امتیازات Gran Turismo 5

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

GT5_cover.jpg

اولین امتیاز بازی بزرگ GT5 منتشر شد . این بازی از سایت 3xg.co.uk امتیاز 100 از 100 را کسب کرد .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
میانگین 26 تا نقدش شده 8.5 ! اونوقت ما چیو بخوایم خالی کنیم ؟ همینطوری خالیه احتیاجی به خالی کردن نداره باو :دی

" میانگین "

میانگین نقدهای فورزا 1، فورزا 2 و فورزا 3 به ترتیب 92 ، 90 و 92 هست. حالا چیزی میمونه که بخوایم خالیش کنیم ؟ :دی
اولا که میانگین بازی از 10 نقد 86 هستش.(مهم سایت متا هست نه این سایت داغونی که بهش استناد کردی.)
بعدشم تو بهترین ریسینگ های تاریخ GT1 با 96 و GT3 با 95 و GT2 با 93 اول تا سوم هستن.
نمیخواد تو یکی برای ما از پیشینه و نمره های فورزا صحبت کنی!

یه چیز دیگه هم میخوام کلی بگم اونم اینه که بازی Castlevania با میانگین 85 به نظر تک تک بچه های اینجا(مخصوصا فن های 360)یکی از بهترین بازیهای سال هستش و همه ناراحت بودن از این که چرا تو Spike نامزد نشده بود.
جالبه حالا این بازی با اورال 86 شده بد و مذخرف و...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sorrows
درسته امتیازها کم شده ولی دیگه fanboy های جناح مقابل هم دارن شورش رو در میارن . ذره-ای به ایراداتی که به بازی گرفته شده توجه ندارن !! زمان نصب بازی زیاده !! بازی ماشین زیاد داره !! و چندین مورد دیگه . تنهات چیزی که به نظر من میومد این بود که گرافیک بازی آنچنان تغییری نکرده بود . البته بجز جزئیات ماشینها .که تو این زمینه بی رغیب هستش . مد شده میگن ما فن نیستیم بد بازیرو میکوبن forza رو میارن بالا !!! دمِ شُما گَرم
چیزایی که من تا قبل از انتشار میدیدم داشت دهنمو جر میداد! ولی الان یه چیز دیگه دیدم این گرافیکش حتی به نسخه pc dirt2 هم نمیرسه...

چیزایی که من تا قبل از انتشار میدیدم داشت دهنمو جر میداد! ولی الان یه چیز دیگه دیدم این گرافیکش حتی به نسخه pc dirt2 هم نمیرسه...
o_O
چی دیدی شما ؟
--
من امروز بازی رو تجربه کردم البته خیلی کم 10min حدوداً و باید بگم قسمت پرمیوم بازی فراتر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم (گرافیک، گیم پلی، ودر افکت، تایم افکت و. . . همه در بالاترین حد) اما خُب ماشین های استاندارد در شان این عنوان نیستند.

ببین اختلاف این عنوان با forza که می ګی بهترین هست فقط هفت دهم نمره هست تا حالا و فکر کنم خودت هم می دونی که احتمالا این بازی برای ماشین های استانداردش اینقدر نمره پایین ګرفت. کاشکی اون ماشین های استاندارد نبودند تا متوجه می شدید که بهترین یعنی چی.
بازی های ۳۶۰ رو که هنوز یادت نرفته!!!
sc
aw
fable 3
....

روزی که بنده و چند نفر از دوستان جرات کردیم-و گفتیم که محیطهای کنار بازی خوب نیست-یا مسخره شدیم-یا پستمون پاک شد-یا اخطار گرفتیم-یا برگشتن گفتن:مگه میخوای بری پیک نیک!!!!(البته در حالی که دهن بازی رقیب رو سرویس کردن که چرا درختاش 2 بعدیه)در هر صورت این شماره از بازی رو مثل 4 شماره قبلی میخرم و بازی میکنم و لذت میبرم.ولی بهتره بعضیها اخلاقشون رو تغییر بدن.

در ضمن با گفتن این جک که فورتزا 3 حالت آرکید داشت خودتون رو بیشتر از این جک نکنید.من دقیقا چند روز پیش هم گفتم-که حتی gt5 هم به این راحتیها نمیتونه در سیمولیشن فورتزا 3 رو کنار بزنه(که البته پستم پاک شد:d)آقایون گفتن-تیون کردن ماشینا-فورتزا 3 رو قورت میده=))هرچی ما گفتیم بابا-فورتزا 3 به کامل ترین شکل ممکن میشد تیون کنی-مگه بیشتر و بهتر از اون هم میشه باشه!!!:d
=============
ما میریم که با gt5 زندگی کنیم-اما باشد که دوستان دیگه این اخلاقهای خشنگ رو کنار بزارن.(هم ps3فنها و 360فنها)

روزی که بنده و چند نفر از دوستان جرات کردیم-و گفتیم که محیطهای کنار بازی خوب نیست-یا مسخره شدیم-یا پستمون پاک شد-یا اخطار گرفتیم-یا برگشتن گفتن:مگه میخوای بری پیک نیک!!!!(البته در حالی که دهن بازی رقیب رو سرویس کردن که چرا درختاش 2 بعدیه)در هر صورت این شماره از بازی رو مثل 4 شماره قبلی میخرم و بازی میکنم و لذت میبرم.ولی بهتره بعضیها اخلاقشون رو تغییر بدن.

