Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
آریا بارونش رو همین جوری هم میشه دید از تو این عکس:d جالبه هست خدا کنه زودتر تریلر بیاد

این عکس پایینی هم ماشین سمت چپ دومی رو نگاه کنی شبیه اون فولکس های آلمانا هست که درش از کنار باز میشد و یک خروار آدم توش جا میشدن:d کلا قسمت عجیبی هست:d
تریلر چیه باو دموش بیاد :X

یه تریلر جدید توی سایت رسمی Red Bull قرار گرفته که متآسفانه نمیتونم درست ببینمش و تیکه تیکه هست. ولی عکس العمل ملت توی Neogaf و GTPlanet که فوق العاده بوده !
فعلآ این عکس رو از Pit Crew (اونایی که وسط مسابقات Nascar و ... میان یه حالی به ماشین میدن و چرخ و ... رو عوض میکنن) داشته باشین ! انیمیشن دویدن طرف واقعآ دیدنیه !

یدونه عکس متحرک از قسمتی از تریلر آب و هوا (با فیـــلـــــترشکن باید ببینین)
این که واقعی بود!:-o
به نظر من این بازی با این همه امکانات انصافا لایق نمره کامل هست
همه چیش بی عیب و نقص به نظر میاد
جزییات در حد المپیک!
وسعتش........
خدا کنه FM4 امکاناتی مثل تغییر آب و هوا و لایسنس و مسابقه در شب و........ رو داشته باشه وگرنه من یکی یه PS3 میگیرم:d

عکسهایی از منوها و امکانات GT5 که شامل بخشهای قدیمی تعویض روغن و کارواش :دی هم میشه :

و یکی از جالب ترین قسمتهای بازی که احتمالآ این بخش طرفدارای زیادی پیدا میکنه , یعنی بخش Challenge ها و School ها که از رقابت با Stig گرفته تا آموزش رالی توسط قهرمان 6 دوره WRC و مدرسه آموزشی Mercedes Benz AMG و ... رو شامل میشه :

======================
ماشینهای جدید معرفی شده در TGS رو هم میتونین اینجا و صفحه بعدش ببینین.

image04.jpg

SambaBus آخرشه !!!

ویرایش :
ویدئوی آب و هوا با کیفیت بالا اومده و اگه نگیرین نصف عمرتون برفناست ! چند تا عکس از موقعیت های مختلف آب و هوایی از ویدئو گرفتم :

بارون :

برف و کولاک :

بارون در شب :

کویر نوردی با دوستان قدیمی :دی

غروب آفتاب !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Noirique and Konami
آریا مرسی بازم.خوش خبر باشی ! حالا به همه صابت کردن که ارزش این همه صبر و داشت.راست میگفتی این TGS برای ما gt بازها بهشته ! البته خوشبه حاله اونایی که اونجان !

آقا من یه بار دیگه اتمام حجت (!) کنم که فکرتون رو زیاد درگیر امتیازهای بازی نکنین ! ماشین های استاندارد ممکنه روی نقد خیلی از سایتها تآثیر بذاره و من به خاطر همین ماشینها اگه میانگین بازی تا 85 هم بیاد تعجب نمیکنم , چون نویسنده ها ثابت کردن خیلی راحت و بی منطق میتونن همه ویژگی های بازی رو نادیده بگیرن و به خاطر همچین مسآله ای (که اگه منطقی بهش نگاه کنیم مشکل زیادی هم حساب نمیشه و یه جور Bonus هست) از امتیاز بازی کم کنن.
برای دوستانی که در جریان نیستن (البته همه طرفدارای GT از 6,7 ماه پیش یا حتی قبل تر در جریان هستن) ماشینهای بازی به دو بخش استاندارد و پریمیوم تقسیم میشن. ماشینهای پریمیوم که حدود 200 تا ماشین هستن (شاید کمی بیشتر) همینایی هستن که توی ویدئوها و گیم پلی ها می بینیم و کیفیت ساختشون فوق العادست.
ماشینهای استاندارد که حدود 800 تا هستن , ماشینهای نسخه های قبلی GT (بهتره بگیم GT4) هستن که با رزولوشن بالاتر و تکسچرهای بهتر و AA بالاتر وارد بازی شدن. این ماشینها کاکپیت ندارن و دمیج اونها هم محدودتر از ماشینهای پریمیوم هست.
در مجموع با دو تا دیدگاه میشه به این ماشینها نگاه کرد :
یه عده میگن کاش یامائوچی این ماشینها رو وارد بازی نمیکرد. در اون صورت بازی 200 تا ماشین با این کیفیت خیره کننده داشت به همراه ده ها ویژگی جدید و متفاوت. در اون صورت دیگه هیچ کسی نمیتونست از این موضوع ایراد بگیره چون 200 تا ماشین اون هم برای اولین نسخه GT توی یه نسل زیاد هم هست (مثلآ GT3 تعداد ماشینهاش 500 تا کمتر از GT2 بود ولی امتیازای فوق العاده ای گرفت)
یه عده دیگه میگن یامائوچی کار بدی هم نکرده. این طوری در کنار 200 تا ماشین اصلی , 800 تا ماشین دیگه هم داریم که توش ماشینهای فوق العاده ای هم دیده میشن و میشه اونها رو این بار به صورت HD و با کیفیت بالاتر تجربه کرد. کلآ این 800 تا ماشین رو یه جور امتیاز و هدیه به بازیکنها میدونن چون این ماشینها از اول برای GT5 ساخته نشده که حالا بخوایم ازشون انتقاد کنیم. اینا همون ماشینهای نسخه های قبلی هستن با بهبود کیفیت. از همه مهم تر اینکه انجین فیزیک و کلآ هندلینگ و گیم پلی برای این 800 تا ماشین مثل اون 200 تای پریمیوم هست و قابل مقایسه با مثلآ GT4 نیست.
در هر صورت لازم دونستم اینا رو بگم تا دوستانی که بعد از این همه مدت در جریان این موضوع نیستن بعدآ ناامید نشن !

