Call of Duty:Black Ops | PC

fabfv0dc52giqu5oru4.jpg

Activision
Treyarch
Historic First-Person Shooter
Release: Nov 9, 2010​

جدیدترین عنوان از فرنچایز محبوب COD که بر خلاف MW2 و مانند WaW شرکت Treyarch وظیفه ی
ساخت آن را بر عهده گرفته است.
به نظر میرسد طبق تیزر پخش شده واطلاعات موجود ظاهرا به نا‌آرامی‌های دوران جنگ سرد از زمان جنگ جهانی دوم
تا حال حاضر پرداخته خواهد شد و انجام عملیات‌هایی‌ در ویتنام، کوبا و آمریکای جنوبی در بازی تایید شده!
باید دید بعد از جنجال های مطرح شده بر سر شرکت IW و صحبت های عجیب Activision درباره ی
IP سرنوشت این عنوان به کجا خواهد کشید.

آخرین ویرایش:
عجب گرد وخاکی کرده این Treyarch !!!!

بازی پیش فروشش از mw2 هم بیشتر شده !

آمار نوب ها روز به روز در حال افزایش است !

آیا شما هم نوب هستید :d

عجب گرد وخاکی کرده این Treyarch !!!!

بازی پیش فروشش از mw2 هم بیشتر شده !

آمار نوب ها روز به روز در حال افزایش است !

آیا شما هم نوب هستید :d

/:)

گیم پلی mw2 نوب بود که طرف با rpg 7 از f18 هم سرعتش بیشتر بود یا گیم پلی waw که طرف اگه بازوکا برمیداش کمر کاراکتر دیسکت میشد؟! :دی

هر دو !:d

عشق فقط یک کلام QUAKE III ARENA علیه السلام !:d

مقدسات رو با اینا مقایسه نکن ! :دی یه تیر quake کل سری cod رو ترور میکنه :دی

ولی در چیزی که اسم cod رو نوب کرد mw2 بود... cod2 یه چیز کلاسیک با گیم پلی نسبتا نرم بود. 3 هم که آدم حساب نمیشه :دی 4 یه چیز کلاسیک قشنگ بود! 5 یکمی نرم ولی هاردکور بود! ولی این 6 بیش از حد نوب بود! گرچه 7 هم یه شباهتایی به 6 داره ولی Treyarch با cod 5 ثابت کرد که هاردکورا واسش ارزش بیشتری دارن...

آخرین ویرایش:
YULIA

به نظر من روي ساخت اين بازي بايد خيلي دقت بشه چون عنواني به نام MEDAL OF HONOR در راه هستش
من خودم صد در صد MEDAL رو ترجيح ميدم:d
به هر صورت سازندش EA هستش:>

تریلر جدید از داستان بازی شاهکار بود! واقعا خوشم اومد! خیلی عالی احساس یه سرباز عملیات سیاه رو نشون میده...

خیلی منتظر بازی هستم و کاملا هم بهش ایمان دارم که موفق میشه :x

مگه میشه یه COD بیاد و نفروشه. من هم به این Treyarch ایمان دارم. درسته که بهش بر چسب تقلید از IW مرحوم رو میزنن ولی بنظر من بعد از IW فوت شده، Treyarch تنها اسئتوذیویی هست که میتونه نام COD رو زنده نگه داره.
چه احساسی، اشک در چشمانم حلقه زد.:((

آره یه جورایی داستان بازی خیلی غمگین میشه... :(
بنده وقتی بازی اومد همراهش یک بسته دستمال کاغذی هم میخرم :((

:d

آخرین ویرایش:
تریلر جدید از داستان بازی شاهکار بود! واقعا خوشم اومد! خیلی عالی احساس یه سرباز عملیات سیاه رو نشون میده...

خیلی منتظر بازی هستم و کاملا هم بهش ایمان دارم که موفق میشه :x
مگه میشه یه COD بیاد و نفروشه. من هم به این Treyarch ایمان دارم. درسته که بهش بر چسب تقلید از IW مرحوم رو میزنن ولی بنظر من بعد از IW فوت شده، Treyarch تنها استودیویی هست که میتونه نام COD رو زنده نگه داره.
چه احساسی، اشک در چشمانم حلقه زد.:((

• Like
Reactions: leonk13
قسمت چند نفرا آنلاین داره. تازه برخلاف MW2 که سورهای اختصاصی نداشت، BO داره.
پس حالشو ببر.

متاسفانه همچین هم اختصاصی نیست!
این سرورها رو قراره فقط Gameservers.com بفروش برسونه و بصورت Ranked Server و Unranked Server بفروش میرسه
پس هر کسی شاید نتونه رور اختصاصیش رو هر جای دنیا که خواست راه اندازی کنه.

• Like
Reactions: leonk13
متاسفانه همچین هم اختصاصی نیست!
این سرورها رو قراره فقط Gameservers.com بفروش برسونه و بصورت Ranked Server و Unranked Server بفروش میرسه
پس هر کسی شاید نتونه رور اختصاصیش رو هر جای دنیا که خواست راه اندازی کنه.

درسته ولی چیزی که میتونه باعث هک شدن mp بازی بشه دقیقا همین سرور های اختصاصی نیستن و یه جورایی به الگوریتم وصل شدن به سرور ربط داره. ولی من خودمم کمترین امیدی به هک شدنش ندارم:دی

پ.ن: لطفا سعی بشه اینجا فقط در مورد سینگل بحث کنیم و چیزی از mp نگیم :دی

راستی تریلر قشنگه جدید sp بازی به صورت hd هم اومد. لینک

• Like
Reactions: Farshidstar2012
بچه ها سعی کنید گزارش جی تی رو از بازی حتما دانلود کنید! من فعلا قسمت اولش رو دیدم خیلی عالی بود! 3 قسمت بعدی رو هم فعلا دارم دانلود میکنم. اگه هم به خاطر حجمش نمیتونید دانلود کنید عیبی نداره تا پس فردا میخوام نکات مهمش رو توی تاپیک به صورت یه پیش نمایش کوچیک ارسال کنم.

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1168624&postcount=2993

پس يادمه انگار ميگفتن آنلاين بازي مجاني هستش ( اينطور نيست ) ؟!

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1132636&postcount=32

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1138152&postcount=52

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1139810&postcount=57

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or