بابا توضیح دادم که ! اینا با Photo Mode این شکلی میشن ! یعنی مدل ماشین همینه ولی AA و یه سری چیزهای دیگه تغییر میکنه ! انتظار همچین کیفیتی رو توی بازی نداشته باشین ! ولی به شخصه Photo Mode این شکلی هم تا حالا ندیده بودم ! چون بالاخره Photo Mode چیزی نیست که جدا از بازی باشه و تا حدودی کیفیت موتور گرافیکی بازی رو نشون میده.پ.ن : این لامصب آنتی آلیاسینگش چندصد ایکسه ؟!
در مورد سوالت که مثلاً این ماشین تو این عکس با داخل بازی فرق داره یا نه بستگی داره که به چی نگاه کنی؟ تو بازی هیچ وقت ماشین رو با این مقدار AA، صافی خطوط، رنگ و نورپردازی مات روی بدنه، این برجستگی و شفافیت خود ماشین و در کل اصطلاحاً به این صاف و صوفی نمی بینی، ولی ماشینی که هنگام gameplay می بینی از لحاظ texture و بدنه فرقی با این نداره یعنی مثلاً اینطوری نیست که هواکش زیر در تو بازی یه جور دیگه بشه یا چراغای عقب ماشین تو بازی، LED هاش کم بشه یا چراغ چسبیده باشه به بنده.
البته نمی شه منکر مهم بودن اون مواردی که اشاره کردم هم شد چون بعضی اوقات این موارد باعث می شن تفاوت زیادی ایجاد بشه در نمایش جزییات!
یه نمونه بارز رو مثال بزنم توری پشت ماشین تو بازی به این شکل به نظر نمیاد، چرا؟ چون کمبود AA (اصطلاحاً وجود Jaggies) باعث می شه خطوط توری با هم قاطی بشه و تو چشم به نظر یه Texture بی کیفیت تر به نظر بیاد نسبت به این عکسا.
به طور کلی مواردی که Photomode به تصویر اضافه می کنه: (تو تمام بازی های Racing تقریباً همینه)
AA (تا 16x هم ممکنه بره بعضی اوقات)، Motion Blur، Depth of Field و فوکس روی ماشین برای تار کردن محیط و برحسته تر کردن ماشین.
مگه بازی دست خودشه سفارش میدی؟!:d یارو باید بزاره.:dانصافا بعضی از عکس ها با واقعیت مو نمیزنه. بسیار هم زیبا هستند همگیمیگم امکانش هست آریا از لامبورگینی که ماشین مورد علاقه من هست هم بزاری؟
بوگاتی هم باشه اشکالی نداره قبول می کنیم
![]()
IQ میدونم خودش بازی رو ندارهمگه بازی دست خودشه سفارش میدی؟!:d یارو باید بزاره.:d
------------
کف بر شدیم.8-x
آره دیگه داداش. هر حرکتی که زده باشی تو بازی میتونی عکس بگیری.توی حالت Photo Mode مگه میشه از ماشین درحال حرکت عکس گرفت ؟ چون بعضی از عکسها که آریاجان گذاشت ماشین درحال حرکته و یکیش دستی کشیده عکس گرفتن !
sorry for being n00b about GT5 ...