در ضمن با گفتن این جک که فورتزا 3 حالت آرکید داشت خودتون رو بیشتر از این جک نکنید.من دقیقا چند روز پیش هم گفتم-که حتی gt5 هم به این راحتیها نمیتونه در سیمولیشن فورتزا 3 رو کنار بزنه(که البته پستم پاک شد:d)آقایون گفتن-تیون کردن ماشینا-فورتزا 3 رو قورت میده=))هرچی ما گفتیم بابا-فورتزا 3 به کامل ترین شکل ممکن میشد تیون کنی-مگه بیشتر و بهتر از اون هم میشه باشه!!!:d
=============
ما میریم که با gt5 زندگی کنیم-اما باشد که دوستان دیگه این اخلاقهای خشنگ رو کنار بزارن.(هم ps3فنها و 360فنها)

خیلی باحالی تو :)) تا همین دیروز داشتی تو تاپیکش خودت رو میکشتی، الان باد امتیازا از اونور وزید به به :دی همین جملات بالا رو حتی بعضی هاش رو خودت میگفتی.
کلکسیون قشنگیات رو میشه تو این تاپیک پیدا کرد. در هر حال شم بزنید تو سر و کله هم و خودتون رو تو این تاپیک الاف کنید، ما میریم بازی میکنیم لذتش رو میبریم.

دوستان یکی بیاد یه توضیح بده الان دلیل این که میگید بازی نمراتش عالی نبوده چیه . به چه دلیلی این منتقدا به بازی گیر دادن والا این چند صفحه رو خوندم نفهمیدم چی به چیه بیشتر بچه ها دارن همدیگرو میزنن . نکات منفی بازی رو یه توضیح بدید ممنون میشم ما هم روشن شیم

اولا که میانگین بازی از 10 نقد 86 هستش.(مهم سایت متا هست نه این سایت داغونی که بهش استناد کردی.
شما تو داهاتتون 26 تا سایت (که جدیدآ شد 27 تا ) رو 10 میبینی ؟ :)) lolzzzzzzzzzzzz به توان 1000000 ! :)) حالا که GT5 میخواد نمره بگیره فقط 2 تا سایت مهم شدن ! اما اگه همشون به GT5 میدادن 10 اون موقع همشون مهم بودن !

JK Baw ! :-j

بعدشم تو بهترین ریسینگ های تاریخ GT1 با 96 و GT3 با 95 و GT2 با 93 اول تا سوم هستن.
مگه من گفتم بهترین ریسینگ تاریخ Forza هست که این پست رو میدی ؟ :)) بازم lolzzzzzzzzzz :))

نمیخواد تو یکی برای ما از پیشینه و نمره های فورزا صحبت کنی!
Negative Rating :))

یه چیز دیگه هم میخوام کلی بگم اونم اینه که بازی Castlevania با میانگین 85 به ظر تک تک بچه های اینجا(مخصوصا فن های 360)یکی از بهترین بازیهای سال هستش و همه ناراحت بودن از این که چرا تو Spike نامزد نشده بود.جالبه حالا این بازی با اورال 86 شده بد و مذخرف و...:))
متاسفم که اون بازی با اون سبک رو داری با یه بازی ریسینگ مقایسه میکنی ! :)) بازم lolzzzzzzz :))

===============================================

دوستان یکی بیاد یه توضیح بده الان دلیل این که میگید بازی نمراتش عالی نبوده چیه . به چه دلیلی این منتقدا به بازی گیر دادن والا این چند صفحه رو خوندم نفهمیدم چی به چیه بیشتر بچه ها دارن همدیگرو میزنن . نکات منفی بازی رو یه توضیح بدید ممنون میشم ما هم روشن شیم
دوست عزیز کسی نمیگه نمراتش خوب نیست ! منظور ما از این بحث اینه که با اون همه تعریف و تاخیر و... اصلآ در حد یک شاهکار ظاهر نشده و یک بازی خوب هست ولی شاهکار نیست که متاسفانه خیلیا اینو قبول نمیکنن ! کسی هم اینجا نمیگه که مثلآ Forza بهتره یا GT5 بهتره ولی من به شخصه دارم میگم کاملآ ضدحال خوردم با این نمرات ! عنوانی که فن هاش Forza رو به مسخره میگرفتن حالا Forza به راحتی میتونه باهاش برابری کنه در صورتی که همه میگفتن اصلآ قابل مقایسه با Forza نیست !

