1000000 ! حالا که GT5 میخواد نمره بگیره فقط 2 تا سایت مهم شدن ! اما اگه همشون به GT5 میدادن 10 اون موقع همشون مهم بودن !اولا که میانگین بازی از 10 نقد 86 هستش.(مهم سایت متا هست نه این سایت داغونی که بهش استناد کردی.
مگه من گفتم بهترین ریسینگ تاریخ Forza هست که این پست رو میدی ؟ بازم lolzzzzzzzzzzبعدشم تو بهترین ریسینگ های تاریخ GT1 با 96 و GT3 با 95 و GT2 با 93 اول تا سوم هستن.
Negative Ratingنمیخواد تو یکی برای ما از پیشینه و نمره های فورزا صحبت کنی!
متاسفم که اون بازی با اون سبک رو داری با یه بازی ریسینگ مقایسه میکنی ! بازم lolzzzzzzzیه چیز دیگه هم میخوام کلی بگم اونم اینه که بازی Castlevania با میانگین 85 به ظر تک تک بچه های اینجا(مخصوصا فن های 360)یکی از بهترین بازیهای سال هستش و همه ناراحت بودن از این که چرا تو Spike نامزد نشده بود.جالبه حالا این بازی با اورال 86 شده بد و مذخرف و...
دوست عزیز کسی نمیگه نمراتش خوب نیست ! منظور ما از این بحث اینه که با اون همه تعریف و تاخیر و... اصلآ در حد یک شاهکار ظاهر نشده و یک بازی خوب هست ولی شاهکار نیست که متاسفانه خیلیا اینو قبول نمیکنن ! کسی هم اینجا نمیگه که مثلآ Forza بهتره یا GT5 بهتره ولی من به شخصه دارم میگم کاملآ ضدحال خوردم با این نمرات ! عنوانی که فن هاش Forza رو به مسخره میگرفتن حالا Forza به راحتی میتونه باهاش برابری کنه در صورتی که همه میگفتن اصلآ قابل مقایسه با Forza نیست !دوستان یکی بیاد یه توضیح بده الان دلیل این که میگید بازی نمراتش عالی نبوده چیه . به چه دلیلی این منتقدا به بازی گیر دادن والا این چند صفحه رو خوندم نفهمیدم چی به چیه بیشتر بچه ها دارن همدیگرو میزنن . نکات منفی بازی رو یه توضیح بدید ممنون میشم ما هم روشن شیم
نظر لطفت هست.مرسی.:dمن نه گفتم gt5 بد هست-نه گفتم با امیتازاش مشکل دارم.من دارم یادآوری وقایعی رو میکنم که بلکه آقایون اندکی-فقط اندکی در آینده تغییر کنند.بنده خودم ps رو خیلی خیلی از 360 بیشتر دوست دارم.و این حرفای من هم هیچ ربطی به فن بازی نداره.من کی گفتم این بازی سیمولیشن ترین بازیه تاریخ هست؟؟؟اگر یک نفر همچین پستی از من دیده-بیاد بگه.من کی گفتم-بهترین تیون در این بازی هست؟؟؟دوستان اومدن ویدیو گذاشتن-و همه گفتن وااااااای-عجب خدا بود.بنده اومدم گفتم تو این ویدیو هیچی معلوم نیست.که برگشتن گفتن مانیتورت خرابه.من عاشق gt بودم و هستم و خواهم بود-و اون موقعی که خیلیها که الان شدن فن این بازی--داشتن با ماشین کنترلی بازی میکردن-من داشتم gt1 بازی میکردم.:dخیلی باحالی تو تا همین دیروز داشتی تو تاپیکش خودت رو میکشتی، الان باد امتیازا از اونور وزید به به همین جملات بالا رو حتی بعضی هاش رو خودت میگفتی.
کلکسیون قشنگیات رو میشه تو این تاپیک پیدا کرد. در هر حال شم بزنید تو سر و کله هم و خودتون رو تو این تاپیک الاف کنید، ما میریم بازی میکنیم لذتش رو میبریم.
ببین اختلاف این عنوان با forza که می ګی بهترین هست فقط هفت دهم نمره هست تا حالا و فکر کنم خودت هم می دونی که احتمالا این بازی برای ماشین های استانداردش اینقدر نمره پایین ګرفت. کاشکی اون ماشین های استاندارد نبودند تا متوجه می شدید که بهترین یعنی چی.
بازی های ۳۶۰ رو که هنوز یادت نرفته!!!
sc
aw
fable 3