برترین گل های FIFA 11 [ پست اول تاپیک حتما خوانده شود ]

عنوان : گل رونالدینیو به دیوید سیمن تو جام جهانی 1998 !!!!
زننده : کریستیانو رونالدو
تیم : رئال مادرید

http://www.easports.com/media/play/video/37480129
آقا گلت قشنگ بود ایول ولی فکر کنم اون گل رو یادت نیست دقیق:d استیل واکنش سیمن همین بود ولی محل ضربه زدن رونالدینیو خیلی عقب تر از این بود. ولی بازم خسته نباشی

ویرایش: راستی این رو یادم رفت:d آقا این گل که برا جام جهانی 2002 بودش:d 1998 کجا بود؟ کلا اسمت مشکل داشت عجیب:d

از این به بعد هرکس تو این تاپیک با بارسلونا به رئال گل بزنه، پستش پاک میشه :دی

برهان با شما هم هستم :دی از دوستان رئالی نیز تجلیل به عمل می آید :دی
شما کلا ببند:d FIFA 10 که نیومدی باهام بزنی بلکه خدا بخواد بیای 11 رو بزنی:d درضمن قوانین این بخش رو من تعیین می کنم این رو تو گوشت فرو کن:d

آخرین ویرایش:
دوستانی هم که حتما نسخه پی سی دارند نمی تونند گل بزارند دیگه!؟ :d

درود

خواستم بپرسم که در بخش pc امکانش هست که همچین تردی رو ایجاد کنیم ؟ یا اینکه pc gamer ها هم همین جا گل هاشون رو قرار بدند ؟
مشکلی نیست می تونید اینجا قرار بدید. فقط به قوانین دقت کنید و همین طور تمامی گل ها باید با لینک رسمی از داخل سایت EA باشه. در صورت قرار گیری هر لینک دیگه گل زده شده پاک خواهد شد. در صورت سوال در این مورد، بحث رو دیگه اینجا ادامه ندید و به من pm بدین.

آقا گلت قشنگ بود ایول ولی فکر کنم اون گل رو یادت نیست دقیق:d استیل واکنش سیمن همین بود ولی محل ضربه زدن رونالدینیو خیلی عقب تر از این بود. ولی بازم خسته نباشی

ویرایش: راستی این رو یادم رفت:d آقا این گل که برا جام جهانی 2002 بودش:d 1998 کجا بود؟ کلا اسمت مشکل داشت عجیب:d

شما کلا ببند:d FIFA 10 که نیومدی باهام بزنی بلکه خدا بخواد بیای 11 رو بزنی:d درضمن قوانین این بخش رو من تعیین می کنم این رو تو گوشت فرو کن:d

آخ برهان جان،راس گفتی 2002 بود،الان ویرایش میکنم،اصلا جام جهانی 98 انسانی به نام رونالدینیو تو دنیا نبود!!!! شاید چون ایران تو اون جام جهانی ترکوند،اون سال تو ذهنم بود

ستیل واکنش سیمن همین بود ولی محل ضربه زدن رونالدینیو خیلی عقب تر از این بود.
دیگه خط کش ننداختم که ببینم یه ذره اینورتر بود یا اونورتر،اون گل از سمت راست روی دروازه راست زده شد،اینم از سمت چپ رو دروازه سمت چپ ! ( خب حرفم چه ربطی داشت!؟ b-) )

راستی برهان جان،اینو قبلا گفته بودم،بازم میگم،اگه فکر میکنی با هم بازی رو بخریم،من به شدت پایتم! به هر حال 10 تومن هم 10 تومنه !