آخرین ویرایش:
زشته بابا........ .خجالت بکشین:d

حقیقت تلخه...بازی در اون حدی که فکر کردین نیس...حداقل از لحاظ امتیاز و از لحاظ منتقدا........ .

سعی کنین اینو قبول کنین و بیخودی به شعور منتقدا و ارکید بودن فورزا:)) و آلن ویک و اینا گیر ندین..... .

بازی خیلی خوبه ولی ضعف داره.....ضعفشم در حد قابل توجهی هستش...سعی کنید اینو قبول کنید تا هضم این مساله واستون راحت بشه........

البته اگرم نمیخواهید قبول کنید نکنید........#:-s

این هم نظر nowgamer در مورد هوش مصنوعی.......( اینا 6 سال دارن چیکار می کنن؟؟)

AI is terrible
Gran Turismo is infamous for its bad AI. It has always been criticized for having AI racers that simply follow a predetermined route around a track, all bunched up like they’re being driven by a computer. Oh.
Well, things have improved with each iteration of Gran Tuirismo. However, Gran Turismo 5 hardly pushes the boat out in terms of AI.
To test it we parked up on the racing line, towards the end of a nice long straight, and waited to see how the AI would deal with a stationary object (our Skyline). You’d hope that it would recognize it, and take avoiding action. Not a bit of it

.

آخرین ویرایش:
خیلی باحالی تو :)) تا همین دیروز داشتی تو تاپیکش خودت رو میکشتی، الان باد امتیازا از اونور وزید به به :دی همین جملات بالا رو حتی بعضی هاش رو خودت میگفتی.
کلکسیون قشنگیات رو میشه تو این تاپیک پیدا کرد. در هر حال شم بزنید تو سر و کله هم و خودتون رو تو این تاپیک الاف کنید، ما میریم بازی میکنیم لذتش رو میبریم.
نظر لطفت هست.مرسی.:dمن نه گفتم gt5 بد هست-نه گفتم با امیتازاش مشکل دارم.من دارم یادآوری وقایعی رو میکنم که بلکه آقایون اندکی-فقط اندکی در آینده تغییر کنند.بنده خودم ps رو خیلی خیلی از 360 بیشتر دوست دارم.و این حرفای من هم هیچ ربطی به فن بازی نداره.من کی گفتم این بازی سیمولیشن ترین بازیه تاریخ هست؟؟؟اگر یک نفر همچین پستی از من دیده-بیاد بگه.من کی گفتم-بهترین تیون در این بازی هست؟؟؟دوستان اومدن ویدیو گذاشتن-و همه گفتن وااااااای-عجب خدا بود.بنده اومدم گفتم تو این ویدیو هیچی معلوم نیست.که برگشتن گفتن مانیتورت خرابه.:|من عاشق gt بودم و هستم و خواهم بود-و اون موقعی که خیلیها که الان شدن فن این بازی--داشتن با ماشین کنترلی بازی میکردن-من داشتم gt1 بازی میکردم.:d
gt عالی هست و بی نظیر-و دیروز داشتم به آریا میگفتم-اما بحث من راجع به حرفهای غیرمنطقی ایی هست که آقایون میزدند و میزنند.

ما هم تو کف این بازی هستیم. واقعا با این امتیازات تعجب میکنم. حالا تا بازی دستم نیاد و بازی نکنمش نظری نمی دم.
دیدیم این سایت ها سر بازی هایی مثل Heavy Rain,َAlan wake چه مسخره بازی هایی در آوردن. دیگه به این سایت ها نمیشه اعتماد کرد.

لطفا فن های Xbox انقدر دایه مهربان تر از مادر نشن
شما نگران خودتون باشید
بازی چون زیادی بزرگه زیره ذره بین رفته و واسه همینه که مو رو از ماست میکشن
راستی نکات منفی بازیو یکی میشه بگه؟

آخرین ویرایش:
وقتی جمله ی اول بخش " هوش مصنوعی " رو با این شروع کرده دیگه چی میشه گفت ؟

AI is terrible

الان نویسنده ای که اینو نوشته هم نفهمه هم شعور نداره و البته هیچی از گیم حالیش نیست ! درسته ؟ ولی اگه میگفت هوش مصنوعی عالیه خیلی نویسنده ی خوبی بود :دی

ببین اختلاف این عنوان با forza که می ګی بهترین هست فقط هفت دهم نمره هست تا حالا و فکر کنم خودت هم می دونی که احتمالا این بازی برای ماشین های استانداردش اینقدر نمره پایین ګرفت. کاشکی اون ماشین های استاندارد نبودند تا متوجه می شدید که بهترین یعنی چی.
بازی های ۳۶۰ رو که هنوز یادت نرفته!!!
sc
aw
fable 3

من نمیدونم بعضی ها انگاری باید حتما بیان پای کنسولو وسط بکشن . عزیز من ما داریم بین دو تا بازی سیمولیشن بحث میکنیم . بحث مقایسه بقیه بازیهای کنسول ها رو لطفا کنار بگذارید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or