• Like
Reactions: Mohammad
سلام ...
ممنون اریا جان که به سرعت اپدیت میکنی تاپیک را من که دیگه طاقت ندارم خدا کنه مشکلی تا اومدن بازی پیش نیاد! هم برای pd و هم برای ما!

من که ریختم بازی ها را بیرون از نسخه 1 تا psp چیدم جلوم! دست و دلم به هیچ بازی نمیره! الان داشتم نسخه های 1 و 2 را روی ps1 بازی میکردم این بازی شماره 1 من هست و بیشتر ساعت های عمرم را وقف این بازی کردم. بدون اغراق بیشترین خاطرات دنیای گیم من مربوط به همین بازی هست و اگر GT نبود خیلی از لحظه های شاد گذشته من هم رقم نمیخورد.

عکسهایی از منوها و امکانات GT5 که شامل بخشهای قدیمی تعویض روغن و کارواش :دی هم میشه :

و یکی از جالب ترین قسمتهای بازی که احتمالآ این بخش طرفدارای زیادی پیدا میکنه , یعنی بخش Challenge ها و School ها که از رقابت با Stig گرفته تا آموزش رالی توسط قهرمان 6 دوره WRC و مدرسه آموزشی Mercedes Benz AMG و ... رو شامل میشه :

======================
ماشینهای جدید معرفی شده در TGS رو هم میتونین اینجا و صفحه بعدش ببینین.

image04.jpg

SambaBus آخرشه !!!

ویرایش :
ویدئوی آب و هوا با کیفیت بالا اومده و اگه نگیرین نصف عمرتون برفناست ! چند تا عکس از موقعیت های مختلف آب و هوایی از ویدئو گرفتم :

بارون :

برف و کولاک :

بارون در شب :

کویر نوردی با دوستان قدیمی :دی

غروب آفتاب !

آریا ، با این وضعیت آب و هوا و اینقدر ریزه کاری ها ، واقعا بی انصافیه که پایین 95 بگیره...

سلام ...
ممنون اریا جان که به سرعت اپدیت میکنی تاپیک را من که دیگه طاقت ندارم خدا کنه مشکلی تا اومدن بازی پیش نیاد! هم برای pd و هم برای ما!

من که ریختم بازی ها را بیرون از نسخه 1 تا psp چیدم جلوم! دست و دلم به هیچ بازی نمیره! الان داشتم نسخه های 1 و 2 را روی ps1 بازی میکردم این بازی شماره 1 من هست و بیشتر ساعت های عمرم را وقف این بازی کردم. بدون اغراق بیشترین خاطرات دنیای گیم من مربوط به همین بازی هست و اگر GT نبود خیلی از لحظه های شاد گذشته من هم رقم نمیخورد.
استاد قابل شما رو نداره ! به یاد بحث های GT4 توی بازیدات :دی

آریا ، با این وضعیت آب و هوا و اینقدر ریزه کاری ها ، واقعا بی انصافیه که پایین 95 بگیره...
تا وقتی شیوه نقد سایتها به این شکل بمونه , متآسفانه هیچی بعید نیست ! همون طور که GT4 به خاطر نداشتن آنلاین (که توی PS2 خیلی هم مُد نبود) و کمی هم مشکلات هوش مصنوعی میانگینش شد 89 در حالی که همه میدونیم چه بازی ای بود. بازی ای که اکثر سایتها از گیم پلی و گرافیک و صداگذاریش بیشترین تعریف ممکن رو کردن و از نظر تعداد ماشینها (و مدل اونها) و ترک ها هم رقیبی نداشت ...
=====================

چند تا ویدئو (gameplay و replay) از بازی اومده که به دوستان سرعت بالا پیشنهاد میکنم دانلود کنن :

ترک Eager زیر بارون (گیم پلی)

بارون در شب

Replay از SambaBus محبوب !

فعلآ ویدئوی اولی رو دیدم. هرکاری میکنم نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و چیزی نگم :دی انقدر زیبا بود که داداشم که تا دیروز GT رو مسخره میکرد هم عاشقش شده :دی
یامائوچی منو ببخشه که باور نمیکردم توی بازی بارون هم بباره ! اونم با این کیفیت !!!

به نورپردازی که از بیرون وارد تونل میشه نگاه کنین :

اینجا هم ماشین حریف به شکل واقعآ جالبی لیز میخوره و عقب میمونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or