از این به بعد هرکس تو این تاپیک با بارسلونا به رئال گل بزنه، پستش پاک میشه :دی

برهان با شما هم هستم :دی از دوستان رئالی نیز تجلیل به عمل می آید :دی

به به آقا آرش چه عجب ما شما رو دیدیم که داری از رئال طرفداری میکنی:d
عنوان : گل رونالدینیو به دیوید سیمن تو جام جهانی 1998 !!!!
زننده : کریستیانو رونالدو
تیم : رئال مادرید

http://www.easports.com/media/play/video/37480129
خیلی قشنگ بود داداش دستت درد نکنه که از رئال گل گذاشتی:d
---------------------------------------------------
خوب بیش از 90 درصد گلا توسط تیم بارسلونا زده شده که بارسایی ها اینجا رو ترکوندن:d
گفتم برای اینکه بدونید رئال مادرید همیشه در صحنه هست(:d) یه گلی بزارم.
البته گل به قشنگی گل دوستان دیگه نیست:d
اسم: والدزو ببین=))=))(:d)
تیم: رئال مادرید
زننده گل: کاکا
درجه سختی:legendary
link

دیگه خط کش ننداختم که ببینم یه ذره اینورتر بود یا اونورتر،اون گل از سمت راست روی دروازه راست زده شد،اینم از سمت چپ رو دروازه سمت چپ ! ( خب حرفم چه ربطی داشت!؟ b-) )

راستی برهان جان،اینو قبلا گفته بودم،بازم میگم،اگه فکر میکنی با هم بازی رو بخریم،من به شدت پایتم! به هر حال 10 تومن هم 10 تومنه !
نه منظورم فاصله بود که خیلی بیشتر از این حرف ها بود وگرنه بحث دروازه رو نکردم.
در مورد اون قضیه هم تو تاپیک خود بازی بگید. اون قدر فرقی نداره ولی اگه تهران بودم چشم اگه شد انجام میدیم.

خوب بیش از 90 درصد گلا توسط تیم بارسلونا زده شده که بارسایی ها اینجا رو ترکوندن:d
گفتم برای اینکه بدونید رئال مادرید همیشه در صحنه هست(:d) یه گلی بزارم.
البته گل به قشنگی گل دوستان دیگه نیست:d
اسم: والدزو ببین=))=))(:d)
تیم: رئال مادرید
زننده گل: کاکا
درجه سختی:legendary
link

مگر اینکه شما رئالی ها از همین گل های چیپ( در اینچا به معنی سطح پایین) بزنید که خوشحال بشید:d خداییش چیز خاصی نداشت گلت.

اول جا داره از دوست خوبم برهان به خاطر ایجاد چنین تاپیکی تشکر کنم.
در مورد بند 4 هم که گفته شده:
4- در صورت برگذاری نظرسنجی برترین گل های ماه در پست اول قرار خواهند گرفت.
به نظرم اگر قرار بر ایجاد نظرسنجی و انتخاب بهترین گل هست ، این کار باید به صورت هفتگی یعنی Goal Of The Week انجام بشه. کاری که دقیقاً خود سایت EASportsFootball.com هم انجام میده. چون پیدا کردن بهترین گل از بین گل های یک ماه واقعاً کار سختــی خواهد بود ، ثانیاً که امسال امکان آپلود کردن گل های بازی های آنلاین هم به بازی اضافه شده و حجم گل های آپلودی و زیبا مطمئناً دو برابر یا بیشتر خواهد شد. برای انتخاب بهترین گل هم میتونید چند نفر رو به عنوان انتخاب کنید تا به صورت یک هیئت داوری در بیان و نظر خودشون رو اعلام کنن.

