اینو از کجا آوردی استاد ؟! نکنه رفتی عکس های پلاک 14 رو دیدی ؟اون طرف که توی عکسهاست رامین ناصرنصیریه نه هادی کاظمی.
نه عزیز این کجاش شبیه رامین ناصرنصیره . هادی کاظمی هستش .یعنی میگید این رامین ناصرنصیر نیست ؟
منم هستم البته تو که بدت میومد از KZ چی شده علاقمند شدی بهش؟برهان سره چی میبندی ؟ سره یه Collector Editionـه KZ3 خوبه :biggrin1: ؟ من جدی جدی پایتم :biggrin1: .
برهان سره چی میبندی ؟ سره یه Collector Editionـه KZ3 خوبه ؟ من جدی جدی پایتم .دوستان مثل اینکه بلکل حالشون خراب هست ها بابا این رامین ناصر نصیر هست و من با هرکی که میگه نیست سر هر چی که بخواد شرط می بندم هادی کاظمی تا جایی که من میدونم دو برره تو طنز شب های برره بود که میرفت فضا و این جا هم نقش بابا شاه رو داره. حله؟
از فرم دماغشون که کلا تابیلهیعنی میگید این رامین ناصرنصیر نیست ؟
الان دقیقا این چه ربطی داره؟ مثلا یکی ناظم انجمن هست نمیشه نظرش رو بگه. حالا حتی اگه بعدا معلوم بشه اشتباه بوده یا درست بوده اینش فرق نداره. کلا آدم از بحث کردن تو بعضی قسمت های سایت باید دوری کنه که فکر کنم اینجا هم به تاپیک فوتبال باید اضافه بشهچه ناظم انجمن تعطیلی داره اینجا :biggrin1:
بااا موضوع رو اینقدر هیجانیش نکن بی خیال حالا هر اسبی که هسترضا من مطمئن هستم ببین کی گفتم دیگه وقتی بیاد از روی صداش و اسم ها میشه فهمید کی درست میگی. به نظر من که کپ رامین ناصر نصیر هست که برای عکس هاش هم می تونید به همین سریال آخری که با سیروس گرجستانی اینا بود مراجعه کنید
الان دقیقا این چه ربطی داره؟ مثلا یکی ناظم انجمن هست نمیشه نظرش رو بگه. حالا حتی اگه بعدا معلوم بشه اشتباه بوده یا درست بوده اینش فرق نداره. کلا آدم از بحث کردن تو بعضی قسمت های سایت باید دوری کنه که فکر کنم اینجا هم به تاپیک فوتبال باید اضافه بشه