اول جا داره از دوست خوبم برهان به خاطر ایجاد چنین تاپیکی تشکر کنم.
در مورد بند 4 هم که گفته شده:
به نظرم اگر قرار بر ایجاد نظرسنجی و انتخاب بهترین گل هست ، این کار باید به صورت هفتگی یعنی Goal Of The Week انجام بشه. کاری که دقیقاً خود سایت EASportsFootball.com هم انجام میده. چون پیدا کردن بهترین گل از بین گل های یک ماه واقعاً کار سختــی خواهد بود ، ثانیاً که امسال امکان آپلود کردن گل های بازی های آنلاین هم به بازی اضافه شده و حجم گل های آپلودی و زیبا مطمئناً دو برابر یا بیشتر خواهد شد. برای انتخاب بهترین گل هم میتونید چند نفر رو به عنوان انتخاب کنید تا به صورت یک هیئت داوری در بیان و نظر خودشون رو اعلام کنن.
مرسی احمدرضا ممنون.
در مورد این قضیه هم درست میگی تو ولی یکی رو می خواد که روی این کار نظارت داشته. من خودم به شخصه وقتش رو ندارم از 1-2 هفته دیگه خیلی سرم شلوغ میشه. اگر بخوایم این کار رو بکنیم یک آدم مطمئن باید باشه مثل خودت و همین طور کسی باشه که تمام گل ها رو ببینه و تو آخر هفته 5 تا گل انتخاب کنیم تو نظرسنجی بزاریم و رای گیری کنیم. البته نکته بعدی هم اینه که ممکنه خیلی ها اصلا نیان رای بدن. ولی اگه خودت زحمتش رو قبول می کنی از 2 هفته دیگه شروع به این کار میکنیم.

میتونم انتخاب بهترین گل هفته رو به عهده بگیرم :دی بنده عهد می بندم که از هیچ تیم و کاربری جانب داری نکنم :دی

البته برای این که به این مسئولیت مشروعیت ببخشم اینجا پست دادم :دی میدونید که :دی

از 2 هفته دیگه شروع به این کار میکنیم.
موافقم :دی فقط فکر کنم میخواستی بزنی 1 هفته دیگه اشتباهی 2 رو زدی :دی BlackCat هم که قبول کرد ( یعنی میکنه :دی ) راستی امضات چه قشنگه برهان :دی
از این به بعد هرکس تو این تاپیک با بارسلونا به رئال گل بزنه، پستش پاک میشه :biggrin1:

برهان با شما هم هستم :biggrin1: از دوستان رئالی نیز تجلیل به عمل می آید :biggrin1:
ارش رجوع کن به 3 کلمه-ی دومین پاراگراف پست #31 برهان :دی
اگه اینجوری باشه باید نسخه-ی pc رو تو نظر سنجی شرکت ندیم دیگه اره ؟!

داور خواستید منم پای احمد رضا هستم(اگر دستمزدش خوب باشه:d)
فقط قبلش بهم اطلاع بدید که بلیط هواپیما گیرم بیاد:d

آرش تو معلوم هست کجایی ... ؟:d من گفتم از بس دوستان با بارسا گل زدن به این تیمتون خودت رو دار زدی:d

مگر اینکه شما رئالی ها از همین گل های چیپ( در اینچا به معنی سطح پایین) بزنید که خوشحال بشید:d خداییش چیز خاصی نداشت گلت.
میدونم چیزی نداشت اما دیدم تاپیک دیگه خیلی داره بارسایی میشه گفتم از بارسایی درش بیارم:d

من در مورد این کار زیبا که مثل اینکه قرار هست با همت برهان جان و بقیه نوبها !!:d با قدرت انجام بشه امیدوارم این حرکت دوام داشته باشه که اون هم به شرایطی محقق میشه. اول از همه این که یک هیئت داوری از بین بچه های اهل فن و حرفه ای فیفا تشکیل بشه که کار برای هر نفر برای دیدن همه Replay ها سخت نشه .در ثانی باید دوستان عزیزی که گلهاشون رو میزارند به نوعی اون حس قدیمی و رقابتی رو کنار بزارند تا هنگامیکه گلهاشون مورد پذیرش قبول نگرفت سایت رو از دم به فحش نگیرند!:d
تداوم این امر بسته به این داره که دوستان چقدر انگیزه شون باقی بمونه و نه فقط برای هفته های اول باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or